Bitcoin Prime Review: Измама ли е или законна?

Нашият биткойн премиер тест и опит

Нашият тест за Bitcoin Prime включва установяване дали Bitcoin Prime работи правилно. Без тестове или задълбочени изследвания няма да разберете дали Bitcoin Prime е измама или не. В нашите тестове разгледахме отблизо дали тази технология за търговия може да се превърне в истински актив в ежедневната търговия и особено за начинаещи.  

Доста лесно е да разберете дали самата технология работи правилно. Има разбира се рискове при работа с пазара на криптовалути, тъй като е известен с нестабилността си. Взехме всичко предвид от ефективността, до навигацията в уебсайта и процеса на регистрация. Също така проверихме уебсайта, за да видим дали има индикации, които говорят срещу оператора. 

Очакваме с нетърпение да споделим нашите констатации с вас по-долу: 

Защо препоръчваме Bitcoin Prime?

След провеждането на нашите тестове и анализи се съгласихме да препоръчаме Bitcoin Prime на всички потребители, нови и опитни. Bitcoin Prime работи ефективно и може да се счита за една от най-обсъжданите търговски технологии на пазара. 

Ето някои от причините, поради които препоръчваме да започнете да търгувате с Bitcoin Prime:

 • Bitcoin Prime предоставя печеливши възможности 

Можем да потвърдим, че търговията с Bitcoin Prime ще ви предостави печеливши възможности. Технологията за търговия е бърза и много точна, като винаги сканира пазарите, за да ви представи най-печелившите възможности за търговия. 

 • Bitcoin Prime е в безопасност 

Bitcoin Prime е безопасен и сигурен. Технологията за търговия е защитена от антивирусен софтуер и SSL сертификат. Това означава, че вашата лична информация е защитена чрез криптиране и не може да бъде открадната, освен ако не сте по небрежност с информацията за вашия акаунт. 

 • Bitcoin Prime е удобен за потребителя 

Bitcoin Prime е наистина лесен за навигация, което го прави идеален за нови потребители с малко или никакво официално търговско изживяване. Страхотното е, че потребителите имат достъп до демо сметка, която им позволява да изпитат платформата и да получат опит без допълнителни разходи.

Какво е Bitcoin Prime? 

Bitcoin Prime е технология за онлайн търговия, която разчита на алгоритъм и изкуствен интелект за сканиране на пазара на криптовалути и търсене на печеливши възможности за търговия за потребителя. За разлика от други технологии за търговия, на Bitcoin Prime можете да търгувате Bitcoin срещу крипто двойки като ETH, BCH и XRP, както и фиат двойки като USD, GBP и EUR.

Не е нужно да сте експерт по езика за търговия или техническите аспекти на пазара на криптовалути, за да започнете с Bitcoin Prime. Това е така, защото технологията е изцяло автоматизирана. Bitcoin Prime предлага на потребителите възможността да залагат на движението на цените, основните активи и купуването на актива физически. Това означава, че не е нужно да преминавате през сложния процес на закупуване на крипто, за да реализирате печалба с тази технология. 

Bitcoin Prime е оборудван със стратегии за търговия, които правят възможно спекулациите с падащите цени. Все още можете да печелите печалба дори на свободно падащи пазари, тъй като Bitcoin Prime не се фокусира само върху биткойн, но и върху CFD търговия. Не е нужно да се притеснявате за поемането на ненужни рискове. Можете да зададете параметрите на акаунта си и настройките за спиране на загубите, за да избегнете загубата на огромни суми пари. Вие също трябва да решите кога да отваряте и затваряте сесии. 


Кратко ръководство за отваряне на вашия Bitcoin Prime акаунт 

Ако искате да изпробвате Bitcoin Prime, трябва да разгледате по-отблизо платформата на технологията Bitcoin Prime. Препоръчваме ви да не се фокусирате единствено върху размера на печалбите, които други потребители твърдят, че имат. Много хора са склонни да използват прекомерен маркетинг, когато става въпрос за търговия с криптовалути, а по-скоро изпитат технологията за търговия сами. Създадохме това ръководство стъпка по стъпка, за да ви преведем през процеса на откриване на акаунта. 

 • Регистрация 

Регистрацията е БЕЗПЛАТНА. Всичко, което трябва да направите, е да попълните формуляра по-долу с вашата основна информация и да изчакате мениджър на акаунт да ви се обади. 

 • Депозит за търговия с капитал 

Трябва да финансирате сметката си с € 250. След като реализирате печалба, можете да депозирате повече. Търговията с Bitcoin Prime е по-малко рискована от ръчната търговия, но въпреки това има риск и е важно да намалите риска до минимум, като започнете от малък. Можете да финансирате сметката си чрез всички основни дебитни и кредитни карти, включително банкови преводи. 

 • Демо-търговия 

Една от най-забележителните характеристики на Bitcoin Prime е, че можете да търгувате безплатно на демо сметка. Ще можете да извършвате демо сделки, без да се налага да финансирате демо сметката. Можете да тренирате с € 5000 виртуални пари. Демо сделките се базират на исторически данни и ще ви осигурят реалистично изживяване, което да ви подготви за търговия на живо. 

 • Сметка за търговия на живо 

Функцията за търговска сметка на живо е напълно лесна за ползване и начинаещите ще могат лесно да се ориентират в акаунта, особено ако са проучили демо сметката. Всичко, което трябва да направите, е да отделяте поне 30 минути на ден, за да наблюдавате акаунта си. 

Нека ви преведем как работи Bitcoin Prime 

Търговските технологии като Bitcoin Prime и Crypto Engine растат все по-популярни. Много нетърпеливи инвеститори търсят алтернативни възможности за инвестиции и големите банки, включително Goldman Sachs, започнаха да инвестират в изкуствен интелект. Казват, че най-добрите алгоритми са по-печеливши от най-добрите търговци в света. Това е правдоподобно, тъй като алгоритъмът може да сканира пазара и глобалните новини за секунди. Търговските технологии са по-достъпни от наемането на опитни мениджъри на инвестиционни портфейли. 

С Bitcoin Prime можете да инвестирате само 250 евро и да се насладите на безплатен достъп до цялата технология, включително демо търговия и търговия на живо. Всъщност вашият минимален депозит се счита за първата ви капиталова инвестиция и ще бъде използван за извършване на сделки. 

Bitcoin Prime разчита на партньорски брокери, за да съдейства за преодоляване на пропастта на пазара на криптовалути. Тези партньорски брокери работят заедно с алгоритъма и подпомагат изпълнението на поръчките и улесняват транзакциите с потребители. Можете да бъдете сигурни, че тези партньори са уважавани и лицензирани. 

Bitcoin Prime срещу други търговски технологии

Bitcoin Prime Други търговски технологии
✔️ Bitcoin Prime е известен със своята ефективност. Открихме, че тази технология е много точна и лесна за употреба, идеална за начинаещи. ❌ Други технологии за търговия са причинили на потребителите, особено на начинаещите, огромни загуби поради неточност. 
✔️ Има много различни опции за плащане, които се използват, когато става въпрос за Bitcoin Prime. Най-често срещаните са дебитните и кредитните карти. ❌ Трудно е да се заобиколи блокът за плащане с кредитни карти от банките с технология за търговия, която не заслужава доверие.
✔️ Bitcoin Prime не е измама и трябва да се счита за уважавана технология за търговия. Online Има много измами, работещи онлайн, които са причинили на много потребители огромни загуби. Препоръчваме ви да направите проучване, когато става въпрос за намиране на надеждна система за търговия. 

Има ли мобилно приложение Bitcoin Prime? 

За съжаление няма налично приложение за биткойн, но това не бива да ви обезкуражава. Технологията е достъпна на повечето устройства с активна интернет връзка. Можете да използвате таблета, телефона и работния плот. 

Могат ли потребителите да използват Bitcoin Prime, за да избегнат счупване?

Bitcoin Prime предоставя на потребителите големи възможности за разширяване на доходите им. Трябва обаче да ви предупредим, че всяка ваша инвестиция носи ниво на риск и търговията на криптовалутния пазар не се различава. Вярваме, че потребителите, които инвестират разумно и са отдадени на своите инвестиции, ще успеят да увеличат своите потоци от доходи.

Знаменитости, които имат интереси в криптовалутите:

 • Гуинет Полтроу – През 2017 г. Гуинет Полтроу се присъедини към стартирането на биткойн портфейла Abra като съветник по време на епизод от поредицата Apple, Planet of the Apps.
 • Майк Тайсън – През 2016 г. Майк Тайсън пусна Bitcoin портфейл в партньорство с Bitcoin Direct.
 • Снуп Дог -През 2013 г. Snoop написа в Twitter: „Следващият ми запис, наличен в bitcoin n, доставен с дрон.“ През 2017 г. на Snoop Dogg бяха представени 1500 SparkleCOIN от компанията на стойност приблизително 55 500 $ като дарение за неговата младежка футболна програма.
 • Аштън Къчър – Инвестирани в блокчейн за спортни залагания, Unikrn, заедно с милиардера Марк Кубан.
 • Джейми Фокс – През 2017 г. Джейми Фокс одобри криптовалутната борса Cobinhood в Twitter: „Очаквам с нетърпение да участвам в новия @cobinhood Token! НУЛА търговия с такси! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Един от най-ранните поддръжници на биткойн. През 2013 г. тя публикува в Twitter: първи пост-апокалиптичен закон: робството във всички форми вече е незаконно – включително дългово робство. # БИТКОЙН.
 • Мел Б – През 2013 г. Мел Б обяви, че ще приеме биткойн плащания за новия си сингъл. Тя каза: Обичам как новите технологии улесняват живота ни и за мен това е вълнуващо. Биткойн обединява феновете ми по света, използвайки една валута. Те могат просто да плащат с помощта на биткойни.
 • Дрю Кери – Веднъж туитнат: Просто се опитах да купя закуска w биткойни. Отказано. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Флойд Мейуедър-младши. – През 2017 г. той туитна своя снимка с надпис, който гласи: „Разходване на биткойни ethereum и други видове криптовалута в Бевърли Хил“.
 • Ричард Брансън Статия беше публикуван доклад, че Ричард Брансън е инвестирал 30 милиона долара в платформата за плащане на криптовалута BitPay.

Bitcoin Prime Review: Нашата присъда!

Резултатът от нашия анализ на технологията Bitcoin Prime ни кара да подкрепим твърденията, че Bitcoin Prime е 100% легитимен и може да помогне на нови и опитни търговци при генериране на пасивен доход и увеличаване на богатството им. Твърди се, че нов потребител може да печели между € 200 и € 1000 всяка седмица. Това зависи изцяло от това колко пари инвестира потребителят и продължава да реинвестира.

Често задавани въпроси

 • Какво е Bitcoin Prime ?

Bitcoin Prime е автоматизирана технология за търговия, програмирана да разпознава възможностите на пазара на криптовалута за потребители, заинтересовани да започнат да търгуват.

 • Печелившо ли е да инвестирате в Bitcoin Prime?

Има инвеститори, които твърдят, че имат печалба над 5000 евро на ден. Потребителите обаче ще трябва да инвестират големи суми пари, за да получат такава възвръщаемост. Съветваме новите потребители да започнат с минималния депозит от £ 250 / € 250 и да търгуват само върху печалбите си от там.

 • Каква е таксата за откриване на новата сметка?

Не се изисква такса за откриване на нова сметка Bitcoin Prime. Той е напълно безплатен.

 • Могат ли биткойните да бъдат изтеглени от системата за търговия, след като спечелите печалба?

За съжаление това не е възможно. Софтуерът за търговия преобразува приходите ви в местна валута и приходите ви се депозират в банковата сметка, свързана с вашата сметка Bitcoin Prime.

 • Има ли максимален лимит на печалба, който мога да направя?

Не. Няма ограничения за това колко голям потенциал за печалба имате на биткойн.

 • Биткойн прайм ли е пирамидална схема?

Не. Bitcoin Prime е всепризнат и дълбоко технически софтуер, който ви позволява да правите печеливши сделки с криптовалута.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector