Прогноза за цените на Power Ledger (POWR) за 2021, 2022 и 2025

Независимо дали просто правите първите си стъпки в търговията с криптовалути или опитен експерт, със сигурност търсите нови възможности за инвестиции. Ако е така, вече сте наясно с факта, че има хиляди различни криптовалути и че много от тях струват само стотинки. Има дори жетони, които струват доста под 0,01 USD. Ако разглеждате евтини криптовалути, вероятно сте попаднали на токена Power Ledger (POWR) и се чудите дали това е добра опция за инвестиция. Прочетете за Предвиждане на цената на Power Ledger за 2021, 2022 & 2025. Просто може да ви помогне да решите дали си струва да инвестирате.

Power Ledger Исторически анализ на цените

сила книга историческа цена

Power Ledger е австралийска компания, базирана на блокчейн, която се стреми да направи достъпа до енергия по-демократичен, достъпен и ефективен за всички. Първоначалното предлагане на монети на токена Power Ledger (ICO) се проведе в края на 2017 г. и се превърна в най-големия проект за краудфандинг в австралийската история. Според данни от cmc.io, цената на POWR по време на ICO е била 0,09 щатски долара, а монетата е достигнала рекордното си ниво на 7 януари 2018 г., достигайки връх от 1,89 щатски долара. Най-ниското ниво за всички времена беше 0,0318 USD на 13 март 2020 г..

Текуща цена, пазарна капитализация, & Подробности за доставките

Към момента на писане на тази статия има в обращение 432 229 654 токена Power Ledger (43% от общия 1 милиард токени). 1 POWR струва 0,3225 USD при 24-часов обем на търговия от около 68 милиона USD и a Пазарна капитализация от малко под 139 милиона щатски долара.

Прогнози за бъдеща цена на Power Ledger (POWR)

Разбира се, никой наистина не може да предскаже бъдещето и, освен ако случайно не се движите в пространството и времето в синя кутия, не можете да знаете точно колко ще струва някой токен утре, камо ли след пет години. Но има алгоритми за прогнозиране. Експертите по търговия са създали много специализиран софтуер, който анализира пазарните тенденции както за всеки конкретен токен, така и за целия пазар на криптовалути, за да предскаже бъдещи цени. И можем да разгледаме техните прогнози за цените на Power Ledger, както краткосрочни, така и дългосрочни.

Краткосрочна прогноза

След

Цена

Промяна

1 ден

0,364468 щатски долара

+11,2%

1 седмица


0,390583 щатски долара

+20,2%

1 месец

0,248614 щатски долара

-27,5%

6 месеца

0,525840 щатски долара

+57,9%

Една година

0,557745 щатски долара

+69,73%

Дългосрочна прогноза

След

Цена

Промяна

Една година

0,383745

+69,73%

2 години

0,739989

+123,81%

3 години

1.080057

+228,36%

Четири години

1,782721

+411,39%

5 години

2.898050

+777,46%

* Тази прогноза на цените се основава на данните, събрани от различни източници, предназначени изключително за образователни цели и не се приемат като инвестиционни съвети. Потребителите трябва да направят свои собствени изследвания, преди да инвестират.

Прогноза за цените на Power Ledger 2021

Пазарът на криптовалути като цяло имаше груба година през 2019 г., но показва признаци на подобрение в началото на 2021 г. въпреки глобалната пандемия COVID-19. Но алгоритмите за прогнозиране на цените показват, че 1 POWR може да струва около 0,3986 USD в края на годината. Това би означавало увеличение с около 60%.

Прогноза за цените на Power Ledger 2022

Алгоритмите изчисляват, че Power Ledger ще види почти 125% увеличение на цената до около 0.73 USD / POWR до края на 2022 г..

Прогноза за цената на Power Ledger 2025

Според алгоритъма за прогнозиране на цените 1 POWR ще струва около 2,89 USD до края на 2025 г .; почти осемкратно увеличение спрямо сегашната му цена.

Добра инвестиция ли е Power Ledger?

Успехът на Power Ledger зависи от това колко успешна е демократичната, достъпна и ефективна енергийна програма на компанията. И досега те изглежда процъфтяват с 23 различни проекта в осем държави. Това, плюс алгоритмите за прогнозиране на цените, изглежда сочат към Power Ledger, е добра инвестиция в дългосрочен план.

Как да купя Power Ledger?

Ако се интересувате от получаването на някои жетони на Power Ledger, първият въпрос, който трябва да си зададете, е къде можете да ги купите. Сайтове като cmc.io и coincodex.com могат да ви кажат кои борси изброяват токена POWR и кои двойки за търговия са на разположение. Бързото сканиране ни казва две важни неща: първо, никъде няма двойка за търговия fiat / POWR, така че ще трябва да използвате крипто за закупуване на вашите токени. Второ, най-голямата борса в обема на търговия с POWR е Binance, където можете да закупите Power Ledger с биткойни, етер или Binance жетони.

Да приемем, че ще използвате Binance, за да купите POWR с ETH. Първо влезте във вашия акаунт в Binance и ако вашият ETH е в личен портфейл (както би трябвало да бъде), тогава трябва да прехвърлите Ether от личния си портфейл в портфейла си на Binance. След като вашите жетони са там, кликнете върху „Пазари“ в горната лента.

прогноза за цената на дневника - Binance

На тази страница кликнете върху раздела ALTS Markets и въведете POWR в полето за търсене вдясно. Трябва да видите двойката за търговия POWR / ETH. Кликнете върху него.

Това ще ви отведе до подходящата пазарна страница, където можете да въведете колко ETH искате да похарчите и накрая да кликнете върху бутона КУПЕТЕ МОЩНОСТ в долната част. Това е! Вашите токени на Power Ledger трябва да са в портфейла ви след няколко минути.

Повече информация за Power Ledger

Както казахме преди, Power Ledger е криптовалутата зад енергийния проект Power Ledger. Някои от вас може да не знаят, че Австралия е една от страните, в които енергията е по-скъпа, така че това е естественото родно място на проект като този. Проектът Power Ledger ви позволява да инсталирате слънчеви панели във вашия дом или офис и след това да продавате излишната си енергия на други потребители, да съхранявате енергия в батерии за продажба по-късно или дори да продавате енергия обратно на вашия търговец на енергия.

Разбира се, това може да включва много разрешителни и разпоредби, които могат да варират в различните щати или в отделни държави, но интересът към този проект със сигурност се засилва. За повече подробности относно това, което постигат, не се колебайте да посетите уебсайта им на адрес powerledger.io.

Екипът

прогноза на цената на дневника

Екипът на Power Ledger се състои от:

 • Д-р Джема Грийн (изпълнителен председател и съосновател), която е работила за лондонския JP Morgan, преди да получи докторска степен. в смущения на пазара на електроенергия и беше заместник лорд кмет на Пърт. През 2016 г. тя е съосновател на Power Ledger и получи наградата за предприемач на годината EY Fintech за 2018 г..
 • Джон Булик (технически директор и съосновател), пионер в австралийското разработване на блокчейн, който вече е разработил базирани на блокчейн технологии за управление на снимки, видеоклипове, документи и медицински записи.

  Винод Тивари (ръководител на бизнес развитието и продажбите), бакалавър по електротехника и електроника и бивш мениджър технически продажби в General Electric India.

 • Карън Макларън (Продажби & Business Development Executive), със 17-годишен опит в енергийната индустрия на Западна Австралия.

  Аня Нова (крипто икономист & Business Development Manager), ентусиазиран крипто икономист, директор на Blockchain Australia и получател на наградата за австралийски Blockchain 2019 за лидер на годината.

 • Д-р Бил Тай (глобален посланик & Съветник), рисков капиталист от началото на 90-те години, той е в борда на директорите на седем публично регистрирани компании, на които е помогнал да се развият от стартиращи компании. Той е професор по иновации в университета Къртин.
 • Проф. Петер Дрьоге (посланик в Европа), директор на Лихтенщайнския институт за стратегическо развитие, е световноизвестен експерт по устойчивост на градовете и усъвършенствана градска политика и дизайн.

Екипът на Power Ledger спечели международното Extreme Tech Challenge на Ричард Брансън през 2018 година.

Прогноза за цената на Power Ledger: Заключение

Power Ledger е една от онези криптовалути, които са свързани с голям проект, който наистина може да промени света. Ако има нещо, от което всеки трябва да живее по съвременен начин на живот, това би било енергия. Без нея никога не бих могъл да напиша тази статия и няма да можете да я прочетете. Много хора, особено в развитите страни, не са напълно наясно колко ценна е енергията (с изключение, може би, когато дойде моментът да плащат месечната сметка за електричество).

И все пак цените на енергията могат да се различават силно от едно място на друго, дори в рамките на една и съща държава. Разпределението на електроенергия включва сложна мрежа от производители на енергия (използващи изкопаеми горива, хидроенергия, геотермална ядрена енергия и др.), Търговци на енергия на дребно (вашата местна енергийна компания) и крайни потребители. Power Ledger ще позволи по-равномерна, ефективна и достъпна система, която да е от полза за всички. Разбира се, това ще зависи от местните разпоредби и разрешителни, особено ако мрежата на Power Ledger трябва да бъде свързана към основната мрежа. Но много правителства слушат и отварят съзнанието си за тази технология.

Бъдещето изглежда светло за проекта и това прави стойността на маркера като дългосрочна инвестиция да изглежда много добре. Разбира се, някои казват, че POWR ще бъде абсолютно безполезен за по-малко от година, а други прогнозират цена от почти 2 USD до края на 2025 г. Взехме по-консервативни алгоритми и даваме прогноза за цената на Power Ledger от 0,396 USD до края на 2021 г., 0.73 до 2022 г. и 2.899 до 2025 г. Прогнозите изглеждат добре, така че може би просто искате да скочите на борда и да вземете някои POWR жетони днес. Щастлива търговия!

Вижте също:

 • Предсказване на цените на FunFair
 • Прогноза за цена на EOS

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector