Прогноза за цените на OmiseGO (OMG) за 2021, 2022 и 2025

Ако следвате света на криптовалутите, може би сте чували за OmiseGO. Всъщност аз ви научих как да си купите OmiseGO известно време назад.

За тези от вас, които просто се качат, OmiseGo е платформа за плащания, базирана на блокчейн, предназначена да позволи на небанкирали хора да извършват онлайн плащания. С други думи, OmiseGO иска да бъде като PayPal, но с криптовалута.

Изминаха няколко месеца, откакто последно говорихме за маркера OmiseGO (OMG) и много от вас вероятно се чудят: „OmiseGO добра инвестиция ли е?“ Прочетете за задълбочена прогноза за цената на OmiseGO за 2020, 2022 и 2025.

прогноза на цената на omisego

OmiseGO Исторически анализ на цените

Блокчейнът OmiseGO стартира на 6 юли 2017 г. ICO за токена OMG се проведе на 23 юни 2017 г. с цена от 0,24 USD / OMG. Както при всички криптовалути, имаше известни колебания в цената на OMG. Графиката по-долу показва пълната история на OMG:

Цената на OMG при пускането му беше 0,39 щатски долара и достигна рекордното си ниво на 13 януари 2018 г., когато беше на стойност 25,62 щатски долара.

Най-ниското ниво за всички времена беше преди малко повече от пет месеца на 13 март 2020 г .; това беше доста лош ден за криптовалутите като цяло и е известен като „денят, в който криптовалутата се счупи“. Този ден един OMG струваше 0,35 USD

Текуща цена, пазарна капитализация & Подробности за доставките

Понастоящем цената на OmiseGO е 1,60 USD, с пазарна капитализация от над 223 милиона USD и 24-часов обем на търговия от почти 51 милиона USD.

Един забележителен аспект на OMG е, че 100% от неговите 140 245 398 токени вече циркулират. Това означава, че не са останали повече жетони, които да се добиват.

Ако проектът OmiseGO стартира, всички токени, които притежавате, ще увеличат значително стойността си.

omisegoМрежа OMG (OMG)

Ранг: 88$ 4.98 Цена (BTC) Ƀ 0,00009900 Marketcap$ 698,29 M Обем$ 566,29 M24h Промяна 2,55% Общо предлагане 140,25 M OMG


Прогноза за цената на OmiseGO (бъдеще)

Разбира се, никой не може да знае бъдещето с абсолютна сигурност. Но търговците на криптовалути са разработили уникални алгоритми, които анализират минали цени, тенденции и друга информация за прогнозиране на краткосрочните и дългосрочните цени на криптовалутите..

Можем да се обърнем към тези алгоритми, за да ни помогнат да решим дали конкретен маркер изглежда като добра инвестиция или не.

Нека да видим как изглежда прогнозата за цената на OmiseGO:

Краткосрочна прогноза

AfterPriceChange
1 ден $ 1,62 1,25%
1 седмица 1,83 долара 14,38%
1 месец 1,79 долара 11,88%
6 месеца $ 2,83 76,88%
Една година $ 3,60 125%

Дългосрочна прогноза

AfterPriceChange
Една година $ 3,60 125%
2 години $ 5,64 252,5%
3 години $ 8,94 458,75%
Четири години 16,60 долара 937,5%
5 години $ 28.90 1706%

Прогноза за цената на OmiseGO 2020

Според алгоритмите за прогнозиране на цените, цената на OMG трябва да бъде около 2,8 USD до края на 2020 г. или началото на 2021 г. Това би означавало 75% увеличение на стойността.

Прогноза за цената на OmiseGO 2022

До средата на 2022 г. се очаква OMG да струва около 3,6 щатски долара, което е 125% увеличение на текущата му цена.

Прогноза за цената на OmiseGO 2025

Очаква се до 2025 г. OMG да излети. Цената се очаква да бъде около 28.90 USD. По-висок дори от настоящия рекорд за всички времена и представлява увеличение от над 1700% спрямо текущата му цена.

Добра инвестиция ли е OmiseGO?

Както при всеки блокчейн проект, масовото приемане е ключът към успеха и стойността на маркера. Идеята за предлагане на финансови услуги на небанкови хора изглежда солидна.

Ако това може да се превърне в реални приложения като партньорски плащания, международни парични преводи, дебитни карти или допълнения на услуги, заедно с интеграция в съществуващи методи на плащане, което може да стимулира OmiseGO.

И виждаме, че се предприемат стъпки в тази посока. Потенциалната използваемост на платформата OmiseGO, заедно с прогнозите за цените на алгоритъма, правят OMG да изглежда като добра инвестиция в дългосрочен план.

Как да купя OmiseGO?

Ако сте решили да вземете в ръцете си някои OMG токени, ще откриете, че закупуването им не се различава от закупуването на други криптовалути. Въпросът е само да намерите правилния обмен, да финансирате сметката си и да направите покупката.

Можете да разгледате пълна статия с подробни стъпки за това как да закупите OMG, като кликнете тук.

Повече информация за OmiseGO

Какво е OmiseGO?

OmiseGO е както името на базирана на блокчейн платформа, така и на крипто токена, който задвижва тази конкретна платформа. Блокчейнът OmiseGO има за цел да създаде платежна платформа (нещо подобно на PayPal) за милиони хора по целия свят, които нямат банкови сметки.

Екипът

OmiseGO е основана в Тайланд и в момента има оперативни центрове в Тайланд, Япония, Индонезия, Сингапур и Малайзия. Техният екип се състои от:

  • Езра Дон Харинсут: главен изпълнителен директор / съосновател
  • Джун Хасегава: главен изпълнителен директор / съосновател на групата
  • Анучит Читпиром: главен оперативен директор
  • Фредерико Араухо: Главен информационен директор
  • Робин Кърт: главен технологичен директор
  • Джун Сий: главен директор за развитие на бизнеса
  • Казухиро Коисо: главен финансов директор

Къде мога да отида за новините на OmiseGO?

Разбирайки, че успехът на OmiseGO силно зависи от това как те могат да се интегрират в съществуващите услуги и други партньорства, екипът може да установи, че искате да сте в течение с последните новини.

Един източник на информация е тяхната официална емисия в Twitter, @Omise.

Можете също да прочетете OMG Network News Feed, като щракнете върху тук.

Хората в Cointelegraph имат и страница за новини на OmiseGO, която можете да прочетете тук.

Заключение

OmiseGO е вълнуващ проект. Милиони хора по целия свят, особено в Азия, Африка или Латинска Америка, са без банки. Ако нямате банкова сметка, нямате достъп до кредитни / дебитни карти и не можете да извършвате електронни преводи.

OmiseGO иска да предоставя платежни услуги на тези хора, без да се налага да отварят банкови сметки. Но те също така искат да предоставят превъзходни услуги на тези, които имат сметки, за да „дебанкират банковете“, както казват.

В свят, в който децентрализираните финанси стават все по-популярни, това наистина е привлекателно предложение. Дългосрочните прогнози за OMG изглеждат добре.

В момента OMG е евтин крипто токен, с който да се сдобиете. Ако имате няколко излишни долара, OMG несъмнено си заслужава да се разгледа.

И ако случайно имате малък бизнес, може да помислите за приемане на плащания в OMG. Не забравяйте, че цялото предлагане на монетите вече циркулира, което означава, че ако проектът се хване, всички ваши токени в крайна сметка ще струват доста.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector