Прогноза за цената на Golem (GNT) за 2021, 2022 и 2025

Бързото развитие на изчислителните технологии и ненаситното търсене на потребителите за по-мощни устройства създадоха ситуация, при която в милиони домакинства по света има значителна празна изчислителна мощност.

Това е неизползвана изчислителна мощ, която може да се използва в много изчислителни обширни работи. Въпреки че имаше много инициативи за използване на този ресурс, той не получи голяма подкрепа, тъй като няма достатъчно стимули за хората да участват в подобни усилия.

Един такъв проект, който може да съдържа ключа за справяне с това предизвикателство, е Golem, базиран на блокчейн проект, който се фокусира върху изграждането на децентрализирана инфраструктура за стимулиране на споделянето на компютърна мощ.

Това позволява на потребителите да споделят различни изчислителни ресурси и да бъдат възнаградени с Golem Tokens (GNT), които от своя страна могат да се търгуват с други криптовалути или фиат. Неговият уникален случай на използване и прогнозираното нарастване на търсенето в облачната изчислителна индустрия го правят вълнуващо допълнение към портфолиото на всеки инвеститор.

Но колко високо може да достигне GNT? В това Прогноза за цената на голем, ще анализираме всичко за проекта, за да помогнем на инвеститорите да определят дали е добра инвестиция или не.

прогноза за цената на голен

Големски исторически анализ на цените 

Проектът Golem успя да събере около 8 милиона щатски долара в продажба на токен на GNT, която те проведоха през ноември 2016 г., само няколко месеца след второто събитие наполовина на биткойн.

Всеки GNT беше на цена от 0,01 долара, което дава на участниците по това време много да празнуват, тъй като в момента токенът се търгува на 0,04 долара, като нетни ранни инвеститори огромен 400% ROI, ако те държат от самото начало.

За съжаление, някои инвеститори се впускат в събитието на Голем по време на края на 2017 г. и началото на 2018 г., когато цената на GNT достига $ 1.

Казано направо, онези, които навлязоха на пазара на Голем в последното бягане на крипто бик, станаха притежатели на този високо потенциален проект.

Цената на GNT се възстанови до известна степен, когато нейната основна мрежа стартира през април 2018 г., но беше краткотрайна, тъй като цената започна постепенно да се спуска до сегашните си нива и се търгуваше настрани от 2019 г..

Продължителното безпроблемно ценово действие даде време на най-запалените поддръжници на проекта да натрупват БНТ точно навреме за следващото събитие за копаене на биткойни наполовина. Изглежда, че GNT е готов да направи някои големи движения рано или късно.

Текуща цена, пазарна капитализация, & Подробности за доставките

големГолем (GLM)

Ранг: 114$ 0,415711 Цена (BTC) Ƀ0,00000800 Marketcap$ 415,58 M Обем$ 8.23 M24h Промяна3.31% Общо предлагане 1.000,00 M GLM

Прогнози за бъдещи цени на Golem (GNT)

Общи пазарни настроения

Общите краткосрочни пазарни настроения са възходящи.

Настоящият крипто пазар е във възход, като цените се покачват по-високо.

Изживяваме алткойн лято. GNT се справя добре при тези условия.

Средносрочните настроения на пазара са мечи, тъй като не сме преодолели рекордите за всички времена. Цената след една година може да бъде по-ниска.

По-дългосрочните пазарни настроения са възходящи. Регулаторите настояват за данъчно облагане. Това изглежда предвещава добро бъдеще, създавайки легитимност за цялата крипто индустрия.

Всяко тримесечие все повече и повече компании или възприемат блокчейн технологията за своя бизнес, или ги прилагат в своите бизнес процеси.

Увеличаване на полезността и търсенето

Ключово съображение в тази прогноза за цените на Голем е полезността и търсенето. Проект, който няма приложение в реалния свят, няма да има дълго бъдеще.

За съжаление нарастването на полезността се забавя с Golem. В своя защита те пускат много усъвършенстван продукт, който трябва да работи и да се конкурира с големия бизнес.

Ако уеб услугите на Amazon се провалят във фирмата по някаква причина, възприема се, че ИТ отделът на тази компания е виновен.

Крипто продуктите и услугите се поддържат на по-висок стандарт и ако продуктът не успее да достави една по-голяма институция, ефектът на пулсации може да унищожи доверието в децентрализираната мрежа.

Голем взе това присърце с 8-годишен график на проекта, който може да осигури глобален децентрализиран конкурент на индустрията на облачните изчисления.

Основните играчи на настоящия пазар на облачни изчисления са:

 • Amazon Web Services
 • Microsoft Azure
 • IBM
 • Алиюн
 • Google Cloud Platform
 • Salesforce
 • Rackspace
 • SAP
 • Oracle
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Предоставяне на различни услуги:

 • Инфраструктура като услуга (IaaS)
 • Платформа като услуга (PaaS)
 • Софтуер като услуга (SaaS)

Въпреки че те са и не са преки конкуренти на Golems, в момента те се конкурират в една и съща индустрия, за да предоставят услуги на ограничен брой клиенти с ограничен бюджет.

След като Голем напълно е пуснал Brass Golem, Clay Golem, Stone Golem и Iron Golem. Тя ще се конкурира пряко с повечето от тези компании по някакъв начин за пазарен дял.

Голем цена прогноза

Подмладен публичен крипто интерес

Удвояването на биткойните възроди крипто интереса в близко бъдеще. Altcoins усилено настояват да откраднат доминирането на Bitcoin (Стойността на общия пазар в сравнение със стойността на Bitcoin, изразена като процент).

Колкото по-висока е стойността на доминиращия процент, обикновено цените на алткойните ще бъдат по-ниски, тъй като доверието на инвеститорите се е изместило към биткойн спрямо другите алткойни.

Освен това Dapp се справят изключително добре. Както при финансови транзакции, така и при изградени приложения.

Средствата се вливат в мрежата на Ethereum. Разработчиците се събират, за да надграждат върху блокчейн интелигентни договори, тъй като университетите се фокусират по-силно върху крипторазработката в своите компютърни науки и бизнес отдели.

Регулаторна яснота

Етериумът е стока, а не ценна книга. Golem е ERC20 маркер в мрежата Ethereum. Това е една от причините Dapp да се разшири в производството и употребата.

DeFi (децентрализираният годеник) на Ethereum се възползва значително от това. Този успех доведе до прибързано развитие и крайни уязвимости.

DeFi се нуждае от незабавни решения, тъй като техният dapp е имал сериозни експлойти напоследък и в миналото.

Това може да бъде обвинено от общността на децентрализираните борси и потребителите, които трябва да изпробват нови продукти и услуги непосредствено преди експертите по сигурността да ги тестват ефективно.

Първопричината е свързана повече с темповете на развитие. Това е неистово и децентрализирано. Тази децентрализирана некоординация прави почти невъзможно да се осигурят напълно тези интелигентни блокови вериги.

В това отношение GNT, отделяйки време за пускане на напълно функциониращ продукт, който тестваха, е по-положително за прогнозата на цената, отколкото отрицателно.

Проблемите с мащабирането на Ethereums също са основна грижа, която може да доведе до провал на този проект. Етериум работи активно по този въпрос.

Краткосрочна прогноза

AfterPriceChange
1 ден $ 0,0460 15%
1 седмица $ 0,0416 4%
1 месец $ 0,0440 10%
6 месеца 0,08 щ.д. 210%
Една година $ 1,50 3695%

Дългосрочна прогноза

AfterPriceChange
Една година $ 1,50 3695%
2 години 0,90 долара 2217%
3 години $ 1,25 3079%
Четири години $ 2,50 8170%
5 години 5,25 долара 17157%

Прогноза за цената на Golem 2020

Очакваме да видим вълнуващо движение на цените за Golem GNT токен след събитието за наполовина биткойн. Бичи настроения са високи, тъй като се очаква водещата криптовалута в бранша да направи някои основни положителни движения на цените след намаляване на инфлацията.

Широко известно явление е, че цените на повечето алткойни са пряко свързани с движението на цените на биткойните.

Следователно в краткосрочен план очакваме цената на БНТ да изпита значително възходящо движение, което може да варира от 15% -200% в зависимост от представянето на биткойн.

Текущата цена на БНТ към момента на писането е около $ 0,04, което означава, че предсказваме движение на цената на 0,046 $ – 0,084 $ след шест месеца.

Очакваме също така, че този импулс ще продължи до следващата година, където в исторически план криптовалутите изпитват по-значително възходящо ценово действие след събитие наполовина.

Ако се окаже вярно, очакваме цената на GNT да се повиши до $ 1,50.

Прогноза за цената на Голем 2022

Ефектите от третото съкращаване наполовина на биткойн биха се разсеяли до момента, в който достигнем тази година. По това време щеше да бъде достигнат нов рекорд за всички времена (ATH) и очакваме да има известна печалба.

Това е причината, поради която предвиждаме известно отстъпление от цената му от нов връх от $ 1,50 до $ 0,90.

Има вероятност цената на GNT да е по-ниска; ние обаче бихме искали да вярваме, че екипът на Golem щеше да достави много от продуктите, които бяха обещали 6 години от съществуването на проекта.

Нашата средносрочна прогноза за цените на БНТ варира от $ 0,90 до $ 1,25, и ние вярваме, че цените за търговия на GNT ще се движат по този ценови диапазон.

GNT ще търгува хоризонтално през този диапазон и може да изпита някои случайни повишения и спадове, които обикновено реагират на движението на цените на BTC.

2022-2023 г. ще бъде вълнуваща година за GNT, тъй като тя навлиза във фазата си на развитие 11-ия час и година преди 4-то събитие за наполовина биткойн.

Прогноза за цената на Голем 2025

По това време щеше да се случи още едно събитие наполовина на биткойн, което да сигнализира за началото на нов нов бик за криптовалута в цялата индустрия.

По-важното е, че всички части от инфраструктурата на Golem щяха да бъдат освободени, ако екипът на Golem следва своя 8-годишен период на развитие.

Вероятно GNT ще достигне нов ATH на $ 2.50 всеки GNT и може да стане параболично на следващата година. Ако всичко върви добре, няма да се изненадаме да видим цената на БНТ достига $ 5,25 на щатски долар.

Цената на GNT може да се повиши, ако ще успее да улови дори част от индустрията на облачните изчисления през 2025 г..

Добра инвестиция ли е Голем?

GNT е утвърден проект, с готов за употреба продукт. Този продукт има интересни и практични случаи на употреба и има бизнес смисъл, ако те могат да доставят по-евтино от своите конкуренти. GNT прави това твърдение, но това трябва да бъде преразгледано за всеки отделен случай.

Има усложнения и закъснения при завършването на проекта, а пазарът е загубил интерес от 2017 г. насам.

Отрицателната цена от 2017 г. е пряк резултат от това. Това не означава, че настоящите играчи на пазара са разрешили нито един от случаите на използване.

Голем трябва сериозно да се заеме с доказан бизнес, за да демонстрира своите случаи на употреба и не просто да оцелее, а да процъфти. Маркетингът е жизненоважен в това отношение.

Маркетингът на Golems е ужасен при получаването на технологията в ръцете на потребители, които могат да се възползват значително от този продукт.

Капиталовите разходи за нов компютър или сървър осакатяват повечето модерни и утвърдени бизнеси. Бизнесът се тревожи непрекъснато за режийни и парични потоци.

Наемането е логичен избор, тъй като това намалява времето на празен ход, когато машината не работи и генерира приходи.

Голем работи върху маркетинга, но не достатъчно бързо, тъй като екипът е натрупан с разработчици. Те имат изнесен специализиран маркетингов отдел.

Изборът на Голем да не се продава толкова силно може да бъде по стратегически причини. Те може да чакат подходящото време, за да се ангажират с бизнеса и крайните потребители.

Смятаме, че Golem се нуждае от много разработки, преди да е готов да се конкурира с глобалните играчи в облачните изчисления. Golem се използва активно за CGI рендиране.

Потенциалът за променливост на цените скоро е много голям. Golem има високо ниво на ликвидност и лесно може да се търгува срещу Etherium (ETH), Bitcoin (BTC) и стабилни монети (USD).

Голем оцеля на мечи пазари през 2018 г., а през 2019 г. цената спадна драстично. Но разработчиците работят усилено. Това беше изложено като 8-годишен проект.

Квантовите изчисления могат да бъдат сериозна заплаха през следващите 10 до 20 години. Това би засегнало минимално пазара на споделени ресурси, тъй като разходите за научноизследователска и развойна дейност са астрономически.

Първият продукт на пазара ще бъде скъп за отдаване под наем и първоначално би могъл да се използва само от правителства и мегакорпорации.

Ако намаленията на разходите следват общата крива на внедряване на технологии, квантовите компютри могат да бъдат публично достъпни като настолните компютри след 40 до 60 години.

Това няма да повлияе на модела на GNT, тъй като квантовите компютри могат да бъдат интегрирани, ако развитието продължава толкова дълго.

Как да купя Golem?

Заинтересованите инвеститори могат да закупят Golem в много от водещите централизирани борси (CEX) по целия свят. Той е включен в списъка на повече от 90 пазара и може лесно да бъде закупен с помощта на различните опции за плащане, налични в тези места за търговия.

Някои от най-известните борси, където търговците могат да купуват и продават Golem включва Binance, Coinbase Pro style = ”font-weight: 400;”>, Bitfinex, Bittrex, Хуби, Poloniex, и ОК.

Всички тези борси имат относително висок рейтинг на доверие и препоръчваме да ги използвате за закупуване на този цифров актив.

Алтернативно, тези, които не желаят да купуват Golem в централизирани борси, могат да използват базирана на Ethereum децентрализирана борса (DEX) като IDEX, една от водещите децентрализирани борси за токени ERC-20.

Търговците могат да закупят и GNT през Разменете и Kyberswap, които са категоризирани като DEX за незабавна ликвидност.

Трябва да се отбележи, че единственият начин за закупуване на тези места за търговия е с използване на портфейли, които не са попечители, използващи Ether или други ERC-20 токени.

Друг начин за закупуване на Golem жетони е чрез незабавен крипто обмен като Shapeshift, ChangeNow, и Changelly.

Купувачите могат да използват крипто и fiat, за да купуват GNT на тези борси; всичко, което трябва да направят, е да посочат къде искат да получат своя GNT.

За разлика от децентрализирания обмен, той не изисква портфейли, които не са задържани. Портфейлите от борси и доставчици на портфейли са напълно добре, но са по-малко сигурни в сравнение с портфейлите, които не са попечители.

Повече информация за Голем

Какво е Голем?

Golem (GNT) е базиран на Ethereum проект, фокусиран върху споделянето на компютърна мощ. Тяхната визия е да създадат децентрализиран глобален суперкомпютър.

Това позволява на потребителите да отдават под наем своите неактивни ресурси за компютър, лаптоп и сървър. Те включват различни изчислителни компоненти, включително процесори, твърди дискове, RAM и графични процесори (графични карти).

Случаите на употреба включват, но не се ограничават до CGI рендиране и други VFX (визуални ефекти) процеси за филмовата и рекламна индустрия, машинно обучение, научни изчисления, видео транскодиране и много други. Това вещае за прогнозата за цените на Голем.

Как действа Golem (GNT)?

Заявителят (човек, който се нуждае от свършената работа) изпраща задачата към мрежата на Голем. След това те избират доставчик или доставчици (компютър, отговорен за работата по задачата) въз основа на ресурсите и нивото им на доверие в екосистемата.

Задачата се излъчва на доставчика или доставчиците, който завършва изчисленията и ги връща в мрежата на Голем. Пакетите данни се събират отново и се изпращат обратно на заявителя.

Плащането се изпраща чрез интелигентни договори до мрежата и се разпределя на доставчика или доставчиците.

Екипът на Голем

The екип се състои от 31 членове, подредени със софтуерни инженери. Пьотър Янюк е изпълняващ длъжността главен изпълнителен директор, технически директор и съосновател. Александра Скржипчак е действащ главен оперативен директор и съосновател. И двамата преди това са работили заедно в Imapp от 2014 г..

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=price+prediction&atb=v184-1&ia=web

Хронологията на проекта Golem не е тръгнала според очакванията. Екипът е създал функционал Месингов голем, работи в основната мрежа. Golem е готов за изтегляне и използване.

Brass Golem е 1-ви етап. Те също са започнали на Клей Голем, 2-ри етап и Golem Unlimited, което е почти готово за производство.

Предстои още дълъг път. Екипът работи по Голем от 2016 г..

Техен Github е жив с комити (комитите показват промени в кода, ревизии и актуализации), този проект е много активен и настоява да промени начина, по който се обработват сложни компютърни проблеми.

Силният екип и Github се ангажират да прокарват идеята, че това приложение ще се справя добре в бъдеще, добавяйки към положителна дългосрочна прогноза на цените.

Тяхната липса на спазване на крайните срокове прави пълната противоположност за прогнозата за цената.

Забавянията в разработването на програмата не са лошо нещо, ако крайният продукт е стабилен и се представя според очакванията.

Финансовите ограничения все още не са проблем за Голем, който изпълнява целите си въпреки закъсненията.

Заключение за прогноза на Golem Price

GNT отбелязва напредък в разработването на авангардни услуги, които работят днес. Тяхното развитие не е завършено и истинската сила на Golem ще дойде от тяхната напълно разработена версия, която е години след завършването.

Времето, необходимо на този екип, за да завърши Голем, е неизвестно и може да измине години след първоначалната си цел.

Golem (GNT) имаше ICO, всеки жетон продаден на +/- 0,01 долара. Като такъв, екипът на Golem има сериозно голям резерв от ETH.

Завършването на проекта не би трябвало да представлява проблем, ако те управляват разумно средствата си. Всички участници в ICO все още имат значителна печалба въпреки промяната на цените на БНТ.

Разглеждайки класациите, прогнозата изглежда мрачна за Голем, тъй като цената се спуска все по-надолу и по-ниско.

Ако Голем падне под един цент, шансовете им за оцеляване са малки, като се държат само най-отдадените инвеститори.

Прогнозираната стойност на глобалните облачни изчисления до 2025 г. ще бъде 712,83 милиарда долара. Ако Golem завладее 1% от този пазар, всеки жетон може да бъде оценен на $ 7,12. Може ли GNT да постигне този пазарен дял?

Всички дългосрочни инвестиции трябва да бъдат прехвърлени от любимата ви борса за криптовалута и подкрепени от a хардуерен портфейл—Допълнително архивиране на вашия хардуерен портфейл на множество места.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me