Beli Bitcoin Dengan Paypal tanpa Pengesahan (ID): 6 Kaedah Terbaik

Adakah anda mencari kaedah di mana anda boleh membeli Bitcoin (BTC) menggunakan PayPal? Kemudian anda telah sampai ke tempat yang betul kerana saya akan menerangkan di sini kaedah terbaik yang biasanya digunakan untuk membeli BTC dengan PayPal. Ketika membeli Bitcoin cryptocurrency terdesentralisasi pertama di dunia, pengguna kebanyakannya lebih suka menggunakan PayPal sebagai kaedah pembayaran mereka untuk membeli BTC. Sebabnya ialah mereka merasa senang dan senang digunakan. Lebih-lebih lagi, ini adalah kaedah pembayaran segera untuk membeli bitcoin tanpa pengesahan.

Tetapi masalahnya ialah tidak banyak platform pertukaran bitcoin yang menyokong PayPal sebagai kaedah pembayaran dan ini menimbulkan kesukaran bagi mereka yang ingin membeli BTC dengan PayPal. Bagi mereka, saya telah menyenarai pendek beberapa cara popular yang boleh mereka gunakan untuk membeli bitcoin menggunakan PayPal. Ini dijelaskan lebih lanjut di bawah secara terperinci.

Beli Bitcoin (BTC) Dengan PayPal tanpa Pengesahan (ID)

1. LocalCryptos

Localcryptos adalah pasaran BTC peer-to-peer (P2P) dengan lebih dari 100k + pengguna di 130 negara yang membolehkan anda membeli Bitcoin (BTC) dengan PayPal. Di Localcryptos, anda membeli bitcoin dengan membuat pertukaran dengan pengguna lain di platform.

Ia menggunakan perkhidmatan escrow yang selamat untuk melindungi transaksi anda yang dibuat dengan PayPal. Pada Localcryptos, hanya memerlukan kurang dari lima belas minit untuk menyelesaikan transaksi PayPal. Semua pemindahan PayPal adalah cepat dan pantas.

Cara Membeli BTC pada Localcryptos menggunakan PayPal no ID Verification

Inilah cara anda boleh membeli bitcoin di Localcryptos menggunakan PayPal:

Daftar ke Localcryptos

Pada mulanya, daftar ke Localcryptos dan buat akaun anda. Setelah anda selesai dengan pembuatan akaun di Localcryptos, anda akan dapat memulakan perdagangan anda.

Cari Penjual PayPal

Pada langkah seterusnya, cari penjual PayPal yang sesuai yang memenuhi kehendak anda dari senarai penjual PayPal yang ada.

** Pastikan untuk memeriksa profil dan reputasi penjual.

Pilih jumlah BTC yang ingin anda beli

Pada langkah ketiga, anda perlu memilih jumlah Bitcoin (BTC) yang harus anda beli.

Pindahkan Wang Menggunakan PayPal

Pada langkah terakhir, anda harus memindahkan wang menggunakan PayPal sebagai kaedah pembayaran anda. Penjual akan memasukkan Bitcoin dalam dompet escrow dan akan memberikan anda maklumat pemindahan PayPal. Selepas itu, anda perlu menghantar wang kepada penjual dengan PayPal. Sebaik sahaja pembayaran dilunaskan, jumlah Bitcoin akan dikeluarkan ke dalam dompet anda dari dompet escrow. Baca Juga Ramalan Harga Chainlink 2021 hingga 2025

2. Senang

Paxful adalah cara lain yang popular di mana anda boleh membeli bitcoin dengan PayPal. Paxful pada dasarnya adalah pertukaran cryptocurrency peer-to-peer (P2P) yang diasaskan oleh sekumpulan pemaju pada tahun 2015 dan membolehkan pengguna membeli atau menjual BTC.

Pertukaran cryptocurrency yang berpangkalan di Amerika Syarikat menawarkan pengguna pasaran yang bagus untuk membeli Bitcoin dengan PayPal adalah cara yang selamat dan segera.

Cara membeli BTC dengan PayPal di Paxful tanpa sebarang pengesahan

Membeli BTC dengan PayPal di Paxful cukup mudah dan senang. Ini adalah bagaimana anda boleh membeli BTC menggunakan PayPal di pertukaran cryptocurrency Paxful:

Langkah 1 – Daftar dengan Paxful dan buat akaun anda dengan mengisi borang yang diberikan di bawah:

Langkah # 2 – Setelah membuat akaun, pergi ke bahagian Beli Bitcoin yang terdapat di laman web.

Langkah # 3 – Selepas itu, anda perlu memilih PayPal sebagai kaedah pembayaran anda dan kemudian pilih jumlah BTC yang anda ingin beli dan pilih mata wang yang akan anda bayar seperti USD.

Langkah # 4 – Kemudian periksa senarai tawaran yang tersedia di platform dan pilih yang sesuai yang sesuai dengan keperluan anda dan memuaskan anda.

Langkah # 5 – Kemudian mulakan perdagangan anda dan selesaikan perjanjian anda dengan penjual.

Langkah # 6 – Kosongkan pembayaran anda dengan mengikuti arahan penjual.

Langkah # 7 – Setelah pembayaran anda disahkan, anda akan dapat menerima Bitcoin dari penjual.

Walaupun Paxful disokong di seluruh dunia, terdapat beberapa negara di mana ia tidak tersedia. Ini termasuk Libya, Yaman, Sudan, Iraq, Syria, Korea Utara, dan beberapa yang lain.

3. eToro

Salah satu kaedah yang paling banyak digunakan untuk membeli Bitcoin (BTC) dengan PayPal adalah eToro, platform perdagangan sosial yang membolehkan anda membeli bitcoin. Ini adalah cara mudah untuk membeli bitcoin menggunakan PayPal. eToro ditubuhkan pada tahun 2007 dan menawarkan pengguna untuk memperdagangkan pelbagai jenis produk perdagangan seperti cryptocurrency, forex, komoditi, mata wang, dan saham.

eToro menyokong pelbagai jenis cryptocurrency termasuk Bitcoin dan Ethereum. Anda boleh membeli bitcoin dengan kos yang sangat rendah di platform perdagangan eToro. eToro tersedia untuk pengguna di seluruh dunia kecuali beberapa negara termasuk Bosnia, Kanada, Sudan, Syria, Yemen, Uganda, Guinea, Libya, Korea Utara, dan banyak lagi yang lain.

Bayaran eToro agak rendah dan menyokong pelbagai pilihan pembayaran termasuk PayPal.

Cara membeli Bitcoin menggunakan PayPal melalui eToro

Anda boleh membeli bitcoin dengan PayPal melalui eToro dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

Langkah 1 Pertama sekali, buat akaun anda dengan eToro dengan menyerahkan maklumat peribadi anda seperti nama, nama pengguna, e-mel, dan nombor telefon.

Langkah # 2 – Selepas itu, anda diminta untuk mengesahkan identiti anda.

Langkah # 3 – Kemudian pilih jumlah yang anda mahu simpan dan pilih mata wang yang anda mahukan.

Langkah # 4 Pada langkah seterusnya, anda harus memilih PayPal sebagai kaedah pembayaran anda.

Kini anda sudah bersedia untuk membeli bitcoin dengan PayPal. Pilih jumlah BTC yang ingin anda beli dan buat pesanan beli.

Ingin menukar bitcoin anda menjadi riak di sini adalah panduan langkah demi langkah kami BTC ke XRP

4. Xcoins

Xcoins, yang merupakan penyedia platform pinjaman mata wang digital dalam talian, juga membolehkan anda membeli bitcoin dengan PayPal. Anda boleh mendapatkan bitcoin melalui Xcoins dengan serta-merta menggunakan PayPal atau kad kredit. Ia seratus peratus selamat dan selamat. Xcoins lebih suka meminjamkan Bitcoin kepada anda daripada menjualnya kepada anda.

Di platform pinjaman Bitcoin ini, anda ditawarkan kadar faedah terendah. Walau bagaimanapun, anda mesti membayar kadar faedah apabila anda mendapat pinjaman. Xcoins disokong di banyak negara di seluruh dunia termasuk United Kingdom, Turki, Jerman, Hong Kong, Nigeria, Pakistan, Mesir, Brazil, Denmark, Jepun, Nepal, dan beberapa negara lain.

Bagaimana anda boleh mendapatkan BTC dengan PayPal di Xcoins

Prosedur untuk mendapatkan bitcoin dengan PayPal di platform Xcoins sangat mudah kerana hanya terdiri daripada beberapa langkah.

Daftar dengan Xcoins

Pada langkah pertama, anda diminta untuk mendaftar dengan Xcoins dan mendaftarkan diri anda. Untuk pendaftaran, anda perlu memberikan bukti kelayakan peribadi anda seperti nama depan, nama belakang, dan alamat e-mel anda. Prosedur pendaftaran hanya memerlukan beberapa minit.

Lakukan Pembayaran Anda dengan PayPal

Langkah kedua adalah menentukan jumlah yang perlu anda beli dalam Bitcoin dan kemudian membuat pembayaran dengan memilih PayPal.

Terima Bitcoin (BTC)

Setelah anda membuat pembayaran menggunakan PayPal, anda akan dapat menerima Bitcoin ke dalam dompet anda yang dibuat di Xcoins.

5. Plus500

Plus500 juga merupakan pasaran yang sesuai untuk pengguna membeli atau menjual Bitcoin menggunakan PayPal. Plus500 adalah platform perdagangan CFD cryptocurrency dalam talian yang secara relatifnya menawarkan kadar komisen yang rendah untuk perdagangan. Syarikat yang berpangkalan di UK telah dikawal selia dan diberi kuasa oleh Financial Conduct Authority (FCA). Ini bermaksud bahawa ia adalah pasaran perdagangan yang boleh dipercayai.

Penduduk di United Kingdom, Hong Kong, Emiriah Arab Bersatu, Australia, Kuwait, Norway, Denmark, Singapura, dan beberapa negara lain dibenarkan mengakses platform Plus500. Sementara itu, ia tidak tersedia untuk pengguna Zimbabwe, India, Amerika Syarikat, Brazil, Nigeria, Iran, Mesir, Kanada, dll..

Beli Bitcoin dengan PayPal melalui Plus500: Panduan langkah demi langkah

Ikuti langkah-langkah berikut untuk membeli bitcoin dengan PayPal melalui Plus500:

Langkah 1 Cipta akaun anda

Langkah pertama yang harus anda ikuti adalah membuat akaun dengan Plus500 dengan mengisi borang pendaftaran dengan memberikan e-mel dan kata laluan anda. Selepas itu, sahkan akaun anda.

Langkah # 2 Buat deposit dengan PayPal

Langkah seterusnya adalah membuat deposit ke akaun Plus500 anda melalui kaedah pembayaran. Anda boleh memilih PayPal untuk menyimpan wang. Untuk memulakan perdagangan dengan Plus500, anda diminta untuk memasukkan jumlah minimum $ 100 ke dalam akaun anda.

Langkah # 3 Beli Bitcoin

Pada langkah terakhir, anda sudah bersedia untuk membeli bitcoin. Pergi ke bahagian ‘Perdagangan’ dan buat perdagangan di sana. Melalui senarai cryptocurrency yang ada, pilih Bitcoin (BTC) dan kemudian klik “beli” untuk berdagang dengannya.

6. WirexApp

WirexApp adalah pilihan yang baik bagi mereka yang ingin membeli Bitcoin menggunakan PayPal kerana ia cepat dan mudah digunakan. Namun, kali pertama, diperlukan sekitar satu hingga dua hari untuk pemindahan. Ini membolehkan anda memindahkan cryptocurrency anda ke seluruh dunia dengan cara yang cekap.

Berikut adalah negara di mana WirexApp tersedia yang membolehkan anda membeli bitcoin di sana:

Slovakia, Serbia, Marino, Turki, Georgia, Iceland, Israel, Maghribi, Estonia, Jordan, Chile, Malta, Arab Saudi, Lesotho, Liechtenstein, Filipina, Bulgaria, Latvia, Itali, Gibraltar, Croatia, Malaysia, Emiriah Arab Bersatu, Bahama , dan beberapa yang lain.

Cara menggunakan WirexApp untuk Membeli BTC dengan PayPal

Cukup ikuti panduan langkah demi langkah yang diberikan di bawah dan anda boleh membeli bitcoin dengan mudah menggunakan PayPal di platform WirexApp.

Langkah pertama adalah mendaftar dan membuat akaun anda di WirexApp. Membuat akaun adalah langkah wajib untuk anda ikuti sekiranya anda ingin membeli BTC dengan PayPal melalui WirexApp.

Pada langkah kedua, anda harus membuka akaun PayPal anda dengan log masuk ke dalamnya. Sebaik sahaja anda melakukannya, terus ke bahagian “Wang” dengan mengkliknya dan tambahkan kad di sana.

Selepas itu, anda perlu menambahkan kad lain ke dalam akaun PayPal anda untuk meningkatkan had penghantaran anda seperti yang ditunjukkan di bawah dalam gambar:

Pada langkah seterusnya, anda perlu memasukkan ke dalam kotak maklumat yang berkaitan dengan kad WirexApp.

Selepas itu, perkara seterusnya yang diperlukan oleh PayPal adalah mengesahkan kad anda yang merupakan langkah penting untuk menambahkan kad WirexApp ke PayPal.

Apabila anda log masuk ke akaun anda di WirexApp, kod pengesahan akan dihantar kepada anda untuk pengesahan kad debit anda. Setelah anda melihatnya, anda mesti mengesahkan kod ini.

Sekarang, anda sudah bersedia untuk mula membeli Bitcoin dengan PayPal melalui WirexApp.

Kesimpulan:

Saya telah memperkenalkan anda secara ringkas dengan semua kaedah di atas dan bagaimana anda boleh menggunakannya untuk membeli bitcoin dengan PayPal. Sekarang terserah anda untuk memutuskan kaedah mana yang anda fikir paling baik untuk anda pilih untuk membeli Bitcoin (BTC) menggunakan PayPal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me