Прогноза за цените на Siacoin (SC) за 2021, 2022 и 2025

Siacoin е базиран на блокчейн доставчик на хранилище. Те бяха едно от първите базирани на облак решения за съхранение на блокчейн. По подразбиране платформата е криптирана за поверителност, потребителите контролират криптиране и ключове за дешифриране.

Никоя трета страна няма достъп до съхранени данни на Sia, за разлика от традиционните доставчици на облачни хранилища.

Платформата е децентрализирана за излишно съхранение на файлове в множество възли по целия свят. Времето за работа е също толкова добро, ако не и по-добро от конкурентните доставчици на хранилище.

Дългосрочната им визия е да се превърнат в основния слой за съхранение на целия Интернет. Екипът на Siacoin вярва, че данните трябва да бъдат безплатни за всички.

В това Siacoin ориз прогноза, ние ще анализираме всичко за проекта, за да ви помогнем да определите дали това е добра инвестиция за вас.

Прогноза за цената на Siacoin

Siacoin (SC) Исторически анализ на цените 

Siacoin (SC) е на пазара на криптовалути от 2015 г. и има справедлив дял от помпи и сметища през годините на своето съществуване.

Неговата рекордно ниско дойде няколко месеца след като беше представен от Nebulous, Inc, който видя, че цената му пада толкова бавно, колкото $ 0,00001262 на 28 декември 2015г.

SC се търгува хоризонтално за първата половина на 2016 г., когато изведнъж цената му изпита някои основни положителни ценови действия, които могат да се отдадат на предстоящото 2-ро събитие за наполовина през 2016 г..

Подобно на много алткойни в бранша, цената на SC винаги е била в пряка връзка с цените на BTC.

Разглеждането на графиките от предишни години потвърждава това наблюдение, тъй като повечето от значителните движения на цените на SC се синхронизират с малкото значителни ценови действия на биткойн.

Това е най-очевидно по време на края на 2017-2018 бик на крипто индустрията и последващия и продължителен мечи пазар.

Височината на биковия старт показа, че цената на Siacoin се покачи до 0,092868 долара на 6 януари 2018г. Въпреки това, веднага след като достигна тази ценова точка, той започна постепенното си спускане до сегашната си цена, с изключение на май 2018 г., точно преди да бъде включен в Binance. 

Текуща цена, пазарна капитализация, & Подробности за доставките

siacoinSiacoin (SC)


Ранг: 105$ 0,010802 Цена (BTC) Ƀ0,00000000 Marketcap$ 512,13 M Обем$ 19.10 M24h Промяна 1.93% Общо предлагане 0.00 SC

Прогнози за бъдещи цени на Siacoin (SC)

Няма сигурен начин за прогнозиране на бъдещи цени на активите; това е още по-сложно при опит за прогнозиране на цените на криптовалути като Siacoin.

Бързо търсене в интернет ще ви покаже, че много анализатори имат различни мнения относно това какви биха могли да бъдат цените на Siacoin в различни времеви рамки.

Единственото, което е сигурно тук, е фактът, че никой не е сигурен в тяхната прогноза. Можем само да правим наблюдения от минали ценови действия, корелации на цените на идентичността и да правим информирани предположения в усилията си да изготвим жизнеспособен ценови трактор за проекта.

По-често, отколкото не, цените на криптовалутите са силно свързани с ценовото действие на биткойните, за което много специалисти смятат, че се движи в периодични ценови цикли.

Тези цикли обикновено се случват след значително развитие на биткойн, като например събиране на награди за биткойн наполовина, промяна на регулаторната среда, надстройки на протоколи и вилици.

Движението на цените на BTC изглежда е най-важният фактор за определяне на цената на много от алткойните в индустрията и Siacoin не е по-различен.

Ние вярваме, че с неотдавнашното събитие за намаляване на биткойните, непрекъснатото развитие на инфраструктурата на Siacoin, както и намерението за изграждане на бизнес партньорства със съюзнически индустрии, ще послужат като катализатори за нов биков цикъл за Siacoin.

Поради тези причини изготвихме относително оптимистична прогноза за цената на този цифров актив в краткосрочен и дългосрочен план, както е показано в следващия раздел. 

Краткосрочна прогноза

AfterPriceChange
1 ден 0,0021 долара 5%
1 седмица 0,0023 долара 15%
1 месец 0,0024 долара 20%
6 месеца 0,0100 щ.д. 500%
Една година $ 0,1000 5000%

Дългосрочна прогноза

AfterPriceChange
Една година $ 0,1000 5000%
2 години 0,09 щ.д. 4578%
3 години 0,765 долара 3825%
Четири години 0,1163 долара 5815%
5 години 0,510 долара 25525%

Прогноза за цената на Siacoin 2020

Вярваме, че неотдавнашното събитие за наполовина на биткойн (BTC), наполовина, бележи началото на нов биков цикъл за криптовалутната индустрия.

Това предположение се подкрепя от наблюдения, събрани от предишни половинки събития на биткойн. В краткосрочен план Siacoin може да изпита бичи ценови действия, като цената му достигне 0,01 щ.д. до края на годината.

Тази прогноза се основава на предпоставката, че BTC ще продължи да набира стойност през тази година и ще носи този импулс през следващата година.

Прогноза за цената на Siacoin 2022

Прогнозираме, че по това време Siacoin щеше да достигне ново рекордно ниво на $ 0.10, което е около 50 пъти неговата пазарна стойност по текущи цени.

Въпреки че това може да е прекалено оптимистична прогноза, това също не е невъзможно. Това вероятно ще се случи през 2021 г. с малко печалба малко след това, което ще намали цената около 0,0916 щатски долара за 2022 година.

Това ще бъде седмата година от въвеждането на Siacoin и очакваме много от неговите основни характеристики да бъдат освободени и партньорството да се утвърди.

Прогноза за цената на Siacoin 2025

След пет години щеше да се случи още едно събитие за намаляване наполовина на биткойни, което отново ще сигнализира за началото на новия бичи крипто цикъл.

2025 ще бъде година след 4-то събитие наполовина и вероятно време, когато вероятно ще настъпи значително положително движение на цените за биткойн.

Това също бележи първото десетилетие на съществуване на Siacoin и голяма част от инфраструктурата му щеше да бъде освободена дотогава. Партньорствата със съюзническите индустрии биха узрели, сочейки идеалната ситуация, при която Siacoin може да преживее нов огромен скок на цените.

Предвид прогнозния пазар на облачния пазар през 2025 г., цена от $ 0,5105 или по-висока за Siacoin е правдоподобно.

Добра инвестиция ли е Siacoin?

На този етап SC е дългосрочна инвестиция. Прогнозираната стойност на глобалните облачни изчисления до 2025 г. ще бъде 712,83 милиарда долара. Ако SC улавя 1-2% от този пазар, всеки токен може да бъде оценен на $ 0,17 – $ 0,34.

Тези оценки са много консервативни базови множители и не вземат предвид крипто бик, който може да види ценовата ракета много по-нататък да победи техните високи цени за всички времена и да достигне $ 1,00.

Проектът Sia е стабилен и може да донесе изключителни печалби, ако продължат да се развиват.

Как да купя Siacoin?

Заинтересованите купувачи, които искат да закупят Siacoin, ще се радват да разберат, че има изобилие от начини за набавяне на този цифров актив. Понастоящем той е включен в много от водещите борси за криптовалути в индустрията днес.

Те включват Binance, Кракен, Poloniex, Bittrex, Хуби, и ОК.

Моля, обърнете внимание, че купувачите може да не могат да купуват Siacoins (SC) с фиат директно чрез тези борси.

Първо ще трябва да купуват биткойни или ethereum, след което да ги търгуват с Siacoins, след което те могат да изтеглят токена си в предпочитания от тях портфейл Siacoin.

Тези, които искат да купят Siacoins директно с fiat, може да искат да използват Instant Cryptocurrency Exchange, ChangeNow. Той предлага прост, но мощен интерфейс, който позволява на потребителите да купуват Siacoins с помощта на кредитни или дебитни карти чрез партньорството си с Simplex.

Портфейли Siacoin

 Имайте предвид колко SC оставяте на горещите си портфейли. Бъдете изключително умишлени, когато създавате краткотрайни акаунти.

Винаги финансирайте ефимерни сметки с най-малката сума, която можете да загубите. Ако сте удобен с код, можете да използвате Sia хладилник.

За всички останали хранилища винаги трябва да използвате хардуерен портфейл, Ledger или Trezor са нашият предпочитан избор.

С Sia можете да използвате само Ledger и това изисква умения от командния ред.

Повече информация за Siacoin

Какво е Siacoin?

Проектът Siacoin е децентрализирано, базирано на блокчейн решение за съхранение с отворен код. Подобно на облачните услуги, предлагани от Dropbox, Google Drive, Microsoft Onedrive, iCloud и Amazon Cloud.

Това, което отличава Siacoin, е как управляват престоя си чрез разделяне на данни, сигурност с частни ключове (Google не може да направи това, тъй като това пряко засяга способността им да Ви предлагат на пазара, трети страни винаги ще имат достъп до Вашите данни) и техните цена, която е по-евтина от конкурентите.

Siacoin работи, като позволява на собствениците / собствениците на твърди дискове да отдават неизползваното пространство на твърдия диск на наематели срещу заплащане. Платформата Siacoin използва интелигентни договори за заключване на SC монети.

Това гарантира, че наемателите плащат на домакините, както е уговорено, и домакините също трябва да предоставят SC като обезпечение. Той също така осигурява ъптайм, тъй като хостът може да бъде таксуван за прекъсване.

Визията на Siacoins е да освободи данни за всички и те планират да използват неизползвани твърди дискове от цял ​​свят, за да създадат най-голямата база данни за съхранение в света.

Екипът

Компанията зад SiaCoin е Nebulous, Inc. Компанията стартира през 2014 г. През ноември 2014 г. Бяла хартия беше освободен.

Прогноза за цената на Siacoin SC

Siacoin не набира стартови средства с ICO. Sia набра средства от независими инвеститори. Първоначалният кръг на финансиране събра 1,25 милиона долара.

Nebulas Labs получи тези средства за разработване на Sia. Siafunds са друг знак в мрежата.

Това са токенизирани ценни книжа, които изплащат на притежателите определена сума Sia при сключването на всеки договор. Във втория си кръг на финансиране те събраха 3 250 000 долара

Sia получи втория си кръг от средства заради монументалните си постижения. По време на финансирането те са съхранявали над 4 PB данни, разпределени между 925 000 интелигентни договори за съхранение.

Тогава мрежата на Sia разполагаше с допълнителни 2 PB наличен капацитет за съхранение. Тогава софтуерът Sia беше изтеглен над 1 милион пъти.

Сиа пътна карта е подробно описан с разбираеми цели и е достъпен и в реално време.

Това ги отличава от повечето блокчейни. Техен актуализации на общността са чести и информативни, ако не обичате да четете, те имат страница в YouTube който предоставя 1-2 минути видео с всички актуални актуализации.

Екипът на Nebulous / Sia е заедно дълго време от 2014 г. Те са разработили групова визия. Сред техните инвеститори са A_Capital, Bain Capital Ventures, Bessemer Venture Partners, Collaborative Fund, Dragonfly Capital Partners, Fenbushi Capital, First Star Ventures, Hack VC, INBlockchain, Raptor Capital Management и SV Angel.

Прогноза за цената на Siacoin SC

Разработване на проекти

Патентованият софтуер на Siacoin разделя файловете на отделни сегменти, преди да бъдат качени. 30 хоста ще получат по 1 част от данните.

Това не създава сигнална точка за резервиране на откази.

Siacoin създава тези файлови сегменти, използвайки кодиране на изтриване на Reed-Solomon. Технологията произтича от начина, по който CD / DVD са кодирани, за да продължат да се възпроизвеждат, дори ако са повредени.

Ако 20 от 30 хоста се провалят, наемателят / крайният потребител все още може да осъществи достъп и да изтегли техните данни. Ако още един от хостовете падне, платформата автоматично ще присвои нов хост на данните на наемателите.

Всеки сегмент също е криптиран, преди да напусне компютъра на наемателите. Хостовете съхраняват само криптирани файлове на платформата Sia. Традиционните доставчици на облачно съхранение не криптират вашите данни по подразбиране.

Сегментираното хранилище добавя слой сигурност. Фрагментираните файлове са невероятно трудни за четене. Файловете трябва да бъдат събрани отново, за да станат четливи.

Този децентрализиран подход е това, което прави блокчейн технологията идеалното решение за облачни услуги.

Наемателите на платформата Sia създават файлови договори, тези договори определят ангажименти за ъптайм, цени, други критерии, които хостът и потребителят искат да включат.

Sia наскоро добави защита срещу издълбаване на цените към наемателя, за да защити услугата от експлоатация на хоста.

Ефемерни акаунти също бяха създадени, за да ускорят процеса на изтегляне, като предоставят на хостовете достъп до предварително финансиран акаунт, хостовете могат да имат достъп до средства по-бързо и да ускорят процеса на изтегляне.

За съжаление домакините също могат да откраднат тези средства по всяко време, а наемателят няма право на помощ. Siacoin съветва наемателите да финансират ефимерните сметки с малки количества SC.

Файловите договори са почти като интелигентни договори; те създават споразумения за ниво на услугата (SLA). След това тези споразумения се съхраняват в блокчейна на Sia, когато транзакциите са завършени.

Домакинът е осигурил достатъчно време за работа и наемателят е съхранил данните им за предвиденото време. Тези интелигентни договори се налагат за използване на мрежата и в процеса не участват трети страни.

Наемателите използват Siacoin за закупуване на хранилище, но домакините също трябва да депозират Siacoin във всеки интелигентен договор като обезпечение.

Малки транзакции протичат между хоста и наемателя. Този процес е бавен, отнема до 2,5 секунди. Това е един от проблемите с мащабируемостта, пред които е изправена мрежата.

Ефемерните акаунти засега решават проблема, но в крайна сметка ще бъдат играни от хостовете. Обезпечението, заложено от домакините, предоставя финансова пречка да не бъдете онлайн.

Наемателите трябва да предплатят договора си, SC е заделен за прехвърляне и договорите за съхранение обикновено продължават 90 дни, договорите се подновяват автоматично. Ако сделката бъде отменена, всички неизползвани SC се връщат обратно на наемателя.

Когато договорите приключат, домакинът трябва да представи доказателство, че съхранява досието на наемателя по договора. Sia нарича това доказателство за съхранение. Това доказателство за съхранение трябва да се появи в блокчейна на Sia в рамките на определен период от време.

Ако доказателството за съхранение се появи на блокчейна, хостът се плаща; ако не стане, хостът се наказва.

Siacoin използва Меркле дървета за неговите доказателства за съхранение. Merkle дърветата позволяват на мрежата да потвърди, че малка част от данните (хеш) е част от по-широкия набор от данни, качени.

Тези доказателства са малки и изключително сигурни; те в крайна сметка ще намалят подуването на блокчейн.

Blockchain подуването е токсично за тази платформа, тъй като може да отнеме дни, за да синхронизирате наемателя или хоста с блокчейна Sia. Lite Wallet на Siacoins може да реши това, но те все още са в бета тестване.

Siacoin официално стартира споделяне и разпространение на съдържание. Skynet отбелязва момента, в който „технологията е готова“ за интензивен маркетинг.

Видео стриймингът и SiaStream са новаторски блокчейн услуги, позволяващи поточно предаване на медии през децентрализирана мрежа, SiaStream в момента е в бета версия, тяхната алфа версия скоро ще бъде достъпна за обществеността.

Техните услуги могат също така да предават безпроблемно 4k видео съдържание, което е впечатляващо, но все още не може да предава към вашия смарт телевизор.

Nebulous Github е подреден с комити, изтласквайки блокчейна Siacoin напред.

Sia остава на върха на това какво би могло да бъде съхранението в облак на блокчейн. Те са активно ангажирани с крайните потребители, опитвайки се да оптимизират доставката на продукти, създавайки по-използваем продукт.

Прогноза за цената на Siacoin SC

Майнинг на Siacoin

Siacoin може да се копае. Той използва алгоритъма за хеширане Blake 2B. SC беше монета, добита от GPU, докато Bitmain не пусна ASIC майнер, способен да добива Blake 2B.

Antminer A3 на Bitmains беше изключително печеливш и това изигра роля при избора на Siacoins да разклони блокчейна. Това защити интереса им към обелиска и минера на обелиска SC1, който беше наполовина по-мощен от Antminer A3.

Прогноза за цената на Siacoin SC

Siacoin направи това, като проектира алгоритъм за безопасност в Obelisk SC1, в случай че Bitmain не действа прозрачно и справедливо. Това е повествователният тласък на Sia. Bitmain наистина не е действал в най-добрия интерес на миньорската общност на Sia. Sia предприе действия за защита на мрежата, тъй като централизацията може да причини смъртта на децентрализирана блокчейн. Bitmain по същество е атакуван мрежата на Sia и общността на копачите на Sia. Според нас Sia действа правилно, но проектът за добив, Obelisk, е просто по-малкото зло и грабването на пари.

Такси Siacoin

90% по-евтино $ 1-2 на ТБ на месец. Сравнително, 100 GB място за съхранение в Google Drive ще струва $ 2 на месец. За съжаление Sia не е толкова интуитивна, колкото Google Drive. Рентабилността не е налична и за отделните собственици на твърди дискове. Масивни центрове за данни ще доминират на този пазар, което е чудесно за цените на потребителите, но не и за децентрализация.

Конкуренция на пазара на Siacoin

Основните играчи на настоящия пазар на облачни изчисления са:

 • Amazon
 • Microsoft
 • IBM
 • Алиюн
 • Google
 • Salesforce
 • Rackspace
 • SAP
 • Oracle
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Предоставяне на различни услуги:

 • Инфраструктура като услуга (IaaS)
 • Платформа като услуга (PaaS)
 • Софтуер като услуга (SaaS)

Основният проблем за Siacoin е да се конкурира с компании, които предоставят пълен набор от решения, които се интегрират в техните услуги. Това ги прави по-привлекателни за бизнеса, който иска едно решение за решаване на всички свои проблеми. Siacoin се фокусира само върху съхранението на данни и трябва да извърви дълъг път, преди да могат да се конкурират. Ценовата им точка може да ги стигне до момента, само ако услугите им не могат да се интегрират с други доставчици на услуги.

Siacoin Onramp

Интеграцията на Carbon и Siacoin позволява на потребителите да купуват Siacoin, използвайки своята кредитна или дебитна карта. Забавянето, наложено от борсите, е нелепо, от KYC (Знай своя клиент) и периоди на поддръжка до проблеми с ликвидността, което може да принуди потребителя да се регистрира в друга борса и да стартира KYC отначало или да бъде финансово наказан за непосредствените си нужди. Връзката Carbon Siacoin решава тези проблеми и създава алтернативен криптовалут в полза на цялата крипто общност.

Окончателна присъда 

Облачното съхранение е бъдещето на съхранението на данни. Тъй като човечеството съхранява данни все повече и повече съдържание онлайн, хакерските атаки на облачни услуги са неизбежни. Колко сигурни са данните ви на сървърите на Amazon или Googles нешифровани? Основните доставчици на облачни услуги разполагат с едни от най-добрите инженери, работещи върху тяхната сигурност. Потребителската грешка все още е виновна в някои случаи. Наличието на достъп до криптирани данни е безполезно без ключа за дешифриране.

Siacoin все още не е домакинско име за съхранение в облак, но с пускането на Skynet това може да се промени. Те биха могли да започнат по-агресивна маркетингова кампания, превръщайки своята блокчейн във водещия доставчик на облачни услуги. Предстои им много развитие, за да превърнат това в реалност, тъй като доставчиците на облачни услуги предлагат пакети от опции и заключват потребителите с допълнителни услуги, които затрудняват напускането им.

Допълнителните разходи за размяна на доставчици на облак могат да бъдат астрономически, тъй като всяка хост машина трябва да бъде интегрирана в новата система. Трябва да бъдат разпределени безброй човекочасове и потребителите да бъдат преквалифицирани как да използват системите. Sia има предимство в разходите, но в сегашното си състояние не може да се конкурира с основните доставчици на облачни услуги. Те обаче могат да предложат решения за разработчици на блокчейн и домашни потребители. Връзката Carbon Siacoin прави услугата им по-лесна за използване. Основните доставчици на облак разполагат с тези платежни системи от самото начало и на Sia отне половин десетилетие, за да създаде същата лекота на използване.

Като просто, евтино решение за архивиране, те изпреварват мили с конкурентите си. Мрежата им е в обхвата на PB, което не е малко постижение и сега предлагат услуги за стрийминг, което отваря друга ниша на пазара, домашно забавление.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector