Apakah Cryptocurrency Terbaik Untuk Dagangan Pada 2021?

Cryptocurrency terbaik untuk Berdagang pada tahun 2021

Adakah anda mahu melangkau pembacaan dan mendapatkan pilihan utama kami? Cryptocurrency terbaik untuk berdagang adalah Bitcoin atau Ethereum.

Ada rancangan untuk berdagang cryptocurrency pada tahun 2021? Dengan lebih daripada 6,000 aset cryptocurrency, memilih cryptocurrency teratas untuk diperdagangkan pada tahun 2021 bukanlah tugas yang mudah. Jangan takut, kami di Trading Education telah mengumpulkan senarai 10 cryptocurrency terbaik untuk diperdagangkan pada tahun 2021

Sekiranya anda mempunyai rancangan untuk memulakan perdagangan kripto pada tahun 2021, kami mempunyai berita baik untuk anda! Menurut banyak penganalisis crypto, 2021 akan menjadi tahun terbaik untuk berdagang cryptocurrency.

Pasaran untuk mata wang kripto telah lama menjadi subjek minat dengan evolusi platform digital yang pesat. Perdagangan mata wang kripto ternyata menarik berbanding dengan perdagangan aset tradisional seperti komoditi dan saham.

Itulah sebabnya kami mengumpulkan senarai kripto terbaik untuk diperdagangkan pada tahun 2021 untuk anda.

Oleh itu, tanpa basa-basi …

10 Mata Wang Kripto Terbaik untuk Dagangan pada tahun 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Riak

4. Litecoin

5. IOTA

6. Sengkang

7. Cardano


8. Ethereum Classic

9. Hebat

10. Neo

Apakah Cryptocurrency Terbaik untuk Berdagang pada tahun 2021?

Sekiranya seseorang merancang untuk berdagang, cryptocurrency pasti telur terbaik dalam bakul. Oleh kerana pasaran mempunyai sejumlah besar kira-kira 1000 jenis duit syiling, maka amatur mungkin merasa bingung untuk memilih mata wang yang tepat untuk menghabiskan nilainya.

Berikut adalah 10 cryptocurrency teratas untuk dipertimbangkan untuk diperdagangkan pada tahun 2021:

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin telah berhak sebagai emas koin kripto, walaupun ia mengalami masalah besar pada bulan Mac 2020 kerana wabak wabak mengakibatkan kerugian $ 4000 per duit syiling. Bitcoin, seperti biasa, telah menunjukkan kadar pemulihan yang cepat, dan duit syiling itu berharga hingga $ 16000, dan permodalan pasaran ditandakan sebagai $ 199.62 bilion, yang dianggarkan juga akan meningkat.

Ramalan mengenai lonjakan pasaran Bitcoin meramalkan bahawa pergolakan harga boleh meningkat setinggi $ 100,00 pada 2021 berakhir. Itu ditunjukkan oleh Citibank bahawa nilai pasaran dapat menaikkan grafik setinggi $ 300,000, yang 15 kali lebih besar daripada nilai semasa.

Apa yang mendorong harga Bitcoin?

Faktor 1: Penawaran dan Permintaan

Faktor 2: Persaingan Pasaran

Faktor 3: Peraturan dan Penerapan Bitcoin

Baca Lagi: Apa Yang Akan Meningkatkan Harga Bitcoin Pada 2021?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum menduduki tempat kedua dalam senarai cryptocurrency dengan asas pasaran yang kukuh. Akhir-akhir ini, kos Ethereum berubah-ubah, dengan harganya menjadi $ 579 berbanding suku terakhir tahun 2020.

Peningkatan ke Ethereum 2.0 dengan kerangka kerja yang lebih terdesentralisasi adalah alasan yang paling menarik untuk berdagang Ethereum. Kelebihan utama perdagangan Ethereum merangkumi mata wang kedua yang paling lancar dan dinamik, menegakkan kontrak pintar dan pintar, dan dengan mengambil kira aplikasi mudah alih yang terdesentralisasi, dApps.

Apa yang mendorong harga Ethereum?

Faktor 1: Permintaan daripada pemaju

Faktor 2: Arbitraj Segitiga Ethereum, Bitcoin, dan Ethereum Classic

Faktor 3: Keuntungan Perlombongan

Baca Lagi: Apa Yang Akan Memacu Harga Ethereum Pada 2021?

3. Riak (XRP)

Kelebihan ketara duit syiling ini merangkumi skala penukaran yang sangat rendah dan sistem pemberitahuan segera untuk pertukaran anda kerana proses pengesahan yang mengesampingkan bank negara. Begitu juga, Ripple menggunakan pentadbirannya untuk membantu bank dan yayasan kewangan lain, yang, dengan itu, menambah kebolehpercayaannya.

Peluang terbaik dan ideal untuk membeli Ripple pada masa ini, sementara kosnya masih sangat rendah dan berpatutan, terutamanya berbeza dengan duit syiling yang boleh didapati pada hari ini: $ 0,637. Sekiranya anda menganggap pembelian di pangkalan dan menjual pada standard tertinggi, pada ketika itu, pilihannya sangat mudah.

Apa yang mendorong harga riak?

Faktor 1: Teknologi

Faktor 2: Pergerakan Hyper

Faktor 3: Pemegang Riak

Baca Lagi: Apa yang Akan Memacu Harga XRP Ripple pada tahun 2021?

4. Litecoin (LTC)

Terdapat kenaikan harga Litecoin, dan baru-baru ini menunjukkan peningkatan yang menjanjikan. Puncak pasaran keseluruhan Litecoin dinaikkan menjadi $ 8,710,194,389 dengan 66,245,618 LTC setakat ini. Perkembangan yang berlaku selama 24 jam terakhir menunjukkan bahawa LTC bernilai $ 17,177,612,073 telah ditukar. Kos LTC berpotensi meningkat, dan dengan anggarannya mencapai $ 230 menjelang akhir tahun.

Begitu banyak yang diharapkan dari Litecoin kerana sekarang merupakan wang digital ketujuh terbesar di dunia. Ini dilakukan kerana alasan mereka mengubah teknologi mereka.

Litecoin telah membuat pengakuan tersendiri kerana alasannya memberitahu mengenai urus niaga sulit dengan menghapuskan masalah fungibility. Ini adalah lompatan besar dalam membuat Litecoin memiliki keperibadiannya sendiri. Jenis urus niaga rahsia ini akan menyelesaikan masalah apa yang hebat atau produk telah digunakan, yang merupakan ciri khas dalam blok terbuka.

Dalam satu kenyataan oleh Oracletime, pro mempunyai Litecoin berbanding Bitcoin akan menarik perhatian banyak penonton. Ramalan mereka pada akhir 2021 untuk Litecoin adalah $ 1000, tetapi ia mungkin meningkat hingga $ 2000.

Terdapat unjuran lain oleh Investingpr bahawa lebih banyak pedagang boleh berdagang di Litecoin hanya kerana mereka ingin meneroka pilihan lain daripada Bitcoin sehingga mereka dapat mengurangkan risiko.

Apa yang mendorong harga Litecoin?

Faktor 1: Syiling Bersaing

Faktor 2: Peningkatan Penggunaan

Faktor 3: Krisis Pasca – 19 Krisis

Faktor 4: Selera untuk Risiko

Baca Lagi: Apa yang Akan Memacu Harga Litecoin pada tahun 2021?

5. IOTA (MIOTA)

Dengan mempertimbangkan masa lalu kapitalisasi pasaran IOTA, nilai pasarannya selalu turun hingga tahun 2020; mata wang kripto ini mula meningkat dan menambah kekayaan pada akhir tahun 2020. IOTA memasuki tahun 2020 dengan cap pasaran $ 446 juta, dan pada akhir tahun 2020, duit syiling ini sudah melebihi $ 900 juta pada 19 Disember 2020, memperoleh lebih dari 100%, walaupun jalan berbatu dan penuh dengan kesukaran.

Sebab duit syiling ini berbeza dari yang lain adalah teknologi mereka menggunakan IoT. IOTA, seperti semua mata wang kripto lain, sekarang boleh bertujuan untuk menjadi Ketua yang besar & Bahu berlipat tiga, dengan bahu kanan memberikan segalanya selama dua tahun akan datang. Duit syiling ini boleh naik sekali lagi dan mendapat capaian pasaran, tetapi buat masa ini, harga IOTA dapat bertahan di bawah 37 sen, tetapi setelah mengesahkan coraknya, ia dapat membuat comeback seperti yang terjadi pada ledakan crypto 2017.

Pada tahun 2017 pada masa itu, dari semua altcoin, IOTA mengumpulkan sejumlah besar cap pasaran dan jumlah yang membantu koin dalam meningkatkan pasarannya dan meroket nilainya ke paras tertinggi sepanjang masa melebihi $ 5 per token MIOTA.

Apa yang mendorong harga IOTA?

Faktor 1: Perhatian Media

Faktor 2: Perkongsian Korporat

Baca Lagi: Apa Yang Akan Meningkatkan Harga IOTA Pada 2021?

6. Dash (DASH)

Penjelasan mengapa banyak pencinta teknologi memasukkan sumber daya ke dalam duit syiling adalah bahawa ia membezakan portfolio mereka dan mungkin dilihat sebagai alat sokongan terhadap Bitcoin, crypto yang menubuhkan.

2021 boleh menjadi tahun yang sangat produktif bagi pedagang Dash kerana para pelabur menjalin kerjasama yang lebih baik dengan penyedia sistem pembayaran. Dash adalah mata wang yang lebih layak dan praktikal, menawarkan lebih banyak fungsi, dan oleh itu ia mudah dibelanjakan.

Ciri-ciri yang menjadikan dash menonjol termasuk

 • Spork
 • Kunci Rantai
 • Protokol PrivateSend
 • Protokol InstSend

Sorotan ini dapat membantu mendapatkan wang syiling untuk mendapatkan kos yang jauh lebih besar iaitu $ 2,000 setiap duit syiling. Sekiranya dorongan untuk crypto praktikal berlanjutan hingga tahun 2021, kosnya mungkin dapat dilihat sebagai langkah ilustrasi.

Apa yang mendorong harga Dash?

Faktor 1: Keunggulan Persaingan

Faktor 2: Kadar Penggunaan

Baca Lagi: Apa Yang Akan Meningkatkan Harga DASH Pada 2021?

7. Cardano (ADA)

Koin Cardano ADA mempunyai sejumlah atribut yang dapat menjadikannya perdagangan utama dalam beberapa tahun akan datang. Cryptocurrency mempunyai garis besar fungsi yang berbeza, seperti kaedah pembayaran dan alat pengundian untuk pemegang ADA. Cardano memudahkan penggunanya untuk menjaga keamanan dengan membuat pengesahan transaksi di blockchain. Cardano dapat disimpan dan ditukar pada sejumlah dompet mata wang, dan ia memiliki pendekatan yang agak terdesentralisasi. Cardano mempunyai dompet asli yang disebut Daedalus, yang membantu pengguna dalam memegang pelaburan dan berfungsi sebagai alat untuk berdagang. Ia juga memberi manfaat kepada penggunanya dengan memberi mereka ganjaran, dan pemegangnya dapat memperoleh wang.

Ciri utama yang menjadikan Cardano menonjol dalam liga cryptocurrency adalah:

 • Pasukan progresif untuk perkembangan dan peningkatan
 • Potensi untuk memberikan skalabiliti tanpa had
 • Sistem transaksi yang cepat dan murah
 • Aplikasi Terdesentralisasi

Apa yang mendorong harga Cardano?

Faktor: 1 Desentralisasi

Faktor: 2 Bilangan DApps

Baca Lagi: Apa Yang Akan Meningkatkan Harga Cardano Pada 2021?

8. Ethereum Classic (ETC)

Perdagangan Ethereum Classic agak sukar difahami kerana perkhidmatan ramalan dalam talian dinamakan "Long Forecast ”meramalkan bahawa Ethereum Classic mungkin akan terus menghadapi perjuangan pada tahun 2020 dan dianggap berharga $ 8.44.

Ini akan menjadi 30% lebih besar daripada nilai harga sebelumnya. Walau bagaimanapun, anggaran mengatakan bahawa nilai harga akhir ETC boleh menjadi sekitar $ 5,62.

Apa yang mendorong harga Ethereum Classic

Faktor 1: Penerapan Ethereum Classic

Faktor 2: Serangan rangkaian

Baca Lagi: Apa Yang Akan Memacu Harga Klasik Ethereum Pada 2021?

9. Bintang (XLM)

Hubungan Stellar dengan IBM dan penggunaannya yang meluas di Pasifik Selatan, di mana ia kini bertanggungjawab untuk 60% ansuran rentas talian dalam perdagangan runcit, menjadikan XLM bernilai. Dalam jangka masa yang lebih pendek, Stellar Lumens berada pada nilai kurva menurun yang turun sebanyak 2.28 peratus pada hari Isnin, 27 Oktober. XLM merosot di bawah tahap penentangan utama yang utama pada $ 0.0815 ke paras terendah harian $ 0.0798. Selepas itu, Stellar memperoleh kembali $ 0.0815 hingga $ 0.8226 sekarang. Tahap penyumbatan ketara berikut untuk ditonton ialah $ 0.083.

Apa yang mendorong harga Stellar?

Faktor 1: Kesan Masyarakat

Faktor 2: Persaingan Pasaran

Faktor 3: Kadar Penggunaan

Baca Lagi: Apa Yang Akan Memacu Harga Yang Hebat pada 2021?

10. Neo (NEO)

Kapasiti NEO agak mengagumkan kerana ciri khasnya membuatnya menonjol di pasaran berbanding dengan cryptocurrency lain. Platform ini membolehkan penggunanya merekod, menggunakan, menjual, memindahkan, dan menukar sejumlah aset crypto. Apa yang dilakukan NEO secara eksklusif ialah ia membolehkan penggunanya menghubungkan aset fizikal mereka dengan avatar digital di rangkaian. Walau bagaimanapun, sudut pandangan nilai untuk NEO agak dipersoalkan.

Buat masa ini, anda harus mempertimbangkan untuk tidak dapat diramalkan kerana kerentanan merangkumi masa depan cryptocurrency. Dalam jangka sederhana hingga panjang, keadaannya mungkin agak ortodoks kerana pemerintah China akan memulakan tindakan penuh terhadap bentuk wang digital, dalam hal ini anda harus berharap dapat melihat nilai NEO mengalami krisis besar.

Apa yang mendorong harga NEO?

Faktor 1: Pesaing

Faktor 2: Perhatian Media

Baca Lagi: Apa Yang Akan Memacu Harga NEO Pada 2021?

Mula Berdagang 10 Cryptocurrency teratas

eToro menawarkan campuran cryptocurrency untuk perdagangan. Peniaga boleh membuat portfolio yang pelbagai dengan 14 koin paling popular. Sebahagian daripadanya adalah Bitcoin, Ripple, dan Ethereum, namun selain EOS, Iota, Tron, dan Tezos. Laman web eToro dan aplikasi serba boleh hampir tidak dapat dibezakan, tersebar secara memikat, dan mudah diterokai. Pedagang dapat melihat apa yang dilakukan oleh orang lain di panggung dan mengikuti cadangan individu tertentu yang membolehkan anda menggandakan pertukaran mereka..

eToro – Platform Cryptocurrency Terbaik

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam industri Crypto selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Mata wang maya sangat tidak stabil. Modal anda berisiko.

Perkara utama

 • Mata wang kripto asas untuk diperdagangkan pada tahun 2021 sedang berkembang pesat sekarang.
 • Mata wang kripto terbaik untuk diperdagangkan pada tahun 2021 adalah Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar dan NEO.
 • Bitcoin menonjol di pasaran sebagai cryptocurrency utama.
 • Ethereum sedang mewujudkan kerangka kerja yang kukuh untuk perdagangan.
 • Peluang ideal untuk membeli dan berdagang adalah Ripple XRP.
 • Litecoin kembali dalam persaingan yang sihat dengan Bitcoin.
 • IOTA juga maju dengan kemajuan teknologi.
 • Ciri eksklusif DASH menjadikannya pilihan yang baik.
 • Cardano ADA juga merupakan aset perdagangan produktif yang terbukti.
 • Ethereum Classic terus menjadi pilihan untuk berdagang.
 • Stellar juga memegang kedudukannya sebagai pilihan perdagangan yang layak.
 • NEO adalah cryptocurrency kontemporari seterusnya untuk perdagangan.

Di antara semua mata wang yang telah diperdagangkan, Bitcoin, tentu saja, jelas memerintah pasaran sebagai koin yang terkenal, jelas bukan satu-satunya mata wang dengan kadar pulangan yang berkesan. Telah dilaporkan dalam ramalan Ramalan Harga XRP untuk tahun 2021, mata wang kripto menjadi objek menarik bagi pedagang, dan dengan demikian grafik baru yang disengajakan dibuat sebagai hasil daripada pelaburan menarik ini.

Mata wang kripto terkemuka lain untuk diperdagangkan pada tahun 2021 termasuk Ripple, Ethereum, Litecoin, dan IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector