3 Cryptos Pertumbuhan Diposisikan untuk Bull Bull pada tahun 2021

Cryptocurrency sedang melalui fasa yang sangat istimewa kerana mereka sudah mendapat perhatian pelabur besar. Mereka telah memulakan tahun 2021 dengan kuat, dengan pertumbuhan yang ketara. Bull yang dikendalikan dalam mata wang kripto terus mendapat daya tarikan, menarik pelabur institusi baru, khususnya ketika menggunakan Bitcoin.

Di antara khabar angin bahawa Bitcoin tahun ini boleh mencapai harga $ 100,000 dan yang lain yang percaya bahawa 2021 akan menjadi musim altcoin, di sini di Trading Education kami telah memutuskan untuk memilih 3 cryptocurrency pertumbuhan teratas yang diposisikan untuk bull bull tahun ini.

Apakah 3 cryptocurrency pertumbuhan yang ditempatkan untuk bull bull pada tahun 2021?

1. Bitcoin (BTC)

Untuk sebahagian besar Januari 2021, Bitcoin berpusing antara $ 30,000 dan $ 40,000. Akhirnya, cryptocurrency perintis memperoleh sedikit kelegaan di atas $ 43,000.

Lebih-lebih lagi, kita menyaksikan lonjakan besar pada 14 Februari 2021, ketika BTC mencapai tahap tertinggi sepanjang masa setelah mengalami kemunduran berikutan pengumuman besar bahawa Tesla memperoleh BTC bernilai kira-kira $ 1.5 bilion, mencapai $ 49,487.

Peningkatan Bitcoin juga cenderung meningkat kerana minat Tesla terhadap BTC dan saham-saham berwajaran tinggi yang menerimanya akan mendorong permintaan korporat.

Ketika berbicara mengenai permintaan korporat, banyak syarikat yang disenaraikan secara terbuka telah menerima Bitcoin sebagai alat kewangan dalam beberapa bulan terakhir, iaitu Strategi Mikro. Kemampuan Tesla mengubah sebahagian simpanan tunai menjadi BTC, bagaimanapun, adalah perubahan besar kerana kemungkinan mendorong lebih banyak pemimpin industri terkemuka di dunia masuk.

Terdapat pelbagai ramalan harga BTC untuk tahun 2021. Beberapa pemerhati menganggap bahawa pada akhir Februari harga Bitcoin sudah boleh mencecah $ 50,000. Bahkan terdapat beberapa ramalan yang lebih diharapkan untuk tahun 2021. Bitcoin boleh meningkat dua kali ganda dan mencecah $ 100,000 pada akhir tahun ini, menurut Ketua Pegawai Eksekutif Galaxy Digital Michael Novogratz.

Mengulas mengenai wahyu terbaru dari Tesla, Novogratz menyatakan bahawa kita hanya akan melihat setiap syarikat AS mula melakukan perkara yang sama. “Anda melihat kawanan di sini, dan itu akan datang,” kata Novogratz.

2. Ethereum (ETH)

Apabila permintaan daripada pelabur institusi meningkat, harga Ethereum semakin hampir pada puncaknya sepanjang masa. Walaupun industri Decentralized Finance (DeFi) mula menyaksikan kemasukan yang ketara, harga ETH juga meningkat. Oleh kerana ia kini disenaraikan pada $ 1.795, yang berada di bawah paras tertinggi $ 1.871 sepanjang masa, altcoin premium sudah mendorong kenaikan harga memberi petunjuk bahawa ia boleh mencecah $ 2000 lebih cepat daripada yang dijangkakan pada tahun 2021.

Sepanjang beberapa bulan kebelakangan ini, ETH telah berada di lintasan menanjak, terutama disebabkan oleh kegembiraan yang berlebihan pada masa ini. Cap pasaran mata wang telah dinaikkan menjadi lebih dari $ 200 bilion dengan corak ini. Pakar meramalkan bahawa banyak institusi akan membelinya untuk memperluas pelaburan BTC mereka sebagai cryptocurrency kedua terbesar.

Ethereum diletakkan di garis depan lonjakan DeFi dengan pelancaran Beacon Chain. Ketua Pasaran Aset Digital di Morgan Stanley, Andrew Peel, meramalkan permintaan untuk DeFi untuk terus meningkat hingga 2021 yang selebihnya. Seperti Bitcoin, ETH berada pada tahap kenaikan di tengah turun naik pasaran dan telah berada jauh di atas paras $ 1000 setakat ini.

3. Cardano (ADA)

Cardano, sebaliknya, baru-baru ini menyaksikan kenaikan harga, dan ramalan penganalisis yang optimis akan meningkat. Pada tahun 2021 Cardano telah menjadi salah satu koin dengan prestasi terbaik dengan pertumbuhan 300%. Harga ADA menyaksikan nilai pasarannya meningkat 600 peratus antara bulan Mac dan Julai 2020. Kemudian, ketika tahun itu berakhir, duit syiling itu meningkat sebanyak 130% lagi.

Cardano ditubuhkan oleh Charles Hoskinson pengasas bersama Ethereum dan ia dianggap sebagai “Ethereum Jepun”, kerana fakta bahawa sejumlah besar penyokong berasal dari Jepun.

ADA dapat naik ke atas terus ke tahun 2021, berdasarkan kebanyakan ramalan. Sepanjang tahun ini, ADA dapat mengenali nilai harganya yang paling kuat dan mungkin akan menghasilkan harga tertinggi sepanjang masa $ 10 pada akhir tahun. Tetapi ada juga pendekatan yang lebih konservatif yang meramalkan Cardano hanya mencapai $ 2 pada tahun 2021.

Kerana banyak faktor, ramalan harga Cardano pada tahun 2021 adalah menaik. Pertama, dari banyak, kemas kini Cardano Shelley telah menjadi penukar permainan untuk ADA kerana memungkinkan untuk 100% desentralisasi untuk rangkaian Cardano. Lebih-lebih lagi, penganalisis crypto percaya bahawa Cardano mungkin menentang Ethereum sebagai sistem desentralisasi terkuat di dunia.

Harga token ADA melonjak lebih dari 10 peratus berbanding USD ketika pasukan di belakang Cardano mendedahkan cetak biru Shelley yang disemak semula.

Kesimpulannya

Larian crypto bull 2020 sangat berbeza dengan tahun 2017. Walaupun pelabur individu telah banyak mendorong ledakan sebelumnya, lonjakan tahun 2020 disebabkan oleh peningkatan aktiviti institusi dalam mata wang digital. Ini memberi kita sedikit harapan dan optimisme bahawa pengakuan masyarakat yang telah mereka lalui selama ini sebenarnya akan diperoleh oleh cryptocurrency, yang seterusnya dapat mempercepat penerapan global.

Kesimpulannya, 3 cryptos pertumbuhan yang diposisikan untuk bull bull pada tahun 2021 adalah Bitcoin, Ethereum dan Cardano.

eToro – Platform Terbaik untuk Membeli Cryptos

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam industri Crypto selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Mata wang maya sangat tidak stabil. Modal anda berisiko.

Perkara utama

  • Bitcoin mencapai paras tertinggi sepanjang masa $ 48,487 berikutan pelaburan BTC bernilai $ 1.5 bilion oleh Tesla.
  • Banyak syarikat yang disenaraikan secara terbuka telah menerima Bitcoin sebagai alat kewangan dalam beberapa bulan kebelakangan ini, iaitu MicroStrategy.
  • Ethereum mencapai $ 1,871 untuk pertama kalinya dalam sejarah dan ramalan menimbulkan kenaikan sehingga $ 2,000 untuk altcoin terkemuka lebih awal daripada yang dijangkakan pada tahun 2021.
  • Pada tahun 2021 Cardano telah menjadi salah satu koin dengan prestasi terbaik dengan pertumbuhan 300%.
  • 3 crypto pertumbuhan yang diposisikan untuk bull bull pada tahun 2021 adalah Bitcoin, Ethereum dan Cardano.
  • Peningkatan Cardano Shelley telah menjadi penukar permainan untuk ADA kerana memungkinkan untuk 100% desentralisasi untuk rangkaian Cardano.

Baca Lagi:

Ramalan Crypto untuk 2021: Tempat Melabur

15 Cryptocurrency Teratas yang Perlu Diketahui dan Tonton pada 2021

7 Altcoin Teratas yang Akan Dibeli Pada 2021

Apa Masa Depan Cryptocurrency – Sekiranya Anda Melabur Dalam Cryptocurrencies?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me