6 най-добри начина за закупуване на Ripple 2021 – окончателното ръководство

1. BitStamp 2. CoinCheck 3. CoinOne
битов печат чек на монети койнон
ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ!

Използвайки влиятелната мощ на Blockchain, Ripple поддържа едно гладко изживяване за превод на валута по целия свят. Докато финансовите институции се свързват с процъфтяващата глобална мрежа на Ripple; те могат да извършват плащания на своите клиенти, които са достъпни във всяка част на света, по по-рентабилен и автентичен начин. Различни банки и доставчици на плащания могат да използват Ripple (XRP), за да стимулират по-ниски разходи и също така да навлязат на нови пазари.

С повече от 100 клиенти (банки) по целия свят, офисите на Ripple се намират в Сан Франциско, Ню Йорк, Лондон, Сидни, Индия, Сингапур и Люксембург.

И така, каква е ползата?

  • Нов том: Подобрени са нови обеми и ликвидност, тъй като борсите имат достъп до пазара, тъй като приносът на XRP като цифров актив позволява глобални плащания.
  • Надежден обем: Платежните потоци чрез XRP осигуряват стабилен обем за борсите и свързаните с тях участници на пазара.
  • По-бързо уреждане: Сравнявайки го с биткойн и всеки друг дигитален актив, XRP урежда над 500 пъти по-бързо, което позволява на потребителите да изживеят близо до незабавни междуобменни преводи.

И така, след като знаем същност или повърхностни познания на Ripple, къде всъщност изследваме, за да го закупим?

Тази статия ще предостави сравнения на най-добрите борси, заедно с техните перспективи, недостатъци и предимства, за да насочи потребителите при избора на правилната борса за закупуване на Ripple.

Топ 6 начина да купите Ripple 2021

1. Bitstamp

BitstampСлед като са създадени и са известни като една от най-дълго работещите борси в световен мащаб – те го поддържат ясен и прост, като по този начин водят до създаване и развитие на видни отношения в индустрията.

Те координираха и обслужваха в тясно сътрудничество с Coinbase, водеща борса, която в момента процъфтява и отбелязана като една от най-добрите борси. Те очароваха и получиха инвестиции от Pantera Capital, доста голям инвеститор за рисков капитал, специфичен за Bitcoin, където Benchmark го притежаваше отчасти; Fortress Investment Group и Ribbit Capital.

Базирана в Люксембург, първоначално е първата и самостоятелна борса за цифрови активи, която е напълно модулирана в 28-те държави-членки на ЕС, която обяви пускането на XRP търговия на борсата. XRP е индивидуалистичен дигитален актив, който принадлежи към Ripple Consensus Ledger. Трябва да се отбележи, че XRP търговията беше намерена на разположение от 17 януари 2018 г., с 0% такси, направени за първия месец. Но цените изглежда се променят в рамките на годината поради популярността и търсенето.

Двете актуализирани двойки за търговия, които се добавят към регистъра на Bitstamp, са XRP / USD и XRP / EUR. XRP е идиосинкратичен сред другите цифрови активи, в които може да действа като свързана валута за пакт или компромис в реално време, като осигурява надежден и ефективен обмен на стойност между границите, който е ефективен.

Изборът за извършване на XRP депозити и тегления започна на 17 януари с пълни търговски услуги в експлоатация. Освен това, по отношение на стимулиращата програма на Ripple XRP, до края на април Bitstamp ще има ограничен график на таксите.

В разгара на общественото мнение той блести като окуражаваща и безпристрастно положителна светлина върху Bitstamp. Тъй като той е добре реномиран и установен по-рано, ние наблюдавахме при някои от рецензиите, разглеждани наскоро, за да илюстрираме по-запазена картина.

Плюсовете

Хората се стремят да търсят ниски такси за търговия от 25% или дори по-ниски. Европейците препоръчват използването на Bitstamp, защото потребителите могат да депозират евро с SEPA безплатно. Потребителите също не трябва да плащат такса за транзакция, когато той / тя оттегли BTC. Има мнения и твърдения, че поддръжката на клиентите на Bitstamp е за предпочитане преди всичко на други борси, взети заедно, но все пак може да бъде много преднамерена. Тъй като се създава и сключва търговия, тя е изключително експедитивна. Анализът е съпоставен с този на стандартизирания анализ на търговския етаж. На същото основание Bitstamp е лицензиран.

Недостатъците

Потребителите, които внасят парични суми чрез кредитна карта, могат да бъдат изключително непосилни. Това обикновено е обща норма и стандарт сред повечето борси за криптовалути. Потребителите трябва да избягват използването на кредитна карта на каквато и да е борса или по-скоро да бъдат готови да платят някои доста склонни такси.

Процесът на потвърждаване може да отнеме много време за потребителите, но това е много вероятно към голямото наводняване на търговци на криптовалута. Количеството на жетоните е малко ограничено (BTC, LTC, XRP и ETH), за разлика от някои по-разнообразни борси, налични в момента по света.

Едно нещо, което трябва да се отбележи, е, че всеки потребител вижда, че прехвърлянето на валути от Bitstamp към европейски банки може да бъде караница, тъй като много европейски банки не разрешават или по-скоро забраняват транзакции с свързани с Bitcoin компании. Това до голяма степен не е свързано с проблема с Bitstamp, но те все още са отговорни за повърхностното ниво.

Обобщение? Ако потребителят търси добро, безпроблемно място да търгува (купува и продава) биткойни безопасно, а също и базирано в Европа, Bitstamp е един от най-добрите избори или възможности, който е наличен и наличен.

ЗАПОЧНЕТЕ С BITSTAMP

2. Coincheck

лого за проверка на монетиКато един от водещите доставчици на услуги за дигитални валути в Азия, Coincheck има огромна мрежа, разпръсната в многобройни страни в района, в която те предоставят много автентични предложения за услуги и също така подкрепят потребителите, включително купувачи и продавачи в платформата.

Всеки източник на наръчник, в който има многобройни случаи, които определят да бъдат облагодетелствани в дългосрочен план и осигуряват правилна визия с течение на времето, Coincheck гарантира да остане и да запази позицията си на азиатските пазари за дълго време.

Плюсовете

Лесна търговия

Платформата за бърза и директна търговия е най-важната услуга, поддържана от Coincheck, която гарантира на потребителите да бъдат адаптирани към платформата и да започнат да търгуват (купуват и продават) предпочитани и приети цифрови валути в рамките на няколко минути.

Потребителският интерфейс онлайн осигурява на потребителите лесно преживяване при започване на нещата и по-късно закупуване на добре познати цифрови валути, установени от всяка област или местоположение в рамките на платформата. Има огромна обещаваща помощ за много видове утвърдени популярни дигитални монети и търговците, които обикновено се уреждат с множество монети, безспорно ще се възхищават на лекотата на гъвкавост, която предоставя платформата.

Плътна сигурност

Сигурността е преобладаващ атрибут по отношение на използването на правилните платформи за търговия с цифрова валута и Coincheck заема високата позиция в този брой. Влизайки в дълбочина към системата за сигурност, технологията за студено съхранение внушава и гарантира, че дигиталната валута се депозира по автентичен начин и е защитена от външни препятствия.

Строгата политика по отношение на сигурността гласи, че самата платформа играе голяма роля, за да гарантира, че търговците могат да изпълняват ежедневните си задачи с лекота и спокойствие.

Друг остроумен протокол за сигурност е да се направят нещата много по-безопасни чрез внедряване на двуфакторна система за удостоверяване на потребителите. Двуфакторното удостоверяване се възползва от номер за контакт, който е проверен и удостоверен по време на процеса на регистрация, за да предложи по-добър източник на защита и гарантира много по-лесно нещата за тези потребители, които имат някои притеснения или несигурност, свързани с проблеми със сигурността.

Решения за бизнес и инвеститори

Един основен момент, на който трябва да се обърне внимание на Coincheck, е броят на решенията, които те предлагат на своя бизнес и инвеститори. Компаниите могат да се свържат с платформата, за да започнат да приемат плащания в цифрова валута, като по този начин се излагат на увеличаване на приходите си от печалба и клиентите. Това може да бъде постигнато в рамките на няколко минути и Coincheck вече е подготвил много бизнеси и в момента използва услугата.

Що се отнася до инвеститорите, има момент да отпускате и да заемате цифрова валута, използвайки платформата на Coincheck, и да получавате лихва върху заема, като по този начин дава възможност за печеливша възможност или възможност, която дори може да се хареса на тези потребители, които имат определено количество цифрова валута за резервиране.

Японската борса за криптовалута Coincheck елиминира всякакви депозити и тегления на NEM и XRP в своята платформа. Те обявиха, че платформата им е хакната и трансферите на сделки трябва да бъдат строго забранени до следващо известие. Coincheck трябва да бъде известен като една от най-широките и големи японски борси за криптовалути, въпреки че, за разлика от други утвърдени японски борси като bitFlyer и Quoine, Coincheck не се регистрира и регистрира Японската агенция за финансови услуги, поради което не беше регулиран.

Посочва се, че XRP на стойност $ 123,5 милиона и NEM на стойност 600 милиона долара са незаконно изпратени от портфейла на Coincheck. Президентът на фондация NEM Лон Уонг определи хакерството като „най-голямата кражба в историята на света“. Сумата, която беше открадната, дори побеждава сумата по време на хакването на Mt.Gox. Все още няма улики, с изключение на възможността XRP и NEM хакът да са свързани, дадени чрез хипотеза.

Coincheck споменава и съобщава за неочакваните откраднати средства на Агенцията за финансови услуги и местната полиция. Всички депозити и тегления се задържат до допълнително известие.

ПЪРВЕТЕ С COINCHECK

3. Койнон

лого на coinoneОснована през 2014 г. от главния изпълнителен директор Чан Мън Хун, след като се стреми да създаде южнокорейска борса за криптовалути, която е изключително лесна за ползване от сегашната борса по онова време. Когато Coinone стартира, той се използва като обмен само на биткойни. От този момент нататък те включват допълнителни валути, включително BCH, ETH, ETC, XRP, QTUM, LTC и IOTA.

Coinone сега е втората по големина базирана в Южна Корея борса за криптовалута, състезаваща се зад Bithumb. На същото основание Coinone заема позицията да е деветият по големина обем на търговия с криптовалута в международен план.

В момента единствената фиатна валута, която може да се депозира и търгува за криптовалути на борсата, е KRW (южнокорейска спечелена). Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Qtum и Litecoin са малкото криптовалути, предлагани от Coinone. Всяка от тези валути може да бъде в действителност; търгува се с KRW; обаче не им е позволено да се търгуват един срещу друг.

Въпреки че беше споменато по-рано, корейската борса Coinone сега насърчава и дава възможност за XRP търговия. Тази промяна ще излъчи положителна светлина, тъй като ще въведе и ще привлече повече хора към XRP, тъй като платформата специално се занимава с двойки за търговия с криптовалута към фиат. На същото основание XRP се раздава срещу спечелените корейци и изглежда, че засега нещата вървят добре.

За да бъдем по-точни по тази тема, XRP / KRW търговската двойка Coinone изведнъж изпревари BTC / KRW и ETH / KRW. Това най-задно не е неочаквано, тъй като има много малка популярност и търсене на ETH на тази корейска борса по някаква конкретна причина. Трябва да се отбележи, че XRP надвишава търговията с BTC само за няколко часа, което обаче е феноменално; според Coinmarketcap, Coinone породи над 5,7 милиона долара обем XRP / KRW до момента.

С цялата тази положителност и добри новини се оказва, че показва бъдеще, което очаква XRP да бъде търсен, естественият знак на екосистемата Ripple. Въпреки това можеше да бъде доста добър пробег за XRP, ако не беше за борсата Poloniex. За да уточним, обменът беше повреден за пореден път от предполагаема DDoS атака. Беше отбелязано, че тъй като XRP генерира голям обем на търговия, тези атаки се случват три пъти в седмицата. Въпреки че това е най-вероятно случайно, някои хора предполагат, че Poloniex влияе ефективно на пазара на алткойни в момента в наши дни.

За щастие изглежда, че борсите като Coinone ще помогнат за повишаването на XRP до никога не достигнати висоти. В момента валутата се търгува на стойност около $ 1 на Coinone. Poloniex и Kraken го споменават и изброяват на около $ 1. Въпреки че е точно, че като цяло потребителите на азиатски борси често купуват премия за търговия с валути, това общо би се класифицирало като приблизително 20% премия за XRP търговия.

Когато виждаме цялостната картина, XRP трябва да успее да надхвърли над ETH, за да се стреми да стане втората по големина криптовалута по пазарна капитализация на глобално ниво. И двете валути ще се стремят да се борят и да се състезават, за да се борят за позиция с напредването на времето, но тъй като пазарната капитализация на двете валути е близо една до друга. Определено не е възможно XRP да предприеме пробив независимо дали сега или по-късно, въпреки че, както прогнозират експертите, токенът може да достигне стойност от 2 щ.д. в рамките на няколко месеца.

ЗАПОЧНЕТЕ С COINONE

4. Gatehub

gatehubGateHub е портфейл за Bitcoin, Ripple, Ethereum, Ethereum Classic и Augur. Той позволява на потребителите да съхраняват, предават и обменят тези криптовалути в обмен, който вече е вграден. Всички частни ключове и пароли се обработват и кодират с помощта на установени стандартни индустриални алгоритми, при които GateHub не може да има пряк или непряк достъп до тях.

Потребителите, които държат парите си в портфейли Ripple на GateHub, е по-вероятно подобно на съхраняването им в хранилище, като се имат предвид някои условия. Поради това GateHub илюстрира интерфейс за личен трезор на потребител, но въпреки това те нямат възможност да изтеглят средства или да спрат потребителите да теглят средства. Това е възможно, тъй като потребителят има само тайния ключ. Ако предположим, GateHub трябваше да затвори акаунт, тогава потребителят може да осъществи достъп до своя портфейл Ripple, използвайки други платформи или може би дори настолен клиент, използвайки съответния таен ключ. GateHub обаче притежава криптиран дизайн на уважавания таен ключ, така че ако е възможно, това може да доведе до кражба на средства от хакери. Трябва да се отбележи, че потребителите трябва да имат силни пароли и двуфакторно удостоверяване, за да влязат в Gatehub.

Потребителите обаче могат да се доверят на други притежатели на портфейла Ripple и да разменят XRP за своите активи. Например XRP за щатски долари. Моля, обърнете внимание, че XRP е актив, който е роден на своя вид протокол Ripple, който не съществува в физически план. Когато потребителят има XRP в портфейл Ripple, това е неговият / нейният XRP, а не ничий друг. Ако потребителят търгува по-специално XRP за активи като BTC или USD, след това по-късно е търгувал XRP за IOU от BTC или IOU от USD, това показва, че потребителите се доверяват на друго лице, което ще им позволи да получат попечителството над BTC или USD, ако бъдете помолени за това. Ето защо потребителите трябва да удължат доверителна линия до различни акаунти, ако бъдат попитани дали той / тя би избрал да търгува с тази сметка. GateHub няма да бъде на разположение, за да го прави за потребителите, следователно зависи от вярата и старанието на потребителя и решава дали той / тя трябва да се довери на притежателя на акаунта, генериращ IOUs.

ЗАПОЧНЕТЕ С GATEHUB

5. Корбит

лого на korbitKorbit е най-голямата борса в Южна Корея с високи BTC и скоро ETH обеми.

Целта на Korbit е да постигне свободен поток на стойност чрез използване на нови технологии като Bitcoin и Blockchain. Първоначално, когато се занимават с финансови услуги, всички те се стремят да създадат свят, в който потребителите могат да извършват транзакции с други потребители свободно, без да се отказват от цялостната си сигурност или удобство.

Вярвайки в силата на технологиите, за да донесе напредък и развитие, Korbit също така гарантира, че преди всичко вярва в стойността на балансираното общество и устойчивите общности, които са издръжливи. Технологиите трябва да бъдат създадени и предоставени не само на малка група хора, но всъщност и на самото по-добро общество. Основателите на Korbit по-рано са се посветили на цели, които са в полза на интересите на обществеността, а в Korbit те продължават напред, за да се стремят и да допринесат за осигуряване на общо благо. Като цяло Korbit събра 3,6 милиона долара от големи VC фондове, които са малко на брой, както и от частни инвеститори.

Korbit с удоволствие докладва за по-пълната им подкрепа за търговия с Ripple (XRP). Известно е, че Ripple е една от водещите криптовалути, а също така наскоро преживя склонност към цената. Потребителите вече могат да търгуват (купуват и продават) Ripple на Korbit, като поръчват лимити или пускат пазарни поръчки.

Поглеждайки назад три години назад, Korbit сигурно е съхранил 3,6 милиона долара инвестиции от най-аплодираните инвестиционни фирми в Южна Корея, а също така съчетава гигантските телекомуникации SK Telecom на стойност 17 милиарда щатски долара, южнокорейското подразделение на японската инвестиционна компания: Softbank, и Тим Дрейпър – ангел милиардер инвеститор.

Въпреки че в момента Korbit изостава от Coinhub; от гледна точка на потребителска / потребителска база и пазарна капитализация, тя има изключително значително влияние върху биткойн индустрията в Южна Корея и пазарния обмен, тъй като нейният силен списък с инвеститори и поддръжници. По този начин удостоверяването и валидирането на Ripple от екипа на Korbit вероятно ще създаде наклон в търсенето към Ripple на борсовия пазар на Южна Корея, който е вторият и третият по големина пазар вече на световните борси на Ethereum и Bitcoin..

Що се отнася до сравнението на други борси, Korbit предлага същите услуги, но те се гордеят, че постоянно инвестират в нови и най-новите модерни технологии. Подходът на Korbit към разработване на клиентска база му позволява да му даде височина над останалите борси.

Що се отнася до бизнес целите, уеб програмистите бяха информирани да включат COBIT бутон за плащане в опциите за плащане, където потребителите могат да получават биткойни като плащания. Компаниите могат да бъдат търговски центрове, блогове, компании за електронна търговия и т.н..

Собствениците на фирми, чиито услуги се предоставят офлайн, могат да използват допълнителна функция, наречена KOBI такса. Изтеглянето на такава функция на мобилно устройство ще позволи на потребителите да получават биткойни като плащане. Разработчиците имат право да използват различен API за предоставяне на различни функции на Korbit в собственото им приложение.

В случай на някакви съмнения по отношение на търговията и размяната, Korbit предоставя 24-часова помощ за клиенти.

НАЧАЛО С КОРБИТ

6. Кракен

лого на krakenОснована в Сан Франциско, Kraken е една от най-големите борси за биткойни и дори е избрана за най-голямата биткойн борса по обем на еврото, ликвидност и търговия с канадски долари, щатски долари, британски лири и японски йени.

Kraken беше международно признат през 2011 г., където много потребители се придържаха към него, и първоначално беше първата борса за биткойни, която има цена и обем на търговия, показани в терминала Bloomberg. Постиженията на Kraken включват също така да бъде първият, който е проверил и преминал криптографски проверим одит за доказателство за резерви, е назначеният от съда синдик на правителството на Токио и регулираната от FIDOR банка на Германия BaFin.

Kraken обаче е друга една от борсите като цяло, която потребителите могат да търгуват (купуват и продават) Bitcoin.

Във връзка с XRP, процесът на регистрация изглежда по-лесен, но много потребители изглежда са изправени пред проблеми като такива поради неочаквани промени в платформата.

Поддържана двойка XRP: XRP / EUR, XRP / BTC, XRP / USD.

НАЧАЛО С КРАКЕН

Заключение

Препоръчително е никога да не използвате тези борси като лични портфейли, за да съхранявате голямо количество Ripple в нея, тъй като такива централизирани борси винаги са в съответствие със заплахите и кибер атаките.

Ако потребителят е някой, който е решителен купувач и притежател на Ripple, определено бих му предложил да вземе хардуерния портфейл Ledger Nano S, който следователно ще осигури възможността, в която потребителят остава в пълен контрол върху всичките си монети.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me