Adakah Ripple (XRP) dijangka mencapai $ 100 atau lebih dalam 5 tahun akan datang?

Ketenaran dunia crypto telah meningkat dua kali lipat selama bertahun-tahun, dan sekarang semua pelabur memandang ke dunia crypto sebagai tempat yang berpotensi untuk menyimpan wang di masa depan. Ini akan membolehkan pasaran kripto berkembang, dan perdagangan kripto menjadi normal. Aset kewangan masih disimpan secara fizikal dan urus niaga dilakukan dengan cara yang serupa di seluruh planet, namun, masa depan pasti hampir sepenuhnya digital.

Ini akan membolehkan banyak orang melihat pasaran dengan cara yang berbeza dan cahaya baru. Ramalan semacam itu hanya akan meningkatkan nilai aset crypto, dan hanya logik bahawa mereka dapat mencapai nilai baru dalam masa terdekat.

Di sini kita memasukkan Ripple, sistem yang dibuat untuk bank dan rangkaian yang berfungsi dalam pertukaran mata wang. Adakah Ripple akan mencapai $ 100 dalam lima tahun akan datang dipersoalkan, bergantung pada banyak faktor.

Menurut sebuah Tinjauan XRP_Cro, 72.4% pelabur Ripple percaya bahawa aset crypto mungkin mencapai nilai $ 100 dalam lima tahun akan datang.

Bolehkah Ripple mencecah $ 1000

Pakar menganggarkan bahawa Ripple mungkin tidak dapat mencapai $ 1000 dalam masa terdekat. Ini adalah alasan kerana kapitalisasi pasarannya harus mencapai modal $ 100 trilion agar perkara ini dapat terjadi, yang agak mustahil.

Sekarang, ramalan seperti itu tidak masuk akal jika ternyata tidak benar, kerana pasaran dapat mencapai nilai yang tidak dapat dijelaskan yang mungkin tidak kita harapkan. Namun, buat masa ini, anggaran seperti itu betul, dan hanya akan berubah apabila modal pasaran berubah. Maka akan ada ruang untuk koin crypto tumbuh dengan banyak dan bernilai secara serentak.

Saman fail yang dibuat terhadap Ripple pada akhir tahun lalu oleh Jabatan Keselamatan A.S. mengakibatkan kerugian besar bagi bahagian pasaran yang dilihatnya. Tuntutan tersebut hampir mengurangkan separuh keuntungan syarikat dan menyebabkan kemunduran besar di pasaran. Selepas peristiwa seperti itu, syarikat akan mengambil masa untuk kembali berkuasa.

Menurut Ripple Coin News, ini menunjukkan bahawa harga Ripple mungkin naik hingga nilai sekitar $ 10. Ini membolehkan pakar membuat ramalan untuk koin crypto lain secara serentak.

Apabila Bitcoin mencapai nilai hampir $ 50 ribu tahun ini, ia memastikan bahawa duit syiling crypto lain pasti berfungsi dengan cara yang sama dan mencapai jumlah penglibatan yang sama di dunia dalam talian. Dunia crypto berkembang dalam berita dan khalayak yang terlibat dengannya berkembang pada kurva yang konsisten, yang hanya naik ke atas sejak kebangkitan Bitcoin dekad lalu.

Bolehkah Ripple mencecah $ 10000

Anggaran yang disebutkan di atas menyimpulkan bahawa hampir mustahil bagi Ripple untuk mencapai nilai $ 1000 di pasaran pada masa akan datang. Oleh itu, untuk harga $ 10000 berlaku, lebih mustahil nilai tersebut dapat dicapai atau dicari sejak awal.

Harga Ripple diperkirakan akan mencapai sekitar 1-2 dolar maksimum pada akhir 2021, namun, ada kemungkinan ia akan naik lebih tinggi, tidak melebihi jumlah $ 10. Ramalan ini disokong oleh penganalisis dunia crypto, dan ia sejajar dengan jangkaan dari cryptocurrency lain yang kuat pada masa ini, seperti Bitcoin dan Ethereum.

Akan Ripple Menjadikan Saya Jutawan?

Ini adalah permainan yang sukar untuk dimainkan kerana pasaran kripto adalah salah satu pasaran yang paling tidak dapat diramalkan di dunia. Untuk satu saat, ia dapat mencapai ketinggian yang tidak terpikirkan, melambung tinggi di langit, dan kemudian yang lain ia dapat runtuh ke sarang kehancuran. Oleh itu, tidak selamat untuk mengatakan sama ada Ripple akan menjadikan anda jutawan atau tidak. Penegasan sedemikian dibuat secara peribadi, dan pengiraan kemudian harus dibuat dengan sewajarnya.

Sebaiknya pelaburan anda tidak melebihi jumlah wang yang tidak dapat anda miliki, lebih baik anda melakukan pendaratan yang selamat. Fikirkan apakah duit syiling kripto bernilai untuk dilaburkan pada tahap ini dalam hidup anda, dan jika ya, teruskan dengan itu. Sebanyak pasaran kripto tidak dapat diramalkan, ia juga boleh menguntungkan. Ramai yang memilih jalan pelaburan kripto sebagai pelaburan nyawa, dan ternyata lebih baik daripada mereka.

Akan Ripple Menang Terhadap SEC?

Suruhanjaya Pertukaran Sekuriti (SEC) menuduh Ripple menjual token XRPnya sebagai sekuriti yang tidak didaftarkan, sehingga melanggar undang-undang. Ripple terus menafikan tuduhan ini dengan mengatakan bahawa Ripple tidak aman. Peluang Ripple memenangi pertempuran dengan SEC adalah baik kerana dua sebab:

Pertama, Ripple adalah didenda pada tahun 2015 oleh Jaringan Penguatkuasaan Jenayah Kewangan (FinCEN) dan memenuhi syarat sebagai "mata wang maya" bukan keselamatan. Fakta bahawa pengawal selia seperti FinCEN telah mengklasifikasikan Ripple sebagai mata wang maya mungkin dalam beberapa cara membatalkan tuduhan SEC.

Kedua, Ripple berada dalam posisi yang baik untuk menang melawan SEC kerana di kepala SEC sekarang adalah Gary Gensler, mantan ketua Komisi Perdagangan Berjangka Komoditi (CFTC). Gensler dikenali sebagai penyokong cryptocurrency dan telah menggambarkan Bitcoin sebagai "pemangkin perubahan".

eToro – Platform Terbaik Untuk Beli Riak

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam industri ini selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Mata wang maya sangat tidak stabil. Modal anda berisiko.

Perkara utama

  • Ketenaran dunia crypto telah meningkat dua kali ganda selama bertahun-tahun, dan sekarang semua pelabur memandang ke dunia crypto sebagai tempat yang berpotensi untuk simpanan wang di masa depan.
  • Pakar menganggarkan bahawa Ripple mungkin tidak dapat mencapai $ 1000 sekarang atau dalam masa terdekat.
  • Sebaiknya pelaburan anda dalam crypto tidak melebihi jumlah wang yang anda tidak mampu kehilangan, lebih baik jika anda melakukan pendaratan yang selamat. Riak didenda pada tahun 2015 oleh Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) dan layak sebagai "mata wang maya" bukan keselamatan.
  • Fakta bahawa pengawal selia seperti FinCEN telah mengklasifikasikan Ripple sebagai mata wang maya mungkin dalam beberapa cara membatalkan tuduhan SEC.

Jangan ketinggalan:

Apa itu Ripple? Panduan Pemula untuk Bergelombang dan Petua untuk Melabur dalam XRP

Ramalan Harga Riak

Apa Yang Akan Memacu Harga XRP Ripple pada 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me