Ант МакПартлин търгува ли биткойн или инвестира ли в крипто?

Ант МакПартлин, известен британски телевизионен актьор, продуцент и водещ, е най-известен със своето емблематично партньорство, работещо заедно с Деклан Донели. Двамата дойдоха на видно място като комедиен акт и представящо дуо Ant & Заедно те влязоха в светлината на прожекторите в детския драматичен сериал Byker Grove. Оттам и двамата създадоха успешна телевизионна кариера като водещи, комици, с МакПартлин, който се занимаваше с рап и музикалната сцена. Най-забележителното е, че дуетът е най-известен със SMTV Live между 1998 и 2001 г. и играе водещи на хитовото телевизионно риалити шоу „Аз съм знаменитост … Махни ме оттук!

С известното име и банкова сметка, която да съвпада, се говори, че Ant McPartlin е инвестирал в автоматизирани системи за търговия с биткойн. За да потвърдим или отречем тези слухове, проведохме разследвания от неговата публична дискусия и възможни последици за инвестициите в биткойн.

Инвестирал ли е Ant McPartlin в биткойн?

След проучване на дискурса му с медиите и обществената информация, изглежда, че Ant McPartlin не е потвърдил, че е инвестирал в биткойн или каквато и да е търговия с криптовалута. Това означава, че слуховете за неговата биткойн инвестиция са неверни и са се разпространили от медийни къщи в резултат на фалшиви новини или погрешно представена информация. Ключовите блогове са склонни да печелят в социалните медии от фалшива информация от вирусни или известни знаменитости и това вероятно обяснява слуховете относно инвестицията на Ant McPartlin в биткойн.

Защо хората смятат, че Ant McPartlin е инвестирал в търговия с биткойни?

Най-вероятното обяснение на слуховете е свързано с термини за търсене и маркетингови стратегии. Тъй като „търговията с биткойни“ или „инвестиция в биткойн“ е толкова широко търсен термин, подобно на „новините на Ant McPartlin“, сайтовете за клюки и знаменитости се опитват да се възползват от кликванията на уебсайтове от двата термина, за да привлекат трафик към техните сайтове. В допълнение към сайтовете за клюки, които търсят повече мнения за статии, маркетинг партньорите също се опитват да се възползват от славата, която McPartlin има, за да примами потребителите да търгуват с автоматизирани системи за търговия. Чрез разпространяване на вирусни новини маркетолозите генерират трафик. Това обаче е резултат от фалшиви новини и трябва да се отбележи, че индустрията за криптовалута е тази, която изисква проучване, преди да вземе нещо като факт.

Какво представлява автоматизираната търговия с биткойни?

Системите за търговия с биткойни са платформи, които използват ботове, за да извършват автоматични сделки от името на потребителите. Тези сделки се управляват от данни, исторически тенденции и алгоритмични методи, за да се получи представа за възможното движение на биткойн в краткосрочно бъдеще. Използването на пазарни данни за търговия за потребители означава, че сделките се извършват бързо, преди потребителят да пропусне печеливша сделка. Твърди се, че системите за търговия с биткойни могат да се похвалят с големи маржове на печалба за потребителите, от които търгуват, като се възползват от променливостта на биткойните и промените на пазара на криптовалута, за да правят бързи покупки и разпродажби.

С коя система за търговия с биткойни е свързан Ant McPartlin?

Слуховете предполагат, че телевизионният водещ предлага, че е инвестирал в биткойн, като е търгувал чрез няколко автоматизирани платформи за търговия. Те включват:

Биткойн революция

Bitcoin Revolution, платформа за търговия, твърди, че печели до 20% печалба за своите потребители ежедневно. Това е популярна концепция в Обединеното кралство, Африка и Азия с отзиви и твърдения, че потребителите са реализирали добри печалби от автоматизираната търговия. Според платформата има над триста хиляди души, които получават пари от сделките, направени в Англия.

Биткойн търговец

Ant McPartlin е свързан с Bitcoin Trader, въпреки факта, че не е потвърдил нищо, за да каже, че е търгувал през платформата. Bitcoin Trader също е автоматизирана платформа за Bitcoin търговец, която използва изкуствен интелект и машинно обучение за извършване на алгоритмични сделки. Според платформата има до 90% печалба за потребителите, което почти гарантира печеливши сделки.

Биткойн код

Друга система за търговия, свързана с Ant McPartlin, въпреки потвърждението, е Bitcoin Code. Това е платформа за търговия, която също може да се похвали с до 20% дневни печалби от търговия с криптовалута. Прегледите в различните платформи предполагат, че сайтът за търговия изглежда легитимен.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me