Analisis Harga Tunai Bitcoin untuk 2021 (Kajian Dalam)

Ramalan Harga BCH untuk 2021

Kami akan berkongsi yang terbaik Ramalan pakar untuk Bitcoin Cash pada tahun 2021.

Baca Analisis Harga BCH Tunai Bitcoin kami untuk tahun 2021

Bitcoin Cash (BCH) memulakan hidup sebagai cabang Bitcoin (BTC), berikutan penukaran keras cryptocurrency yang asli pada tahun 2017. Walaupun kedua-duanya pasti banyak berkongsi kesamaan teknikal, Bitcoin Cash berusaha untuk mengatasi masalah skalabiliti pendahulunya dan menampung saiz blok yang jauh lebih besar, yang seterusnya membolehkan lebih banyak transaksi dimasukkan ke dalam setiap blok. Pada intinya, Bitcoin Cash berusaha untuk memfokuskan semula niat asal Bitcoin – untuk menjadi platform pembayaran peer-to-peer yang terdesentralisasi untuk pengguna sehari-hari.

Formula baru nampaknya berjaya, kerana Bitcoin Cash betul-betul keluar dari bayangan pendahulunya dan pada masa penulisan adalah cryptocurrency terbesar ke-7 dengan permodalan pasaran, yang hanya bernilai $ 7.5 bilion.

Seperti kebanyakan cryptocurrency, Bitcoin Cash mengalami tahun yang penuh gejolak pada tahun 2020, dengan pandemi COVID-19 meletakkan penembusan pada apa yang telah berjalan menjanjikan. Selepas musim panas yang huru-hara, kekayaan Bitcoin Cash kelihatan berubah pada bulan September dan harga terus meningkat sejak itu.

Jadi adakah Bitcoin Cash masih merupakan pelaburan yang baik untuk masa hadapan? Dalam analisis harga Bitcoin Cash berikut untuk tahun 2021, kami akan mempertimbangkan pelbagai faktor yang mempengaruhi cryptocurrency dan mengetahui apa yang diramalkan oleh beberapa pakar untuk tahun depan.

Sekiranya anda ingin membeli BCH dengan cepat dan mudah, periksa Pertukaran eToro!

Kandungan:

Bitcoin Cash – Gambaran Keseluruhan

Sejarah Pergerakan Harga Tunai Bitcoin

Bitcoin Tunai pada tahun 2020

Ramalan pakar untuk Bitcoin Cash pada tahun 2021

Faktor-faktor yang mempengaruhi harga Tunai Bitcoin

Analisis harga Bitcoin Tunai untuk tahun 2021


Sekiranya anda melabur dalam Bitcoin Cash pada tahun 2021?

Kesimpulannya

Analisis harga Bitcoin Bitcoin 2021 – Soalan Lazim

Bitcoin Cash – Gambaran Keseluruhan

Langkah penting dalam analisis harga Tunai Bitcoin 2021 adalah memperincikan beberapa butiran teknikal rangkaian dan melihat cara utama ia berbeza dengan Bitcoin.

Seperti yang telah kita maklum, Bitcoin Cash dibuat ketika Bitcoin mencapai garpu keras pada tahun 2017. Ketika ini berlaku, sesiapa yang memegang Bitcoin menerima sejumlah Bitcoin Cash yang setara. Ini menyebabkan yang terakhir mempunyai harga debut yang luar biasa tinggi di bursa kripto, sekitar $ 600.

Pada masa garpu itu berlaku, Bitcoin asli telah menemui masalah tertentu. Kos pengesahan pada blockchain telah meningkat dan urus niaga terganggu oleh tunggakan dan kelewatan. Ini bertujuan agar Bitcoin Cash menyelesaikan masalah ini dengan peningkatan saiz blok. Pada masa itu, ukuran blok pada rangkaian Bitcoin terhad kepada 1MB, sedangkan Bitcoin Cash meningkatkan ukurannya menjadi antara 8 MB dan 32 MB, sehingga memungkinkan hingga sekitar 25.000 transaksi per blok (pada September 2018) dibandingkan dengan 1000 – 1500 mungkin melalui blockchain Bitcoin. Tujuan Bitcoin Cash adalah bahawa ia dapat digunakan untuk transaksi harian, berpotensi bersaing dengan kaedah tradisional yang ada, seperti VISA atau Mastercard.

Sudah tentu, terdapat banyak persamaan antara BCH dan BTC. Kedua-duanya bergantung pada mekanisme konsensus Proof of Work, yang bermaksud bahawa komputer – atau nod – di rangkaian menyelesaikan persamaan kompleks untuk ‘menambang’ untuk duit syiling baru. Untuk tujuan ini, Bitcoin dan Bitcoin Cash menggunakan penambang cryptocurrency terbesar di dunia, Bitmain. Pada mulanya, kedua-dua syiling berkongsi algoritma perlombongan yang sama (Penyesuaian Kesukaran Darurat), walaupun Bitcoin Cash kemudiannya menyesuaikan versi untuk memudahkan pelombong menghasilkan token BCH dan mencegahnya bergantian antara BTC dan BCH untuk keuntungan mereka sendiri. Pembekalan Bitcoin dan Bitcoin Cash terhad pada 21 juta syiling.

Menariknya, Bitcoin Cash mengalami garpu keras sendiri sekitar setahun setelah ia wujud. Pada tahun 2018, ia terbahagi kepada Bitcoin Cash ABC – yang sekarang kita sebut sebagai Bitcoin Cash – dan Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision). Pemalsuan itu berkaitan dengan cadangan kemas kini untuk memasukkan kontrak pintar dalam rangkaian blockchain Bitcoin Cash dan meningkatkan ukuran blok rata-rata. BCH kemudian menjalani satu lagi garpu keras pada bulan November 2020, sebagai sebahagian daripada kemas kini yang dirancang untuk protokol rangkaian.

Jadi apa maksud semua ini untuk analisis harga Bitcoin Cash kami untuk tahun 2021? Di atas kertas, Bitcoin Cash harus menjadi versi ‘lebih baik’ dari pendahulunya, tetapi sehingga kini ia belum hampir menyaingi Bitcoin. Dengan pengembangan Bitcoin SV, yang kononnya telah menangani masalah dengan Bitcoin Cash, butir-butir teknikal BCH memberi kita sedikit untuk terus berjalan ketika meramalkan pergerakan harga, tetapi tetap penting untuk mengetahui bagaimana Bitcoin Cash berbeza dari yang lain Penjelmaan Bitcoin untuk membantu kami meramalkan kemungkinan perbezaan dalam lintasan harga masing-masing.

Baca Lagi: Apakah Wang Tunai Bitcoin Dan Adakah Perlu Melabur Di BCH Pada 2021?

Sejarah Pergerakan Harga Tunai Bitcoin

Salah satu cara untuk mula membuat analisis harga Bitcoin Cash untuk tahun 2021 adalah dengan mengundurkan pergerakan harga cryptocurrency yang lalu. Ini dapat membantu kita mengenal pasti corak bagaimana carta bergerak dan juga sejauh mana mengukur bagaimana kekuatan pasaran tertentu dapat mempengaruhi BCH pada masa akan datang.

Seperti yang telah kita nyatakan, Bitcoin Cash mempunyai permulaan hidup yang agak berbeza dengan banyak cryptocurrency lain. Walaupun kebanyakan duit syiling – termasuk Bitcoin – memasuki pasaran hampir tidak bernilai, BCH mula berniaga sekitar $ 600 sejak awal. Ini, tentu saja, sepenuhnya terciptanya hasil daripada garpu Bitcoin. Walau bagaimanapun, pada awalnya terdapat banyak sokongan pelabur untuk koin baru dan harga melonjak menjadi lebih dari $ 2,400 pada bulan Disember 2017. Tetapi kejayaan awal ini ternyata menjadi piala beracun ketika desas-desus perdagangan orang dalam dengan cepat mulai beredar, mendorong Coinbase untuk menangguhkan Perdagangan BCH. Ini menyaksikan nilai Bitcoin Cash merosot ke $ 704. Selain lonjakan pada bulan April 2018, trend menurun berterusan sehingga Januari 2019, ketika BCH diperdagangkan pada paras terendah sepanjang masa $ 107. Selebihnya tahun 2019 juga agak kurang memuaskan, dengan Bitcoin Cash melonjak sekitar $ 200 hingga $ 300, sebelum menamatkan tahun ini pada $ 209 yang mengecewakan.

Nampaknya banyak kemajuan teknologi yang dijanjikan oleh Bitcoin Cash gagal direalisasikan – sekurang-kurangnya tidak sejauh yang diramalkan oleh banyak pelabur. Bertentangan dengan jangkaan awal, ukuran purata blok yang ditambang di blockchain Bitcoin Cash akhirnya jauh lebih kecil daripada Bitcoin, yang bermaksud bahawa kenaikan kadar transaksi yang dijanjikan tidak dapat direalisasikan sepenuhnya. Whatsmore, sejak permulaan Bitcoin Cash, yuran transaksi Bitcoin telah dikurangkan dengan ketara, tidak kurang juga berkat peningkatan SegWit, mengurangkan kelebihan Bitcoin Cash berbanding pendahulunya.

carta harga tunai bitcoin

Walau bagaimanapun, sementara perkara-perkara mungkin terdengar agak pesimis pada tahap ini dalam analisis harga Bitcoin Cash kami untuk tahun 2021, nampaknya para pelabur masih mempunyai kepercayaan terhadap altcoin dan perkara-perkara mula berubah hingga tahun 2021.

Adakah Anda Pertimbangkan Melabur Dalam Tunai Bitcoin BCH?

Bitcoin Tunai pada tahun 2020

Adalah adil untuk mengatakan bahawa 2020 hampir tidak dapat berfungsi sebagai penanda aras untuk analisis Harga Tunai Bitcoin untuk tahun 2021; pandemi COVID-19 adalah suatu anomali yang menyebabkan kemerosotan global yang belum pernah terjadi sebelumnya. Namun, masih berguna untuk mempertimbangkan bagaimana duit syiling mengatasi ribut – atau tidak, mengikut keadaannya.

Setelah akhir yang lemah hingga 2019, BCH melonjak dari lebih dari $ 200 menjadi $ 393 pada 31 Januari 2020. Ia terus meningkat tajam, sebelum mencapai paras tertinggi 12 bulan hampir $ 500 pada awal Februari. Selepas 2019 yang mengecewakan, nampaknya Bitcoin Cash mungkin telah berubah, sehingga wabak itu melanda dan harganya turun dengan mendadak, mencapai sekitar $ 149.

Keadaan meningkat sedikit pada bulan-bulan musim panas dan terdapat perhimpunan mengejutkan pada bulan Ogos, yang menyaksikan BCH merayap hingga lebih dari $ 309, sebelum ia kembali merosot, turun antara kira-kira $ 200 hingga $ 250 pada bulan September dan Oktober. Walau bagaimanapun, sekali lagi Bitcoin Cash nampaknya menuju ke pemulihan, sementara pertumbuhan harganya mungkin tidak stabil seperti mata wang kripto lain, ia mengakhiri perdagangan 2020 lebih dari $ 340 dan sedang dalam perjalanan untuk memecahkan tanda $ 400, mendorong minat baru dan spekulasi dari industri crypto yang lebih luas.

Masih tidak jelas bagaimana garpu keras November akan mempengaruhi harga BCH bergerak ke hadapan. Secara teori, peningkatan rangkaian seharusnya menimbulkan sentimen bullish, tetapi terdapat masalah dengan pertukaran yang enggan menyenaraikan token pesaing yang dihasilkan dari garpu: Bitcoin Cash Node (BCHN) dan Bitcoin ABC (BCHA). Coinbase, misalnya, mengumumkan bahawa ia tidak akan menyenaraikan yang terakhir.

Ramalan pakar untuk Bitcoin Cash pada tahun 2021

Pertimbangan penting untuk sebarang analisis harga Bitcoin Cash untuk tahun 2021 adalah sama ada terdapat persetujuan antara tokoh industri crypto mengenai seberapa baik prestasi BCH yang diharapkan pada tahun depan. Kami mendapati bahawa pendapat agak terbahagi kepada Bitcoin Cash, tetapi inilah yang dikatakan oleh beberapa penganalisis dan pelabur terkemuka:

Roger Ver

Pakar Crypto dan penyokong lama Bitcoin Cash, Roger Ver, telah mengulangi sokongannya untuk BCH, menegaskan bahawa Bitcoin Cash adalah satu-satunya versi yang benar-benar sesuai dengan kertas putih Satoshi yang asli. Dia baru-baru ini dipetik sebagai berkata: “Saya sangat yakin dengan Bitcoin Cash, seperti ketika saya menjadi pelabur pertama Bitcoin pada tahun 2011.” Sejauh analisis harga Tunai Bitcoin untuk tahun 2021, dia percaya bahawa sementara BTC akan melihat nilainya melambung 10 hingga 20 kali pada tahun yang akan datang, harga Bitcoin Cash sekurang-kurangnya akan menggandakan nilainya dari sekarang. Mr Ver mendakwa bahawa BCH akan terus popular kerana dapat disimpan dan dibelanjakan sama dengan wang tunai, memudahkan perbelanjaan sehari-hari.

Mike Novogratz

Walaupun Mike Novogratz telah lama membuat analisis harga Bitcoin Cash untuk tahun 2021, dia terus ke Twitter untuk bertanya kepada pengikutnya apa cryptocurrency diem, bitcoin cash, USDC, dan tether (USDT) “mempunyai peluang terbaik untuk memenangkan pembayaran? ” Banyak suara terkenal dalam industri kripto, termasuk pemaju Protokol Umum Jonathan Silverblood, yang mengatakan “daripada pesaing semasa, saya berusaha dan mempercayai [bitcoin cash] BCH sebagai landasan. Secara khusus, saya melakukannya kerana mereka memfokuskan pada kes penggunaan yang betul, dan melakukan inovasi dalam bidang ini secara khusus. ”

Kim Dotcom

Pelabur crypto kontroversial dan pengasas perkhidmatan hosting Megaupload, Kim Dotcom sangat menaik di BCH. “Bitcoin > bagus untuk simpanan aset, Bitcoin Cash > bagus untuk pembayaran. ” Bitcoin Cash pada $ 310 hari ini. Saya menjangkakan $ 3000 + tahun depan. Kenapa? Semakin banyak vendor menerima crypto. Penjual mahukan bayaran rendah dan transaksi cepat. Saya yakin pada BCH. Saya akan retweet ini dalam setahun. Mungkin lebih awal, “dia tweet baru-baru ini sebelum menambahkan:” BCH mempunyai banyak kes penggunaan hari ini. Dan K.im akan menggunakan BCH. ” Dotcom mencipta platform K.im, menjadikannya sebagai “platform pengewangan kandungan utama.”

Jedidajah Otte

Menulis sebagai Times Money Mentor, Jedidajah Otte menasihatkan berhati-hati untuk altcoin secara umum – termasuk Bitcoin Cash secara khusus. Walaupun dia tidak menawarkan analisis harga Bitcoin Cash untuk 2021, Mr Otte memberi amaran bahawa pendatang baru crypto harus “berhati-hati” ketika mendekati BCH, tidak mengambil risiko lebih dari 5% dari dana pelaburan mereka yang tersedia.

Faktor-faktor yang mempengaruhi harga Tunai Bitcoin

harga bitcoin cahs

Bitcoin

Semua cryptocurrency dipengaruhi oleh Bitcoin dalam beberapa bentuk atau yang lain. Mata wang kripto asli dilihat sebagai petunjuk pasaran yang lebih luas dan, memandangkan BTC sering beroperasi sebagai jenis mata wang rizab dalam banyak transaksi kripto, prestasinya selalu relevan dengan syiling lain yang mungkin terdapat dalam portfolio pelaburan anda . Ini sahaja menjadikan Bitcoin sebagai pertimbangan utama untuk analisis harga Bitcoin Cash kami untuk tahun 2021.

