Lima Sebab Untuk Membeli Ripple XRP Pada Mei 2018

Riak – XRP kini merupakan salah satu projek yang paling kukuh di Crypto Market. Dengan ROI 36,000%, XRP berada pada tahun 2017, pelaburan paling menguntungkan di Crypto Market. Ripple menduduki tempat ketiga di permodalan pasaran Crypto Market, dan merupakan permulaan yang disokong oleh usaha sama dengan pejabat di San Francisco, New York, London, Luxembourg, dan Sydney. Pemimpin Ripple menyatukan pengalaman selama puluhan tahun dalam teknologi, perkhidmatan kewangan, dan kepatuhan. Ripple menyatakan tujuan penggunaan teknologi pembayaran rentas sempadan dan penggunaan XRP sebagai penyangga antara pemindahan wang fiat.

Pasukan Ripple tahun lalu membuat kemajuan yang menakjubkan dalam melaksanakan teknologinya. Alat XCurrent kini digunakan oleh lebih daripada 100 institusi kewangan di seluruh dunia. Pada Q1-2018, Ripple mengumumkan lima pelanggan percubaan XRapid baru – Western Union, Cambridge Global Payments, MercuryFX, IDT, dan MoneyGram. Selama tahun ini, salah satu syarikat ini dijangka akan mengumumkan penggunaan langsung XRapid dan XRP dalam pemindahan wang rentas sempadan.

Pada bulan Januari tahun ini, Cuallix melancarkan alat Cuallet. Cuallix adalah institusi kewangan pertama di dunia yang menggunakan XRapid dan, secara implisit, mata wang XRP dalam pemindahan wang rentas sempadan. Cuallix membuat pemindahan wang antara Mexico dan Amerika Syarikat.

Sebarang keputusan pelaburan dibuat setelah meneliti data asas syarikat berkenaan. Saya membuat kajian sendiri dan membuat kesimpulan bahawa XRP kini adalah pembelian terbaik. Inilah 5 sebab mengapa saya fikir duit syiling XRP adalah pembelian terbaik.

1. Teknologi unggul

riak kelajuan xrp

XRP dirancang khusus untuk dapat mengubah pemindahan wang rentas sempadan semasa. Kami bercakap mengenai SWIFT lama dan perlahan. Pada masa ini, pertukaran dengan SWIFT antara dua negara boleh berlangsung dari 3 hingga 5 hari. Belum lagi kos pemindahan ini, yang tidak boleh diabaikan, terutamanya jika kita bercakap mengenai pemindahan puluhan ribu dolar.

Penggunaan XRapid dan XRP dalam pemindahan wang rentas sempadan mengurangkan kos pemindahan SWIFT klasik sebanyak 60%. XRP adalah teknologi blockchain generasi ketiga. Sebagai contoh, Bitcoin adalah mata wang crypto pertama, dengan teknologi blockchain generasi pertama.

Pemindahan XRP dilakukan dalam 4 saat. Sebagai perbandingan, pemindahan Ethereum dilakukan dalam masa kira-kira 3 minit dan pemindahan Bitcoin dalam 10 hingga 30 minit.

XRP dapat melakukan 1500 pemindahan sesaat, pemindahan Ethereum 15 / saat dan pemindahan Bitcoin 7 / saat. Anda dapat melihat bahawa teknologi XRP jauh lebih unggul daripada dua syiling yang lain.

2. Harga Lebih Murah (TA)

harga riak

Nah, harga yang murah adalah sebab utama mengapa XRP harus dibeli pada bulan Mei. Crypto Market mengalami pembetulan yang kuat selama tiga bulan terakhir. XRP mengalami penurunan sekitar 90% berbanding ATH dari 3.60 USD. The harga terendah dicapai oleh XRP adalah 0.45 USD.

BACA XRP untuk Akhirnya Ditambahkan Sebagai Kutipan Mata Wang di Binance – CZ


Carta hari ini menunjukkan bahawa pasaran bear sudah berakhir dan kita berada dalam tempoh penyatuan. Bitcoin, orang yang memberikan nada keseluruhan pasaran kripto, telah melanggar garis arah aliran dan akan mengesahkannya sebagai sokongan. Petunjuk MACD yang digunakan oleh banyak peniaga untuk membeli isyarat adalah positif di wilayah ini. Mana-mana peniaga tahu bahawa mata wang yang dibeli pada -70, -90% berbanding ATH akan membawa keuntungan yang sangat baik.

Pada ketika ini, XRP adalah mata wang yang dinilai rendah. Di bawah ini anda mempunyai setiap hari Carta XRP / USD. Apa yang dapat kita lihat di sana?

poloniex xrp usdt 28 Apr 2018 16 24 16

Kejatuhan keganasan yang bermula pada bulan Januari adalah tenang. Kami mempunyai tempoh pengumpulan. Kami menjangkakan pembentukan kepala dan bahu corak terbalik. Sehingga kini, bahu kiri terbentuk dan bahagian bawah (bawah). Saya menjangkakan carta harian menunjukkan bahu kanan (0.65-0.70 USD) dan harga akan berkembang dengan cara yang sangat serupa dengan garis kuning yang dilukis. Juga, dapat dilihat bahawa harganya sekali lagi telah melebihi purata 200 hari (garis biru). Melebihi untuk kali kedua rata-rata bergerak 200 hari menunjukkan bahawa beruang sudah letih dan tidak lama lagi kenaikan harga akan meningkat.

Membeli XRP di kawasan bahu lurus dalam kisaran harga 0.65-0.70 USD akan menjadi strategi yang optimum dalam tempoh berikutnya. Anda juga boleh menunggu isyarat beli dari alat MACD.

Melepasi rintangan utama pada 1,25 USD akan membuka jalan untuk mencapai bekas ATH dari 3,6 USD. Sudah tentu, menyentuh ATH tidak akan berlaku dalam beberapa hari. Mencapai ATH mungkin akan menjadi langkah yang kompleks yang mungkin memerlukan beberapa bulan. Sudah tentu, ada versi ATH yang akan disentuh lebih cepat jika salah satu berita dalam perenggan 4 artikel ini muncul. Kesimpulannya, beli dan TAHAN selama satu tahun. Perhatikan bahawa pada masa ini, membeli XRP menghormati salah satu peraturan perdagangan utama: “Beli Murah”.

3. Potensi Pembangunan.

Ripple Plan untuk XRP menyediakan Alat XCurrent terlebih dahulu. Selepas itu, setelah keperluan kecairan mencukupi, institusi kewangan dan bank dapat memilih untuk beralih ke alat XRapid, yang secara implisit menggunakan mata wang XRP.

Salah satu objektif yang dicadangkan Ripple tahun ini ialah memasukkan XRP di seberapa banyak pertukaran. Ini akan mewujudkan lebih banyak kecairan untuk mata wang XRP.

Baru-baru ini, dalam temu ramah dengan Jepun, CEO Ripple – Brad Garlinghouse berkata:

“Kami akan mempromosikan pengenalan dan menetapkan matlamat untuk lebih daripada separuh bank dunia untuk menggunakan perkhidmatan pengiriman wang syarikat dalam lima tahun akan datang.”

4. Berita

Terdapat beberapa berita penting yang biasa saya jangkakan pada tahun 2017. Salah satu berita adalah penggunaan XRapid dan XRP secara langsung dalam pemindahan wang rentas sempadan oleh Western Union, MoneyGram atau SBI.

BACA Secara rasmi kelahiran krisis Bitcoin 2017 di China dengan penutupan BTCChina

Sudah tentu, jangan menolak kemungkinan salah satu bank yang sedang menggunakan alat XCurrent akan mengumumkan pertukaran ke penggunaan langsung XRapid dan XRP.

Ketua Pegawai Eksekutif Ripple-Brad Garlinghouse juga baru-baru ini mengatakan bahawa kadar penggunaan instrumen XCurrent begitu pantas sehingga Ripple tidak akan mengumumkan adopsi ini. Hanya akan ada satu berita apabila XCurrent akan digunakan oleh lebih daripada 200 institusi kewangan.

5. Pendapatan, (ROI) melebihi Purata.

Dengan ROI 36,000%, XRP berada pada tahun 2017, pelaburan paling menguntungkan di Crypto Market. 

riak prestasi terbaik xrp

Tahun ini, Crypto Market merupakan krisis paling teruk dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Pasaran bear telah menyebabkan penurunan sebanyak 80-90% untuk sebilangan duit syiling. XRP tidak terkecuali dan mengalami penurunan 90% dari ATH dari 3.60 USD. Penurunannya jauh lebih tinggi daripada Bitcoin.

Tetapi penurunan besar ini dan fakta bahawa data asas dari Riak dan XRP sangat bagus, menjadikan mata wang XRP mencari pelabur besar. Mereka akan selalu mencari mata wang yang dinilai rendah yang mempunyai data asas yang sangat baik.

Sekarang saya mengedit artikel ini, Harga XRP adalah 0.87 USD. Mencapai ATH 3.60 USD bermaksud ROI hampir 500%. Pada Bitcoin, mencapai ATH 20000 USD bermaksud hanya ROI 250%. Telah diketahui bahawa mata wang yang murah akan tumbuh lebih banyak (dalam peratus) daripada mata wang yang mahal. Penjelasannya mudah. Mata wang itu akan “dipompa” dengan wang lebih sedikit.

Kesimpulannya

Seperti yang anda lihat di atas, ada beberapa hujah yang sah yang membuat saya menganggap XRP itu duit syiling terbaik untuk dibeli sekarang. Projek Ripple adalah projek yang mantap dan pasukan Ripple adalah yang terbaik di Crypto Market. XRP telah diuji oleh beberapa syarikat pembayaran rentas sempadan. Mereka gembira dengan keputusan ujian tersebut. 

Pada ketika ini, XRP sedang dalam fasa terakhir pengenalan penggunaan langsung. Yang harus anda lakukan adalah bersabar setelah anda membeli. Sama ada memerlukan beberapa bulan atau setahun, XRP adalah produk berkualiti dan data asas Ripple sangat bagus. The Harga XRP akan mengikuti asas yang sangat baik. Saya menjangkakan pengumuman penggunaan langsung XRP oleh institusi kewangan untuk menaikkan harga ATH dari 3.60 USD. Banyak penganalisis di kawasan crypto menganggarkan untuk akhir tahun ini harga 7-10 USD.

Sila buat kajian anda sendiri mengenai Ripple dan XRP. Artikel ini bukan cadangan pelaburan, ia adalah artikel yang bermaklumat. Keputusan pelaburan akan menjadi milik anda sepenuhnya setelah anda membuat kajian sendiri. Semua pernyataan yang terdapat dalam artikel ini boleh didapati di Ripple.com rasmi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map