Прогноза за цените на мрежата OMG за 2021, 2022, 2025

OMG Network, известна преди като OmiseGo, има за цел да се превърне в публична децентрализирана финансова мрежа, която може бързо да прехвърля пари и активи по целия свят. OMG е рожба на Omise, компания за платежни услуги (сравнима с PayPal), основана от Jun Hasegawa през 2013 г. Omise работи в Тайланд, Сингапур и други азиатски държави.

Тъй като крипто революцията започна да завладява света, Omise възложи на Vansa Chatikavanij, специалист по водни ресурси по професия, да създаде на кодовата база Ethereum и да си сътрудничи с основателя на Ethereum Vitalik Buterin, платформа за интелигентни договори, която позволява бързо, евтино, сигурни транзакции в множество блокчейн.

Предвиждане на цените на мрежата OMG

В сравнение с конвенционалните средства за финансови транзакции (помислете Visa, Mastercard и др.), Блокчейн технологията е бавен и неефективен звяр. Докато Visa и Mastercard могат да обработват хиляди транзакции в секунда, Ethereum обработва по-малко от двадесет.

Всяка криптовалутна мрежа, която се надява да се конкурира с тези утвърдени институции, трябва да увеличи стократно своите операции, без да нарушава сигурността или да придобие нежелана централизация. Сред различните предложени средства за саморазширяване OMG Network избра „Плазмен протокол:“ механизъм за консенсус за доказателство за участие, за да валидира транзакциите в партиди, а не поотделно.

Мрежа OMG е сключил много партньорства в региона на Югоизточна Азия, включително McDonald’s в Тайланд. Genesis Block, базирана в Хонг Конг рискова компания, наскоро придоби мрежа OMG в опит да я превърне в децентрализирана финансова (DeFi) платформа.

Анализ на историческите цени на мрежата OMG

Текуща цена, пазарна капитализация, & Подробности за доставките

Историята на цените на OMG е променлива. Скоро след пускането си през юли 2017 г. цената се повиши и варира между 12 и 25 долара през лятото на 2018 г. След като се задържаше стабилно под 2 долара през по-голямата част от 2019 г., тя се срина, в началото на 2020 г., под прага от 1 долар. От декември 2020 г. тя леко се е увеличила и се е установила малко над 3 долара.

По време на писането на OMG е нараснал с 4.25% и се търгува на $ 3.25. Има пазарна капитализация от 456,02 милиона долара, със 140,25 милиона OMG в обращение.

omisegoМрежа OMG (OMG)

Ранг: 88$ 4.98 Цена (BTC) Ƀ 0,00009900 Marketcap$ 698,29 M Обем$ 566,29 M24h Промяна 2,55% Общо предлагане 140,25 M OMG

О, боже мой Прогнози за бъдеща прогноза на цените

Използвайки минали тенденции като ориентир, като се има предвид текущият исторически контекст и се вземат предвид очакваните събития, анализаторът може да проектира бъдещето с точност. Също така, за да попълни данните и правилните аналитични инструменти, тук анализаторът се възползва от спокойна нагласа на ума, която може да постигне правилния баланс между „ирационално изобилие“, от една страна, и ненужен песимизъм, от друга.

Обаче реалният свят на неизвестни неизвестни, непредвидени събития и непредвидени последици винаги е извън сцената и чака засада върху проекциите на нашия ум; има шанс самата несигурност на бъдещето в крайна сметка да победи анализатора. И все пак, с всички тези предупреждения е оправдана разумна прогноза.

 Краткосрочна прогноза

AfterPriceChange
1 ден $ 2,93 -9,00%
1 седмица $ 2,99 -7.14
1 месец 3,05 щ.д. -5.27
Една година $ 8.47 163%

Дългосрочна прогноза

AfterPriceChange
Една година $ 8.47 163%
2 години $ 12,35 283%
3 години 15,55 долара 382%
5 години $ 24.03 646%

* Тази прогноза на цените се основава на данните, събрани от различни източници, предназначени изключително за образователни цели и не се приемат като инвестиционен съвет. Потребителите трябва да направят свои собствени изследвания, преди да инвестират.

Прогноза за цените на мрежата OMG 2021

Мрежата OMG може да се окаже популярна сред небанковите граждани на Югоизточна Азия, които ще се радват да се освободят от прекомерните такси за транзакции. За тези неизброени милиони OMG може да е решението, от което се нуждаят. Според прогнозата и алгоритмичния анализ, цената на токена OMG може да бъде около $ 3,00 през 2021 г..

Прогноза за цените на мрежата OMG 2022

OMG Network ще има донякъде обещаващо бъдеще, ако успешно разшири партньорствата между корпорациите и достигне все повече и повече от небанковете, дори докато разширява своите възможности за DeFi. Според прогнозата и алгоритмичния анализ цената на OMG потенциално може да бъде около 8,47 долара през 2022 г..

Прогноза за цените на мрежата OMG 2025

Очаква се до 2025 г. бързият напредък в блокчейн технологията да накара криптовалутата да изпита устойчив бик, подобен на който може би може да се сравни само с дот-ком бума в края на 90-те. По това време се очаква, че Ethereum и неговите различни приложения ще бъдат актив от трилион долара. Като вторична верига на Ethereum може да се предвиди, че плазмата, заедно с OMG, ще се възползват от устойчив растеж. Според прогнозата и алгоритмичния анализ, цената на токена 1 OMG потенциално може да бъде около 21,85 долара през 2025 г..

Добра инвестиция ли е OMG??

Възрастта на DeFi (децентрализираните финанси) е на хоризонта, тъй като технологията на блокчейн претърпява бърза еволюция. Вече не става въпрос само за добив на биткойн; по-скоро на базата на кодовата база от първо или поколение кодове (Bitcoin и Ethereum) се разработват стотици нови и иновативни алтернативи, заплашващи да дадат възможност на традиционните финансови институции (банки, кредитни карти, Paypal и др.) да получат пари.

Къде се вписва OMG Network в тази вълнуваща среда? Тук реалността е трудна и проста: конкуренцията е ожесточена, а други са много по-напред в своите DeFi функционалности. Алтернативите на плазмения протокол като zkRollup (имунизиран, за разлика от плазмата, на експлойти с ключови портфейли и криптоикономически атаки) са широко използвани в индустрията.

Cosmos, който се таксува като „интернет на блокчейн“, е на път да предложи мащабирана и оперативно съвместима екосистема, която позволява на потребителите да извършват бизнес през блокчейни. REN, използвайки Republic Protocol, дава възможност на търговците да правят стелт поръчки в крипто тъмни пулове. За да се докаже като добра инвестиция, OMG Network трябва да се движи бързо, за да настигне конкурентите си като тези.

Как да купя OMG?

OMG могат да бъдат закупени в повечето масови борси като Coinbase, Binance, Kraken и други. В много от тези борси първо трябва да отворите акаунт и да го защитите с двуфакторно удостоверяване. Преди да може да се направи каквато и да е сделка, трябва да се закупи биткойн или ефириум, които човек може да замени за OMG, според текущия пазарен курс.

Повече информация за мрежата OMG

Екипът

Джун Хасегава, основателят на Omise, възложи на Ванса Чатикаванидж да създаде OmiseGo, който по-късно беше брандиран като OMG Network. Дуото нае Виталик Бутерин, основател на Ethereum, да си сътрудничи по проекта. Екипът и Джоузеф Поун, разработчик на Ethereum, написаха a Бяла хартия по отношение на проекта през юни 2017 г. След това екипът продължи да създава програмата на адаптиран плазмен протокол. OMG наскоро бе придобита от Genesis Block, докато Buterin и Poon се насочиха към други проекти.

Заключение

Децентрализираното финансиране е пред нас и много блокчейн фирми се конкурират помежду си, за да предоставят платформата за извършване на бизнес през реални и виртуални граници. Въпреки това, в сравнение с конвенционалните финансови институции, блокчейн като Ethereum е бавен и неефективен. OMG Network се опитва да увеличи мащаба на Ethereum, така че да могат да се извършват и записват повече транзакции на платформата, без да се жертва сигурността или децентрализацията.

OMG, тук предлага гениално решение. Той използва плазма за преместване на транзакциите към вторичната верига, където, без да запушват основната верига, те могат да бъдат записани и валидирани на партиди. За да бъдем сигурни, че за да мащабираме Ethereum по този начин, трябва да жертваме сигурността или децентрализацията; разработчиците могат да изберат да наблегнат едно върху друго според предпочитанията си.

Следователно OMG Network е обещаваща технология. Въпреки това, за да се определи дали наистина е бъдещето на блокчейн, трябва да се погледнат неговите конкуренти, които също искат да извършват транзакции в блокчейн. Опциите изобилстват от Chainlink, Synthetix, Cosmos, Ren и др. Ще може ли OMG да е в крак с конкуренцията?

Какво предлага това, което другите не? Има ли същата възможност за растеж като другите? Това са всички въпроси, с които инвеститорите трябва да се справят, ако искат да оценят конкретната ниша във вълнуващия нов пейзаж на децентрализираното финансиране. Все още е отворен въпрос кое от тях ще отвори най-широката врата към бъдещето, или иначе всички те правят в еднаква степен по различни начини. Този въпрос ще бъде все по-остър, тъй като криптовалутите навлизат по-дълбоко в обществото.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me