Walau bagaimanapun, Bitcoin Cash juga berkesan dalam persaingan langsung dengan pendahulunya, jadi ada faktor lain yang sedang diperhatikan ketika mempertimbangkan bagaimana BTC dapat mempengaruhi Bitcoin Cash secara langsung. Sebagai contoh, BCH bertujuan untuk mengurangkan kos transaksi dengan blok yang lebih besar, tetapi apa-apa inovasi teknologi yang membolehkan Bitcoin meningkatkan kegunaannya sendiri sebagai platform pembayaran peer-to-peer akan memakan kelebihan Bitcoin Cash, yang kemungkinan akan merosot sebarang potensi pertumbuhan.

Oleh itu, sesiapa sahaja yang melabur dalam BCH perlu mengawasi perkembangan teknologi berkaitan dengan Bitcoin yang asli, dan juga bagaimana BTC mungkin menggambarkan minat pelabur untuk cryptocurrency secara umum.

Peraturan yang berkaitan dengan cryptocurrency

Peraturan adalah perhatian berterusan bagi peminat dan pelabur crypto. Secara berkesan, sekeping peraturan agresif dari salah satu ekonomi utama dunia dapat mengurangkan nilai syiling hampir tidak ada dalam semalam. Ripple, misalnya, menyaksikan sekitar 50% menghapuskan nilainya pada akhir tahun 2020, ketika SEC memutuskan bahawa token asalnya, XRP, adalah keselamatan yang boleh diperdagangkan dan bukannya mata wang.

Walau bagaimanapun, juga harus diingat bahawa ada kemungkinan perubahan peraturan positif, yang dapat melihat keuntungan besar untuk pasaran cryptocurrency secara umum. Salah satu peraturan yang paling penting untuk setiap analisis harga Tunai Bitcoin pada 2021 yang akan dipertimbangkan, adalah kerangka peraturan EU yang akan datang yang akan diselesaikan dalam beberapa bulan akan datang.

Sokongan Runcit

Seperti yang telah kita bincangkan, Bitcoin Cash bertujuan untuk menjadi platform pembayaran peer-to-peer untuk pengguna umum. Oleh itu, mana-mana rantai runcit utama atau platform komersial yang mula menyokong BCH sebagai pilihan pembayaran akan memberi kesan positif terhadap nilai koin. Platform pembayaran seperti Flexa telah menjadikan pengguna lebih mudah daripada sebelumnya untuk membayar sesuatu dengan crypto dan PayPal baru-baru ini mula membenarkan pengguna membeli dan membelanjakan BTC, jadi BCH mempunyai beberapa alasan untuk dilindungi dalam hal ini.

Permintaan pembeli

Pada akhirnya, harga Bitcoin Cash, seperti instrumen lain yang dapat diperdagangkan, akan ditentukan oleh penawaran dan permintaan. Terdapat pelbagai pendapat mengenai Bitcoin Cash dan potensinya untuk meningkatkan pendahulunya, sehingga sukar untuk membuat spekulasi mengenai kemungkinan lonjakan permintaan. Gabungan faktor-faktor yang disenaraikan di atas akan memotivasi atau mendorong para pelabur, tetapi turun naik BCH bermaksud terdapat banyak potensi bagi pelabur yang bijak untuk memperoleh keuntungan yang besar – jika mereka dapat meramalkan dengan tepat kapan akan masuk dan kapan akan keluar.

Sedia Melabur Dalam Tunai Bitcoin BCH?

Analisis harga Bitcoin Tunai untuk tahun 2021

Membuat analisis harga Tunai Bitcoin yang tepat untuk tahun 2021 bukanlah pencapaian yang mustahak. Altcoin telah mengalami perubahan yang besar sejak dibuat pada tahun 2017 dan banyak suara terkemuka dalam bidang crypto gagal meramalkan kesan BCH dengan tepat. Walaupun penyokong Bitcoin Cash yang paling bersemangat tidak boleh menjadi apa-apa tetapi sedikit kecewa dengan prestasi keseluruhan koin, perlu diperhatikan bahawa ia telah menunjukkan ketahanan yang cukup besar dan telah mengekalkan kedudukannya sebagai salah satu daripada sepuluh cryptocurrency terbesar dengan cap pasaran.

Malah beralih kepada analisis teknikal dari platform cryptocurrency teratas tidak memberikan gambaran yang jelas.

Smartereum sangat optimis, meramalkan bahawa harga Bitcoin Cash akan mencecah $ 6700 pada akhir 2021 dan terus meningkat pada tahun 2022. Sementara itu, Tech Bullion telah menawarkan ramalan yang lebih lemah, dengan mempercayai bahawa penukaran keras November 2020 akan membawa kepada kenaikan harga di BCH , tetapi maksimum sekitar $ 400 untuk 2021.

Sebaliknya, ramalan TradingBeasts menunjukkan bahawa BCH akan stabil sepanjang tahun depan, dengan harga Bitcoin Cash melayang sekitar $ 350 dari Januari hingga Disember 2021.

Sekiranya anda melabur dalam Bitcoin Cash pada tahun 2021?

Tidak ada keraguan bahawa Bitcoin Cash berpotensi menghasilkan pulangan yang baik pada tahun yang akan datang, tetapi bakal pelabur harus memperhatikan kata-kata suara industri tertentu dan mendekati altcoin dengan berhati-hati. Seperti yang diketengahkan oleh analisis harga Bitcoin Cash kami untuk tahun 2021, terdapat banyak faktor yang boleh mempengaruhi harga BCH dan beberapa di antaranya adalah, sebahagian besarnya, jumlah yang tidak diketahui.

Sudah tentu perkara yang sama boleh dikatakan mengenai altcoin lain, tetapi kejayaan Bitcoin Cash banyak bergantung pada daya majunya sebagai sistem pembayaran peer-to-peer, dan juga mengekalkan kelebihannya berbanding cryptocurrency lain yang bersaing di ruang ini.

Pertimbangan penting lain adalah bahawa, sementara banyak penganalisis meramalkan pertumbuhan Bitcoin Cash pada tahun 2021, mereka sangat berbeza dengan berapa banyak pertumbuhan. Anggaran BCH yang lebih optimis melambung hingga ribuan dolar mungkin harus diambil dengan sedikit garam. Sebaliknya, pelabur harus menguruskan jangkaan mereka dan mencari pertumbuhan yang lebih lemah. Sasaran yang masuk akal adalah sekitar $ 400 – dengan apa-apa yang lebih dilihat sebagai bonus.

Akhirnya, kesan garpu keras pada bulan November masih belum dapat disedari sepenuhnya. Pelabur yang lebih menghindari risiko mungkin ingin menunggunya selama beberapa minggu pertama 2021 sebelum melakukan dana dan menambahkan BCH ke portfolio mereka.

Analisis harga Bitcoin Tunai – Kesimpulannya

Bitcoin Cash selalu menjadi cryptocurrency yang agak memecah belah. Walaupun sebilangan pakar industri percaya bahawa segala sesuatu yang dimaksudkan oleh Satoshi adalah Bitcoin asli, yang lain percaya bahawa ia gagal menepati janji dan apa yang sering digambarkan sebagai persekitaran yang memusuhi penambang akan sangat membatasi kapasiti BCH untuk pertumbuhan yang berterusan. 12 bulan terakhir adalah masa yang mencuba untuk semua pasaran kewangan, tetapi seperti yang ditunjukkan oleh analisis harga Tunai Bitcoin kami untuk tahun 2021 – BCH sepertinya telah membuat kemajuan dengan kenaikan kukuh sebelum wabak COVID melanda.

Bagaimana prestasi Bitcoin Cash dalam beberapa minggu pertama tahun 2021 akan sangat bergantung pada reaksi industri terhadap pemalsuan bulan November dan adakah pertukaran seperti Coinbase melonggarkan pendirian mereka untuk menolak untuk menyenaraikan Bitcoin Cash Node dan Bitcoin ABC. Dengan ini, ada kemungkinan banyak pelabur menangguhkan sehingga kesan garpu menjadi jelas – yang boleh melambatkan pertumbuhan harga.

Sudah tentu, peniaga hari akan menikmati perubahan nilai Bitcoin Cash yang kerap, tetapi pelabur yang melihat jangka panjang perlu memerhatikan beberapa faktor: khususnya, hasil garpu Bitcoin Cash, sebarang perubahan dan perkembangan peraturan yang akan datang blockchain Bitcoin yang asal.

eToro – Broker Terbaik untuk Membeli Bitcoin Cash BCH

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam industri crypto selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Mata wang maya sangat tidak stabil. Modal anda berisiko.

Analisis harga Bitcoin Bitcoin 2021 – Soalan Lazim

Adakah Bitcoin Cash akan meningkat pada tahun 2021?

Anda mungkin mendapati analisis harga Bitcoin Cash sekali-sekala untuk tahun 2021 yang sebulat suara meramalkan BCH akan meningkat nilainya pada tahun yang akan datang, tetapi kenyataannya ia boleh berlaku. Ada banyak tanda yang menunjukkan positif pada tahun 2021, tetapi ada juga faktor yang dapat mendorong pertumbuhan yang berpotensi. Walau apa pun, Bitcoin Cash pastinya merupakan cryptocurrency untuk ditonton pada tahun 2021.

Bagaimana garpu keras akan mempengaruhi nilai Bitcoin Cash?

Untuk mengatakan bahawa garpu Bitcoin Cash keras November 2020 adalah sesuatu yang meremehkan. Walaupun banyak yang menyambut acara itu sebagai peningkatan yang sangat diperlukan untuk protokol, beberapa pertukaran telah menolak untuk menyenaraikan dua cryptocurrency yang dihasilkan. Masih terlalu awal untuk mengatakan bagaimana garpu akan mempengaruhi harga bergerak ke depan, tetapi kemungkinan perkara akan menjadi jelas pada minggu-minggu pembukaan 2021.

Apakah ramalan pakar untuk Bitcoin Cash pada 2021?

Terdapat beberapa pendapat yang berbeza di antara para ahli mengenai bagaimana kinerja BCH pada tahun mendatang. Daripada mereka yang membuat analisis harga Bitcoin Cash untuk 2021, Kim Dotcom mungkin yang paling optimis, meramalkan bahawa altcoin boleh melebihi $ 3.000 tahun depan. Walau bagaimanapun, penganalisis yang paling terkenal meramalkan pertumbuhan yang jauh lebih lemah.

Sekarang adalah masa yang tepat untuk melabur dalam Bitcoin Cash?

2021 disebut-sebut sebagai tahun besar untuk cryptocurrency secara umum, jadi tidak mengejutkan apabila banyak pelabur mengalihkan perhatian mereka ke pasaran baru yang menarik ini. Walaupun beberapa syiling diramalkan akan menyaksikan pertumbuhan yang besar, yang lain kelihatan lebih tidak pasti. Bitcoin Cash mempunyai banyak potensi untuk berkembang dan banyak pakar percaya bahawa 2021 akan menjadi tahun yang baik untuk cabang Bitcoin. Walau bagaimanapun, pelaburan dalam BCH hanya boleh dibuat sebagai sebahagian daripada portfolio yang pelbagai – terutama kerana hasil garpu keras pada bulan November 2020 masih belum dapat diperhatikan sepenuhnya.

Di mana saya boleh membeli Bitcoin Cash?

Sekiranya analisis harga Bitcoin Cash kami untuk tahun 2021 telah meyakinkan anda tentang potensi BCH untuk tahun depan, maka anda perlu mencari pertukaran yang akan membolehkan anda membeli cryptocurrency. Kami mengesyorkan eToro sebagai pilihan untuk pelabur pemula, kerana ia menyokong semua token utama – termasuk BCH – serta menawarkan banyak sumber analisis dan pendidikan.

Baca Lebih Lanjut mengenai Bitcoin Cash:

Adakah Bitcoin Cash adalah Pelaburan yang Baik dan Sekiranya Saya Melabur dalam Bitcoin Cash?

Kebaikan dan Kekurangan Melabur dalam Bitcoin Tunai, Adakah Ia Menjadi Jutawan Pembuat?

Cara Membeli Tunai Bitcoin – Panduan Pemula 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector