Adakah Binance Coin adalah Pelaburan Yang Baik Dan Sekiranya Saya Melabur dalam BNB?

Melabur Dalam Binance Coin: Bermula

Sekiranya saya Melabur dalam BNB? Adakah Koin Binance Pelaburan Yang Baik?

Sekiranya anda baru mengenal dunia pelaburan Binance Coin, anda mungkin tertanya-tanya adakah BNB adalah pelaburan yang baik atau adakah saya akan melabur dalam Binance Coin ?. Baiklah, mari kita hancurkan semua mitos berkaitan Binance yang beredar dalam talian sebelum anda mempertimbangkan untuk melabur dalam Binance Coin.

Apa itu Binance Coin?

Binance Coin bukan cryptocurrency purata anda.

Binance Coin dicipta oleh Binance exchange crypto yang popular. Binance Coin berjaya menawarkan Tawaran Syiling Permulaan (ICO) sebanyak 100 juta token pada tahun 2017 dan mengumpulkan lebih dari $ 15 juta (digunakan untuk promosi dan pengembangan duit syiling lebih lanjut).

Perhatikan bahawa, pada mulanya, Binance Coin dilancarkan di blockchain Ethereum tetapi kemudian berpindah ke blockchain Binance Chain sendiri.

Tujuan utama Binance Coin adalah untuk menawarkan cara alternatif untuk membayar yuran perdagangan di platform Binance.

Kini Binance Coin adalah salah satu token utiliti terbaik yang dapat digunakan di luar ekosistem Binance, di seluruh syarikat blockchain dan bukan blockchain.

Binance Coin boleh digunakan untuk membayar barang, harta benda, perjalanan, dan perkhidmatan dalam talian (mis., Melalui TravelbyBit). Ia boleh digunakan untuk mendapatkan hadiah maya (mis., Di Gifto), hadiah dalam permainan, dan juga untuk membayar pekerja bebas untuk pekerjaan mereka (mis., Di CanWork).

Binance Coin juga diiktiraf oleh syarikat teknologi utama yang membolehkan pengguna menggunakan BNB melalui dompet terbina dalam (mis., Samsung).

Menariknya, bukan hanya sifatnya yang menjadikan Binance Coin sangat dihargai; populariti Binance adalah faktor yang tidak dapat kita abaikan. Lagipun, Binance adalah salah satu platform crypto terkemuka di seluruh dunia, dengan kumpulan mudah tunai yang mendalam, jadi tidak menghairankan bahawa Binance berjaya mendorong penerapan BNB lebih jauh.

Bagaimana Binance Coin Berfungsi?

Binance Coin boleh digunakan di platform Binance dan juga merupakan salah satu token utiliti terbaik pada tahun 2021.

Seperti yang dinyatakan di atas, Binance Coin telah berpindah ke blockchain Binance Chain sendiri, yang – tidak seperti Ethereum – tidak menyokong kontrak pintar. Binance Chain menggunakan mekanisme konsensus Tendermint byzantine-error-tolerant (BFT), yang melibatkan tiga jenis nod: nod validator; nod saksi; dan nod pemecut.


Binance juga menggunakan dasar pembuangan yang unik untuk memastikan pertumbuhan Binance Coin yang stabil. Binance kerap membeli balik dan memusnahkan token BNB sehingga memotong bekalannya menjadi separuh, hanya beredar 100 juta. Dasar ini adalah salah satu kelebihan terbesar Binance Coin, yang dirancang untuk mengatasi kemungkinan susut nilai.

Aspek penting lain dari Binance Coin adalah potongan harga yang ditawarkan oleh platform untuk peniaga BNB. Perhatikan bahawa diskaun berkurang separuh setiap tahun dan berakhir dari tahun kelima dan seterusnya, iaitu 2022.

Apa itu BNB?

BNB adalah simbol ticker Binance Coin.

Kita harus perhatikan bahawa BNB mempunyai jumlah bekalan sebanyak 200 juta syiling. Pada masa ini, terdapat 144,406,561 token yang beredar. Berita baiknya adalah bahawa pembakaran BNB berkala yang berlaku sekali suku tidak dikaitkan dengan petunjuk prestasi di Binance.

BNB boleh bertindak sebagai mata wang dan media pertukaran, yang menjadikannya saingan beberapa kripto terbesar pada tahun 2021.

Seperti yang dinyatakan di atas, BNB mempunyai lebih dari 120 kes penggunaan dan sering disebut sebagai salah satu token utiliti teratas yang ada.

