Cara Membeli Dash – Panduan Pemula 2021

Cara Membeli Dash: Panduan Langkah demi Langkah

Dikeluarkan dari Bitcoin dan dikembangkan oleh Evan Duffield pada tahun 2014, Dash adalah blockchain sumber terbuka dan cryptocurrency.

Sekiranya anda tertarik dengan cara membeli Dash tetapi tidak tahu bagaimana pasaran berfungsi – ikuti kami. Kami di sini untuk membimbing anda melalui proses end-to-end.

Dalam panduan pemula ini, kami merangkumi segalanya dari asas membeli Dash hingga mencari broker dalam talian yang baik.

Selain itu, kami memberi penerangan mengenai idea rancangan pelaburan Dash, penyimpanan, kos berpotensi dan banyak lagi yang popular.

Beli Dash dalam 5 Langkah

Untuk membeli Dash, langkah pertama adalah Membuka akun dengan pertukaran yang diatur, mendeposkan dana, memilih DASH dari daftar platform perdagangan, dan terakhir memeriksa & sahkan duit syiling DASH telah ditambahkan ke Dompet anda.

Kami telah menyertakan panduan 5 langkah bagaimana membeli Dash hanya dalam 5 langkah.

Langkah 1: Daftar dengan platform crypto yang diatur yang menawarkan akses ke Dash

Langkah 2: Buat deposit ke dalam akaun anda

Langkah 3: Pilih DASH dari senarai aset kripto yang tersedia

Langkah 4: Masukkan jumlah Dash yang ingin anda beli

Langkah 5: Sahkan maklumat yang dimasukkan – duit syiling Dash anda akan ditambahkan ke portfolio anda


Langkah 1: Pilih Broker atau Tukaran Dash Dalam Talian

Seperti yang anda lihat dari panduan langkah 5 kami di atas, anda harus mendaftar dengan broker dalam talian untuk membeli Dash.

Sekiranya anda memutuskan untuk mendaftar dengan penyedia crypto eToro yang popular, anda akan dapat membeli syiling Dash secara langsung.

Broker dalam talian dikawal selia di bawah pelbagai bidang kuasa sehingga anda dapat membeli cryptocurrency dengan cara yang selamat dan mudah. Kami akan merangkumi peraturan dengan lebih terperinci di bawah panduan ini.

Pilihan lain adalah membeli mata wang digital melalui pertukaran crypto dalam talian. Ini membolehkan anda menukar Dash dari cryptocurrency lain seperti Bitcoin atau Ethereum.

Walau bagaimanapun, penting untuk mengetahui bahawa pertukaran kripto pihak ketiga lebih kerap daripada tidak diatur, dan oleh itu tidak perlu mengikuti peraturan mana-mana pihak berkuasa.

Broker kripto dalam talian eToro kuat di jabatan ini, kerana platform kripto tidak hanya dikawal selia oleh organisasi seperti FCA, ASIC, dan CySEC – tetapi juga berdaftar dengan FINRA di AS.

Pihak berkuasa pengawalseliaan memberikan keselamatan bagi para pelabur, kerana peraturan ketat yang dikenakan pada broker yang memiliki lesen. Ini bermakna bahawa dengan mendaftar ke broker seperti eToro, anda boleh membeli Dash sehingga kepuasan hati anda – yang penting, di tempat yang mesra pemula dan sangat selamat.

Peraturan

Berikutan dari atas, peraturan harus menjadi keutamaan ketika mempertimbangkan cara membeli Dash secara dalam talian. Badan pengawalseliaan menawarkan jaringan keselamatan kepada anda terhadap penyedia crypto yang teduh – dan anda semestinya percaya bahawa terdapat beratus platform seperti itu di luar sana.

Seperti yang telah kita bahas sebelumnya, ketika mendaftar di pertukaran crypto kemungkinan kemungkinan dilindungi oleh peraturan sangat tidak mungkin. Ini adalah alasan yang berbahaya, kerana terdapat banyak kisah mimpi buruk selama bertahun-tahun pertukaran cryptocurrency yang tidak diatur digodam dan berbilion dolar dicuri sepanjang jalan.

