15 Stok Mid-Cap Terbaik untuk Beli Pada 2021

Saham Mid-Cap Teratas untuk Melabur pada 2021

Adakah anda mencari stok yang dapat menawarkan yang terbaik dari kedua-dua dunia? Itu dapat memberi anda keseimbangan dan keamanan dengan potensi pertumbuhan kewangan? Maka stok top cap pertengahan ini adalah untuk anda pertimbangkan untuk membeli pada tahun 2021.

Dengan tahun 2020 semakin hampir, adalah selamat untuk mengatakan bahawa untuk perniagaan di seluruh dunia, mencabar hanya satu perkataan dalam cara menggambarkannya tahun ini, kerana kesan coronavirus, bukan hanya dalam kehidupan peribadi orang tetapi juga kesan virus dalam perniagaan juga.

Tahun ini telah menunjukkan lebih banyak daripada tahun-tahun lain, bahawa tidak kira saiz syarikat, besar, sederhana atau kecil, semuanya mempunyai kesan positif dan merugikan satu sama lain.

COVID- 19 telah melanda syarikat di pelbagai industri, di seluruh dunia. Mengenakan larangan perjalanan pada perjalanan antarabangsa dan nasional, yang telah meninggalkan lubang besar dalam pasaran penerbangan kerana penerbangan diturunkan selama beberapa minggu hingga beberapa bulan, dan sekarang dengan kekurangan permintaan dari pengguna kerana penyebaran coronavirus yang berkekalan sehingga ragu-ragu dalam minda pengguna.

Untuk penutupan dan mengemukakan kebankrapan syarikat-syarikat yang sudah mapan, seperti syarikat makanan Friendly’s American, di bawah restoran FIC yang ditubuhkan pada tahun 1935, mengajukan kebangkrutan pada 1 November, tetapi untungnya bagi mereka, kebankrapan itu secara sukarela dan ditetapkan untuk tetap terbuka, tidak seperti ribuan organisasi besar dan kecil di seluruh dunia.

Ketika ekonomi berusaha untuk kembali kukuh pada tahun 2021 (mudah-mudahan), melihat para pelabur di seluruh dunia meletakkan pelaburan mereka di tengah, menjadi saham pertengahan kapitalis yang menuju ke depan menuju ke tahun 2021 setelah kemerosotan tahun 2020, dengan berharap untuk pertumbuhan dan pulangan yang berpotensi, yang mana saham pertengahan cap sempurna untuk memperoleh pertumbuhan dan kestabilan kewangan.

“Apa itu saham pertengahan topi? Bagaimana saya melabur dalam saham pertengahan topi untuk 2021? Adakah stok mid-cap berisiko? Syarikat mana yang merupakan saham mid-caps terbaik untuk dibeli pada tahun 2021? ”

Kami mempunyai semua jawapan anda untuk soalan anda dan banyak lagi, kerana kami melihat dan menyelami 15 saham topi pertengahan terbaik untuk dilaburkan pada tahun 2021.

15 Saham Mid-Cap Teratas yang Akan Dibeli Pada 2021

 1. Skechers (SKX)
 2. Deckers (DECK)
 3. Peloton Interaktif (PTON)
 4. Redfin (RDFN)
 5. Aecom (ACM)
 6. Bengkel Permainan (GAW)
 7. Helen of Troy (HELE)
 8. FreshPet (FRPT)
 9. Coty
 10. Hill-Rom (HRC)
 11. LendingTree Inc. (TREE)
 12. Tenaga Diamondback (FANG)
 13. Nordstrom (JWN)
 14. Kuasa Palam (PLUG)
 15. Lima Bawah (LIMA)

Tidak pasti apakah Stok Mid-Cap? Mari kita jelaskan.

Apa itu Saham Mid-Cap?

Saham Mid-Cap, atau dikenali sebagai kapitalisasi pertengahan, adalah definisi syarikat dengan nilai pasaran (market-cap) antara $ 2 hingga $ 10 bilion.

Ya, seperti yang anda sangka, ada juga syarikat topi besar dan topi kecil, yang bergantung pada nilai syarikat semasa akan jatuh ke dalam topi rahsia mereka. Walau bagaimanapun, nilai syarikat seperti apa sahaja boleh berubah dalam jangka masa tertentu, kerana kebanyakan syarikat berada di kaki langit untuk berkembang.

Saham mid-cap sangat menarik bagi para pelabur, lebih-lebih lagi pada masa sekarang ini dengan ekonomi dalam keadaan tidak menentu, walaupun dengan pengesahan vaksin untuk mencegah penyakit coronavirus yang mematikan. Saham mid-cap memungkinkan dan memberi anda, sebagai pelabur yang terbaik dari kedua-dua dunia, memberikan anda kebebasan berpotensi pertumbuhan tetapi dengan kestabilan yang kukuh.

Tetapi setelah mengatakan itu, perlu diketahui bahawa melabur dalam saham pertengahan topi menimbulkan beberapa risiko, kerana stoknya boleh berubah-ubah.


Dari segi pelabur, kedengarannya terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, bukan? Oleh itu, ini sebenarnya mengapa saham mid-cap popular untuk dibeli dan bahkan lebih menarik menjelang tahun 2021. Saham cap kecil mungkin tidak memberi anda jaminan kewangan sebanyak yang dapat disediakan oleh saham mid-cap dan saham besar akan memberi anda pertumbuhan yang sedikit berbanding dengan saham pertengahan.

Sebab di sebalik ini, kita akan menerangkan dengan lebih terperinci.

Perbezaan Antara Stok Kecil, Topi Baju dan Cap Besar.

Sekiranya anda pemula melabur dan saham khususnya, anda mungkin tidak menyedari sepenuhnya perbezaan antara ketiga permodalan pasaran, jadi kami telah menariknya kembali untuk menjelaskan.

Sebuah syarikat mula mempunyai semua keutamaan utamanya, dan kemudian menjalankan bahagian yang paling penting, beroperasi. Sebaik sahaja syarikat memulakan proses operasi, ini adalah mengenai pertumbuhan. Seberapa popular dan diminati syarikat dengan pengguna dan pelabur, liputan yang diterimanya melalui mulut ke mulut, kehadiran media, ulasan dan pengakuan di seluruh dunia, secara semula jadi akan menjadikan syarikat itu dalam kategori tertentu dengan ruang untuk pertumbuhan lebih lanjut.

Tetapi biasanya, sebilangan besar syarikat bermula dalam jajaran cap kecil dan berkembang lebih jauh.

Small-Cap – Permodalan Pasaran kurang dari $ 2 Billion

Cap kecil adalah di mana semua syarikat baru bermula dari awal, dan semakin maju dan diharapkan berkembang dari sini, tetapi untuk permulaan mereka mempunyai kapitalisasi pasaran kurang dari $ 2 Billion, itulah sebabnya mereka memulakan dengan cap kecil.

Fakta: Amazon (AMZN) dan Tesla (TSLA) kedua-duanya bermula sebagai saham kecil.

Tetapi seperti mana-mana perniagaan baru yang memulakan, ya adalah risiko ketika melabur kerana anda tidak tahu sejauh mana perniagaan akan berjalan, itu tidak diketahui. Walau bagaimanapun, inilah sebabnya topi kecil boleh dan dianggap tidak stabil dan tidak menawarkan jaminan kewangan sebanyak topi besar atau besar.

Pada tahun 2020, syarikat-syarikat topi kecil telah berjaya dengan pulangan yang kuat disebabkan oleh penurunan pasaran bearish. Yang menyebabkan para pelabur ingin menjadi sebahagian daripada syarikat-syarikat kecil yang menjelang tahun 2021, namun menyedari bahawa syarikat-syarikat kecil mempunyai kerugian kewangan yang lebih besar daripada saham pertengahan cap, adalah kunci yang perlu diingat.

Tetapi untuk pelaburan jangka panjang dengan risiko kewangan, saham kecil adalah tujuan anda.

Definisi Pasar Beruang

Pasaran beruang adalah ketika pasaran mengalami penurunan harga dalam jangka waktu yang lama dan biasanya apabila pelaburan turun sekurang-kurangnya 20%.

Saham Mid-Cap – Permodalan Pasaran bermula dari $ 2 Billion hingga $ 10 Billion

Seperti yang telah dinyatakan di atas, saham Mid-cap adalah syarikat hebat yang berjaya dengan baik dalam perniagaan, dengan kapitalisasi pasaran antara $ 2 miliar hingga $ 10 miliar, namun, mereka belum ada untuk ditempatkan dalam kategori topi besar.

Syarikat-syarikat yang berprofesi tinggi menunjukkan prestasi yang sangat baik, yang menawarkan anda banyak pelabur sekarang sebagai positif dan terus maju dan juga menawarkan keseimbangan risiko dan ganjaran yang besar. Mereka sudah mapan tetapi mereka semua cenderung untuk mengarkibkan dan bertujuan untuk mendapatkan lebih banyak kehebatan, dan dengan ini memberikan keuntungan tambahan dari keselamatan kewangan dan juga mendorong pertumbuhan yang lebih banyak, dan jika anda bernasib baik bukan sahaja stok pertengahan capaian akan dan dapat menjadi pelaburan jangka panjang tetapi mereka juga memberikan yang terbaik untuk anda semua.

Fakta: Domino’s Pizza dan syarikat A.S. Bed, Bath and Beyond adalah contoh utama syarikat Mid-Cap.

Cap besar – Permodalan pasaran sebanyak $ 10 Billion ke atas

Terakhir, kami beralih kepada pemain besar dalam industri, syarikat yang akan didengar oleh kebanyakan orang kerana syarikat-syarikat ini telah membuktikan diri mereka sangat berjaya dalam industri mereka atau beberapa syarikat bahkan tersebar di pelbagai industri.

Syarikat-syarikat ini tidak mempunyai batasan dalam hal kehebatan, mereka telah berkembang, berkembang lagi dan akan terus berkembang dalam pertumbuhan mereka dengan cara yang mungkin mereka dapat. Sebagai pelabur jika anda seorang yang bernasib baik yang menarik perhatian syarikat ketika syarikat itu lebih kecil, anda berjaya dengan baik untuk berada di puncak sekarang.

Syarikat seperti Apple, Microsoft dan Amazon yang disebutkan sebelumnya, bermula dalam pasaran topi kecil dan telah mendorong dan melampaui semuanya dan masih mengejar kehebatan.

Tetapi dengan syarikat cap besar, kerana mereka telah mencapai hal-hal hebat, pertumbuhan yang lebih besar sebenarnya dapat diatasi dengan topi kecil atau pertengahan kerana pemain besar ini sudah berada di tingkat teratas. Keuntungan kewangan tentu saja jelas dan pertumbuhannya juga, namun anda dapat melihat syarikat-syarikat kecil dan menengah meningkat dengan pertumbuhan lebih lanjut.

Untuk meringkaskan saham besar, mereka dianggap sebagai taruhan paling selamat, secara semula jadi kerana mereka semua adalah syarikat yang mapan dengan risiko yang lebih rendah untuk gagal berbanding dengan syarikat topi atau topi kecil. Tetapi kemungkinan besar anda tidak akan mendapat pulangan kewangan yang tinggi berbanding dengan syarikat lain dalam jumlah yang lebih kecil.

Dengan perincian yang jelas mengenai stok saham pertengahan, kini tiba masanya untuk melihat saham saham pertengahan terbaik yang akan dibeli pada tahun 2021. Dengan setiap syarikat yang mapan ini, kami telah memberikan gambaran mengenai apa yang menetapkan ini syarikat-syarikat selain dari yang lain bergerak ke depan pada tahun 2021, bersama dengan beberapa fakta dan faedah yang ditawarkan oleh setiap syarikat yang menjadikan mereka yang akan dibeli pada tahun 2021.

Senarai 15 Saham Mid-Cap Terbaik untuk Beli Pada 2021

1. Skechers (SKX)

logo skechers

Yang pertama dalam senarai adalah Skechers. Jenama kasut yang diiktiraf di dunia yang ditubuhkan pada tahun 1992 oleh Michael Greenberg, kini merupakan syarikat mapan yang berdagang dari seluruh dunia dan sangat berjaya dengan generasi muda dan tua dengan kasut yang mewah, selesa dan berpatutan.

Sama ada anda peminat peribadi jenama itu, tidak dapat dinafikan bahawa syarikat itu telah melakukan roller coaster tahun ini, sama seperti syarikat lain, tetapi dengan pengembangan antarabangsa menjadi sumber utama pendapatannya tahun ini, ia telah dilaporkan bahawa syarikat itu hanya turun 16% pada penjualan dalam 9 bulan pertama dengan sumber pendapatan utama berasal dari penjualan antarabangsa.

Memandangkan kesan coronavirus pada dunia, itu tidak begitu buruk daripada penurunan. Sebenarnya bahagian perniagaan e-dagang dilaporkan meningkat sebanyak 172% dari tahun ke tahun dalam pertumbuhan dari pendapatan dalam talian.

Dua faktor utama yang mesti dibeli oleh syarikat ini pada tahun 2021 adalah:

Jenama Skechers adalah pasaran antarabangsa dan juga syarikat yang disegani di AS, tetapi dengan pasaran antarabangsa yang kuat untuk jenama, seolah-olah bukan untuk pengembangan antarabangsa syarikat itu tidak akan berada di tempat mereka duduk sekarang dalam tahun 2020, yang merupakan tempat yang baik menuju tahun 2021 untuk mengarkibkan pertumbuhan selanjutnya.

Kedua, telah disahkan oleh CFO syarikat John Vandemore bahawa Skechers akan melabur lebih jauh. Sepanjang tahun yang akan datang dan menuju ke beberapa tahun yang berpotensi, syarikat ini berusaha untuk menghubungkan pelanggan mereka lebih jauh lagi dengan pelancaran semula laman web dalam taliannya, aplikasi mudah alih baru yang baru dan dilaporkan akan memperkenalkan program kesetiaan untuk pelanggannya yang setia.

Dengan dua faktor utama yang diingat menunjukkan bahawa jenama terkenal sedang mengatur rancangannya untuk mewujudkan pertumbuhan yang baik pada tahun 2021 dan seterusnya, kerana dunia perlahan-lahan mulai dibuka yang akan membolehkan kedai mendapat lebih banyak rakaman melalui pintu serta meneruskan penjualan dan kehadiran dalam talian mereka yang mendominasi, tidak hairanlah Vandemore kelihatan optimis untuk masa depan kerana dia dikutip mengatakan.

Dengan saham untuk jenama pada masa ini berada di bawah 20% sejak awal tahun ini, syarikat ini adalah yang ingin dibeli.

Jangan lewatkan yang ini, Skechers adalah set top cap yang akan berkembang pada tahun 2021.

2. Deckers Outdoor Corp (DECK)

carta stok dek

Mengikuti industri runcit fesyen / kasut, satu syarikat yang harus dinamakan dan termasuk dalam senarai 15 saham topi pertengahan untuk dibeli pada tahun 2021, adalah kasut Deckers Outdoor.

Kasut Deckers menyediakan gaya, selesa dan dikenali di seluruh dunia dengan jenama kasut seperti uggs boots, Teva dan Hoka One One. Semua jenama berada di bawah satu bumbung dan dengan harga yang relatif baik dan berpatutan, yang telah dibuktikan oleh pertumbuhan penjualan global tahun ini dan sepanjang tahun-tahun sebelumnya.

Untuk perniagaan bersaiz yang agak baik yang bukan fesyen terbesar – peruncit dengan cara apa pun, tetapi apa yang diuntungkan adalah kenaikan harga sahamnya yang melebihi 20% sejak beberapa bulan terakhir di NYSE (Bursa Saham New York) dan telah membuat peratusan yang mengagumkan sebanyak 315% dalam tempoh lima tahun yang lalu, yang membuktikan bahawa jenama ini sudah siap untuk tahun baru dan juga terdapat dalam jangka masa panjang.

Syarikat ini, jika anda seorang pemula dalam saham mid-cap atau saham secara umum, adalah aset yang hebat untuk portfolio anda. Dijangkakan dan dijangkakan bahawa kasut Deckers Outdoor dilaporkan akan tumbuh 38% atau lebih pada tahun-tahun mendatang dan dengan aliran tunai yang lebih tinggi dilaporkan, ia membawa kedua-dua elemen pertumbuhan dan kestabilan kewangan yang besar, bersama dengan beberapa yang lain faktor utama termasuk pelaburan jangka panjang.

Sekarang adalah masa yang tepat untuk menaiki kapal dan membeli Decker untuk tahun 2021, kerana Decker telah membuktikan bahawa memandangkan kesusahan yang telah muncul di tahun 2020, jenama itu dengan jelas menetapkan jalan sebagai contoh terbaik saham mid-cap yang akan memberi kesan.

Tetapi berhati-hatilah, selalu lakukan kajian penyelidikan lanjutan sebelum melabur untuk melabur supaya anda jelas mengenai apa yang anda laburkan dan beli.

3. Peloton Interaktif (PTON)

Syarikat hebat dan berkembang pesat yang muncul dalam senarai adalah Peloton Interactive.

Bagi mereka yang mungkin belum pernah mendengar tentang platform kecergasan yang semakin meningkat ini, anda akan segera mendengarnya, kerana syarikat ini akan berkembang pesat pada tahun-tahun mendatang. Platform kecergasan mempunyai komuniti lebih daripada 2.6 juta ahli sehingga kini dan terus meningkat kerana menghubungkan ahli untuk melakukan kelas kecergasan dalam talian mereka, streaming kelas butik berkualiti tinggi dan kelas yang dipimpin oleh tenaga pengajar, bila-bila masa dan di mana sahaja di dunia melalui mereka platform dalam talian. Tidak ketinggalan bahawa Peloton juga mencipta basikal latihan dan treadmill yang berkaitan dengan internet, yang mana banyak orang menghubungkan syarikat itu dengan.

Oleh kerana bulan Disember kini berada di antara kita, Peloton akan menyaksikan peningkatan dan lonjakan penjualan yang lebih besar apabila pengguna membuat pembelian dalam talian dan juga jalan baru sesi kecergasan interaktif dalam talian yang semakin meningkat sebelum hari perayaan bulan ini.

Ketika Peloton datang ke bursa Nasdaq, jenama itu telah menunjukkan prestasi yang baik terutamanya memandangkan krisis COVID-19 yang telah menyaksikan gimnasium di seluruh dunia dekat yang menyebabkan individu bekerja di rumah melalui platform dalam talian, seperti Peloton.

Ketika laporan suku tahunan bulan September, laporan itu menunjukkan pertumbuhan 172% yang mengejutkan bagi syarikat yang melepasi semua harapan dari para penganalisis mengenai potensi pertumbuhan syarikat. Dan kenaikan 66% yang mengagumkan menjadi $ 524.6 juta dari tahun ke tahun berbanding tahun sebelumnya iaitu pada $ 316.7 juta.

Ketika kita melihat gambaran yang lebih besar untuk laporan akhir 2020, dilaporkan bahawa Peloton berusaha untuk mencapai sekitar $ 1.74 bilion yang merupakan kenaikan 89% tahun yang besar dan juga mengatasi ramalan penganalisis sebanyak $ 19 juta kerana mereka meramalkan $ 1.55 bilion.

Ringkasnya, platform kecergasan terkemuka hanya terbukti menjadi kejayaan besar dari segi kewangan dan memiliki potensi pertumbuhan tetapi juga “Memimpin jalur kecergasan melalui generasi berikutnya”.

Ini adalah stok mid-cap yang bagus untuk ditonton pada tahun 2021.

4. Redfin (RDFN)

Mengingat tahun 2020 telah menyaksikan syarikat naik ke puncak kerana peristiwa tahun ini, Redfin telah membanggakan diri di dunia Real Estate.

Syarikat harta tanah A.S., sama seperti syarikat hartanah UK telah melihat permintaan yang tinggi tahun ini, yang sangat hebat dan agak mengejutkan memandangkan peristiwa yang telah mengambil alih dunia tahun ini.

Tetapi kerana kadar gadai janji telah kompetitif dan dengan harga yang baik membeli harga rumah, termasuk faktor bahawa orang menghabiskan lebih banyak waktu di dalam kediaman mereka, telah membuat keputusan itu dalam pikiran mereka untuk memperdebatkan langkah berpotensi yang merupakan alasan besar mengapa lonjakan secara tiba-tiba meletus dalam industri harta tanah.

Bagi Redfin, saham syarikat ini pada masa ini turun sekitar 20% sejak laporan pada suku terakhir diberikan. Mengingat kejadian baru-baru ini, syarikat itu hampir dua kali ganda pada tahun 2020 ketika wabak ini mengambil alih dunia, ia membawa syarikat untuk terus maju dengan teknologi dan menggabungkan keduanya, teknologi dan harta tanah untuk transaksi yang lebih lancar dan cepat, yang menjadikannya potong di atas yang lain.

Sejauh ini Reffin mempunyai kapitalisasi pasaran $ 4,7 miliar, yang menunjukkan mereka mempunyai lebih banyak ruang dan ruang lingkup untuk berkembang lebih jauh dan memandangkan harta tanah maya, ini menunjukkan bahawa mereka memimpin pertumbuhan yang lebih besar sehingga 2021, kerana telah menunjukkan peningkatan pendapatan sebanyak 31% dari pengambilan maya barunya.

Oleh kerana aliran tunai meningkat untuk syarikat pada akhir suku dilaporkan menghasilkan $ 575 juta tetapi tentunya mempunyai hutang yang harus dibayar, tetapi ini menunjukkan dari bulan Mei ketika angka itu adalah $ 453 juta bahawa syarikat bergerak dalam satu arah, mereka bergerak ke hadapan.

Sekiranya anda berada di AS atau jika anda ingin membeli di dalam syarikat AS, ini adalah saham pertengahan saham kecil dan akan datang untuk menambah portfolio anda dalam industri harta tanah.

5. Aecom (ACM)

carta saham aecom

Sekarang kita ingin melangkah ke dunia kejuruteraan, dengan ‘satu yang harus ditonton’, Aecom.

Aecom adalah sebuah syarikat multinasional Amerika yang asalnya namanya AECOM Technology Corporation, tetapi hari ini kini hanya dikenali sebagai AECOM. Tersenarai di # 157 dalam senarai Fortune Amerika daripada senarai 500, menunjukkan skala sejauh mana syarikat berada dan merancang untuk melangkah lebih jauh.

Angka-angka yang dapat dilihat sehingga kini untuk syarikat menunjukkan pendapatan $ 13.2 bilion dengan pendapatan perkhidmatan bersih $ 6.2 bilion yang statistik tahun ke tahun menunjukkan penurunan sebanyak 2%.

Walau bagaimanapun, syarikat telah menunjukkan dan melaporkan dalam laporan baru-baru ini bahawa mereka meningkat sebanyak 25% dengan pendapatan operasi dan faedah tambahan yang menyebabkan aliran tunai meningkat 28% dan pendapatan bersih juga naik tepat di bawah 30%.

Ketua eksekutif AECOM, Troy Rudd berbicara dalam satu pernyataan mengenai cabaran yang dihadapi oleh pasukan dan seberapa baik mereka menangani wabak coronavirus yang sedang berlaku.

“Saya sangat bangga dengan bagaimana pasukan kami bertindak balas terhadap cabaran yang belum pernah terjadi sebelumnya tahun ini untuk memberikan pelanggan dan komuniti kami dan meletakkan perniagaan untuk kejayaan yang berterusan pada tahun 2021 dan seterusnya. Saya berterima kasih kepada para profesional kami kerana memberi tumpuan kepada keselamatan kesihatan keluarga dan pelanggan mereka, dan kesihatan perniagaan kami. Kami komited untuk menetapkan standard kecemerlangan baru dalam industri Perkhidmatan Profesional. “

Dengan komitmen yang menambah statistik, AECOM adalah syarikat yang cerah, teratur dan syarikat yang melihatnya pada tahun yang akan datang, yang menjadikan syarikat pertengahan topi ini dapat dibeli pada tahun 2021.

6. Bengkel Permainan (GAW)

carta stok gaw

Untuk perniagaan yang berpusat di Nottingham, Games Workshop membuktikan bahawa ia tidak akan melambat dalam waktu dekat dan telah terbukti menjadi penyekat pertunjukan kecil dalam FTSE 350.

Games Workshop boleh dikatakan sebagai prestasi terbaik dalam FTSE 350 selama lima tahun terakhir, yang dilaporkan bahawa dengan pulangan dan juga termasuk dividen dilaburkan semula sebanyak 1.600%. Yang anda fikirkan, merupakan pertumbuhan yang besar untuk memberikan pulangan yang begitu besar.

Perniagaan unik yang menghasilkan banyak keuntungan dari francais “Warhammer”, telah membuktikan bahawa apa-apa dapat dicapai kerana masih bertujuan untuk mewujudkan pertumbuhan lebih lanjut dan pulangan kewangan yang besar. Dari segi kewangan, Games Workshop secara kolektif memperoleh pendapatan sebanyak £ 70 juta yang merupakan lonjakan besar dari £ 12.3 juta pada tahun 2015.

Sebagai fanatik Warhammer, bukan hanya di UK tetapi di peringkat antarabangsa dapat bersama-sama bergabung dalam komuniti dalam talian, yang pada tahun 2016 menarik 5 juta pengguna dan 70 juta paparan halaman yang dilaporkan dalam dua tahun pertama. Angka dari Februari 2020 menunjukkan bahawa lebih dari 500 video telah dimuat naik setiap tahun, yang ketika laporan baru sampai tahun depan dengan angka tahun ini, kemungkinan besar akan meningkat.

Oleh itu, bagi sebuah syarikat UK, syarikat top-cap ini adalah yang perlu diperhatikan dan berpotensi meletakkan pelaburan sehingga 2021.

Catatan: Harap maklum bahawa angka syarikat ini adalah dalam GBP.

7. Helen of Troy (HELE)

Helen of Troy Limited adalah perniagaan pengguna Amerika yang beribu pejabat di El Paso, Texas dan Hamilton, Bermuda.

Sekiranya anda belum pernah mendengar mengenai syarikat itu, HELE adalah rumah bagi beberapa jenama yang paling terkenal dalam industri kecantikan, kesihatan dan peralatan rumah tangga termasuk jenama terkenal seperti REVLON (jenama kecantikan), VICKS dan Honeywell, untuk beberapa nama perniagaan.

Saham pertengahan cap ini menyaksikan kenaikan pada awal tahun lebih dari 20% pada harga saham mereka dan walaupun peristiwa baru-baru ini masih terus berjalan lancar ke tahun 2021. Diharapkan oleh penganalisis bahawa syarikat itu akan berkembang sekitar 28% dalam beberapa tahun ke depan, dengan aliran tunai yang lebih tinggi dianggap berada di cakrawala juga yang pasti akan mengubah harga saham.

Jenama-jenama besar di bawah syarikat boleh dikatakan adalah kekuatan untuk tidak diperhitungkan, yang merupakan faktor besar bersama dengan menggali lebih jauh untuk mengetahui realiti seberapa baik Helen of Troy sebenarnya ditetapkan untuk adil dan berkembang dalam jangka panjang.

Untuk pelaburan pertumbuhan, Helen of Troy adalah peluang terbaik untuk menerajui 2021 dan juga diperingkat Zack’s Senarai # 1 sebagai salah satu syarikat top cap pertengahan yang boleh dibeli oleh pelabur, dan bukan hanya untuk pertumbuhan pendapatan tetapi untuk jangka masa panjang melangkah ke tahun-tahun baru yang akan datang.

8. FreshPet (FRPT)

carta stok freshpet

Tahun ini telah menjadi tahun yang indah bagi haiwan peliharaan di seluruh dunia, melihat ribuan anjing dan kucing di seluruh dunia memasuki rumah baru kerana kesan pandemi isi rumah yang banyak menghabiskan masa di rumah, dengan lebih banyak masa di tangan mereka, telah melihat lonjakan besar haiwan peliharaan yang dihuni dan pulang.

Oleh itu, secara semula jadi, kesan utama adalah makanan haiwan kesayangan yang perlu dibeli oleh pengguna, di sinilah Freshpet masuk dan mencuri perhatian di atas pesaingnya yang mencipta jenama yang unik ini.

Apa itu Freshpet?

Manusia mahu makan dengan sihat, mengapa haiwan kesayangan anda mesti berbeza?

Secara sederhana dan sederhana, Freshpet adalah pengeluar Amerika yang mencipta makanan haiwan kesayangan yang sihat dan segar yang kaya dengan vitamin untuk anjing dan kucing dengan hanya menggunakan bahan semula jadi. Apa yang menjadikan perniagaan haiwan peliharaan yang unik ini dari yang lain, hanyalah pendekatan manusiawi dari proses pembuatan, yang dilakukan dan disiapkan di dapur ketika kita menyiapkan makanan untuk kebaikan apa yang ditingkatkan oleh setiap makanan lazat, itu adalah benar-benar satu jenama baik yang telah ditunjukkan dengan pertumbuhannya selama ini.

Seiring dengan memberikan makanan kesayangan yang berkhasiat kepada haiwan peliharaan, Freshpet juga mengedarkan peti sejuk ke gedung peruncit untuk menawarkan produk mereka yang telah menghasilkan pendapatan yang luar biasa untuk jenama.

Freshpet ditubuhkan pada tahun 2006, dan sejak itu berkembang dengan pesat. Laporan pada suku ke-3 stabil, hasilnya menunjukkan bahawa syarikat meningkat pertumbuhan penggunaan sebanyak 31% dan di samping itu 251 kedai baru bersih telah ditambahkan pada tahun 2020.

Angka-angka menunjukkan dengan baik, namun sedikit di belakang di mana para penganalisis menjangkakan mereka dan mungkin berpotensi menjauhkan pendapatan $ 322 juta tahun ini, tetapi syarikat itu menunjukkan potensi yang baik untuk maju ke tahun 2021 dengan saham naik 2.36% pada hari Isnin 30th November menjadikan permodalan pasaran Freshpet menjadi $ 5.56 bilion.

Dengan penjualan yang didorong oleh syarikat dan melebihi, dan dengan cap pasaran yang semakin meningkat, syarikat ini merupakan salah satu saham pertengahan capaian untuk memasuki tahun 2021.

Catatan: Sekiranya harga saham tidak tepat, anda mungkin ingin mempertimbangkan pembelian masih kerana syarikat ini telah menetapkan kejayaan pertumbuhan yang besar.

9. Coty

carta saham coty

Syarikat kecantikan yang telah melalui semuanya pada waktunya, Coty meraih kehadirannya dalam senarai 15 teratas sebagai salah satu syarikat saham pertengahan untuk menjadi sebahagian pada tahun 2021.

Memiliki beberapa jenama kecantikan paling mewah di dunia, Coty bukan pemula di pasaran. Oleh itu, pra-coronavirus firma telah menyaksikan banyak kenaikan yang berlaku menyaksikan saham turun selama bertahun-tahun sebanyak 80%, tetapi faktor-faktor yang menyumbang kepada jumlah ini adalah faktor-faktor yang berat, yang kini telah keluar membiarkan syarikat menekan ke hadapan.

Menunggu pengesahan rasmi, Coty akan segera mengumumkan angka penjualan mereka yang menurut laporan Zacks akan dikeluarkan pada $ 1.40 bilion untuk suku ketiga. Sekarang apabila anda membandingkan angka ini dengan tahun ke tahun sebanyak $ 2,35 bilion, ini menunjukkan apa kesan yang ditimbulkan oleh pandemi koronavirus dan perubahan dalam syarikat.

Namun, setelah menyebutkan perkara di atas mengenai laporan penjualan tahun penuh, tahun ini telah dijangkakan oleh penganalisis antara $ 4,38 miliar hingga $ 5,17 tetapi untuk tahun berikutnya telah diramalkan dengan anggaran antara $ 4,44 miliar hingga $ 5,59 miliar, yang menunjukkan pertumbuhan yang stabil.

Sekiranya jenama kecantikan mencapai jualan yang dijangkakan sepanjang tahun, ia kelihatan tidak mungkin dengan angka dan kemungkinan besar akan menjadi malu, kerana dari laporan bulan November syarikat itu merosot di semua bidang seperti yang ditunjukkan oleh laporan tahun ke tahun. pendapatannya turun sebanyak 13%.

Walaupun begitu, jenama ini walaupun belum mempunyai tahun terbaik tahun ini terus melangkah ke tahun 2021. Pada bulan November stok meningkat sebanyak 12% dalam satu sesi dengan sasaran harga $ 10 dan pada hari Selasa 24 November, Pengarah Robert S. Singer membeli 5,000 saham Coty saham dengan nama besar lain yang sesuai.

Ketika syarikat kosmetik bergerak maju, telah melihat Coty mengurangkan kos dan saiz portfolio mereka ketika mereka ingin mengubahsuai syarikat dan dengan penambahan kosmetik Kylie di bawah jenama itu juga, diharapkan penjualan meningkat hingga 2021 dan tahun-tahun akan datang.

Syarikat kecantikan, Coty adalah saham top-cap untuk dibeli pada tahun 2021.

10. Hill-Rom Holdings (HRC)

carta saham bukit-rom

Sekiranya anda tidak berada dalam bidang profesion kesihatan, kemungkinan anda tidak pernah mendengar mengenai syarikat kesihatan ini sebelumnya. Hill-Rom Holdings adalah penyedia teknologi perubatan yang menerajui ciptaan mereka. Dari tempat tidur dan permukaan hingga komunikasi penjagaan, perabot penjagaan kesihatan dan banyak lagi, syarikat itu tidak akan berusaha keras.

Bagi sebuah syarikat yang ditubuhkan pada tahun 1915, telah mencapai prestasi yang luar biasa sejauh ini dan masih bertujuan untuk berkembang. Syarikat telah menunjukkan nisbah pembayaran yang rendah tahun ini, yang mendorong untuk mempercayai bahawa syarikat melakukan pelaburan semula yang baik ke dalam perniagaan, yang merupakan landasan yang baik untuk maju ke arah pertumbuhan.

Di seluruh dunia tahun ini, profesion penjagaan kesihatan telah mencapai tahap yang di luar kepercayaan mereka dan dengan pengumuman vaksin yang akan datang lebih awal daripada yang kita sangka, berita ini yang tidak hanya memungkinkan individu untuk kembali ke keadaan normal tetapi untuk Hill -Rom ia membuka jalan baru untuk penjualan lebih lanjut dengan teknologi dan unit tempat tidurnya. Dengan satu area yang sudah mulai diminati, adalah pencahayaan operasi.

Hill-Rom mempunyai ramalan tinggi untuk suku semasa, dengan ramalan antara $ 650.00 juta hingga $ 657.40 juta oleh penganalisis. Syarikat yang melaporkan penjualan $ 685.00 juta tahun lalu dijadualkan turun kerana kesan pandemi koronavirus yang memberi impak yang mencabar pada industri penjagaan kesihatan.

Secara keseluruhan, laporan tahun penuh tersebut berada dalam anggaran sekitar $ 2,77 miliar dan dengan ramalan untuk syarikat itu pada tahun kewangan berikutnya para penganalisis telah meramalkan penjualan antara $ 2,94 miliar hingga $ 2,89 miliar.

Bulat – Walaupun HRC telah naik dan turun sepanjang tahun 2020 dan dilaporkan telah menurun sebanyak 20% dari tahun ke tahun, tanda-tanda dan kejadiannya masih ada untuk syarikat kesihatan dan jika syarikat itu mendapat catatan yang betul pada saham, syarikat ini adalah saham mid-cap yang baik untuk membeli dan menyimpan portfolio anda sehingga tahun 2021 dan seterusnya.

11. LendingTree Inc. (TREE)

carta stok pokok pinjaman

LendingTree (TREE) adalah pasaran pinjaman dalam talian yang membolehkan pelabur berpotensi untuk berinteraksi dan berhubung dengan satu atau beberapa pengendali pinjaman yang mencari pinjaman, kad kredit, deposit terbaik dan banyak lagi.

Syarikat Amerika yang beribu pejabat di Charlotte, North Carolina telah melihat hasil yang bercampur-campur sepanjang laporan suku tahun ini, namun, syarikat itu semestinya akan terus diperhatikan.

Platform ini membolehkan anda dengan senang hati dan kemampuan untuk berbelanja dan meneroka hasil yang anda mahukan sama ada untuk gadai janji, pinjaman pelajar atau tawaran kad kredit dan bahagian terbaik, anda boleh membandingkan harga dan meneroka sebarang tawaran terkini.

Kedengarannya terlalu lurus ke hadapan untuk menjadi kenyataan.

Lebih-lebih lagi tahun ini, daripada tahun sebelumnya, dengan sedihnya telah meninggalkan ribuan jika tidak berjuta-juta orang yang risau akan keadaan kewangan mereka. Dan dengan kadar pengangguran yang tinggi pada tahap tertinggi sepanjang masa di seluruh dunia, ini menjadikan sukar dan sukar bagi pemberi pinjaman untuk memberi pinjaman pada masa-masa yang tidak menentu, yang telah memberi kesan secara semula jadi pada stok LendingTree.

Statistik pertumbuhan syarikat telah mengagumkan selama 5 tahun terakhir menunjukkan pendapatan tahunan sekitar 129.7%, tetapi dengan tahun 2020 membuat kemunduran -65.3%.

Tetapi selain yang jelas, kerana ekonomi meningkat begitu juga kemampuan untuk memberi pinjaman, itulah sebabnya dalam tahun depan tahun fiskal, pendapatan diramalkan akan meningkat sebanyak 20% menurut para pakar wall street.

Bagaimanapun, wang menjadikan dunia berputar-putar.

LendingTree adalah saham mid-cap yang baik untuk tahun 2021.

12. Tenaga Diamondback (FANG)

carta saham tenaga berlian

Syarikat Diamondback Energy (FANG) telah dinobatkan sebagai salah satu saham top-top bertaraf tinggi yang akan dilibatkan sekarang dan menjelang tahun 2021.

Seperti tahun ini, penyerahan bahan bakar karbon secara dramatik melanda persekitaran, kerana langkah-langkah penguncian dengan garis panduan ‘tinggal di rumah, bekerja dari rumah’, telah menjadikan tenaga Diamondback menjadi begitu popular. Tidak ketinggalan, ketika minyak berada di bawah $ 40 setong, tenaga berlian sebenarnya dapat memperoleh keuntungan.

Diamondback Energy dilaporkan meningkat 148% dalam 10 tahun terakhir, dan dengan kegiatan baru-baru ini yang berlaku mengenai syarikat itu, para pakar jalanan telah meninggalkan jenama ini dengan sangat baik ketika syarikat tenaga semakin kuat. Di samping itu, pengguna juga melihat dan menyedari pergerakan syarikat termasuk mengurangkan kos dan membayar hutang, yang merupakan faktor tambahan bagi pengguna untuk terus berdiri teguh dengan jenama bersama para pakar.

Sama seperti majoriti syarikat, Diamondback juga tidak terkecuali dan walaupun syarikat ini telah mengalami penurunan sepanjang tahun lebih dari 25%, masih berjalan dengan baik menuju masa depan dan seperti semua syarikat, mereka masih akan mempunyai cabaran mereka untuk diatasi.

Dengan aliran tunai lebih dari $ 1.7 bilion pada bulan September dan masih belum menambah baki 3 bulan, menunjukkan gambaran yang serupa dengan 2019 ketika angka itu adalah $ 1.8 bilion, menjadikan keuntungan syarikat tenaga itu stabil dan termasuk bahawa saham berada pada peratusan 80 Naik pada bulan November, ia kelihatan baik untuk syarikat tenaga ini.

Untuk menyimpulkan:

Semua pelaburan datang dengan risiko, bahkan saham mid-cap kerana tidak ada yang dijamin, tetapi ketika datang ke bahagian tenaga, Diamondback syarikat berada di landasan yang betul untuk menjadi syarikat mid-cap tenaga terbaik untuk menjadi bagian pada tahun 2021.

13. Nordstrom (JWN)

carta saham nordstrom

Nordstrom, Inc adalah sebuah department store Amerika yang mempunyai lebih dari 100 kedai di seluruh A.S. dan di tiga wilayah di Kanada.

Pertama, syarikat ini telah menunjukkan kemunculan semula yang hebat tahun ini setelah jatuh pada awal wabak coronavirus pada bulan Mac, dan baru-baru ini telah dilaporkan bahawa syarikat itu mempunyai aliran tunai operasi sekitar $ 150 juta, mulai bulan November dan sedang melihat yang hebat peningkatan jumlah penjualan dengan bahagian perniagaan e-dagang mereka, terutamanya ketika kita melangkah ke salah satu musim percutian perniagaan tahun ini.

Syarikat ini pasti akan membuat penjualan lebih besar dalam 4 minggu ke depan.

Walaupun stok Nordstrom turun lebih dari separuh pada tahun 2020 hingga sekarang, seperti kebanyakan peruncit dengan cara baru untuk maju dalam industri e-dagang dan dengan pengesahan vaksin, ia telah memberi syarikat banyak ruang untuk pertumbuhan akan maju.

Berdasarkan gambaran keseluruhan, penganalisis meramalkan kemungkinan penurunan 15% menjadi sekitar $ 3,12 bilion tahun ini dan menyaksikan kerugian per saham antara $ 0,09 – $ 0,10 pada suku ini, tetapi memandangkan peristiwa bencana tahun ini, jenama ini kembali kukuh.

Sebagai kesimpulan, walaupun industri runcit telah dilanda dengan teruk tahun ini, Nordstrom kembali baik dan merupakan pembelian yang baik pada tahun 2021 kerana dunia mulai perlahan-lahan menyesuaikan diri dengan jenama baru dan runcit yang mendorong untuk menjadi lebih kuat.

14. Kuasa Palam (PLUG)

Baiklah, baik, Plug Power sudah membuat suaranya terdengar di pasaran, betul?

Plug Power Inc. adalah syarikat pembuatan peralatan elektrik Amerika yang memberi tumpuan sepenuhnya pada sistem sel bahan bakar hidrogen yang menggantikan bateri di dalam peralatan dan juga kenderaan yang digerakkan oleh elektrik. Walaupun syarikat itu beribu pejabat di New York City, ia juga mempunyai pejabat yang berpusat di Washington dan pejabat tambahan di NYC.

Menurut laporan, syarikat pembuatan elektrik meningkat 106% dari tahun ke tahun, yang menyebabkan wall street mempunyai buzz semula jadi di sekitar syarikat yang bertenaga ini dan dengan syarikat itu-apa yang membanggakan ‘status selebriti’ di dalam wall street pasaran pada masa ini.

Tetapi walaupun berita baik yang melingkari syarikat, ia masih belum menguntungkan dan telah menunjukkan kerugian sesaham $ 0.11 berbanding angka yang dijangkakan sebanyak $ 0.07. Tetapi dalam gambaran yang lebih besar, bagi syarikat ini tentunya ini bukan berita baik tetapi tidak membimbangkan, kerana rancangan yang telah dibuat untuk syarikat pembuatan elektrik berkuasa ini sudah berjalan.

Untuk saham yang pasti boleh berubah dari satu arah ke jalan yang lain, telah mencatatkan nilai tertinggi 52 minggu $ 19.02 dan kenaikan lebih dari 700% pada tahun 2020. Termasuk dalam kenaikan itu adalah rancangan lima tahun syarikat yang diumumkan tahun lalu. Syarikat itu berpotensi menghasilkan $ 1 bilion dalam pengiraan bil kasar dan $ 170 juta keuntungan operasi pada akhir 2024.

Dengan rancangan ini digerakkan dan dengan angka dan ramalan terkini yang diramalkan, menarik perhatian banyak pelabur, beberapa di antaranya mungkin tidak mempunyai syarikat dalam pandangan mereka sebelumnya, yang akan mulai membeli dengan ini.

Dengan had pasaran syarikat sebanyak $ 5.6 bilion dan matlamat syarikat untuk menjana pendapatan $ 1 bilion, bersama dengan masa depan kereta elektrik yang menerajui, ini adalah salah satu ‘penyelesaian sel hidro canggih’ yang tidak boleh dilupakan pada tahun 2021.

15. Lima Bawah (LIMA)

lima carta saham di bawah

Sebagai entri terakhir dalam senarai, Five Below mengambil tempat.

Kedai diskaun Amerika sangat digemari oleh generasi muda terutamanya, di mana mereka dapat membeli barang dalam permintaan tetapi dengan harga potongan. Dengan lebih dari 900 kedai yang ditempatkan di seluruh AS dan dengan kedai-kedai yang menawarkan semuanya dari gula-gula hingga pakaian dan banyak lagi, ia adalah satu jenama runcit yang berjalan lancar, dengan mempertimbangkan memasuki bulan terakhir tahun ini.

Namun, dengan menggariskan positif Lima Di Bawah ini tidak dapat dilakukan dengan cepat ketika datang ke sisi perniagaan e-dagang yang terbukti hampir tidak ada untuk jenama tersebut, terutama mereka tidak memperoleh keuntungan dari penjualan dalam talian . Tetapi sehubungan dengan ini, mereka baru memasuki pasar membeli-belah dalam talian dan mungkin memerlukan masa untuk jalan ini mulai menghasilkan pendapatan yang baik.

Memandangkan musim percutian ada di antara kita, Five Di bawah ini menyaksikan penurunan penjualan baru-baru ini kerana tindakan penguncian semula yang dikenakan di AS yang telah memendekkan musim membeli-belah syarikat itu. Tetapi di sisi lain, penganalisis telah meramalkan bahawa Five Under akan melihat pertumbuhan terkuatnya pada suku tahun yang mana Wall Street telah meramalkan potensi kenaikan penjualan bersih sebanyak 18%..

Kedai ini mempunyai satu kelebihan yang baik dibandingkan dengan peruncit lain, kerana syarikat berjalan sesuai dengan kesan ekonomi yang sedang berlaku. Membolehkan pengguna membeli produk yang sesuai secara kewangan dalam jangkauan perbelanjaan semasa mereka, yang pasti akan meningkatkan penjualan bersih perniagaan dengan pasti.

Ketika dunia perlahan-lahan bergerak maju, Five Below bekerjasama dengan pengguna untuk memenuhi dan memenuhi keperluan mereka. Dan bagi syarikat yang mempunyai kapitalisasi pasaran $ 8,83 bilion, terbukti apa yang paling baik kerana ia berkembang sehingga menjelang tahun 2021.

Fakta: Petunjuk ada dalam namanya, semua barang di kedai runcit adalah $ 5 atau ke bawah. Namun, syarikat itu baru sahaja mengenakan pembeli baru bernilai $ 10 dolar untuk mewujudkan jalan baru dalam jenama tersebut.

Kata akhir mengenai saham pertengahan cap terbaik untuk dilaburkan pada tahun 2021

Dan di sana anda memilikinya, 15 saham top-top yang tidak boleh dilewatkan untuk dibeli menjelang 2021.

Perlu diingat, bersama dengan 15 saham topi pertengahan yang disebutkan di atas, terdapat banyak stok lagi dan akan datang untuk pertumbuhan yang hebat pada tahun 2021, yang selalu bijak untuk melakukan penyelidikan sebanyak mungkin sebelum memilih saham yang akan dibeli.

Adakah Stok Mid-Cap Tepat Untuk Anda?

Dari semua perkara di atas, saham stok pertengahan mungkin bukan untuk semua orang. Walau bagaimanapun, jika anda seorang pelabur yang suka menyimpan pelaburan jangka panjang (lima tahun atau lebih), mencari keseimbangan pertumbuhan yang lebih tinggi bercampur dengan turun naik yang lebih rendah tetapi dengan naik-turun sesekali di sana sini (kerana tidak ada pelaburan atau seumur hidup dijamin), maka stok mid-caps dirancang dengan sempurna untuk anda dan untuk membina portfolio anda.

Catatan terakhir, selalu lakukan penyelidikan yang diperlukan yang anda rasa perlu lakukan, sehingga anda merasa selesa dan mempunyai pemahaman yang baik tentang apa yang anda lalui, yang berlaku untuk semua pelaburan yang anda buat.

Ingin Mula Melabur Dalam 15 Saham Mid-Cap Untuk 2021?

Memiliki semua maklumat yang anda perlukan siap dan segar di fikiran dan tangan anda, adakah anda sudah bersedia untuk membeli stok mid-cap terbaik hingga tahun 2021? Sekarang anda perlu mencari broker yang paling sesuai untuk memulakan perjalanan anda ke saham pertengahan capaian pada tahun 2021.

Terdapat banyak platform perdagangan terkemuka yang dapat menawarkan segala yang tersedia 24/7 apabila anda memerlukannya, tetapi satu platform yang dengan cepat menjadi platform perdagangan yang diiktiraf di dunia adalah eToro.

Platform pelbagai aset membolehkan anda mempunyai akses kepada semua, jika bukan sebahagian besar saham pertengahan dan stok kategori lain pada masa lapang anda. Anda boleh membeli seberapa banyak stok yang anda mahukan, dengan deposit kecil sebanyak $ 200 dan apa yang membuatnya lebih manis adalah komisen 0%.

eToro – Broker Saham Teratas, Beli saham dengan 0% Komisen

broker etoro

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam pasaran saham selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Modal anda berisiko. Bayaran lain mungkin dikenakan

Sama ada anda pemula saham atau pemula untuk melabur, anda boleh mempelajari semua muslihat perdagangan melalui platform moden dan mudah yang mudah ini.

Atau jika anda merasa belum cukup bersedia, tidak ada tekanan, anda hanya boleh melangkah mundur, belajar dan melakukan sebanyak mungkin penyelidikan dan juga mengawasi stok yang anda fikir mungkin berminat, jadi anda dapat melihat sebelum melabur bagaimana harga saham naik dan dengan cara itu anda memberi kelebihan yang lebih baik kepada anda sebelum anda mula melabur modal anda kerana anda akan mempunyai pemahaman yang lebih mendalam tentang bagaimana pelaburan dalam pasaran saham beroperasi.

Untuk pembacaan lebih lanjut mengenai saham terbaik untuk dilaburkan pada tahun 2021, lihat dua artikel di bawah ini yang akan menambah pengetahuan anda dan menambahkan lebih banyak wawasan mengenai syarikat lain yang patut diperhatikan untuk memasuki tahun 2021:

10 Stok Pertumbuhan Teratas Untuk Dibeli Pada 2021

15 Stok Teratas Yang Akan Meledak Pada 2021?

Perkara utama:

 • Saham mid-cap adalah istilah yang diberikan untuk syarikat dengan nilai kapitalisasi pasaran (market- cap) antara $ 2 bilion hingga $ 10 bilion.
 • Ciri utama yang menonjol bahawa saham pertengahan menarik bagi pelabur adalah pertumbuhan sebagai pelaburan dan meningkatkan keuntungan kewangan, bahagian pasaran dan terakhir di dalamnya untuk jangka panjang.
 • Saham pertengahan tidak berisiko seperti saham kapital kecil, ia dianggap lebih stabil.
 • Penasihat kewangan telah memberi nasihat bahawa kunci untuk meminimumkan risiko adalah memiliki portfolio yang pelbagai di bawah kawalan anda.
 • Saham pertengahan mempunyai risiko sama seperti semua pelaburan tetapi pada skala yang lebih kecil berbanding dengan saham kecil.
 • Akhir sekali, pastikan anda merasa 100% selesa dengan pelaburan yang anda pilih, lakukan seberapa banyak masa dan penyelidikan yang anda perlukan untuk memulakan atau meneruskan perjalanan pelaburan anda.

Semua perdagangan mempunyai risiko. Prestasi masa lalu bukanlah jaminan hasil yang akan datang.

Pendapat yang dinyatakan dalam Laman web ini bukan merupakan nasihat pelaburan dan nasihat kewangan bebas harus dicari jika sesuai.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector