Ramalan Harga Neo: Berapa Banyak Nilai NEO Pada 2021 Dan Selebihnya?

Ramalan Harga NEO

Berapa Banyak yang Perlu Dibeli Pada Tahun 2021 Dan Selepasnya?

Adakah NEO akan naik atau terhempas? Baca Ramalan Harga NEO kami 2021 – 2025

Mengejar ramalan NEO? Atau adakah anda telah berjuang untuk menjawab soalan ‘adakah NEO merupakan pelaburan yang baik?’ Baca terus. Ketahui ramalan ramalan Harga NEO teratas untuk tahun 2021 dan seterusnya dan ketahui berapa nilai NEO pada tahun 2021-2025.

Pada masa penulisan, Neo (NEO) mempunyai harga $ 48.63 dan permodalan pasaran $ 3.41B. Ini adalah kenaikan ketara dari nilainya pada pertengahan Disember 2020. Ketika kami berkongsi artikel mengenai ramalan harga Neo teratas tahun lalu, altcoin bernilai $ 17.03 dan mempunyai had pasaran $ 1.20B. Bagi pelabur semasa, kenaikan ini telah menjadi berita gembira – tetapi kerana aset tersebut telah merosot daripada menjadi cryptocurrency ke-23 terbesar di dunia menjadi yang ke-29 terbesar, adakah pertumbuhan ini cukup untuk menjadikannya kompetitif?

Neo (NEO) mungkin bukan salah satu nama terbesar dalam perniagaan, tetapi crypto ini mendapat penghargaan sebagai blockchain sumber terbuka pertama di China – dan sering disebut sebagai ‘Ethereum Cina’.

Ketika Neo pertama kali datang ke pasar pada tahun 2014, pada awalnya dilancarkan dengan nama Antshares. Tidak sampai tahun 2017 nama Neo, yang bermaksud baru atau muda dalam bahasa Yunani. Sebaliknya seperti stablecoin, Neo bertujuan untuk merapatkan jurang antara mata wang kripto dan fiat. Ia melakukannya dengan menyediakan platform yang terdesentralisasi bagi orang untuk melakukan pembayaran bukan digital.

Dalam enam tahun sejak dilancarkan, Neo telah mendapat reputasi tetapi mengalami tahap turun naik yang tinggi. Ini berlaku terutamanya pada tahun 2017-2018, ketika ledakan pasaran cryptocurrency meluas menyebabkan harga Neo melambung tinggi ke paras tertinggi sepanjang masa (ATH) $ 198.38.

Sekiranya anda tertanya-tanya ‘adakah NEO adalah pelaburan yang baik?’, Anda berada di tempat yang tepat. Dalam artikel ini, kami akan meneroka beberapa ramalan terkini untuk harga Neo pada 2021-2025. Mungkinkah apa yang disebut Ethereum Cina berada di landasan yang betul untuk mencapai paras tertinggi sepanjang masa (ATH) $ 198.38? Atau Neo akan terus ketinggalan di belakang kripto terbesar di dunia?

Sekiranya anda ingin membeli NEO dengan cepat dan mudah, periksa Pertukaran eToro!

Apa itu Neo (NEO)?

Sebelum kita melihat ramalan harga Neo jangka pendek yang paling menarik, mari kita rangkum bagaimana cryptocurrency berfungsi. Seperti yang kami sebutkan dalam pengenalan, Neo adalah platform yang bertujuan untuk memungkinkan penggunanya melakukan pembayaran digital yang terdesentralisasi. Jadi bagaimana sebenarnya ia melakukannya?

Salah satu perkara yang paling penting untuk diingat mengenai Neo ialah ia menggunakan dua token asli yang berbeza. Ini adalah NEO (token yang akan kita bahas dalam artikel ini) dan GAS. Walaupun mereka mempunyai beberapa persamaan, seperti kedua-duanya mempunyai bekalan maksimum 100 juta, mereka melayani tujuan yang sama sekali berbeza:

 • NEO mewakili pemilikan blockchain Neo. Token ini digunakan untuk menambahkan blok ke rantai dan menguruskan keseluruhan rangkaian.
 • GAS, seperti namanya, digunakan untuk menguatkan transaksi dalam platform Neo. Apabila pengguna memegang token NEO di dompet mereka, mereka diberi token GAS, yang berfungsi seperti Ether di rangkaian Ethereum. Pengguna mesti membayar yuran transaksi dalam GAS.

Sistem dua peringkat ini membezakan Neo daripada banyak pesaingnya. Ada kemungkinan untuk membeli dan memperdagangkan token GAS secara langsung, tetapi kebanyakan orang memilih untuk memiliki token NEO, kerana ini mewakili kepentingan dalam rangkaian. Dengan setiap blok Neo baru yang dihasilkan, 8 token GAS baru diedarkan.

Perkara penting lain yang perlu diperhatikan mengenai Neo adalah hakikat bahawa tokennya tidak dapat dibahagikan. Ini bermaksud bahawa setiap token mewakili satu bahagian dalam syarikat, dan kerana saham tidak dapat dibahagikan kepada bahagian yang lebih kecil, dan juga NEO. Pada harga NEO sekarang $ 17.03, ini bukan masalah. Walau bagaimanapun, ia berpotensi menjadi masalah bagi pelabur di masa depan.


Mari kita gunakan Bitcoin, yang disebut raja cryptocurrency, sebagai contoh. Pada masa penulisan, kos satu token Bitcoin adalah $ 19,287.47. Untuk semua kecuali pelabur terkaya, harga ini sangat melarang dan menjadikan mustahil bagi banyak orang untuk membeli satu token, apalagi lebih dari satu. Nasib baik, mungkin membeli peratusan satu BTC. Ini bermaksud bahawa pelabur dapat mengakses Bitcoin dengan harga hanya $ 100, atau sedikit pun yang mereka ingin belanjakan.

Sekiranya harga NEO meningkat dengan ketara pada masa akan datang, ini akan menjadikannya peluang pelaburan yang lebih eksklusif. Ini bererti bahawa lebih sukar bagi pelabur semasa untuk menjual token mereka, kerana setiap aset perlu dibeli secara keseluruhan. Semakin tinggi kosnya, semakin sukar bagi orang untuk membeli.

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai NEO? Anda berada di tempat yang betul. Adakah anda tertanya-tanya ‘Adakah NEO merupakan pelaburan yang baik pada tahun 2021?’ Atau hanya ingin mengikuti trend cryptocurrency, baca terus untuk mengetahui beberapa ramalan harga Neo utama untuk tahun 2021 dan seterusnya.

Ramalan Harga Neo Jangka Pendek: 2021

Ramalan harga NEO untuk 2021

Apakah ramalan pakar kripto untuk NEO pada tahun 2021?

Sekarang kami telah menjelaskan beberapa sejarah di sebalik platform Neo, inilah masanya untuk menantikan tahun yang akan datang. Apa yang dipercayai oleh beberapa penganalisis cryptocurrency teratas dengan harga Neo pada tahun 2021? Bolehkah mereka menjawab soalan ‘Adakah Neo merupakan pelaburan yang baik?’

Dalam artikel ramalan harga Neo kami sebelumnya, prospeknya agak menaik. Kedua-dua WalletInvestor dan Digital Coin Price optimis tentang masa depan blockchain sumber terbuka pertama di China, dengan WalletInvestor, khususnya, menjangkakan akan melihat tahun yang paling berjaya dari Neo sejak tahun 2018. Oleh itu, bagaimana ramalan mereka berubah akibat pertumbuhan Neo baru-baru ini?

Mari mulakan dengan kembali ke WalletInvestor. Menurut ramalan yang dikemas kini, platform analisis pelaburan kini menjangkakan perkara berikut akan berlaku pada harga Neo:

Semasa membandingkan grafik ini dengan ramalan WalletInvestor sebelumnya, mudah merasa sedikit putus asa. Sebagai permulaan, platform telah menurunkan ramalannya untuk harga Neo pada awal tahun 2021 – kembali pada bulan Disember, ia dijangka akan menyaksikan Neo mencecah $ 50 pada beberapa bulan pertama tahun ini. Sejak itu menurunkan jangkaan ini, dengan hanya ramalan maksimumnya yang mengambil aset melebihi tanda $ 50.

Oleh itu, ia telah meningkatkan ramalan sasarannya secara signifikan untuk akhir tahun 2021. Walaupun dulu percaya bahawa Neo akan merosot nilainya sepanjang tahun, kini telah diberikan ramalan yang lebih simetris. Walaupun sebahagian besar tahun ini akan melihat trend menurun – dengan harga Neo malah menurun ke tahap rendah berpotensi $ 0.000001 mengikut ramalan minimumnya! – ramalan maksimumnya jauh lebih meyakinkan. Di bahagian atas skala, kami dapat melihat harga lebih dari $ 60. Ini adalah jarak yang besar, sehingga sukar untuk mengetahui apa yang diharapkan. Tetapi ketika harga Neo masih meningkat, para pelabur dapat terus berharap untuk masa depan yang cerah.

Jadi, adakah Digital Coin Price juga telah mengubah ramalannya? Berita baiknya ialah platform ini sedikit lebih optimis daripada WalletInvestor. Kita dapat melihat ramalannya dalam grafik di bawah:

Perkara pertama yang menonjol mengenai ramalan ini adalah tahap turun naik, dengan bentuk empat puncak dan palung yang jaraknya sama rata sepanjang tahun. Perkara kedua yang menonjol adalah bahawa Digital Coin Price percaya Neo akan menutup tahun ini dalam jangka menurun, menjadikan harga Disember 2021 sebagai yang terendah tahun ini. Lapisan perak untuk pemerhatian ini adalah kenyataan bahawa bahkan harga terendahnya mungkin jauh lebih tinggi daripada nilai semasa – sebenarnya, platform ini percaya Neo tidak akan jatuh di bawah $ 60 pada bila-bila masa pada tahun 2021.

Pada puncak bull bull terbesarnya, yang diramalkan oleh Digital Coin Price akan berlaku pada bulan Oktober, aset tersebut boleh mencecah $ 78.43. Ini lebih tinggi daripada $ 30 lebih tinggi daripada harga sekarang $ 48.63, sangat menunjukkan bahawa pertumbuhan Neo jauh dari berakhir.

DigitalCoinPrice meramalkan bahawa Neo akan mencapai tahap tinggi tahunan pada akhir tahun daripada WalletInvestor, dengan analisisnya menunjukkan bahawa crypto akan habis pada Mei 2021. Walau bagaimanapun, kedua platform tersebut sepakat dalam hal nilai NEOnya. Kedua-duanya percaya bahawa Neo akan mencapai sekitar $ 80 pada tahun 2021, yang merupakan peningkatan ketara pada harga semasa. Mereka juga bersetuju bahawa Neo tidak akan merosot di bawah nilai ini pada bila-bila masa sepanjang tahun.

Ramalan harga NEO jangka pendek terakhir kami berasal dari Ramalan Panjang. Sama seperti Digital Coin Price, platform pelaburan ini percaya bahawa Neo akan mengalami tahap turun naik yang tinggi pada tahun hadapan.

Bulan Terbuka Rendah-Tinggi Tutup
Feb. $ 22.08 $ 51.39- $ 45.71 $ 45.71
Mac $ 45.71 $ 44.29- $ 96.62 $ 47.62
Apr. $ 47.62 $ 47.62- $ 59.11 $ 55.24
Mungkin $ 55.24 $ 43.15- $ 55.24 $ 46.40
Jun $ 46.40 $ 46.40- $ 57.59 $ 53.82
Jul $ 53.82 $ 42.05- $ 53.82 $ 45.21
Ogos $ 45.21 $ 38.30- $ 45.21 $ 41.18
Sep $ 41.18 $ 41.18- $ 51.11 $ 47.77
Okt. $ 47.77 $ 47.77- $ 59.29 $ 55.41
Nov $ 55.41 $ 47.29- $ 55.41 $ 50.85
Dis $ 50.85 $ 50.85- $ 63.12 $ 58.99

Seperti yang dapat kita lihat dari angka dalam jadual di atas, Long Forecast menjangkakan harga Neo akan melambung antara $ 45 hingga $ 60 pada penutupan setiap bulan. Ini mungkin tidak kelihatan sangat tidak stabil, tetapi dengan harga Neo berubah sekitar $ 10 sepanjang setiap bulan juga, jelas bahawa tidak ada trend kenaikan atau penurunan harga yang luar biasa untuk dilihat.

Long Forecast juga memberikan potensi penyebaran tahunan yang besar, dengan rendah $ 22.08 dan tinggi $ 96.62. Walaupun ini kelihatan seperti turun naik sekali, mereka menyumbang kepada beberapa peratusan bulanan yang sangat tidak menentu!

Berapa Harga Neo pada tahun 2021?

Adakah Neo akan naik pada tahun 2021?

Secara keseluruhan, nampaknya harga Neo akan naik pada tahun 2021 – walaupun kita mungkin tidak melihat trend kenaikan harga yang konsisten sepanjang tahun.

Ini nampaknya merupakan kesimpulan dari Harga Syiling Digital dan Ramalan Panjang. WalletInvestor telah memberikan ramalan yang lebih goyah, dan angka yang dikutip paling rendah memang sangat lemah. Namun, ia masih menjangkakan kenaikan harga pada akhir tahun ini.

Coinliker meramalkan harga NEO akan mencecah $ 127.63 menjelang akhir tahun ini. Menurut Previsioni Bitcoin, NEO akan mencecah $ 103.6 menjelang Disember 2021. Juga, Trading Beasts memberitahu para pengunjungnya bahawa ia melihat potensi harga NEO meningkat setinggi $ 146 pada tahun 2021.

Kita dapat merumuskan ramalan NEO 2021 yang berbeza ini dengan mengatakan bahawa kenaikan harga berpotensi pada masa ini dianggap jauh lebih dramatik daripada penurunan harga yang berpotensi, tetapi ini tidak bermaksud bahawa penurunan tersebut cenderung berlaku.

Adakah anda mempertimbangkan untuk melabur dalam NEO?

Adakah anda tertanya-tanya ‘adakah harga Neo akan meningkat dalam jangka masa panjang’? Ramalan NEO untuk tahun 2021 sangat berbeza. Sekiranya anda menyukai strategi pelaburan jangka panjang, mari kita lihat ramalan harga Bitcoin untuk 2022-2025.

Ramalan Harga Neo Jangka Panjang: 2022-2025

Apakah ramalan pakar kripto untuk NEO pada tahun 2022 dan seterusnya?

Sekarang kita telah melihat apa yang diharapkan oleh beberapa platform crypto teratas untuk melihat NEO pada tahun 2021, mari kita lihat menjelang tahun 2022-2025. Bolehkah ramalan jangka panjang membantu menjelaskan ramalan jangka pendek mana yang paling mungkin?

Ramalan NEO jangka panjang pertama kami berasal dari Trading Beasts. Untuk tahun 2022, platform telah meramalkan bahawa harga Neo akan mencapai sasaran berikut:

Harga Minimum Bulan Harga Maksimum
Jan. $ 32.091 $ 47.193
Feb. $ 32.427 $ 47.686
Mac $ 32.742 $ 48.150
Apr. $ 33.105 $ 48.684
Mungkin $ 33.470 $ 49.221
Jun $ 33.861 $ 49.795
Jul $ 34.252 $ 50.370
Ogos $ 34.668 $ 50.983
Sep $ 35.097 $ 51.614
Okt. $ 35.524 $ 52.241
Nov $ 35.977 $ 52.907
Dis $ 36.424 $ 53.565

Malangnya, ramalan Trading Beast tidak menggembirakan. Walaupun ramalan maksimumnya hanya sedikit lebih tinggi daripada harga Neo pada masa ini iaitu $ 48.63, jelas bahawa platform ini tidak menjangkakan kenaikan harga aset akan berterusan pada kadar yang sama. Menurut ramalan minimum dan purata, ia bahkan akan kehilangan nilai, jatuh ke paras rendah yang berpotensi $ 32.091 pada Januari 2022. Lebih teruk lagi, Trading Beasts telah memetik peratusan perubahan purata negatif untuk setiap bulan dalam setahun.

Anda mungkin diyakinkan untuk mengetahui bahawa ramalannya untuk tahun 2023 dan 2024 agak kurang kasar, walaupun masih tidak menunjukkan bahawa Neo berada di masa depan yang sangat cerah. Ia memetik nilai tertinggi, terendah dan rata-rata berikut untuk beberapa tahun akan datang:

 • 2023: minimum = $ 36.897, purata = $ 46.855, maksimum = $ 62.456
 • 2024: minimum = $ 43.018, purata = $ 55.100, maksimum = $ 72.109

Angka-angka ini kelihatan sedikit mengecewakan, terutamanya jika dibandingkan dengan beberapa ramalan tinggi untuk cryptocurrency lain dalam tempoh lima tahun akan datang. Untuk ramalan yang lebih cerah, mari kita beralih ke Digital Coin Price – yang ramalannya agak optimis untuk tahun 2021 hanyalah permulaan!

Seperti yang dapat kita lihat dari grafik, Harga Koin Digital menjangkakan akan memperlihatkan kemajuan yang perlahan namun stabil menjelang 2030. Sekiranya anda tertanya-tanya apa yang akan bernilai Neo pada tahun 2030 ‘, statistik ini akan memberi anda idea yang baik. Platform ini telah meramalkan sasaran harga NEO jangka panjang berikut untuk beberapa tahun akan datang:

 • 2022: $ 85.09
 • 2023: $ 105.74
 • 2024: $ 120.99
 • 2025: $ 140.15
 • 2026: $ 174.24
 • 2027: $ 184.52
 • 2028: $ 215.52

Sekiranya ramalan ini betul, ini bermakna Neo akan mencapai ATH baru $ 215.52, tepat 10 tahun selepas ATH sebelumnya $ 198.38 (yang mencecah pada 2018).

Platform cryptocurrency Itali Previsioni Bitcoin biasanya memberikan ramalan optimis untuk pasaran kripto pada tahun 2021, tetapi apa harapannya untuk Neo pada tahun 2022? Previsioni Bitcoin percaya tahun 2022 akan menjadi salah satu tahun terbaik Neo hingga kini, dengan nilai tertinggi $ 155.1674 setiap tahun berlaku pada Januari 2022

Ramalan harga Neo jangka panjang terakhir kami berasal dari Coinswitch. Sekiranya anda tertanya-tanya ‘adakah harga Neo akan naik dalam jangka panjang?’, Ramalan Coinswitch sangat memberangsangkan. Menjelang 2025, platform ini meramalkan bahawa Neo bernilai $ 533 yang mengejutkan.

Coinswitch telah membenarkan unjuran ini dengan menyebut keunikan blockchain Neo, yang secara historis telah mengilhami para pelabur untuk terus mempercayai cryptocurrency walaupun semasa penurunan harga. Platform ini juga percaya bahawa perkongsian baru dalam beberapa tahun mendatang dapat meningkatkan kedudukan pasaran Neo.

Berapa Harga Neo pada tahun 2025?

Adakah Neo akan naik pada tahun 2025?

Menurut ramalan jangka panjang ini, harga Neo cenderung naik pada tahun 2025. Walaupun Trading Beasts percaya kadar pertumbuhan akan sangat kecil, ia masih mengakui bahawa Neo akan memperoleh keuntungan kecil sepanjang tahun 2024. Digital Coin Harga, sebaliknya, menjangkakan aset digital bernilai $ 140.15 menjelang 2025.

Menurut Cryptoground, NEO dapat mencapai $ 250 pada bulan Disember 2025. Juga, Coinliker memberitahu para pengunjungnya bahawa ia melihat potensi harga Neo naik setinggi $ 245 pada akhir tahun 2025.