Ini bukan satu-satunya pilihan anda, kerana anda selalu dapat menyimpan duit syiling Dash anda sendiri setelah membuat pembelian. Ini dilakukan dengan menariknya ke dompet crypto peribadi anda sendiri. Walau bagaimanapun, terdapat kelemahan utama untuk menyimpan duit syiling digital anda sendiri.

Ini bermakna anda bertanggungjawab sepenuhnya bukan hanya untuk keselamatan dompet crypto anda tetapi juga kunci peribadi anda yang panjang. Sekiranya anda gagal dalam salah satu daripada faktor-faktor ini, anda sendiri boleh menanggung sendiri.

Sebaliknya, eToro broker dalam talian yang berjaya dan terkawal akan menyimpan duit syiling Dash anda untuk anda. Menyimpan mata wang digital anda tanpa sebarang bayaran tambahan, dan anda boleh mengetahui bahawa aset kripto anda disimpan di platform yang dikawal selia.

cara bayaran

Apabila memikirkan cara membeli Dash dengan syarat kaedah pembayaran, anda sama sekali tidak menghadapi masalah. Broker dalam talian moden biasanya menerima sejumlah besar jenis pembayaran.

Ini sangat berbeza dengan beberapa tahun yang lalu di mana satu-satunya pilihan anda adalah pindahan wang melalui bank. Seperti yang anda ketahui, ini adalah proses yang panjang sehingga akan melambatkan pembelian anda untuk beberapa waktu.

Broker Crypto eToro menerima jenis pembayaran terpantas dan paling selesa. Ini termasuk kad debit / kredit seperti Visa, Maestro, Visa Electron, Diners Club, dan MasterCard. Broker dalam talian juga serasi dengan e-dompet yang sangat popular seperti PayPal, Skrill, Neteller, Rapid Transfer, Klarna, dan banyak lagi.

Yuran dan Komisen

Semasa memilih untuk membeli Dash, anda harus menyedari potensi bayaran dan komisen. Lagipun, tidak banyak kehidupan yang percuma, dan broker perlu menjana wang agar roda tidak berpusing.

Selagi bayaran tersebut tidak terlalu tinggi, itu adalah situasi menang-menang. Pembekal kripto memberi anda akses ke pasar dan melaksanakan pesanan anda – jadi pasaran tepat waktu dan anda boleh membuat keuntungan membeli Dash dari keselesaan rumah anda.

Sebilangan besar broker dalam talian akan mengenakan yuran komisen, dan mereka sering bertentangan antara satu sama lain. Panduan Cara Membeli Dash kami mendapati bahawa komisen biasanya dikenakan secara berubah-ubah terhadap nilai saham anda.

Untuk menerangkan lebih lanjut:

 • Platform Crypto Coinbase mengenakan bayaran 1,49% untuk setiap perdagangan – iaitu semasa masuk dan keluar
 • Ini bermaksud jika anda memasuki kedudukan Dash pada harga $ 2,000, anda perlu membayar Coinbase $ 29.80
 • Begitu juga, jika anda memasuki pasaran dengan $ 1,000, anda perlu membayar $ 14,90 – dan seterusnya

Mari kita lihat contoh ringkas bagaimana bayaran ini akan mempengaruhi kemampuan anda untuk menjana keuntungan dari pembelian Dash anda:

 • Anda membuat pesanan beli $ 1,000 di Dash
 • Anda membayar komisen $ 14.90 kepada Coinbase (1.49% dari $ 1,000)
 • Apabila tiba masanya untuk mengeluarkan wang, duit syiling Dash anda bernilai $ 1.400
 • Sekali lagi anda membayar komisen 1.49% – ini bersamaan dengan $ 20.86
 • Anda membayar komisen sebanyak $ 35.76 kepada Coinbase

Seperti yang anda lihat, walaupun bayaran yang kecil sekalipun tidak lama lagi dapat memanfaatkan keuntungan anda. Sekiranya anda telah mendaftar dengan eToro untuk membeli Dash, anda akan menjimatkan $ 35.76. Ini kerana eToro adalah broker bebas komisen.

Untuk bayaran deposit, ini boleh berbeza dari platform ke platform. Coinbase mengenakan bayaran 3.99% untuk semua transaksi kad debit, jadi pembelian Dash $ 1,000 awal dalam contoh kami akan menelan belanja $ 39.90.

Di eToro, satu-satunya caj untuk membuat deposit adalah 0.5%. Dengan ini, ini hanya akan dikenakan jika anda tidak membiayai akaun anda dengan dolar AS.

Faktor Penting Lain

Kami telah membahas beberapa aspek penting tentang cara membeli Das – termasuk peraturan, yuran, dan komisen. Walau bagaimanapun, terdapat pertimbangan lain yang dimainkan.

Atas nama ketelitian, lihat di bawah beberapa perkara lain yang perlu diberi perhatian semasa mencari tempat yang selamat untuk membeli Dash dalam talian:

 • Keramahan pengguna: Keramahan pengguna lebih penting daripada yang difikirkan orang. Jauh lebih mudah untuk membeli Dash di ruang yang mudah dilayari, membuat pesanan pesanan sebagai kue untuk pemula dan pelabur yang berpengalaman.
 • Pelaburan Minimum: Penting untuk memeriksa jumlah pelaburan minimum sebelum berkomitmen dengan broker dalam talian untuk membeli Dash. Sekiranya anda seorang pemula, tidaklah ideal untuk terjebak dengan broker yang memerlukan minimum $ 250 untuk setiap pembelian crypto. Di eToro, anda boleh membeli Dash dari harga $ 25 ke atas.
 • Penyimpanan: Faktor lain yang perlu diberi perhatian sebelum mendaftar adalah simpanan. Menyimpan duit syiling Dash sendiri melalui broker yang tidak dikawal selia sebaiknya dielakkan untuk pemula. Semasa membeli cryptocurrency melalui platform crypto yang dikawal selia seperti eToro, anda boleh menyimpan duit syiling anda dalam persekitaran yang selamat dan boleh dipercayai.

Langkah 2: Ikuti Pelan Pelaburan

Bak kata pepatah ‘dengan gagal membuat persiapan, anda bersiap untuk gagal’. Oleh itu, tampil dengan rancangan pelaburan ketika memikirkan cara membeli Dash adalah tidak perlu.

Lagipun, dunia pelaburan mata wang digital adalah tempat yang tidak menentu. Pelan pelaburan digunakan oleh orang-orang dari segala bentuk, ukuran, dan tingkat kepakaran.

Sekiranya anda belum mendapat idea foggiest dari mana hendak bermula – lihat senarai di bawah.

Jangka Panjang atau Jangka Pendek

Semasa mempertimbangkan cara membeli Dash – fikir anda lebih suka melabur di Dash secara jangka pendek atau jangka panjang?

Pelabur aset crypto jangka pendek berusaha untuk membuat keuntungan kecil secara berkala, dengan memanfaatkan sepenuhnya turun naik harga jangka pendek. Ini bermaksud membeli Dash dan menjualnya dalam beberapa hari, minggu, atau hanya beberapa minit.

Mata wang digital telah diketahui berubah dengan dua digit dalam satu hari, jadi seperti yang anda bayangkan, turun naik ini dapat menjadi tempat pembiakan keuntungan biasa. Sudah tentu, pertama, anda mesti menentukan masa pasaran dengan betul.

Pelabur Dash jangka panjang menggunakan strategi ‘beli dan tahan’, yang bermaksud membeli Dash dan kemudian bertahan selama berminggu-minggu atau bulan sebelum menguangkan. Strategi pelaburan jangka panjang menghilangkan keperluan untuk mementingkan diri sendiri dengan turun naik harga jangka pendek aset yang sangat spekulatif.

Harga Dash Sasaran

Menggunakan harga Dash sasaran adalah strategi berguna yang digunakan oleh banyak pihak. Mari kita jelaskan lebih lanjut.

Sekiranya anda membeli Dash pada harga $ 105.00 dan ingin meningkatkan pelaburan anda tiga kali ganda, nilai mata wang digital akan meningkat menjadi $ 315. Sekiranya anda ingin menggandakan pelaburan anda, duit syiling Dash akan meningkat menjadi $ 210 – dan seterusnya.

Ini sebenarnya kurang mungkin daripada yang anda fikirkan. Ini terutama berlaku apabila anda menganggap bahawa harga 1 Dash adalah $ 1,642 pada tahun 2017. Tiga tahun sebelumnya, harganya hanya $ 0,21. Itu menunjukkan kenaikan harga yang luar biasa hanya dalam beberapa tahun

Pertimbangkan Pelaburan Berkala

Seperti yang anda lihat dari atas, Dash, dan semua cryptocurrency dalam hal ini, kerap mengalami turun naik harga. Inilah sebabnya mengapa sebaiknya mempertimbangkan pelaburan biasa.

Sangat mudah terbawa-bawa dengan perbelanjaan. Daripada meletakkan sebahagian besar anggaran anda untuk membeli Dash – disarankan untuk mencuba pendekatan ‘perlahan-lahan’. Ini bermaksud melaburkan sejumlah kecil secara berkala.

Sebagai contoh, sebilangan orang memilih untuk membuat pelaburan setiap bulan, atau setiap minggu. Dengan cara ini anda dapat meningkatkan pembelian Dash anda sedikit dan kerap – tanpa menjejaskan modal perdagangan anda terlalu dramatik.

Seperti yang dinyatakan sebelumnya, eToro broker yang dikawal selia membolehkan anda membeli Dash dengan hanya $ 25 setiap transaksi. Oleh yang demikian, ini menjadikan strategi ini mudah dicapai untuk setiap pemula!

Adakah anda mempertimbangkan untuk melabur dalam Sengkang?

Langkah 3: Buka Akaun Broker Dash

Sekiranya anda pernah memperdagangkan saham dan saham sebelumnya, anda akan melihat bahawa membuka akaun broker Dash adalah sama asasnya. Cukup buka laman web rasmi broker yang anda pilih dan tekan butang Join Now / Sign Up.

Seterusnya, anda perlu memberitahu nama, alamat, nombor telefon, dan alamat e-mel kepada penyedia Dash. Semua platform crypto yang dikawal selia diwajibkan secara sah untuk mengesahkan identiti anda juga. Yang harus anda lakukan ialah memuat naik salinan jelas ID gambar yang dikeluarkan oleh kerajaan anda seperti pasport atau lesen memandu. Ini semua adalah amalan standard sebagai sebahagian dari KYC – mengikut peraturan peraturan.

Seperti yang telah kita bahas sebelumnya, dengan mendaftar dengan broker dalam talian yang terkawal, anda menyediakan diri anda dengan jaring pengaman terhadap banyak penipu di ruang tersebut. Anda harus mengelakkan diri dari mendaftar dengan platform atau pertukaran pihak ketiga tanpa sebarang kos.

eToro menjadikan cara membeli teka-teki Dash sedikit sebanyak. Walaupun beberapa platform crypto memerlukan masa beberapa hari untuk mengesahkan ID pelanggan, broker yang dihormati dan dikawal selia ini menggunakan teknologi automatik – yang bermaksud anda biasanya dapat membeli Dash dalam beberapa minit.

Langkah 4: Deposit Sebilangan Dana

Seperti yang telah anda periksa, kaedah pembayaran yang anda pilih diterima – anda boleh terus memasukkan wang ke dalam akaun baru anda untuk membeli Dash.

Cara terpantas dan paling mudah untuk membeli Dash adalah melalui kad kredit / debit atau e-wallet. eToro menjadikan proses ini tidak menentu, kerana broker sesuai dengan pelbagai jenis pembayaran termasuk e-dompet seperti PayPal dan Skrill.

Sekiranya anda lebih suka transfer wayar yang lebih tradisional, anda boleh membeli Dash dengan cara ini di eToro. Namun, prosesnya mungkin memerlukan beberapa hari, yang bermaksud pembelian cryptocurrency anda akan ditangguhkan.

Sebilangan besar penyedia Dash yang anda temui akan menetapkan jumlah deposit minimum. Panduan Cara Membeli Dash kami mendapati bahawa kebanyakan broker memerlukan apa-apa dari $ 0 hingga lebih dari $ 1,000 untuk mengakses pasaran.

Di eToro, deposit minimum adalah $ 200, dan anda boleh membeli Dash dari $ 25 ke atas!

Langkah 5: Sediakan Pesanan Dagangan

Setelah anda membuat deposit ke akaun baru anda, anda boleh membuat pesanan dengan broker dalam talian anda.

Pesanan yang anda buat memberitahu penyedia cryptocurrency mengenai kedudukan anda, dan tindakan yang harus diambil.

Sila lihat di bawah senarai pesanan yang paling berguna untuk membeli Dash.

Beli Pesanan

‘Pesanan beli’ yang paling mudah adalah kemasukan anda ke pasaran, untuk membolehkan anda membeli Dash.

Sekiranya anda yakin bahawa harga Dash akan meningkat – buat pesanan beli dengan broker dalam talian anda. Semudah itu.

Sekiranya platform crypto menawarkan kemudahan ‘jual pendek’ kepada pelanggan, anda juga boleh mendapat keuntungan dari harga Dash yang jatuh. Ini dicapai dengan membuat pesanan jual.

Had atau Pesanan Pasaran

Seperti yang anda ketahui, harga Dash berubah-ubah setiap detik, dan banyak orang memanfaatkan sepenuhnya perubahan harga sementara ini.

Bermula dengan yang paling mudah – ‘pesanan pasaran’ harus dibuat jika anda ingin membeli Dash pada harga semasa atau terdekat. Ini bermaksud broker dalam talian anda akan segera melaksanakan pesanan bagi pihak anda.

Selalunya akan ada sedikit perbezaan antara harga yang anda setujui semasa membuat pesanan, dan harga yang anda dapat.

Sebagai contoh, anda mungkin membuat pesanan pasaran ketika Dash pada harga $ 100.05 tetapi mendapat $ 100.04. Jumlah ini biasanya tidak penting dan tidak dapat dielakkan, kerana turun naik nilai syiling Dash di atas.

Sekarang, sekiranya terdapat ‘had pesanan’ – ini memberitahu broker bahawa anda ingin membeli Dash dengan harga tertentu.

Berikut adalah contoh perintah had yang mudah diikuti:

 • Dash bernilai $ 100.02 tetapi anda ingin memasuki pasaran pada harga $ 103.00
 • Anda membuat pesanan had $ 103.00
 • Sekiranya Dash meningkat kepada $ 103.00 – broker akan membuat pesanan anda
 • Pentingnya, pesanan Dash anda akan tertunda sehingga anda membatalkannya, atau harga yang disebutkan di atas dicapai

Seperti yang anda dapat lihat dari pesanan di atas adalah cepat dan senang untuk pemula, dan pesanan had adalah cara terbaik untuk menjadi harga khusus ketika membeli Dash.

Kepentingan

Sekarang setelah anda memahami pesanan, anda perlu memutuskan seberapa banyak yang anda ingin taruhkan – bermaksud berapa banyak Dash yang anda ingin beli atau jual.

Anda akan diminta memasukkan saham pada setiap posisi sebelum broker anda dapat melaksanakan pesanan anda untuk anda.

Kami sebelum ini menasihatkan bahawa mempertimbangkan pelaburan biasa yang sederhana adalah cara terbaik untuk membeli Dash, namun, itu akhirnya keputusan anda.

Anda boleh mengurangkan risiko anda dengan membeli Dash di eToro dari $ 25. Ini adalah kaedah terbaik untuk membina portfolio cryptocurrency anda sambil belajar cara kerja dalaman pasaran.

Mengesahkan pesanan

Apabila anda telah melihat semua maklumat yang anda masukkan dan merasa senang dengan pilihan anda, anda boleh mengesahkannya.

Pada ketika ini, broker anda boleh terus maju dan melaksanakan pesanan beli / jual dan pasaran / had anda dan sebagainya – pada taruhan yang ditentukan oleh anda.

Sekiranya anda menuju ke portfolio eToro baru anda, anda akan melihat bahawa semua syiling Dash yang anda beli telah ditambahkan!

Langkah 6: Menyimpan Dash Anda

Dash dan banyak cryptocurrency lain disimpan pada lejar desentralisasi, yang sangat berbeza dengan wang fiat yang kami simpan di bank korporat besar dan membayar cukai dengan.

Ketika membeli Dash, anda boleh memilih antara pertukaran crypto atau broker dalam talian. Seperti yang telah kami katakan, pertukaran kripto sering kali tidak selamat dan tidak terkawal.

Bukan hanya itu tetapi semasa membeli Dash melalui bursa, anda mungkin akan bertanggungjawab sepenuhnya terhadap dompet crypto anda sendiri. Berpotensi, ini akan menjadikan anda dan mata wang digital anda terdedah kepada penggodam.

Di platform crypto sosial eToro yang popular, anda boleh membeli dan menyimpan Dash di tempat yang selamat dan mesra pengguna. Platform ini di bawah pengawasan FCA, ASIC, CySEC, dan FINRA untuk pelanggan AS. Ini bermakna anda boleh membeli dan menyimpan aset crypto tanpa kos tambahan, tanpa perlu risau tentang banyak penjahat di luar sana.

Sedia Melabur dalam Sengkang?

Langkah 7: Jual Dash Anda

Dengan ini dari Panduan Cara Membeli Dash kami, anda tahu bahawa idenya adalah untuk membeli aset digital dan menjualnya pada waktu yang tepat. Menjualnya lebih banyak daripada yang anda beli sama dengan memperoleh keuntungan dari pembelian awal anda.

Kami menyatakan bahawa untuk membeli Dash melalui broker yang dikawal selia jauh lebih selamat daripada ruang yang tidak dikawal selia. Dari segi menjual cryptocurrency anda, perkara yang sama juga berlaku.

Pertukaran memerlukan anda memindahkan mata wang digital dari dompet peribadi anda ke platform. Bukan hanya itu, tetapi kerana kurangnya peraturan, kemungkinan anda perlu menukar duit syiling Dash anda terlebih dahulu dengan cryptocurrency lain seperti Bitcoin – dengan kos. Kemudian, anda perlu meminta penarikan.

Sekiranya anda memutuskan untuk menggunakan eToro, menjual Dash anda sangat mudah. Anda hanya perlu log masuk ke akaun anda dan menjual Dash anda. Wang dari penjualan akan dihantar ke kaedah pembayaran asal anda setelah anda meminta wang tunai.

Cara Lain untuk Membeli Dash pada tahun 2021

Walaupun kami telah membincangkan semua elemen terpenting bagaimana membeli Dash, ada pilihan alternatif.

1. Beli Kad Debit Dash

Berjuta-juta orang di seluruh dunia menggunakan kad debit untuk membayar item dalam talian, dan anda juga boleh membeli Dash dengan cara yang sama.

Isikan maklumat kad anda seperti yang biasa anda lakukan semasa membeli-belah dalam talian. Masukkan jumlah dan sahkan maklumat itu betul. Apabila tiba masanya untuk membuat pembayaran tunai di eToro, tekan ‘jual’ dan wang akan dihantar ke kad debit anda.

Perlu diperiksa dengan mana-mana penyedia crypto, sebelum mendaftar, berapa jumlah deposit minimum dan pelaburan untuk membeli Dash dengan kad debit.

2. Beli Kad Kredit Dash

Seperti di atas, anda boleh membeli Dash dengan mudah menggunakan kad kredit dengan selamat. eToro serasi dengan pelbagai jenis pembayaran termasuk kad debit dan kredit.

Selalu periksa yuran dengan penyedia anda, kerana Panduan Cara Membeli Dash kami mendapati bahawa beberapa syarikat kad kredit mengenakan ‘bayaran pendahuluan tunai’. Bayaran ini mungkin biasa bagi anda semasa pengeluaran ATM.

‘Bayaran pendahuluan tunai’ yang dikenakan cenderung antara 3-5%, jadi lakukanlah pencarian fakta anda sendiri sebelum melakukan.

3. Beli Dash Paypal

PayPal terkenal di seluruh dunia kerana cara pembayaran cepat dan selamat dalam talian. Walaupun tidak setiap broker dalam talian akan membenarkan pelanggan membeli Dash melalui Paypal, eToro melakukannya!

eToro juga menerima e-dompet seperti Skrill dan Neteller, dan banyak lagi – bergantung pada negara tempat tinggal anda.

4. Dash ATM

Kandang ATM walk-up dan drive-up bukanlah perkara baru. Walau bagaimanapun, ATM Dash tidak seperti ATM tradisional.

Sebaliknya, bukannya mengeluarkan wang fiat, anda memasukkan wang fiat. Masukkan jumlah yang anda ingin beli dan mesin akan memberitahu anda berapa banyak Dash yang akan anda dapatkan, sebelum mencetak resit.

Harus dikatakan, walaupun ini semua terdengar sangat mudah, bayaran yang dikenakan dapat sebanyak 10-20%. Sekali lagi, kami kembali ke broker yang selamat dan terkawal seperti eToro – di mana anda boleh membeli (dan menjual) Dash tanpa komisen.

Cara Membeli Dash 2021 – Putusan

Dalam panduan pemula kami tentang cara membeli Dash 2021, kami telah membincangkan semua perkara, dari asas hingga strategi dan potensi bayaran.

Adalah sangat penting untuk tetap menggunakan lem kepada broker yang dikawal selia dan dipercayai untuk mendapatkan perlindungan yang diperlukan daripada penipu. Apabila ada wang yang terlibat, seseorang harus selalu berhati-hati.

eToro menonjol sebagai platform mesra pemula kerana pelbagai sebab. Yakni kenyataannya laman web itu senang dilayari, dan broker didaftarkan dan dikawal selia di beberapa negara yang berbeza. Di sini anda boleh membeli Dash dengan mudah tanpa komisen.

Tidak sampai 10 minit untuk mendaftar di eToro dan broker menerima pelbagai kaedah pembayaran yang cepat, selamat dan selamat.

eToro – Broker Terbaik untuk Membeli DASH

broker etoro

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam industri crypto selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Mata wang maya sangat tidak stabil. Modal anda berisiko.

Soalan Lazim

Betapa senangnya membeli Dash?

Mudah membeli Dash. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan melakukannya melalui broker yang dikawal selia dan pelajari pasaran sebelum menyelam.

Apakah kaedah paling selamat untuk membeli Dash?

Tidak dinafikan cara paling selamat untuk membeli Dash adalah melalui broker seperti eToro. Dengan lebih daripada 13 juta pelanggan, platform ini sangat diatur oleh FCA, CySEC, dan ASIC – apatah lagi didaftarkan oleh FINRA di AS.

Bolehkah saya membeli $ 100 Dash?

Anda boleh membeli $ 100 Dash. Walau bagaimanapun, jika anda seorang pemula, disarankan untuk memulakan dengan pelaburan biasa yang kecil. Pada eToro anda boleh membeli Dash dari harga $ 25 setiap kali!

Bolehkah anda kehilangan wang di Dash?

Ya. Anda boleh kehilangan wang di Dash dan aset kewangan lain. Ini semua tentang mendapatkan pemahaman tentang pasaran dan membuat pesanan yang betul pada waktu yang tepat. Sekiranya anda membuat spekulasi mengenai kenaikan atau kejatuhan Dash dengan betul – anda akan menjana wang. Sekiranya berlaku sebaliknya anda akan kehilangan wang.

Apa yang paling bernilai Dash?

Dash yang paling banyak bernilai pada tahun 2017 ketika cryptocurrency mencapai $ 1,642.22.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector