Прогноза за Целзий (CEL) за 2021, 2023 и 2025

Знаете ли, че само с няколко кликвания онлайн можете да давате назаем пари или дори да печелите лихва, да теглите крипто заем и да плащате или да бъдете плащани в крипто? Не е нужно да отделяте много време за заемане на пари в традиционната банка, тъй като платформата за крипто кредитиране вече съществува!

Криптовалутното кредитиране е много обещаващо при поемането на кредитния сектор, въпреки че е сравнително ново за кредитния пазар. Той прави големи вълни и бум на популярност, тъй като може да промени финансовата индустрия. Като една от известните централизирани платформи за крипто кредитиране, мрежата на Целзий позволява на потребителите да заемат блокчейн активи. Гръбнакът на системата е маркерът CEL, използван за генериране на лихва, теглене на заеми, изпращане на равнопоставени плащания и много други.

В това търсене ще ви преведем през прогнозата за прогнозиране на целзий, за да видим дали още пари ще продължат да се вливат в тази платформа за крипто кредитиране през следващите месеци и години. Затова се придържайте, докато разкриваме много възможности за това криптовалутно кредитиране и защо трябва да помислите за тази крипто при следващия път, когато имате нужда от заем.

прогноза за целзий

Целзий (CEL) Исторически анализ на цените

Мрежа по Целзий търгува за две години (20 месеца) сега. Токенът CEL стартира през 2018 г. и събра 50 милиона долара в първоначалното си предлагане на монети. ICO токенът има само стойност от 0,30 долара всяка, но цената на ICO се срина до почти 0,03 долара, оставяйки малко шанс за рентабилност за ранните инвеститори. Преди година обаче беше на цена $ 0,14, оказване на сложен месечен темп на растеж от 34,44% и сложен годишен темп на растеж от 33,85% оттогава.

Сред пандемията нещата изглеждаха по-добре, тъй като цената скочи през последните шест месеца и варира между $ 0,37 и $ 4,97, давайки 53,57% месечен темп на растеж на съединението и 171,06% екстраполиран годишен темп на растеж на съединението. Както виждаме, търпението понякога е добродетел!

Цените на мрежата на Целзий варираха между $ 1,30 и $ 4,97 през последните три месеца, което означава имаше сложен месечен темп на растеж от 56,23% и 210,49% екстраполиран годишен темп на растеж. Очарователно е да се отбележи, че въз основа на огромния ръст на стойността на токените CEL през 2020 г., механиката на системата работи.

Текуща цена, пазарна капитализация, & Подробности за доставките

В момента цената на Целзий е 4,54 долара, а обемът на 24-часовата търговия е 14 557 451 долара. Цената му е паднала с 7.29% през последните 24 часа. Той се нарежда на 36 място в CoinMarketCap с пазарна капитализация от 1 084 245 601 щатски долара. Освен това той разполага с обращение от 238 863 520 монети CEL и максимално предлагане от 696 милиона. Най-добрите борси за търговия в Целзий са FTX, HitBTC, BitMart, Sistemkoin и Uniswap (V2).

знак за градус по ЦелзийМрежа по Целзий (CEL)

Ранг: 51$ 4.80 Цена (BTC) Ƀ0,00009500 Marketcap$ 1,84 B Обем$ 6,02 M24h Промяна 2,88% Общо предлагане 695,66 M CEL

Целзий (CEL) Прогнози за бъдеща прогноза на цените

Ако търсите виртуални валути с добра възвръщаемост през цялото това време, CEL може да бъде печеливша опция за инвестиция през следващите месеци и години! Целзий (CEL) и неговата потенциална пазарна среда разкриват, че е била в благоприятен цикъл през последните дванадесет месеца. Това предполага, че ще има положителна тенденция в бъдеще и CEL може да бъде право за инвестиране пари.

Както е посочено в Wallet Investor, ако днес купите Целзий за 100 долара, ще получите общо 21,958 CEL. Прогнозата за цените за 2026 г. е $ 31,727. По този начин се очаква дългосрочно увеличение с 5-годишна инвестиция, която носи приходи от около + 596,69%. Настоящата ви инвестиция от $ 100 може да достигне до $ 696,69 през 2026 година.


Таблица за краткосрочни прогнози на Целций (CEL) 

AfterPriceChange
1 ден $ 4,87 7,27%
1 седмица 5,05 щ.д. 11,23%
1 месец $ 6.09 34,14%
6 месеца 6,93 долара 52,64%
Една година $ 9,39 106,83%

Целций (CEL) Таблица с дългосрочни прогнози 

AfterPriceChange
2022 $ 9,39 106,83%
2023 г. 10,93 долара 140,75%
2024 12,92 долара 184,58%
2025 15,21 долара 235,02%

* Тази прогноза на цените се основава на данните, събрани от различни източници, предназначени изключително за образователни цели и не се вземат като инвестиционни съвети. Потребителите трябва да направят своите изследвания, преди да инвестират.

Прогноза за цена по Целзий 2021

Тази година ще бъде значителна за Целзий (CEL). Мнозина вярват, че след наполовина цената на Целзий ще скочи през следващите години. С настоящите тенденции в общата посока на пазара на криптовалути, мрежата на Целзий (CEL) има добри шансове да достигне цена до 7,87 долара в края на 2021 г. Алгоритъмът прогнозира, че това е 2X почти от текущата цена на Целзий днес.

Понастоящем цените на Целзиевата мрежа са мечи, тъй като през последните дни са паднали от рекордното си ниво от $ 6,87 на 4 януари 2021 г. По този въпрос търговците трябва да се подготвят за значителни колебания, които трябва да бъдат решени съответно. Страхът може да е видим на пазара на Целзий, което впоследствие ще доведе до значителен спад на цените.

Въпреки това, въз основа на ентусиазма на общността на CEL с предстоящите актуализации, това ще се увеличи и ще създаде тежка конкуренция на други платформи за крипто кредитиране. Докато екипът продължава да работи върху своите продукти и партньорства, бъдещето изглежда светло за CEL.

Целзиева прогноза за цена 2023

CEL непрекъснато набира все повече сила сред ентусиастите на криптовалутите по една добра причина: това е обещаваща платформа за криптокредитиране. На всичкото отгоре зависи от изпълнението на стратегията на екипа да увеличава непрекъснато цената на символа, за да привлече много инвеститори в тази криптовалута.

Логично, прогнозата за цените на CEL за 2023 г. ще зависи от нивото на приемане, което тази валута е постигнала по това време. Предоставеният консенсус посочва на ценово ниво от $ 10,00. Това обаче не означава, че ще бъде последователен растеж, защото се очаква волатилността да остане висока, потенциално създавайки няколко мечи цикъла, докато CEL достигне нивото, споменато по-горе.

Прогноза за цена по Целзий 2025

До 2025 г., с нарастващата дигитализация и осведоменост за криптовалутните активи, мрежата на Целзий има много потенциали напред. Предсказуемо моделиране и настроения на инвеститорите, набрани от различни източници онлайн, се очаква около $ 20 – $ 30 в САЩ, доколкото екипът продължава да се развива и придобива от целевата аудитория.

Според алгоритъмния анализ и прогнозното моделиране, въпреки че цените винаги са подложени на промяна, настоящата дългосрочна тенденция кара цената на CEL да продължи нагоре. Въпреки това, ще трябва да следите бюлетини, социални медии, предстоящи събития и настроения на инвеститорите, докато cel token се променя с течение на времето, за да определите кога да купувате или продавате в точното време.

 Добра инвестиция ли е мрежата на Целзий?

Децентрализираните финанси станаха доста популярни в днешно време и има смисъл само да се разгледа мрежата на Целзий (CEL), която се възползва от движението за създаване на приходи от крипто кредитиране. Като обърнете традиционния банков модел на главата си и направите клиентски ориентиран, който действа във вашия най-добър интерес, вземането предвид на риска и възнаграждението е от решаващо значение при вземането на решение дали Целзий е добра инвестиция или не.

Целзий се децентрализира и позволява на хората да заемат пари от потребителите и да възстановяват 80% от печалбите от лихвените проценти. Докато плащат много прилични лихвени проценти, те също могат да заемат фиат, като поставят своите криптовалути като обезпечение. Въпреки че има много привлекателни ръбове, има някои от своите недостатъци. Не може да е добре, нали? Повечето от активите на CEL не се съхраняват в студените портфейли. Услугите на Celsius Network са попечителски, което означава, че предавате ключовете си към тях.

Той също така отваря възможността за кибератака върху вашите покупки и може да възникнат загуби. За съжаление, той не предлага директно застраховка на вашите заеми. В този случай обаче Целзий се опитва да се направи достоверна като всяка друга финансова институция и обещава да използва баланса си за покриване на загубите на клиентите, въпреки че Условията за ползване не гарантират възстановяването на актива в случай на хак.

Пазарът на криптовалути е изключително нестабилен и предизвикателен за предвиждане в дългосрочен план, така че проучването на основите и напредъка на мрежата Целзий е основна задача, преди да се вземе решение за инвестиране на каквато и да е сума от средства за дълго време, което да се задържи в продължение на месеци или години. Токените CEL остават произволни от по-утвърдените монети като Bitcoin и Ethereum.

И все пак, те могат да се превърнат в ценна част от криптохолдингите на всеки, особено ако се интересувате от използването на платформата Целзий, за да генерирате интерес към вашите крипто холдинги. Забележително е, че потребителите трябва да държат и залагат CEL токени, за да получат най-високите кредити и лихвени проценти.

След като казахте всичко това, трябва да напомните, че депозирате средствата си в цифров портфейл на трета страна. Докато системата работи, вие имате достъп до вашите монети и трябва да вземете предвид риска, който това включва. И не забравяйте да направите задълбочени изследвания, преди да се ангажирате с инвестиция.

Претеглете внимателно плюсовете и минусите и никога не влагайте повече пари, отколкото можете да си позволите да загубите. В крайна сметка от вас и само от вас зависи решението и отговорността да използвате Целзий правилно платформа.

 Как да закупите жетон за Целзий (CEL)?

Мрежата на Целзий е едно гише за всички ваши финансови нужди, базирани на блокчейн, както членовете вече могат купувайте крипто директно през приложението Целзий. Можете да закупите следните водещи криптовалути, достъпни чрез приложението Целзий, включително ETH, BTC, XRP, BCH, LTC, XLM и SGA. Можете също така да отидете на CoinMarketCap или CoinGecko за пълен списък на борсите, които съдържат CEL.

Можете да закупите всякакви монети и да ги депозирате директно във Вашата сметка по Целзий, и дори веднага печелете лихва или ги използвайте като обезпечение, за да получите a криптобанков заем. Докато CEL работи по добавяне на опция за банков превод за закупуване на монети, потребителите имат възможност да купуват крипто с кредитна карта на най-ниските цени в индустрията.

Повече информация за Целзий (CEL)

Мрежата на Целзий (CEL) е основана през 2017 г. от Алекс Машински (главен изпълнителен директор) и Даниел Леон (президент-основател и главен оперативен директор). Това е партньорска компания за кредитиране, която улеснява заемането и кредитирането на криптовалути. Смисълът е да се каже, че те позволяват на кредитополучателите да имат бърз достъп до фиатни фондове, като поставят крипто като обезпечение, плащайки минимална лихва. От друга страна, заемодателите предлагат печалби от лихвени проценти за криптовалутите, депозирани в техния дигитален портфейл Celsius Network.

Основното предимство на мрежата Целзий (CEL) е, че няма минимални депозити, което означава, че можете автоматично да започнете да печелите лихва, като депозирате каквото искате. Те също така лекуват всички свои клиенти; еднакво, независимо от гаранциите, независимо дали е $ 5 или $ 5,000,000. Освен това няма минимални депозити и такси за теглене. Тази платформа ви дава възможност да изберете как да получавате или плащате лихвите си (криптовалутата, която сте депозирали) или в CEL токени.

Вероятно сте се сблъсквали с „не вашите ключове, не вашите монети“ доста често и в тази платформа вашите лични ключове за вашия портфейл не са ваши. По този начин няма гаранция, че активите ви са защитени от хакери и може да загубите всички средства в процеса. За щастие имате пълен контрол върху средствата си и винаги, когато пожелаете, винаги можете да изтеглите крипто, тъй като Целзий не заключва средства. Преди всичко, вашата банкова история не е изцяло подходяща, тъй като това не изисква проверка на кредита.

Освен това мрежата на Целзий съдържа над 730 милиона щатски долара активи и подкрепа над 101 000 потребители по целия свят. Освен това компанията е направила 12 милиона долара лихвени плащания. Той също така улеснява отпускането на заеми за близо 5,5 млрд. Долара (около 8,2 млрд. Долара в днешните цени на BTC).

Екип по Целзий (CEL)

Мрежата на Целзий има силен екип, състоящ се от хора с уникален произход, които силно се стремят да дадат финансова свобода и да разбият банковата система, използвайки блокчейн технологията. Платформата CEL има за цел да спомогне за разпространението на масовото осиновяване още по-бързо.

Първо, Алекс Машински (главен изпълнителен директор) е един от изобретателите на VOIP (Voice over Internet Protocol). Основател на няколко успешни компании и останалата част от екипа бяха серийни предприемачи, ветерани бизнесмени, банкови експерти, бизнес разработчици и успешни пионери в блокчейн. Така че с този опит и знания екипът на CEL посвещава времето си в подобряване на финансовото състояние на стотици хиляди потребители на Целзий.

Заключение

Целзий (CEL) е първата платформа за кредитиране, която достигна 1 милиард долара под управление на средства, което го прави огромен успех на крипто пазара. Той даде свобода, когато става въпрос за заемане и кредитиране с по-висока скорост, без такси и проверки на кредита. Независимо от това, мнозина се колебаеха, тъй като възникват много опасения за това, че Целзий е платформа за попечителство и липсата на прозрачност. На фона на всички противоречия, мнозина все още вярват в силата на Целзий (CEL) в подпомагането на инвеститорите и търговците в тази крипто революция, като им позволяват да заемат и заемат криптовалути.

Предвид факта, че крипто пазарът има висока волатилност, цените на CEL токена могат да се колебаят или да се движат в бъдеще; обаче движението за децентрализиране на финансите (DEFI) все още е в разгара си от екипа на Целзий, като продължава да предоставя адекватни услуги, които биха накарали CEL скоро да влезе в топ 50 на най-обширния списък на притежателите на пазарна капитализация. Следователно Целзий остава надеждна платформа за кредитиране и докато сте наясно с рисковете, които произтичат от използването на CEL, не виждаме причина да не използвате крипто за най-доброто си предимство.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector