Прогноза за цената на Aeternity (AE) за 2021, 2023 и 2025

В тази скорошна криза може да се объркате, да се чудите или да се притеснявате дали Aeternity ще се срине? Ще луна Aeternity? Ще се повиши ли цената на Aeternity? Или AE заслужава ли си инвестиция? Но не се притеснявайте повече, тъй като Aeternity (AE) ще гарантира, че вашите очаквания ще станат реалност!

Прогнозата и прогнозата за цените на Aeternity ще ви помогнат да разберете какво се случва в Crypto Market в момента, да коригирате съответно стратегията за търговия и да вземете изчислени инвестиционни и търговски решения в бъдеще. Обемът на търговията на Aeternity за 24 часа представлява голямо увеличение всеки ден.

прогноза за цената на eternity

Цената на AE ще се увеличи и ще направите печеливша инвестиция през следващия ден, следващия месец и дори следващите години. Дори вашите 80% инвестиции в AE няма да бъдат пропилени и няма да ви накарат да станете финансово несигурни.

За да се почувствате по-добре и да направите това реалистично, ние ще ви помогнем да се впуснете в прогнозата за цена на Aeternity и да прогнозирате дали вашата инвестиция ще си заслужава и ще расте през следващите месеци и години. Останете на линия, тъй като ще изложим потенциала и възможностите на AE, които ще ви променят да инвестирате в нас за следващия път.

Aeternity (AE) Исторически анализ на цените

След като чухме за първи път думата „Aeternity (AE)“, знаем, че все още не сте сигурни и се стремите към повече информация и предистория на тази инвестиция. Така че, желанието е изпълнено, тъй като ще ви разведем в миналото на AE. Към юни 2018 г. пазарната капитализация на Aeternity (AE) възлиза на 434,7 милиона долара.

Максималното предлагане на Вечност криптовалутата (AE) е около 30 милиарда AE. С мащабируемост и високо функционални интелигентни договори, Aeternity е настроен за силен и дългосрочен план на пазарите. На цена около $ 0.684297 при пускането му, той се покачи с бързи темпове, за да достигне над $ 5.86, като даде на своите инвеститори впечатляваща 753% възвръщаемост само в рамките на една година от старта му. На 29 април 2018 г. Aeternity достигна рекорден връх от $ 5,82.

Нещо повече, рекордното ниво на Aeternity за BTC е било 0,00058478. В момента Aeternity е на цена 0,00000242. Цената на Aeternity варира между $ 0,1064 и $ 0,0808 през последните 3 месеца, което означава, че имаше сложен месечен темп на растеж от -8,75% и екстраполиран състав на годишен темп на растеж от -0,67%.

През последните 6 месеца цената на Aeternity варира между $ 0,1478 и $ 0,0808, което прави сложен месечен темп на растеж от -9,75% и екстраполиран състав на годишен темп на растеж от -0,70%. Връщайки се още по-назад, Aeternity беше оценена на 0,1557 долара преди година, като оттогава сложен месечен темп на растеж от -5,23% и сложен годишен темп на растеж от -0,48%. За сега Aeternity търгува от 41 месеца (3 години). Тя започна да се търгува в събота, 12 август 2017 г., за първата цена от $ 0.9226.

Текуща цена, пазарна капитализация, подробности за доставките

Ако се чудите за стойността и предлагането на Aeternity, отделете време, за да прочетете това, тъй като ние ще ви дадем акцента на споменатата инвестиция. Aeternity (AE) е неминирана монета, която в момента е на цена 0,0813 щатски долара и има пазарна капитализация от $ 28,665,556, което го поставя на 355-то място в глобалната класация за криптовалути. Наличните в момента доставки на Aeternity са 329 289 207 монети.

вечностAeternity (AE)

Ранг: 291$ 0,210100 Цена (BTC) Ƀ0,00000400 Marketcap$ 79.34 M Обем$ 57,50 M24h Промяна 23,68% Общо предлагане 536,31 M AE

Прогнози за бъдещи цени на Aeternity (AE)

Ако търсите надеждна и печеливша инвестиционна платформа, Aeternity ще ви осигури това! Aeternity (AE) ще ви даде добра възвръщаемост с вашата инвестиция за следващите дни и месеци. С нарастващата си цена всеки ден, AE доказва, че е бил в добър цикъл през последните месеци и години.

През 2021-01-16, скриптът за прогнозиране на Aeternity изчислява, че ако придобиете $ 1000 в AE, пазарната цена на вашата инвестиция в рамките на 24 часа ще бъде $ 1007. След 7 дни ще бъде $ 915. След един месец това ще бъде 1332 долара, а след 3 месеца – 1401 долара. С това, ако придобиете за дългосрочна инвестиция, според прогнозата и алгоритъма, цената на 1 Aeternity (AE) след пет години (2026) ще бъде около $ 5.0179.

Краткосрочна прогноза

AfterPriceChange
1 ден 0,202 долара 149,32%
1 седмица $ 0,26 154,12%
1 месец 0,215 долара 161,38%
6 месеца 0,287 долара 253,51%
Една година $ 0,493 506,64%

Дългосрочна прогноза

AfterPriceChange
2022 1,087 долара 1,254.42%
2023 г. 2.186 долара 2623,03%
2024 3,256 долара 3 954,91%
2025 $ 4,054 6 148,94%

Прогноза за цената на Aeternity през 2021 г.

Според прогнозата и алгоритмичния анализ средната цена на Aeternity (AE) през 2021 г. се очаква да бъде 0,0972051 долара. Цената на AE е променена с 21,0460% в сравнение с последната цена. Увеличението показва положителен процент от стойността на AE през 2021 г. и е добра година да започнете да инвестирате в AE.

Поради това увеличение на цената, търговците имат по-голям шанс да спечелят повече и да имат по-голяма възвръщаемост. AE общността ще приеме повишаването на цената и ще бъде добър конкурент на другите платформи за крипто кредитиране. Бъдещето на AE блести ярко, особено с екипните усилия и продължете да работите с техния продукт.

Прогноза за цената на Aeternity през 2023 г.

Техническият анализ, използващ алгоритъма, казва, че цената на Aeternity (AE) през 2023 г. ще бъде около 2,1866 долара. С тази цена 2023 г. е добра година за инвестиране в AE, тъй като има положителна промяна в цената. По това време цената ще продължи да се покачва и пазарът ще разпознае положителното въздействие на AE и неговата стойност.

Прогноза за цената на Aeternity през 2025 г.

2025 г. беше много по-добра и ценова година за Aeternity. Според прогнозата и алгоритмичния анализ, цената на 1 Aeternity (AE) ще бъде около $ 4.0548 през 2025 г., което е повече от трикратно увеличение от времето на писане на тази статия.

Беше предсказано, че с изтичането на годината пазарната цена на Aeternity (AE) ще продължи да расте. Но това все още не е гаранция, че винаги ще се издига. Ще трябва да наблюдавате цените на AE за по-добра справка, когато е най-доброто време за покупка или продажба.

Добра инвестиция ли е Aeternity?

Търсите сигурна инвестиция с неоспорим резултат? По принцип Aeternity ви пасва! AE наистина е добра инвестиция, тъй като цената му се увеличава всеки ден. Той може да обработва плащания извън веригата чрез своите държавни канали, които позволяват анонимни и незабавни микро и нано плащания.

AE е най-добрият избор за активи, в който да инвестирате, тъй като те не са само токен на помощна програма, както други базирани на Ethereum жетони. Те имат планове да преминат от настоящата патерица на Ethereum’s VM Environment към собствената си основна мрежа, създавайки огромно търсене на монетата и разполагат с нов модел на консенсус за блокчейн.

Механизмът за консенсус на платформата работи, за да се превърне в хибридна версия на Proof of Work и Proof of Stake, което е нещо, за което трябва да се внимава, докато се инвестира, защото показва, че увеличението на цените е много близо. По този начин той има малко предлагане на монети в сравнение с някои други алткойни на пазара; това все още гарантира тласък на стойността му, тъй като повече хора го изискват, въз основа на законите на търсенето и предлагането. Инвестирането в AE е изгодно, което наистина показва, че AE е добра инвестиция.

Как да закупите Aeternity (AE)?

При закупуването на AE имаше много начини и алтернативи за това. Aeternity blockchain може да се използва чрез изразходване на aeon token или AE token. Плащането на системни такси и уреждането на интелигентни договори се извършва по отношение на жетони. Aeternity се предлага на множество борси като Binance, Hadax, Liqui, Gate.lo Bithumb, Latoken и др..

Освен това, за да закупите AE, ще ви е необходим портфейл, съвместим с ERC20, като Myetherwallet (MEW) или хардуерен портфейл, за да съхранявате монета, след като я донесете от някоя от борсите, които в момента я търгуват. По този начин най-евтиният и най-ефективен начин за получаване на Aeternity (AE) е първо да закупите Litecoin, Ethereum или Bitcoin чрез Coinbase.

Повече информация за AE

Aeternity (AE) е блокчейн платформа, създадена за създаване на мащабируеми интелигентни договори. Като разпределена изчислителна платформа с отворен код, Aeternity има голямо разнообразие от потенциални случаи на употреба, вариращи от екосистема DApps, борси без доверие и платформа за краудфандинг на проекти..

Това е една от новосъздадените криптовалути, която е свидетел на доста бързо търговско приемане. Изглежда, че монетата е водеща в технологичния фронт, тъй като използва и мащабира блокчейн технологията на Ethereum.

Екипът зад AE

Aeternity (AE) е невъзможно без задълбочената идея на своя основател Янислав Малахов, който също е наричан „кръстникът на Ethereum“. Янислав е истински ветеран от блокчейн пространството. Той предвиждаше да има мощни алгоритми за блокчейн през 2013 г. Aeternity е неговата визия, преди това да стане реалност.

Друго оръжие, което прави Aeternity възможно, е съоснователят на AE blockchain и създателят на AE Ventures, Никола Стоянов. Той играе съществена роля в развитието на екосистемата Aeternity от ранните дни, когато си партнира с основателя на блокчейн Aeternity Малахов.

Следните имена играят голяма роля за успеха на Aeternity: Marion Vogel (директор), Emin Mahrt (главен оперативен директор), Sascha Hense (водещ инженер), Ulf Norell, Ph.D. (Разработчик), д-р Джон Хюз (Разработчик), Емил Вагнер (AEpps Lead), Стоян Василев (консултант по дизайна), Джон Нюби (разработчик на AEpps) и Владислав Драмалиев (маркетинг и мениджър на общността), за да назовем само няколко. Това ясно показва, че успехът на един проект е възможен с помощта на хората, които стоят зад него.

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Добра инвестиция ли е Aeternity през 2021 г.?

Да, въз основа на прогнозите, цената на Aeternity ще се увеличи. Цената на Aeternity е $ 0,0813, но до края на 2021 г. средната цена на Aeternity се очаква да бъде $ 0,9720.

След 1 година какво струва 1 Aeternity?

През януари 2022 г. цената на Aeternity се очаква да бъде средно 0,0970877 долара. Очакваната максимална цена е $ 0,1213596. Минималната цена е $ 0,0825245.

С какво Aeternity се различава от другите криптовалути?

Aeternity има множество забележителни функции, което го прави уникален от останалите криптовалути. AE миньорите и притежателите на токени имат право да гласуват по предложените промени, за разлика от много други криптовалути. Aeternity също така може да предложи евтини търговски сделки и по този начин да го направи най-ефективният Тюринг. Една точка на отказ се елиминира поради най-добрите в класа криптографски структури от данни на Aeternity.

Ще падне ли или ще намалее ли цената на Aeternity (AE) в бъдеще?

Техническият анализ, използващ алгоритъма, казва, че цената на Aeternity (AE) няма да намалее или да падне или да намалее в дългосрочен план.

Заключение

Инвестицията на Aeternity обещава да бъде възнаграждаващ цифров актив, който всеки може да има. Цената на Aeternity (AE) ще се увеличи с годините и инвестицията ви ще си заслужава. Въпреки че Aeternity (AE) наистина страда от извънредни загуби и известен проблем, но през годините се възстановява и продължава да ви служи по-добре и с най-добър резултат.

Ако искате да имате инвестиция, която осигурява по-голяма скорост за партньорски транзакции в блокчейна, тогава AE е тази, която търсите. Инвестирайте и бъдете един от нас, тъй като ще изследваме и ще се наслаждаваме на успеха!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me