Selain itu, BNB adalah salah satu token paling selamat kerana hampir mustahil syarikat induknya – Binance gergasi – akan hilang. Nilai BNB berkait rapat dengan Binance. Jangan lupa bahawa memegang BNB bukanlah pelaburan dalam Binance; tidak membenarkan anda mempunyai kepentingan dalam Binance.

Kerana harganya, antara rata-rata antara $ 35.27- $ 40.49, BNB adalah pelaburan yang berpatutan walaupun untuk pemula; dengan beberapa ratus dolar, anda dapat memperoleh jumlah token BNB yang lumayan, memberikan pelaburan anda lebih mantap.

Adakah Koin Binance Pelaburan Yang Baik?

Menurut pakar crypto, Binance Coin adalah pelaburan yang baik. Dengan cap pasaran $ 41B, Binance Coin kini berada di kedudukan # 3 Cap Pasaran Syiling.

Jangan lupa bahawa jumlah dagangan yang tinggi bermaksud kecairan yang tinggi, yang merupakan faktor penting bagi peniaga dan penipu.

Selanjutnya, Binance Coin, yang disokong oleh pertukaran yang boleh dipercayai, adalah token dengan tujuan sebenarnya: ia digunakan untuk membayar yuran transaksi dan membeli token dalam Penawaran Pertukaran Awal (IEO).

Ia juga dilengkapi dengan kelebihan yang berbeza dan lebih dari 120 kes penggunaan, yang menambahkan lapisan kredibiliti tambahan dan beberapa peluang besar untuk pelabur.

Yang mengatakan, melabur dalam Binance Coin boleh berisiko kerana tidak ada aset yang sangat menguntungkan 100% selamat. Cryptocurrency, khususnya, sangat tidak menentu dan tidak dapat diramalkan.

Ini tidak bermaksud demikian melabur dalam BNB adalah idea yang tidak baik. Pelabur cryptocurrency yang memutuskan untuk menambahkan BNB ke portfolio mereka harus mempertimbangkan nisbah risiko-ganjaran BNB dan mengembangkan strategi pengurusan risiko yang berkesan.

Adakah anda mempertimbangkan untuk melabur dalam Binance coin BNB?

Sekiranya saya Melabur dalam Binance Coin?

Binance Coin sememangnya patut dipertimbangkan pada tahun 2021. Namun, kebenarannya adalah bahawa keputusan akhir turun kepada anda.

Pelabur crypto jenis apa yang anda mahukan? Adakah anda berminat dengan harga diskaun yang ditawarkan oleh Binance bagi mereka yang menggunakan BNB di platform mereka? Adakah anda percaya bahawa dasar pembuangan Binance akan memberikan kadar pertumbuhan BNB yang stabil dalam jangka masa panjang? Adakah anda berminat dengan potensi perdagangan BNB? Apabila anda mendapat jawapan untuk soalan-soalan ini, anda akan dapat memutuskan apakah anda harus melabur dalam Binance Coin.

Dengan kelebihan yang berbeza berbanding cryptocurrency lain, Binance Coin boleh menjadi pelaburan yang baik untuk anda. Kita juga harus mengakui kejayaan Binance – dengan legenda crypto Chanpeng Zhao bertanggungjawab – dan peranannya dalam kemungkinan keuntungan pelaburan Binance Coin.

Dalam jangka pendek, misalnya, nampaknya BNB tidak akan kehilangan nilainya ketika Binance mendorong untuk diterima pakai dan berkembang secara global.

Pada masa yang sama, kita harus menyebutkan lagi bahawa pelaburan cryptocurrency boleh berisiko dan anda mungkin kehilangan semua dana anda tanpa kemungkinan mengembalikannya.

Sebelum melabur, pertimbangkan hakikat bahawa Binance Coin bergantung pada Binance, yang merupakan pertukaran terpusat yang memerlukan Kenali Pelanggan Anda dan perincian Anti Pencucian Wang dan yang sering menjadi sasaran serangan dalam talian.

Setelah anda mempertimbangkan kebaikan dan keburukan pelaburan dalam Binance Coin untuk membuat keputusan yang tepat mengenai BNB, ingat bahawa pelaburan cryptocurrency tidak semestinya rumit. Pelaburan cryptocurrency bahkan boleh menghasilkan pulangan yang tinggi.

Berapa Banyak Wang Koin Binance Boleh Dihargai?

Sekiranya anda membuat keputusan untuk melabur dalam Binance Coin, anda mungkin ingin tahu berapa harganya pada tahun-tahun akan datang.

Walaupun ramalan harga tetap spekulatif dan bergantung pada berita, permintaan dan penawaran crypto, dan sentimen pasaran, prestasi masa lalu dan analisis data dapat membantu pelabur dan pedagang untuk membuat ramalan crypto.

Sebagai permulaan, prestasi Binance Coin bersekutu dengan prestasi Bitcoin dan pasaran cryptocurrency secara keseluruhan. Dalam dua tahun kebelakangan ini, seperti kripto lain, BNB pulih dari 2018 yang mengerikan dan meningkat ke puncak pada pertengahan 2019.

Pada tahun 2019, BNB mencapai tahap tertinggi $ 40 sepanjang masa.

Menariknya, walaupun pertukaran Binance digodam pada Mei 2019, itu tidak terlalu mempengaruhi BNB. Kenapa? Hanya kerana reputasi Binance terlalu mengagumkan untuk diruntuhkan oleh satu serangan.

Menurut ramalan harganya, Binance Coin akan berjaya pulih dari wabak yang sedang berlaku dan mencapai purata $ 2500 dalam empat tahun akan datang.

Apa Yang Akan Mempengaruhi Binance Coin Pada 2021 Dan Selebihnya?

Walaupun ramalan harga tetap spekulatif, kita harus menyebutkan bahawa nilai Binance Coin mungkin dipengaruhi oleh banyak faktor.

Faktor makro, seperti harga crypto, berita crypto, permintaan dan penawaran, dan peraturan adalah beberapa elemen yang boleh mempengaruhi nilai BNB.

Selain itu, terdapat pelbagai faktor yang dipesan lebih awal, seperti kejayaan Binance Launchpad IEO, yang memainkan peranan penting dalam kejayaan BNB.

Prestasi Binance, khususnya, adalah salah satu faktor paling berpengaruh yang harus dipertimbangkan.

Arah Binance.US, dilancarkan pada tahun 2019, memerlukan pertimbangan khusus kerana pelawat AS adalah antara pengguna Binance yang paling aktif. Perhatikan bahawa pelawat AS menyumbang 8.4% dari trafik pertukaran Binance pada tahun 2019.

Bukan hanya potensi Binance tetapi polisi uniknya yang mempengaruhi pelaburan. Kadar diskaun sudah pasti menjadi faktor yang menarik minat peniaga dan pelabur. Perhatikan bahawa untuk tahun pertama diskaun adalah 50%.

Menurut laporan putih BNB, bagaimanapun, tidak akan ada potongan harga setelah tahun 2022, yang boleh menyebabkan penurunan minat.

Melabur dalam BNB juga dipengaruhi oleh pembukaan token BNB. Amalan ini, seperti yang dinyatakan sebelumnya, bertujuan untuk meningkatkan kekurangan dengan mengurangkan jumlah BNB sebanyak 50%.

Jangan lupa kekurangan merujuk kepada sifat syiling digital yang terbatas: permintaan harus melebihi penawaran untuk menjadikan duit syiling lebih berharga.

eToro – Broker Terbaik untuk Membeli Binance Coin BNB

broker etoro

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam industri crypto selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Mata wang maya sangat tidak stabil. Modal anda berisiko.

Perkara utama

  • Binance Coin adalah duit syiling yang layak mendapat pandangan kedua. Binance dicipta oleh pertukaran Binance untuk membantu pengguna Binance membayar yuran transaksi di platform.
  • Binance pada mulanya dilancarkan di blockchain Ethereum tetapi berpindah ke blockchain sendiri, Binance Chain. Perhatikan bahawa Binance Chain tidak menyokong kontrak pintar.
  • Binance Coin adalah salah satu token utiliti teratas pada tahun 2021 dan banyak pakar percaya nilainya akan meningkat pada tahun-tahun akan datang. Menariknya, terdapat banyak faktor makro dan spesifik yang boleh mempengaruhi BNB, termasuk prestasi Binance.
  • Polisi pembakaran unik Binance dan kadar diskaun yang mereka tawarkan juga penting untuk membantu pakar membuat ramalan harga. Ada yang menjangkakan bahawa BNB akan mencapai $ 250 setiap syiling menjelang 2025.
  • Walaupun BNB boleh menjadi pelaburan yang menguntungkan, pelaburan crypto tetap merupakan usaha yang berisiko dan seseorang harus menganalisis nisbah risiko-risiko aset yang mereka minati.

Sekiranya anda seronok membaca artikel kami Adalah Binance Coin Pelaburan Yang Baik Dan Sekiranya Saya Melabur dalam Binance Coin sila kongsi dengan sesiapa sahaja yang mungkin berminat dalam perdagangan cryptocurrency dan teknologi blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector