FTX Token Price Prediction (FTT) за 2021, 2022 и 2025

Когато новодошъл навлезе за първи път на крипто пазара, човек е изненадан от многобройните суми на борсите, които предлагат на потребителя да купува, продава и търгува с криптовалути, всяка със свои уникални характеристики и предимства. Заедно с тях се появяват и фючърсни борси, за да отговорят на нарастващото търсене, за да осигурят на нарастващия брой търговци, влизащи в криптопространството, необходимите удобни за потребителя платформи, инструменти и информация.

Един от тях, FTX, влезе във фрий в средата на 2019 г. и оттогава се справя доста добре за себе си. Той има собствен токен, наречен FTT, който търговците могат да купуват и да получават предимства, когато извършват своите сделки.

Тази статия за прогнозиране на цените на FTX ще се потопи и ще разгледа FTX, неговия токен и какви характеристики притежава, което го прави привлекателен за търговците. По същество, нейното основно. Тази статия също така ще анализира и прогнозира прогноза на цената за FTT токена и ще илюстрира къде е насочена както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

прогноза за цената на токена ftx

FTX Token Исторически анализ на цените 

От пускането си на пазара на 31 юли 2019 г., FTX е една от малкото криптовалути, които все още не са претърпели значителни тенденции към спад в цената си. Точно обратното. Той преживява стабилен растеж от самото си създаване. Започна с цена от $ 1,73 в средата на 2019 г. според CoinMarketCap. Около месец след това цената спадна малко, но последиците от нея бяха само в центове, а не в долари. Скоро след това той започна стабилно да се изкачва отново, в крайна сметка надминавайки първоначалната си цена от $ 1,73 до средата на декември 2019 г..

2020 беше добра година за всеки FTT ходлер. Дори когато пандемията на COVID-19 удари, причинявайки почти целия пазар да спадне (цената на биткойните дори падна до малко повече от 5000 долара до средата на март!), FTX продължи със своята бавна, но стабилна възходяща тенденция в цена като че не беше лоша сделка. Предполагам, че бавно и стабилно наистина печели състезанието.

Към януари 2021 г. цената на практика избухна, почти удвоявайки се по времето, когато беше написана тази статия.

Текуща цена, пазарна капитализация, & Подробности за доставките

По време на писането на тази статия токенът FTT струва $ 10,17. Цената му се е увеличила с + 3,46% през последните 24 часа, но е видяла спад от -6,96% през последните 7 дни.

В момента има пазарна капитализация от $ 958 823,154, което го нарежда на 44-то място в целия крипто пазар. Неговото циркулиращо предлагане е 94 346 958 при общо предлагане 345 219 294. Той обаче няма максимална пазарна капитализация.

ftx-токенFTX Token (FTT)

Ранг: 35$ 30.08 Цена (BTC) Ƀ0.00059600 Marketcap$ 2.68 B Обем$ 27.07 M24h Промяна 2.8% Общо предлагане339.63 M FTT

FTX Прогнози за бъдещи цени на токени (FTT)

Въпреки че винаги е трудно да се даде точна прогноза къде ще отиде цената на дадена монета, след като разгледаме нейните основи, включително нарастващата популярност на използването на фючърсни борси, може да имаме много добра идея.

Като се има предвид това, след преглед на няколко източника и поглед към това, което предлага фючърсната борса, цената на нейния FFT токен изглежда много положителна както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Wallet Investor е мащабирал FTT като много бичи. Дори прогнозира + 82,52% увеличение на цената само за една година. Това е цена от 18,56 долара от текущата цена от 10,17 долара! В рамките на пет години цената може да достигне до 50,06 долара!

Digitalcoin също даде много положителна прогноза за цените. В рамките на една година прогнозира цената да бъде от 15,05 до 36,60 долара до една и пет години. Макар и малко консервативен от Wallet Investor, това все още е + 32% и 359% увеличение на вашата инвестиция, съответно.

Анализът на цените на Tradingbeast е още по-консервативен. Всъщност предвижда спад в цената за 2021 г. Това обаче е краткотрайно, тъй като след това очаква цената да се повиши през следващите години. До края на 2024 г. той изчислява средна цена от 16,80 долара.

Краткосрочна прогноза

AfterPriceChange
1 месец 14.65 45,18%
2 месеца 16.56 64,04%
3 месеца 14.15 40,17%
6 месеца 15.74 55,92%
Една година 15.14 49,98%

Дългосрочна прогноза

AfterPriceChange
Една година 19.96 97,78%
2 години 18.2 80,35%
3 години 29,82 195,44%
5 години 25.75 155,06%

FTX Token Price Prediction 2021

Въз основа на графиката по-горе, може да се очаква цената да продължи с експлозивния си растеж. Очаква се да има среден процент на растеж от + 45,01%, като цената е балансирана между $ 14 – $ 15,50.

Прогноза за цената на FTX Token 2025

2022 се предвижда да бъде още една положителна година за всички ходари на FTT. Приблизително по това време се изчислява, че цената на FTT ще се увеличи почти двойно. Инвеститорите могат да очакват да видят цена, варираща между ниските 15 и високите 19,50 долара.

Прогноза за цената на FTX Token 2025

2025 г. може да е годината, в която всеки инвеститор на ДФС ще има знак на щатския долар ($) от очите му. През тази година цената на FTT токен ще бъде от 25,75 до 34,36 долара. Това е почти + 200% средно увеличение!

FTX Token е добра инвестиция?

След като анализирахме няколко класации и взехме предвид, че току-що навлязохме на бичи пазар, има сериозно съмнение да се предположи, че инвестирането в FTX не е добра инвестиция. Всъщност, само задържането на вашите FTT токени, без да се използват техните предимства за търговия, почти гарантира печалба. За тези, които се занимават с фючърси и търговия с ливъридж, богатството, което може да бъде генерирано, може да бъде огромно, въпреки че това не е без сериозни рискове.

Как да закупите FTX Token?

Един потенциален недостатък за FTX е, че има само ограничен брой борси, които изброяват FTT токена с ограничен обем. Първото, което ми идва на ум, е самата фючърсна борса на FTX. Други известни са Binance, BitMax, Bitfinex, CoinEx и Huobi Global. За пълен списък на борсите, моля, преминете към CoinMarkCap или CoinGecko.

Повече информация за FTX Token

Какво е FTX?

FTX е платформа за търговия с фючърси, която е основана през май 2019 г. Тя е собственост на FTX Trading LTD, компания, регистрирана в Антигуа и Барбуда, но с офиси в Хонг Конг. Техният роден знак е FTT.

Екипът & Партньори

Основателят и главен изпълнителен директор на FTX е не друг, а Сам Банкман-Фрид, известен още като SBF. За тези, които не са запознати, SBF е същият човек, който пое и помогна за спасяването на децентрализираната платформа Sushiswap, след като нейният основател, готвачът Номи, извърши измама за излизане, която заплашваше да срине проекта. SBF има дългогодишен опит както като търговец, така и при стартиране на други компании, а именно Alameda Research, същата компания, която инкубира FTX. Завършил е MIT и е завършил физика.

Технически директор и съосновател на FTX е Гари Уанг, софтуерен инженер от Google, който също основава Alameda Research. Друг завършил MIT, Гари е завършил математика с компютърни науки.

Останалите членове на екипа се състоят от утвърдени професионалисти от различни области.

FTX се подкрепя добре и от партньори от много известни външни предприятия. Предприятия като Binance, Circle, Bitfinex, Paxos Pax и др. Са предоставили на FTX средства до 8 милиона долара средства.

Сигурност

За да осигури спокойствие на всеки търговец на FTX, FTX предоставя няколко слоя от функции за сигурност.  Те включват акаунт с парола и двуфакторно удостоверяване както за влизане във вашия акаунт, така и за теглене на средства. FTX също така осигурява сигурност на подсметки. Тук потребителите могат да настроят свои собствени потребителски данни за вход, ако желаят да позволят на други хора да използват акаунта им с конфигурируеми разрешения.

В допълнение, потребителите могат да настроят да добавят своите IP адреси и адреси на портфейли в белия списък. За тези, които не са запознати, белият списък е стратегия за киберсигурност, при която потребителят може да предприема действия само на своя компютър, които администраторът изрично е разрешил предварително.

Освен добавянето на допълнителни мерки за сигурност, според уебсайта им, FTX наскоро се е ангажирал с Chainalysis за наблюдение на всякакви подозрителни транзакции.

Като крайна мярка за сигурност, FTX предоставя застрахователен фонд. Като се има предвид, че FTX е платформа за търговия с ливъридж, основният риск, с който търговците трябва да се борят, са пазарните рискове. За тези, които търпят ликвидация, без да получат достатъчно предупреждение, този осигурителен фонд е създаден, за да помогне за възстановяването на някои, ако не и на всички техни активи. По време на писането на тази статия FTX притежава приблизително 21,5 милиона долара в САЩ.

Такси

За разлика от други фючърсни борси, които имат стандартизирани такси, FTX са малко по-специализирани. Те имат стандартни такси Maker и Taker, с изключение на таксите им, базирани на обема. Тези, които имат по-голям обем, получават по-ниски такси.

Друг начин за намаляване на тези такси е задържането на FTT токени. Можете да разгледате таблицата по-долу, за да видите каква отстъпка може да получи притежателят на FTT.

FTX също така начислява такси от 0,02% за сделки с 50x лост за всички пазари с изключение на двойките BTC-PERP и ETH-PERP.

Основна причина за успеха на платформата за търговия е нейните различни търговски продукти и инструменти.

Продукти

FTX предлага широка гама от продукти. Предоставя фючърси (както вечни, така и нормални фючърси), спот, акции, токени с ливъридж, оценка на волатилността, извънборсови (извънборсови) услуги, инструменти за прогнозиране и търговия на Fiat. За да улесни търговията, FTX предоставя широки възможности за сдвояване между криптовалути и стабилни монети.

FTT Token

И накрая, това ме отвежда до родния им знак, FTT, гръбнакът на екосистемата на платформата. Както вече споменахме, търговците, притежаващи FTT токени, могат да получат отстъпка от такси. Те обаче могат да получат и други обезщетения. Това включва залагане на вашите FTT токени, включително по-високи ставки за реферали, отстъпки за такси на производител, бонус гласове и увеличени награди за въздушни превози.

Освен това те имат услуги за покупка и изгаряне, при които FTX изкупува и изгаря жетони, равни на:

  • 33% от таксите, генерирани на FTX пазарите
  • 10% от нетните добавки към осигурителния фонд („Социализирани печалби“)
  • 5% от таксите, спечелени от други употреби на платформата FTX

Заключение

При прегледа на многото полезни функции, които FTX предлага, не е чудно защо нейният роден токен се увеличава от пускането му на пазара, дори по време на мечи пазар 2020. Тъй като все повече инвеститори, търговци и институции на дребно продължават да се изливат на крипто пазара, може да се очаква, че цената за FTT ще продължи с метеорния си ръст.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me