Sebagai pelaburan jangka panjang, ia memproyeksikan bahawa NEO dapat menunjukkan prestasi yang sangat baik. Menurut ramalannya, nilai duit syiling NEO boleh meningkat menjadi $ 130.50 menjelang akhir tahun 2021, meningkat menjadi $ 180.20 pada tahun 2022, dan mencapai harga rata-rata $ 220.70 menjelang 2025.

Kesimpulan: Ramalan Ramalan Harga NEO

Angka ramalan di bawah menggariskan beberapa Potensi tinggi dan rendah ramalan harga NEO pada tahun 2021, 2022, 2023, 2024, dan 2025 yang ditawarkan oleh penganalisis teknikal dan pakar industri.

Tahun Tinggi Rendah
2021 $ 143.20 $ 32.50
2022 $ 162.50 $ 45.20
2023 $ 190.00 $ 74.60
2024 $ 240.00 $ 105.10
2025 $ 340.00 $ 135.00

Berapa Banyak NEO Yang Bernilai dalam Lima Tahun?

Menurut ramalan harga Neo yang ditawarkan oleh para pakar, Neo akan meningkat menjadi $ 130 pada akhir 2021, $ 150 pada tahun 2022, untuk melambung hingga $ 235 pada bulan Disember 2025.

Berdasarkan unjuran NEO dari CoinLiker, harga duit syiling itu dijangka meningkat dengan ketara pada tahun-tahun mendatang, diperdagangkan pada $ 110 pada tahun 2021, $ 172 pada tahun 2023 dan $ 245 pada bulan Disember 2025. Longforecast meramalkan satu NEO bernilai $ 269 pada akhir 2025.

Jadi, Adakah Neo pelaburan yang baik?

Menurut ramalan pakar, Neo berpotensi menjadi pelaburan yang baik. WalletInvestor dan DigitalCoinPrice optimis mengenai prospek jangka pendek Neo. Melihat semua ramalan, konsensus umum nampaknya bahawa harga Neo akan meningkat sepanjang 2021 dan sekali lagi pada tahun 2025.

Bagaimana Harga Neo Berubah Dari Masa ke Masa?

Selain melihat ramalan masa depan, penting untuk melihat kembali prestasi cryptocurrency masa lalu untuk membuat ramalan yang paling tepat. Walaupun Neo sudah lama tidak berada di pasaran, perubahan harganya sejak beberapa tahun kebelakangan ini agak melampau – jadi bolehkah mereka membantu kami menentukan ramalan mana yang paling mungkin?

Kita dapat melihat prestasi bersejarah Neo pada carta harga ini dari platform analisis cryptocurrency, Coinlib.io. (Perhatikan bahawa carta ini hanya mengikuti kemajuan aset dari 2017, ketika penjenamaan semula dari Antshares ke Neo).

Neo mula berniaga pada tahun 2017, tahun yang sering digambarkan sebagai ‘tahun cryptocurrency’. Peningkatan keyakinan pelabur – bersama dengan penggunaan crypto yang semakin meningkat dan pelancaran ratusan (jika tidak ribuan) aset baru – bermaksud bahawa pasaran mengalami ledakan meletup antara tahun 2017 dan 2018. Neo tepat pada masanya untuk memanfaatkan pertumbuhan ini. Seperti yang dapat kita lihat dari carta, puncaknya yang pertama terjadi pada bulan Ogos 2017, ketika ia naik ke nilai $ 42,65 setelah menghabiskan enam bulan di bawah $ 10.

Dari sini, Neo melonjak naik dan mencapai ATH $ 198.38, yang dicapai pada Januari 2018. Pada ketika ini, Penawaran Syiling Permulaan (ICO) Neo yang popular dan lonjakan harga seterusnya menunjukkan bahawa pelabur awal melihat Return on Investment (ROI) yang mengejutkan 378,453 %!

Malangnya, ketinggian ini tidak bertahan lama. Menjelang bulan Mei, crypto telah merosot di bawah $ 50 lagi, hampir satu perempat dari ATH yang dramatik, dan terus merosot sepanjang sisa tahun ini. Pada awal tahun 2019, Neo bernilai kurang dari $ 10 sekali lagi. Walaupun kadang-kadang mencecah antara $ 11 dan $ 12, prestasinya hampir tidak dapat digambarkan sebagai bullish – hingga sekarang.

Berita baiknya adalah bahawa harganya jelas meningkat. Selepas kemusnahan coronavirus pada Mac 2020, yang menyaksikan harga hampir setiap cryptocurrency utama jatuh, Neo menunjukkan kemajuan sederhana pada separuh akhir tahun ini, mencapai $ 22,99 pada 14 September. Dan ketika pasaran cryptocurrency mengalami kenaikan besar pada akhir Disember 2020, Neo tidak ketinggalan lama. Antara 3 dan 11 Januari, nilai aset meningkat dari $ 14.28 menjadi $ 25.28 – dan harganya tidak berhenti berkembang sejak.

Bersedia untuk melabur dalam NEO?

Faktor Apa Yang Mempengaruhi Harga Neo?

Pasaran cryptocurrency adalah salah satu yang paling tidak menentu di dunia. Trend harga boleh dikatakan sukar untuk diramalkan – namun, terdapat pelbagai faktor yang dapat mempengaruhi sama ada nilai wang syiling akan bertambah atau tidak.

Di bawah ini, kami telah mengumpulkan beberapa sebab utama mengapa harga Neo boleh naik atau turun. Dengan memahami bagaimana faktor yang berbeza dapat mempengaruhi prestasi pasarannya, anda dapat meningkatkan peluang anda membuat ramalan cryptocurrency yang sah.

Mari lihat faktor utama yang boleh mempengaruhi harga NEO.

Penawaran dan Permintaan

Hubungan antara penawaran dan permintaan adalah faktor terpenting yang akan menentukan harga sebarang cryptocurrency. Ini adalah faktor penentu, kerana banyak peristiwa dan kriteria yang berbeza (‘sub-faktor’) dapat mempengaruhi sama ada lebih banyak pelabur ingin membeli atau menjual aset mereka. Sekiranya penawaran crypto lebih besar daripada permintaan, ini bermaksud harganya akan turun. Sekiranya permintaan lebih besar daripada penawaran, ini bermaksud harganya akan naik.

Sokongan Kerajaan

Badan pemerintah tidak selalu menyokong cryptocurrency. Hanya lima tahun yang lalu, peraturan kripto sangat tidak memadai – dan ketika aset digital menjadi semakin utama, mendorong banyak pihak berkuasa untuk mengembangkan cara yang lebih mantap untuk mengatur industri ini. Ini telah menyebabkan banyak penganalisis takut bahawa tindakan keras peraturan yang berlaku akan mengancam pasaran cryptocurrency pada masa akan datang.

Tidak begitu dengan Neo. Apabila presiden China Xi Jinping secara terbuka bercakap mengenai cryptocurrency pada akhir 2019, ia mencetuskan minat baru terhadap aset tersebut. Neo (atau ‘Ethereum Cina’) telah mendapat keuntungan dari ini, dengan banyak peniaga percaya bahawa presiden telah bertanggungjawab untuk menaikkan harga cryptocurrency.

Populariti Kontrak Pintar

Kontrak pintar adalah perjanjian digital yang secara automatik mengkodekan syarat tertentu transaksi, seperti jumlah wang yang Anda bayar dan pihak yang Anda bayar. Seperti Ethereum, Neo menyokong kontrak pintar, memudahkan pengguna melakukan transaksi yang selamat.

Oleh kerana populariti sistem pembayaran terdesentralisasi terus meningkat, kontrak pintar memainkan peranan yang semakin penting dalam landskap cryptocurrency. Platform yang memfasilitasi kontrak pintar cenderung menyaksikan peningkatan lalu lintas, dengan lebih banyak pelabur berminat untuk memanfaatkan teknologi ini. Ini bermaksud bahawa permintaan untuk platform seperti Neo (bersama dengan harganya) dapat meningkat.

Adakah anda mempertimbangkan untuk Membeli NEO?

Perkara utama

 • Ia sering disebut sebagai ‘Ethereum Cina’ dan merupakan blockchain sumber terbuka pertama di negara ini
 • Terdapat dua token asli untuk Neo: NEO dan GAS
 • Pada masa penulisan, Neo bernilai $ 42.63 dan mempunyai had pasaran $ 3,006,826,289.
 • Walaupun pertumbuhannya baru-baru ini, Neo telah jatuh dari menjadi aset terbesar ke-23 di dunia menjadi yang ke-29 terbesar.
 • WalletInvestor telah memberikan ramalan yang sangat luas, dengan menjangkakan harga Neo akan mencapai harga antara $ 0,000001 dan $ 60.
 • Harga Syiling Digital tidak menjangkakan harga Neo akan jatuh di bawah $ 60 pada bila-bila masa sepanjang 2021.
 • Long Ramalan telah memberikan potensi besar penyebaran tahunan, dengan rendah $ 22.08 dan tinggi $ 96.62. Namun, ia menjangkakan Neo akan berada di antara $ 45 hingga $ 60.
 • Menjelang 2024, Trading Beasts percaya bahawa kita akan melihat harga minimum $ 43.018, harga rata-rata $ 55.100, dan harga maksimum $ 72.109.
 • Harga Syiling Digital lebih optimis, dengan mempercayai bahawa kita dapat melihat ATH baru pada tahun 2028.
 • Faktor utama yang dapat mempengaruhi harganya seperti hubungan antara penawaran dan permintaan, peraturan pemerintah, dan kenaikan kontrak pintar

Sekiranya anda mencari ramalan harga NEO untuk 2021-2025, kami harap artikel ini berguna. Pelaburan cryptocurrency sangat berisiko dan sangat penting untuk mempunyai strategi pengurusan risiko yang kuat jika anda mempertimbangkan untuk menambahkan NEO ke portfolio anda.

Sekiranya anda menyukai artikel kami Ramalan Harga Neo: Berapa Banyak yang Perlu Dibeli Pada Tahun 2021 Dan Melebihi, sila kongsi dengan rakan pelabur anda.

Sekiranya anda merasa terinspirasi untuk mempertimbangkan membeli NEO, atau artikel ini telah memberikan sedikit gambaran tambahan mengenai pengetahuan anda yang ada, anda mungkin gembira mengetahui bahawa etoro menyediakan kemampuan untuk membeli aset dan perdagangan Crypto hingga 90+ mata wang kripto.

eToro – Platform Terbaik untuk Membeli NEO

broker etoro

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam industri Crypto selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Mata wang maya sangat tidak stabil. Modal anda berisiko.

Kami harap anda menikmati artikel ini mengenai ramalan harga Neo teratas untuk 2021-2025. Sama ada anda seorang pelabur yang ada yang mengharapkan jawapan positif untuk pertanyaan ‘adakah Neo merupakan pelaburan yang baik?’, Atau seseorang yang mempertimbangkan untuk menambahkan aset tersebut ke portfolio mereka untuk pertama kalinya, selalu pastikan untuk menjalankan usaha wajar anda sendiri sebelum menerima ramalan yang dinyatakan di sini.

Soalan Lazim

Dulu duit syiling Neo digunakan?

Platform Neo bertujuan untuk menawarkan kontrak pintar dan sistem pembayaran yang terdesentralisasi, memungkinkan orang untuk melakukan transaksi setiap hari di blockchain. Token duit syiling NEO-nya digunakan untuk menambahkan blok baru ke rantai dan menguruskan rangkaian secara keseluruhan.

Adakah Neo lebih baik daripada Ethereum?

Dikenali sebagai ‘Ethereum Cina’, Neo menawarkan pelbagai kelebihan utama berbanding pesaingnya yang lebih tua. Platform ini menyokong bahasa pengaturcaraan termasuk JavaScript dan C ++ dan telah dibina agar tidak mudah diserang. Ini adalah faedah penting memandangkan Ethereum telah mengalami dua peretasan 51% berprofil tinggi dalam beberapa tahun terakhir, yang paling baru berlaku pada bulan Ogos 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector