Предсказване на цените на FunFair (FUN) за 2021, 2022 и 2025

FunFair е децентрализирана хазартна платформа, поставяща казина в блокчейн Ethereum. Платформата е сигурна и прозрачна алтернатива за онлайн игри. Funfair е централизирана компания, която стартира в Сингапур през 2017 г..

В момента те имат офиси в Малта, Лондон, Гибралтар, Дъблин и Гернси. В тази статия на Funfair Price Prediction ще анализираме всичко за проекта, за да ви помогнем да определите дали това е добра инвестиция за вас или не.

Най-бързият начин да получите FunFair – незабавна суап по-долу

прогноза за забавни цени

Анализ на историческите цени на FunFair 

FunFair използва FUN жетони; FUN е ERC20 токен, който разчита на блокчейна Ethereum за цялата инфраструктура на бекенда. ICO на FunFair се проведе през юни 2017 г. и те успя да събере 26 милиона долара за 4 часа.

FUN токени бяха издадени около $ 0,07 на токен. Подкрепена от впечатляващото ценово действие на биткойните по това време, цялата криптовалутна индустрия преживява безпрецедентен ръст на стойността до края на 2017 г. и началото на 2018 г., като много цени на алткойни скачат рязко.

Това е същото време, когато FunFair видя стойността на символа си да достигне рекорд за всички времена от $ 0,19106 USD На 08 януари 2018 г..

Този рекорд за всички времена също бележи началото на бързата девалвация на FunFair Token, тъй като целият пазар на криптовалути навлезе в това, което мнозина описват като най-дългия мечи цикъл в историята на историята.

Веднага след параболичния растеж на FunFair беше свободно падане на неговата символна стойност, което видя цената му падане далеч под цените на ICO. Тази ценова тенденция продължи през по-голямата част от 2018 г., навлизайки в 2019 г. През 2019 г. цената на FUN остана равна, търгувайки хоризонтално без значително ценово действие.

На 13 март 2020 г. Funfair видя цената си да спадне $ 0,00105 USD, най-ниското, което някога е имало.

Текуща цена, пазарна капитализация, & Подробности за доставките

панаир на забавлениятаFunFair (FUN)

Ранг: 172$ 0,032136 Цена (BTC) Ƀ 0,00000100 Marketcap$ 193,38 M Обем$ 7,72 M24h Промяна 2,64% Общо предлагане 11,00 B FUN

Прогноза за бъдеща цена на FunFair

2020 година е важна година за криптовалутите като цяло. Той отбелязва годината, когато биткойнът ще преживее третото си събитие наполовина (намаляване на производствения процент на биткойн), което обикновено сигнализира за началото на нов биков цикъл за криптовалутите като цяло.

Последното събитие за намаляване на биткойните наполовина се случи преди 4 години, година преди стартирането на бичия пазар 2017-2018. Изглежда, че крипто пазарите вече са достигнали дъното, изглежда, че е настъпил моментът алткойни като FunFair да направят своите действия с повишена цена. 

Съществува значителен потенциал за увеличаване на FunFair, който наскоро преживя най-ниското си ниво само преди два месеца.

Комбинацията от общо подобряващите се пазарни настроения, подновения интерес към криптовалутата извън индустрията, нарастващата регулаторна яснота в много юрисдикции и предстоящото надграждане на протокола Ethereum, за да стане по-мащабируемо, може да послужи като катализатор за преобръщане на състоянието на FunFair.

Исторически погледнато, крипто пазарът винаги се е възползвал от ценовите действия на биткойните и ние вярваме, че това остава вярно и обозримо бъдеще. Това е причината, поради която нашата краткосрочна и дългосрочна прогноза обикновено е възходяща.

Краткосрочна прогноза

AfterPriceChange
1 ден $ 0,00289 8%
1 седмица 0,00335 долара 25%
1 месец $ 0,00456 70%
6 месеца $ 0,01394 520%
Една година $ 0,08978 3350%

Дългосрочна прогноза

AfterPriceChange
Една година $ 0,08978 3 350%
2 години 0 20100 щатски долара 7500%
3 години $ 0,15584 5,815%
Четири години $ 0,17286 6 450%
5 години $ 0,32830 12 250%

** Тази прогноза на цените се основава на данните, събрани от различни източници, предназначени изключително за образователни цели и не се приемат като инвестиционни съвети. Потребителите трябва да направят свои собствени изследвания, преди да инвестират **

Прогноза на цените на FunFair 2020

2020 година е значима за цялата криптовалутна индустрия. Това е годината на третото биткойн наполовина, което обикновено сигнализира за началото на нов цикъл на бичи пазар.

Биткойн се очаква да направи някои значителни движения нагоре цените след това събитие и altcoins като FunFair се очаква да последват примера.

Корелацията на движението на цените на биткойн с алткойните е широко известен феномен, очакваме инерцията на тези ценови движения и неговите ефекти да продължат 1-2 години по пътя.

Цената на FunFair достигна най-ниските си стойности в началото на тази година, но ние вярваме, че оттук нататък ще видим по-високи върхове към 2021 година.

Funfair може да достигне цената от $ 0,01394 USD до края на 2020 г. и ще продължи да набира положителен импулс една година след съкращаването на биткойн наполовина. 

Прогноза на цените на FunFair 2022

Очакваната положителна енергия на цялата криптовалутна индустрия през следващите месеци ще помогне за подновяване на интереса на широката общественост. Това може да доведе до ново поколение потребители на крипто, които ще помогнат за подхранването на крипто бика, който първоначално е бил задействан от събитието за наполовина на биткойните през 2020 г..

Това е на върха на нарастващото приемане на криптовалути и повече регулаторна яснота допълнително ще увеличи стойността на този възникващ клас активи. Очакваме, че Ethereum 2.0 щеше да бъде пуснат, като тогава се обърне към проблема с мащабируемостта, който тормози екосистемата Ethereum, която FunFair е част от.

Подобряването на основите и макроикономическите промени в индустрията, която се опитва да наруши, може да помогне на FunFair да достигне нова висока цена за всички времена $ 0.201 USD до 2022 година.

Очаква се обаче този нов рекорд да бъде краткотраен, тъй като очакваме печалба. Независимо от това, не очакваме да видим, че цената на Funfair вече ще падне под цените на ICO.

Прогноза на цените на FunFair 2025

Пет години по-надолу очакваме индустрията да достигне ниво на зрялост, което ще й даде по-големи шансове да постигне масово осиновяване. Щеше да бъде постигната регулаторна яснота и много от проблемите с мащабируемостта щяха да бъдат решени.

Преобладаването на криптовалутите и услугите и продуктите, базирани на технологията на блокчейн, както и познаването на масите с тази технология би разрушило бариерата за влизане. 

На всичкото отгоре, 2025 г. ще бъде година след поредното събитие за наполовина на биткойни, което настройва крипто пазара на своя периодичен цикъл на бичи пазар.

Поредно параболично увеличение на крипто цените е възможно с висококачествени проекти като FunFair, които се увеличават значително. Ние вярваме в този биков цикъл и FunFair може да достигне сумата от $ 0,3283 USD за жетон.

Най-доброто място за закупуване или размяна на FunFair

NameDeposit MethodBuy
Binance

обмен на binance

 • Банков превод (ACH)
 • банков трансфер
 • Криптовалута
 • Дебитна карта
 • Банков превод
Оценка: 5

Отидете на Buy

Промяна СЕГА

 • Кредитна карта
 • Криптовалута
Оценка: 5

Отидете на Buy

Coinswitch

 • Кредитна карта
 • Криптовалута
Оценка: 5

Отидете на Buy

Changelly

 • Кредитна карта
 • Дебитна карта
Оценка: 4

Отидете на Buy

Най-добрите портфейли за съхранение на Funfair

NameTypeBuy
TREZOR Един

трезор един

Хардуер Оценка: 5

Вземете портфейл

Ledger Nano X

Хардуер Оценка: 5

Вземете портфейл

Ledger Nano S

Хардуер Оценка: 5

Вземете портфейл

Атомен портфейл

Настолен клиент Оценка: 4

Вземете портфейл

Добра инвестиция ли е FunFair?

При сегашните ценови нива FunFair може да се окаже отлична инвестиция за инвеститори, които търсят недооценени високо потенциални проекти

Настоящата цена на FunFair със сигурност не отразява качеството на проекта, както и потенциалната му стойност в бъдеще. В светлината на настоящата пандемия на COVID-19, игралната индустрия е по-вероятно да премине към онлайн игри и лесно достъпната инфраструктура като FunFair може да се окаже ценна в този преход.

Криптовалутите ще играят жизненоважна роля в тази промяна като заместител на паричните транзакции.  

Вярваме, че FunFair е достигнал дъното и в момента е силно подценен. Това е и един от малкото блокчейн проекти в индустрията, които всъщност могат да спечелят от настоящата пандемия, която спря глобалните икономики по света.

Тъй като повече казина в тухли и хоросани се вкопчват в „новата норма“, те със сигурност ще търсят нови начини как да продължат своя бизнес.

Онлайн казината са естествената им еволюционна стъпка. Използването на криптовалути и блокчейн технологията ще осигури наличие на „виртуална” публична инфраструктура, подобна по функция на паричните средства, частни и сигурни.

Как да купя FunFair?

Понастоящем FunFair (FUN) търгува в някои от водещите и утвърдени борси в бранша. Те включват Binance, ОК, Bitfinex, Gate.io, и HitBTC.

Тези, които се интересуват от притежаването на този цифров актив, могат да избират измежду тези борси. Повечето потребители обаче няма да могат да купуват токени FunFair директно с fiat.

Те ще трябва първо да купят BTC или Ethereum, като използват fiat onramps в тези борси като ПРОСТО след това го търгувайте в борсата, за да получите ЗАБАВЛЕНИЕ. 

По-директен начин за закупуване на FUN с fiat е използването на мигновени обмени на криптовалути като Промяна СЕГА, CoinSwitch, и Changelly.  Купувачите ще могат да използват fiat за закупуване на FunFair чрез използването на техните банкови карти. 

Тези борси също поддържат други криптовалути като опции за плащане, като се приемат много от популярните цифрови активи. Сред различните опции за закупуване на FUN, незабавните обмени на криптовалути обикновено се считат за най-лесните за извършване.

FUN може да се закупи и чрез децентрализирани борси (DEX) като Разменете и ForkDelta. Моля, имайте предвид, че DEX изискват работа на портфейли, които не са задържани, което може да е твърде сложно за нови потребители.

Тези два DEX са базирани на Ethereum DEX, което означава, че само жетоните, базирани на Ethereum, са единствените поддържани криптовалути за транзакции. Фиатните плащания не се поддържат. 

Алтернативен начин за закупуване на монети FunFair

Повече информация за FunFair

Какво е FunFair?

Проектът FunFair е предназначен за казино оператори, разработчици на игри, играчи и свързани лица. Платформата FunFair може да се използва от казино операторите и разработчиците на игри, за да създаде напълно персонализирано изживяване на играчите на блокчейн за хазартни игри като блекджек, слотове, бакара, рулетка и др..

Операторите могат бързо да получат лиценз FunFair и да получат казино с бели етикети с относително малко предварителни разходи. Традиционно онлайн казината трябваше да се борят с инфраструктурно състезание по въоръжение по време на пиковите и извън пиковите периоди и като играчи на борда.

Тази инфраструктура също не работеше по време на извънпиковите периоди, без да генерира приходи. FunFair решава този проблем, като използва блокчейн Ethereum като мрежова и сървърна инфраструктура.

Децентрализираната настройка на инфраструктурата на Ethereums, честотната лента на сървъра и по-малкото обратно заплащане правят това перфектната структура за модерното онлайн казино.

Докато възстановяванията на плащания защитават потребителя в определени ситуации, в случая на казино платформата FunFair, средствата на играчите остават в портфейлите им и плащат само на залог.

Печалбите незабавно се прехвърлят обратно в портфейла, след като бъде предвиден резултат. Голям брой рискове са намалени за играча и казиното, използвайки тези методи.

Екипът

Съосновател на FunFair Jez San се занимава с онлайн хазарт от 1982 г. Основава множество сайтове за онлайн игри и стартиращи компании. Той има над 40 години опит в хазартната индустрия. Допълнителни съоснователи са Джереми Лонгли и Оливър Хоптън.

Екипът на FunFair има 32 членове и 7 съветници с различен произход, включително разработчици на софтуер, дизайнери на игри, експерти по блокчейн и търговци.

Екипът е добре закръглен и има подходящ опит в хазартната и хазартната индустрия. Освен това FunFair има адвокат за данни, поверителност и киберсигурност. Това създава увереност, тъй като има предвид някаква защита на потребителите.

Техен Q1 2020 актуализацията подчертава тяхната визия и напредък.

Развитие

FunFair използва съдбоносни канали, за да намали недоверието между казината и играчите. Fate каналите са базирани на блокчейн генератори на произволни числа, които могат да бъдат преглеждани и одитирани от играча.

Използването на съдбовни канали поставя сигурност и увереност в числата, генерирани и използвани от хазартните игри.

Тяхното развитие се фокусира и върху скоростта, използвайки HTML5 интерфейс, технологията WebGL и предоставянето на уникални 3D казино игри в блокчейна.

FunFair казината работят както на мобилни устройства, така и на настолни компютри. Скоростта на игра винаги е била проблем с онлайн хазарта за казиното и играча.

Техен пътна карта е впечатляващо и публикуването на издания месец след месец. Едно безпокойство е свързано с удостоверяване на плейъра. Трулио и Йоти се използват за KYC, което в повечето случаи ще изгори анонимната ви самоличност в Ethereum и също така ще покаже всички ваши транзакции и цялата ви история на токените ERC20, ако човек или група успее да се добере до тези данни.

Използването на FunFair ще разруши анонимността, предлагана от блокчейн, но не повече от регистрация в регулиран обмен, който изисква данни от KYC и финансиране на обмена от основния ви портфейл.

Технология на блокчейн

FunFair избра да изгради платформата си на Ethereum. Интелигентните договори на Ethereum са децентрализирани и сигурни. Те могат да бъдат одитирани от всяка от страните, което дава на играча допълнителна представа за прозрачността и справедливостта на изиграни игри.

FunFair използва FUN токени за всичко – от залагания до плащащи разработчици за игри на FunFair. Всички входящи и изходящи транзакции на платформата FunFair се заплащат във FUN, а филиалите също се плащат във FUN.

Мащабируемост

FunFair разработи своята платформа за блокчейн Ethereum, която предоставя невероятна разпределена децентрализирана вътрешна инфраструктура. Този избор позволи на екипа на FunFair да се съсредоточи изключително върху разработката на своята платформа.

За съжаление мрежата Ethereum има нерешени проблеми с мащабируемостта. Екипът на Ethereum работи усилено в решаването на този проблем и много от предложените решения могат да работят.

Основният проблем е, че времето може да не е на тяхна страна, поради големите и бързи промени в крипто пазарите нагоре.

Възходът на DeFi също може бързо да изостри този проблем. Хората са склонни да приоритизират финансовите транзакции пред всичко останало в блокчейн мрежата.

Мрежата Ethereum може да спре да функционира по предназначение, принуждавайки потребителите да плащат таксите, свързани със задръстванията. Мрежата на биткойните е идеалният пример за приоритизирани блокчейн финанси.

Портфейли

FunFair е ERC20 токен и може да бъде депозиран в портфейли, които поддържат активите на Ethereum, MyEtherWallet може да бъде добър избор, ако депозираната сума е по-малка от цената на хардуерен портфейл.

Предпочитаният от нас избор на портфейли е или Книга или Трезор. Хардуерните портфейли предлагат много по-голяма сигурност от традиционните портфейли за обмен.

Партньори

Партньорите на изложбите включват Спайк игри, които са доставчици и разработчици на онлайн игри с двадесет години опит в игрален бизнес.

Големи вълни игри разработи и пусна Cho Han, което ще бъде от особен интерес в Япония, където тази игра със зарове е класика от векове.

Rake the Rake се присъедини към партньорската програма и има достъп до стотици хиляди потенциални играчи. CasinoFair и Крипто казино и двамата използват платформата FunFair и са на живо.

Регламенти и регулатори

FunFair е лицензирана B2B блокчейн казино платформа от първо ниво. Първият ред просто означава, че игрите са доказани честни. За разлика от други индустрии, не е необходимо да се приемат закони за крипто хазарта, тъй като настоящата рамка работи.

Повечето хазартни сайтове и регулатори вече се занимават с чуждестранна валута, криптовалутите изпълняват същата функция и действат като валутна транзакция за хазарт. 

Основните интереси на регулаторите на хазарта са хазартът на непълнолетни, пристрастяването към хазарта, честният геймплей и казината, плащащи играчи. FunFair отбелязва всички тези кутии.

Състезатели

Реални конкуренти

FunFair се изправя срещу множество Canino, онлайн казина, dapps и платформи за игри в блокчейн пространството. Те са лидер на блокчейн пазара, в момента с надежден и използваем продукт. Глобалната хазартна индустрия се оценява на 500 милиарда долара.

Конкуренти на крипто пазара

Токенът FUN е силно депресиран, продавайки се на най-ниските си нива, доста под началната цена. Това може да се разглежда като възможност за покупка, но пазарната цена трябва да се обърне.

Заключение 

Мисията на FunFair да създаде забавна, честна и прозрачна платформа за хазарт е на път. Проектът регистрира партньори и доразвива тяхната платформа за игри, като се има предвид приноса на играчите.

Голямо съображение с този проект е, че от общо събраните 25 милиона долара 10 милиона са били в Ethereum и 16 милиона в Биткойн, които са получени от лица и институции.

От юни 2017 г. на ICO на FunFair, Ethereum е загубил 46% от стойността си, Bitcoin е спечелил 186% от стойността си, а Funfair е загубил 95% от стойността си.

Това е стряскащ процент, но в света на крипто това не е необичайно. Много криптовалути са загубили 95% от стойността си и все пак са се върнали към високите си стойности за всички времена.

След това продължи, за да спечели стотици, а в някои случаи и хиляди проценти от техните високи стойности за всички времена

Известни инвеститори в FunFair включват Pantera Capital, KR1, Asymmetry Asset Management, BlockTower Capital, HyperChain Capital, Myriad Capital Management, Mutual Coin Capital, The Hive Index и Astronaut Capital.

Нашата консервативна прогноза за цените на FunFair, ако залага на криптовалута, може да улови 1% от глобалните пазари на хазартни игри 500 милиарда долара. 5 милиарда долара ще бъдат взети за грабване в силно конкурентен подсектор за крипто хазарт.

FunFair лесно би могъл да заеме 20 – 40% от пазара, ако те все още се разработват. С обща пазарна капитализация от 1-2 милиарда долара, бихме могли да видим всяка монета да се върне до 0,06 – 0,12 долара. Ако криптовалутите изпитат голям бик, цената може да бъде много по-висока.

Прочетете също: Прогноза за цената на Siacoin (SC)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me