Cara Membeli IOTA – Panduan Pemula 2021

Cara Membeli IOTA & Cari Kadar Terbaik

Dilancarkan pada tahun 2016, IOTA adalah lejar cryptocurrency dan sumber terbuka. Dengan permodalan pasaran kurang dari $ 1 bilion, terdapat banyak potensi kenaikan pada aset digital ini.

Sekiranya anda ingin melompat kereta dan belajar bagaimana membeli IOTA (MIOTA) sendiri – tetap di tempat anda berada.

Dalam panduan ini, kami menunjukkan kepada anda cara membeli IOTA hari ini. Kami akan memandu anda melalui langkah memilih broker, memahami potensi risiko dan ganjaran, dan menyelesaikan pelaburan IOTA anda dengan cara yang paling selamat.

Bukan hanya itu, tetapi kami memperincikan cara membuat pesanan perdagangan, menyimpan token MIOTA anda, dan membuat rancangan pelaburan.

Cara Membeli IOTA Hari Ini – Panduan Langkah demi Langkah

Bagi mereka yang tidak mahu membaca panduan pemula sekarang – anda akan melihat panduan langkah 5 cara membeli IOTA di bawah ini.

1. Pilih untuk bergabung dengan penyedia crypto terkawal yang menawarkan IOTA

2. Dana akaun eToro baru anda

3. Pilih IOTA (MIOTA) dari senarai cryptocurrency yang ada

4. Isi bidang yang berkaitan dengan jumlah IOTA yang ingin anda beli

5. Sahkan bahawa anda berpuas hati dengan butiran yang anda masukkan

Sedia membeli IOTA sekarang dengan kad debit / kredit atau e-wallet? Kalau begitu,

eToro – Broker Terbaik untuk Beli IOTA


eToro telah membuktikan diri mereka dipercayai dalam industri crypto selama bertahun-tahun

Di bawah ini, kami menunjukkan cara membeli IOTA hari ini. Di samping memandu anda melalui proses pembelian langkah demi langkah, kami juga meneroka masa depan mata wang digital ini.

Langkah 1: Pilih Broker atau Pertukaran IOTA Dalam Talian

Apabila mengikuti panduan langkah 5 yang disenaraikan di atas, anda akan melihat bahawa kami menyebut broker yang dikawal selia. Ini sangat disyorkan sebagai pilihan paling selamat ketika mempertimbangkan cara membeli IOTA.

Sekiranya anda mendaftar di eToro, anda boleh membeli IOTA secara langsung, dan yang penting, dalam keadaan selamat dan terjamin. Ini kerana broker dalam talian dikawal selia oleh pelbagai badan.

Pilihan alternatif untuk anda ialah membeli IOTA di bursa cryptocurrency pihak ketiga. Pilihan ini hadir dengan berhati-hati, kerana pertukaran sering tidak mendapat lesen dan oleh itu tidak diatur oleh pihak berwenang.

Sebaliknya, eToro kuat dalam hal peraturan. Platform ini di bawah peraturan ketat dari ASIC, FCA, dan CySEC. Bukan itu sahaja, tetapi broker juga didaftarkan dan diluluskan oleh FINRA di AS.

1. Peraturan

Dengan beratus-ratus tempat untuk membeli IOTA – badan pengawalseliaan menyediakan payung pelindung daripada broker dan penyelewengan yang tidak baik, antara lain.

Ini bermaksud bahawa jika platform tersebut diatur seperti eToro, anda boleh membeli IOTA sesuka hati dan selamat apabila mengetahui bahawa syarikat berada di atas papan dan bertanggungjawab atas tindakannya.

Seperti yang kami katakan, jika anda mempertimbangkan pertukaran crypto, sangat diragukan bahawa anda akan ditawarkan jaring pengaman seperti itu. Lebih-lebih lagi, terdapat banyak kesempatan selama bertahun-tahun di mana dompet pertukaran yang tidak terkawal menjadi mangsa peretasan, kehilangan jutaan dolar sepanjang perjalanan.

Selalu ada pilihan untuk membeli IOTA dan kemudian menyimpan duit syiling anda di dompet crypto peribadi. Walaupun menjaga mata wang digital anda sendiri terdengar cukup mudah, ada yang negatif.

Dengan memilih untuk menyimpan IOTA anda dalam dompet crypto peribadi, anda akan diberi tanggungjawab untuk melindungi, menginsuranskan, dan melindungi kunci peribadi anda yang panjang agar tidak masuk ke tangan penjenayah siber.

Broker dalam talian yang dihormati eToro sebaliknya menghilangkan kebimbangan ini. Platform ini akan menyimpan token MIOTA anda di tempat yang selamat, tanpa kos tambahan.

2. Kaedah Pembayaran

Semasa memikirkan bagaimana untuk membeli IOTA, anda akan senang mengetahui bahawa mencari tempat yang sesuai dengan kaedah pembayaran yang anda pilih tidak mungkin menimbulkan masalah.

Walaupun bertahun-tahun yang lalu anda mungkin terjebak dengan kawat – yang bahkan pada tahun 2021 adalah salah satu kaedah paling lambat untuk membayar secara dalam talian – hari ini broker moden menerima pelbagai jenis.

Penyedia Crypto eToro serasi dengan kaedah pembayaran yang paling mudah. Ini termasuk kad kredit / debit seperti Mastercard, Visa, Maestro dan banyak lagi. Sebagai tambahan kepada pilihan yang lebih tradisional ini, broker menerima e-dompet seperti Neteller, PayPal, Klarna, dan Skrill.

3. Yuran dan Komisen

Penting untuk menceburkan diri dalam usaha baru tanpa berkelip. Salah satu cara untuk melakukan ini adalah dengan memperhatikan potensi yuran dan komisen, terutamanya ketika mempertimbangkan cara membeli IOTA.

Sekiranya anda menyusun pasaran dengan betul dan membuat pesanan yang sesuai, anda boleh memperoleh keuntungan yang baik apabila membeli IOTA dari keselesaan kediaman anda sendiri.

Sudah tentu, broker dalam talian perlu mengaut keuntungan untuk terus menawarkan akses ke pasaran cryptocurrency dan membayar overhead dan sebagainya, seperti mana-mana perniagaan. Oleh itu, selagi yuran ini tidak diperkemaskan, pengaturannya dapat dilaksanakan dengan baik untuk semua orang.

Sebilangan besar broker dalam talian mengenakan bayaran berubah kepada pelanggan terhadap nilai kedudukan.

Lihat di bawah contoh ringkas kos berubah:

 • Pembekal crypto dalam talian Coinbase mengenakan yuran berubah 1.49% untuk setiap perdagangan
 • Ergo, jika anda membeli crypto bernilai $ 1,000 – yuran di Coinbase adalah $ 14,90
 • Sekiranya kedudukan anda bernilai $ 2,000 – yurannya adalah $ 29.80 – dan seterusnya

Demi kejelasan, kami telah mengumpulkan contoh praktikal bagaimana bayaran ini dapat mempengaruhi keuntungan dari pembelian IOTA anda:

 • Anda membuat pesanan beli bernilai $ 1,500 untuk membeli IOTA
 • Oleh itu, anda membayar Coinbase $ 22.35 (1.49% daripada $ 1.500)
 • Apabila anda ingin menjual, token anda bernilai $ 1,900
 • Sekali lagi anda mesti membayar 1.49% – yang bersamaan dengan $ 28.31
 • Secara keseluruhan, anda membayar yuran $ 50.66

Seperti yang dijelaskan di atas, 1.49% terdengar seperti jumlah minit. Tetapi, kerana ia dikenakan pada setiap perdagangan – yuran ini akan segera memakan keuntungan anda yang berpotensi.

Sekiranya anda memilih untuk membeli IOTA melalui eToro anda akan menjimatkan $ 50.66, kerana broker ini 100% bebas komisen.

Dari segi kos transaksi, anda harus sedar bahawa beberapa platform mengenakan bayaran untuk deposit. Sebagai contoh, Coinbase mengenakan 3.99% daripada jumlah deposit ketika menggunakan kad debit.

Ini bererti bahawa pesanan beli dalam contoh sebelumnya akan menelan belanja $ 59.85.

Sebaliknya, jika anda tidak menyimpan dengan dolar AS, eToro hanya mengenakan bayaran pertukaran 0.5% kepada pelanggan.

4. Faktor Penting Lain

Pada langkah 1, kami telah membahas beberapa atribut terpenting tentang cara membeli IOTA – komisen dan yuran, peraturan, dan kaedah pembayaran.

Untuk memberi penerangan lebih sedikit mengenai perkara lain yang perlu anda pertimbangkan ketika mencari ruang yang selamat untuk membeli IOTA – lihat di bawah.

 • Keramahan Pengguna: Sangat penting agar laman web broker mudah digunakan. Sekiranya platform itu bersimpati dengan pemula, anda akan menemui proses akhir hingga akhir untuk mencari membeli IOTA sebagai pengalaman yang lebih menyenangkan. eToro terkenal mesra pengguna.
 • Pelaburan Minimum: Sebelum mendaftar ke mana-mana platform untuk membeli IOTA – pastikan anda mengetahui berapakah pelaburan minimum pada broker tersebut. Sebab utama ini penting ialah sebilangan penyedia crypto mengharapkan pelaburan minimum yang besar. Ini tidak sesuai untuk pemula yang lengkap. Di eToro, pelanggan boleh membeli IOTA dari $ 25!
 • Penyimpanan: Memikirkan cara membeli IOTA dan cara menyimpannya seiring. Seperti yang telah kita bahas, jika anda seorang pemula anda harus mengelakkan broker dan pertukaran yang tidak terkawal. Oleh itu, pilihan yang baik adalah mendaftar dengan eToro di mana anda boleh menyimpan duit syiling anda secara percuma dalam persekitaran yang diatur dan peka dengan keselamatan.

Langkah 2: Ikuti Pelan Pelaburan

Strategi yang diambil oleh banyak pelabur yang ingin membeli IOTA adalah dengan membuat rancangan pelaburan.

Memandangkan betapa tidak stabilnya pasaran cryptocurrency – rancangan pelaburan adalah langkah bijak. Terutama bagi mereka yang baru dalam bidang mata wang digital, tetapi benar-benar untuk orang-orang dari semua peringkat pengalaman.

Sekiranya anda tergolong dalam kategori orang yang tidak pernah membeli aset kewangan, anda akan melihat beberapa idea strategi yang berguna di bawah.

1. Jangka Panjang atau Jangka Pendek

Semasa anda merenung bagaimana untuk membeli IOTA – adakah anda menganggap diri anda sebagai pelabur jangka pendek atau jangka panjang?

Mari jelaskan perbezaan antara keduanya.

Pelabur jangka pendek ingin memperoleh keuntungan kecil tetapi tetap. Ini dapat dicapai dengan memasuki pasaran dan kemudian keluar dalam beberapa minit atau jam (kadang-kadang hari) – memanfaatkan lonjakan harga jangka pendek.

Pertimbangkan bahawa cryptocurrency sangat spekulatif dan boleh turun naik sebanyak lima atau enam kali ganda daripada mata wang fiat dan emas. Oleh itu, jika anda membuat pasaran dengan tepat, anda berpotensi memperoleh keuntungan yang memberangsangkan.

Pelabur jangka panjang ingin membeli IOTA dan memegang duit syiling selama berminggu-minggu atau bulan pada satu masa. Ini tepat disebut strategi ‘beli dan tahan’ dan boleh menjadi pilihan yang baik untuk pemula, kerana kurangnya keprihatinan terhadap perubahan harga jangka pendek.

2. Harga Sasaran IOTA

Strategi yang popular di kalangan pelabur cryptocurrency adalah dengan menggunakan harga IOTA sasaran.

Untuk membersihkan kabut – katakan anda ingin menggandakan pelaburan IOTA anda. Sekiranya mata wang digital berharga $ 0.3550 pada saat pembelian awal anda – nilainya perlu meningkat menjadi $ 1.0650.

Sekiranya anda ingin melipatgandakan pelaburan yang sama, IOTA akan meningkat kepada $ 1.4200 – dan seterusnya.

Di satu pihak, pelaburan empat kali ganda terdengar tidak masuk akal. Tetapi, angka itu menunjukkan banyak.

Maksudnya, IOTA mencapai paras terendah $ 0.15 pada pertengahan 2017, tetapi kemudian melonjak ke paras tertinggi sepanjang masa $ 5.25 hanya enam bulan kemudian. Itu pergeseran lebih dari 3,400%.

3. Pertimbangkan Pelaburan Berkala

Seperti yang anda lihat dari atas, cryptocurrency sentiasa berubah harga, kerana sentimen pasaran terhadap nilai aset.

Semasa mendidik diri sendiri tentang cara membeli IOTA, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk membuat pelaburan tetap tetapi lebih kecil sebagai sebahagian daripada rancangan anda ke depan.

Ini adalah strategi yang digunakan oleh banyak pelabur dan memerlukan pengembangan portfolio anda secara perlahan. Ini bermakna anda boleh membeli IOTA tanpa mempertaruhkan semua modal anda dalam sekali klik.

Di eToro, anda dapat membeli IOTA dari $ 25! Ini menjadikan strategi pelaburan biasa untuk membeli mata wang digital dalam wilayah kemungkinan bagi kebanyakan orang.

Adakah Anda Pertimbangkan Melabur Dalam IOTA MIOTA?

Langkah 3: Buka Akaun Broker IOTA

Bagi sesiapa yang membaca ini yang pernah berdagang sebelumnya, walaupun saham, forex, atau bahkan perak – prosedur membuka akaun broker IOTA hampir sama.

Sekiranya anda seorang pemula yang lengkap – pergi ke platform penyedia crypto dan cari butang ‘Sertai Sekarang’.

Anda akan diminta melengkapkan borang termasuk nama depan dan belakang, alamat kediaman, e-mel, nombor telefon bimbit, dan tarikh lahir.

Sesuai dengan peraturan KYC (Kenali Pelanggan Anda) yang dikenakan oleh pengawal selia kewangan, anda juga perlu memberikan ID foto kepada broker. Yang paling cepat diproses biasanya adalah pasport, walaupun anda juga boleh menggunakan lesen memandu.

Anda juga diminta untuk memberikan salinan bukti alamat anda. Fikirkan sejajar dengan bil utiliti, penyata akaun bank, atau surat cukai.

Seperti yang telah kami sebutkan, anda dapat melihat bagaimana membeli IOTA melalui pertukaran crypto atau broker yang tidak terkawal. Namun, ini meminta masalah, kerana anda sama sekali tidak mempunyai perlindungan. Kurangnya peraturan bermaksud bahawa syarikat tersebut tidak mempunyai piawaian yang harus ditegakkan dan tidak ada yang harus dijawab.

Sebaliknya, eToro broker berlesen beroperasi di bawah pengawasan beberapa gergasi peraturan dalam industri.

Bukan hanya itu, tetapi beberapa platform memerlukan masa berhari-hari untuk memeriksa dokumen KYC secara manual. Manakala eToro menggunakan teknologi automatik – jadi anda biasanya boleh membuat deposit dan membeli IOTA dalam masa 10 minit.

Langkah 4: Deposit Sebilangan Dana

Penting untuk memeriksa sama ada kaedah pembayaran pilihan anda diterima atau tidak, sebelum sampai ke tahap ini.

Dengan andaian jenis pembayaran anda serasi – anda boleh memasukkan sejumlah dana ke dalam akaun anda untuk membeli IOTA. Kaedah pembayaran yang paling pantas adalah kad debit / kredit atau e-dompet – kedua-duanya diterima di eToro.

Sebenarnya, anda dapat membeli IOTA di eToro menggunakan pilihan jenis pembayaran yang mengagumkan, termasuk Neteller, PayPal, dan Skrill.

Platform crypto juga akan membolehkan anda membeli aset kewangan menggunakan transfer bank – tetapi seperti yang kami nyatakan, ini adalah kaedah deposit paling lambat untuk diproses oleh broker.

Sentiasa periksa berapa jumlah deposit minimum yang diperlukan sebelum melakukan platform, kerana ada yang menetapkan deposit melebihi $ 1,000.

Di eToro, deposit minimum adalah $ 200, tetapi anda boleh membeli IOTA dari $ 25.

Langkah 5: Sediakan Pesanan Dagangan

berdagang IOTA

Setelah mengikuti langkah 1 hingga 4, anda boleh membuat pesanan untuk membeli IOTA melalui broker anda.

Adalah mustahak untuk membuat pesanan, kerana jika tidak, broker tidak akan tahu bagaimana untuk meneruskan nama anda atau kedudukan anda.

Sekiranya anda memerlukan rekap atau tidak pernah berdagang sehari dalam hidup anda, anda akan melihat senarai pesanan perdagangan yang mudah digunakan di bawah. Kesemuanya dapat digunakan ketika memahami cara membeli IOTA.

1. Pesanan Beli

Secara amnya, anda akan memasuki pasaran menggunakan pesanan beli ketika ingin membeli IOTA.

Sekiranya anda mempunyai kecurigaan kuat bahawa IOTA dinilai rendah, dan oleh itu kenaikan harga – buat pesanan beli dengan broker anda.

Beberapa penyedia cryptocurrency juga membenarkan pelanggan menjana wang dari kejatuhan harga aset. Ini dilakukan dengan mengaktifkan ‘jual pendek’, di mana anda membuat pesanan jual jika anda fikir harganya akan jatuh.

2. Had atau Pesanan Pasaran

Itu adalah pesanan termudah, tetapi memandangkan sifat pasaran cryptocurrency yang tidak menentu – ada pesanan lain yang perlu diperhatikan.

Banyak pelabur mata wang digital melakukannya untuk memanfaatkan peralihan harga sementara, yang berubah dengan yang kedua.

‘Order market’ adalah pesanan mesra pemula yang menunjukkan kepada broker anda bahawa anda mahu posisi IOTA anda segera diambil. Dengan kata lain, jika anda menyukai harga pasaran semasa – buat pesanan pasaran dan platform akan melaksanakannya tanpa ragu-ragu.

Perlu diingat, sebagai hasil daripada turun naik yang disebutkan di atas, anda akan melihat perbezaan yang tidak penting antara harga tersebut dan harga yang anda dapat. Katakan anda membuat pesanan pasaran anda di IOTA pada harga $ 0.3826, anda mungkin benar-benar mendapat $ 0.3824.

Beralih ke ‘pesanan had’, pesanan ini memberitahu broker anda bahawa anda ingin memasukkan pembelian IOTA anda dengan harga yang sangat spesifik.

Di bawah ini anda akan melihat contoh yang jelas tentang bagaimana ini berfungsi dalam praktik:

 • IOTA adalah mata wang dengan harga $ 0.3800, namun anda mahu memasukkannya pada $ 0.3950
 • Oleh itu, anda membuat pesanan had $ 0.3950
 • Sekiranya IOTA meningkat kepada nilai $ 0.3950 – platform akan melaksanakan pesanan anda untuk anda
 • Perlu diingat, kedudukan ini akan kekal sehingga sama ada IOTA mencapai harga tersebut, atau anda membatalkannya secara manual

Seperti yang ditunjukkan di atas, pesanan pasaran sangat mudah, sementara pesanan had membolehkan anda membeli IOTA dengan harga yang ditentukan oleh anda.

3. Taruhan

Setiap kali anda membuat pesanan dengan penyedia cryptocurrency anda, anda akan ditanya berapa banyak yang anda inginkan. Dengan kata lain – berapa banyak IOTA yang anda mahu beli?

Semasa berbicara tentang membuat rancangan, kami juga menyentuh pendekatan mesra pemula untuk membuat pelaburan IOTA bersaiz gigitan biasa.

Bukan hanya lebih berisiko daripada menggunakan sebahagian besar anggaran pelaburan anda, tetapi pelaburan tetap adalah cara yang logik untuk membeli IOTA dengan cara yang tidak berisiko..

4. Sahkan Pesanan

Sebaiknya periksa semula maklumat yang anda masukkan seperti pesanan beli / jual, had / pesanan pasaran, dan saham anda. Setelah berpuas hati, anda boleh mengesahkan pesanan anda.

Dengan berbuat demikian, broker dalam talian anda akan terus maju dan bertindak pesanan anda dan syiling IOTA akan muncul di portfolio akaun eToro anda.

Sedia Melabur Dalam IOTA MIOTA?

Langkah 6: Menyimpan IOTA Anda

Seperti yang anda ketahui, cryptocurrency tidak seperti wang yang dikeluarkan oleh kerajaan, seperti Euro atau dolar AS. Bagaimanapun, ini disimpan dengan selamat di bank. Sebaliknya, IOTA adalah mata wang digital dan lejar awam yang diedarkan sumber terbuka.

Daripada teknologi blockchain biasa yang digunakan oleh kebanyakan cryptocurrency, duit syiling MIOTA disimpan pada struktur data bernama ‘Tangle’, di mana setiap transaksi baru mengesahkan dua transaksi sebelumnya.

Seperti yang dibahas di halaman ini, anda boleh memilih untuk membeli IOTA di broker dalam talian atau pertukaran crypto.

Sudah tentu, menyimpan mata wang digital anda dalam dompet kripto yang tidak terkawal dapat membuat anda rentan terhadap penggodam – kerana harus memikul tanggungjawab penuh.

Di eToro, pelanggan dapat membeli dan menyimpan IOTA di tempat yang mesra pemula dan selamat – di bawah mata helang ASIC, CySEC, dan FCA. Di AS, pelanggan dilindungi oleh keputusan FINRA yang tegas.

Peraturan ini mengurangkan keperluan untuk bimbang bahawa anda membeli IOTA dari syarikat dengan niat buruk.

Langkah 7: Menjual IOTA Anda

Setelah berjaya melalui langkah 1 hingga 7, anda akan tahu bahawa tujuan utama membeli aset kewangan adalah untuk melunaskannya apabila tiba masanya untuk mengeluarkan wang.

Dengan kata lain, anda ingin menjual IOTA dengan harga lebih daripada yang anda beli. Ini adalah bagaimana anda menjana keuntungan – dan pada asasnya apa sebenarnya.

Sekiranya anda memilih untuk membeli dan menjual IOTA melalui pertukaran pihak ketiga, prosedurnya cenderung agak lama.

Pertukaran sering meminta anda memindahkan cryptocurrency dari dompet peribadi anda ke dompet platform yang tidak dikawal selia.

Anda kemudian perlu menukar IOTA dengan duit syiling alternatif seperti Bitcoin – yang mungkin akan dikenakan bayaran. Pelanggan sering diminta untuk membuat permintaan pengeluaran semasa membuat tunai.

Sekiranya anda membeli IOTA di eToro, anda boleh membeli dan menjual mata wang digital dengan mudah. Yang anda perlukan hanyalah log masuk ke akaun anda, dan tekan jual di sebelah IOTA dalam portfolio anda.

Wang akan dipindahkan ke akaun yang anda gunakan untuk membeli aset crypto sejak awal – mengikut peraturan KYC.

Kaedah lain untuk membeli IOTA pada tahun 2021

Walaupun kami telah merangkumi hampir semua perkara yang perlu anda ketahui mengenai cara membeli IOTA, ada cara lain untuk membeli aset spekulatif ini.

1. Beli Kad Debit IOTA

Ramai orang memilih untuk membayar dengan kad debit semasa membeli-belah dalam talian. Sekiranya ini terdengar seperti anda, maka anda mungkin gembira mendengar bahawa anda juga boleh membeli IOTA dengan cara ini.

Pergi ke akaun pembrokeran eToro anda dan masukkan butiran kad debit anda di kotak yang berkaitan. Masukkan jumlah IOTA yang ingin anda beli dan sahkan bahawa maklumat yang anda masukkan betul.

2. Beli Kad Kredit IOTA

Seperti kad debit, anda juga boleh membeli IOTA menggunakan kad kredit di eToro. Cukup masukkan butiran kad kredit anda dan taruh di kotak yang berkaitan dan anda boleh pergi.

Sebagai amaran, sebilangan penyedia kad kredit mengenakan ‘yuran pendahuluan tunai’ untuk pengeluaran ATM, perjudian, dan deposit broker.

Oleh itu, penting untuk menghubungi penyedia anda sebelum melakukan jenis pembayaran ini. Bayaran boleh mencapai 5%, begitu juga dengan kerja rumah anda.

3. Beli IOTA Paypal

Paypal adalah kaedah pembayaran yang pantas, selamat, dan dipercayai di seluruh dunia. Di eToro, anda juga boleh membeli IOTA menggunakan e-wallet ini.

Panduan pemula kami mendapati bahawa tidak semua penyedia cryptocurrency menerima e-dompet, jadi periksa ini sebelum mendaftar.

Cara Membeli IOTA 2021 – Putusan

Sekiranya anda berjaya mencapai Panduan Cara Membeli IOTA kami, anda mungkin merasa bersedia untuk memulakan pengembaraan cryptocurrency baru anda.

Pelabuhan pertama harus mencari broker dalam talian yang boleh dipercayai dan dikawal selia. Untuk ini, kami menyanyikan pujian eToro – kerana platform ini sangat mudah dilayari untuk pemula dan 100% bebas komisen.

Lebih-lebih lagi, penyedia crypto dikawal selia oleh badan kewangan yang dihormati seperti FCA, ASIC, dan CySEC. Broker juga berdaftar dengan FINRA, untuk warganegara AS.

Mendaftar untuk membeli IOTA sangat mudah di eToro, terdapat banyak kaedah pembayaran untuk dipilih dan memerlukan beberapa minit untuk membuka akaun.

Seperti yang anda lihat dari langkah-langkah di atas, proses membeli IOTA di eToro bukan sahaja selamat dan bebas komisen, tetapi hanya memerlukan beberapa minit.

eToro – Broker Terbaik untuk Membeli IOTA

broker etoro

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam industri crypto selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Mata wang maya sangat tidak stabil. Modal anda berisiko.

Soalan Lazim

Betapa senangnya membeli IOTA?

Membuka akaun untuk membeli IOTA sangat mudah di eToro. Ketahui pasaran yang anda minati dan pertimbangkan pelaburan biasa tetapi sederhana. Anda boleh membeli IOTA dari $ 25 melalui broker ini.

Apakah kaedah paling selamat untuk membeli IOTA?

Cara paling selamat untuk membeli IOTA adalah melalui broker yang dikawal selia. eToro melayani lebih dari 13 juta pelanggan dan dikawal selia oleh ASIC, FCA, dan CySEC. Platform ini juga didaftarkan di AS dengan FINRA.

Bolehkah saya membeli $ 100 daripada IOTA?

Ya. Anda boleh membeli IOTA bernilai $ 100. Walau bagaimanapun, jika anda tidak berpengalaman di pasar ini mungkin berpandangan pendek. Di eToro, anda boleh membeli IOTA dari hanya $ 25, yang membolehkan anda membina portfolio dengan perlahan.

Bolehkah anda kehilangan wang di IOTA?

Ya, jika anda tidak betul dalam spekulasi anda akan rugi. Sekiranya anda meramalkan pasaran IOTA dengan betul, anda akan mendapat keuntungan.

Apa yang paling bernilai IOTA?

Pada bulan Disember 2017, IOTA bernilai $ 5.25. Sehingga kini, inilah nilai mata wang digital yang paling banyak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector