3 най-добри начина за закупуване на биткойн с ACH трансфер

В последното ни парче говорихме за това как да закупите биткойн с банкова сметка / банков превод.

Този урок е нещо като на същата тема, но е фокусиран изцяло върху закупуването на биткойн с ACH трансфер. Ще разгледаме това, което трябва да имате предвид при избора на борса, ще ви дадем плюсовете и минусите на използването на ACH и след това, разбира се, ще ви покажем най-добрите опции, когато искате да купите биткойн с ACH трансфер. Нека да влезем в него, нали?

Какво да вземете предвид при избора на обмен

Такси

Таксите са може би най-важното нещо, което трябва да се вземе предвид при избор на борса.

поддържа

Добрата поддръжка е задължителна! Всяка борса ще има някои пропуски или ще се сблъскате с някакъв проблем, независимо каква борса сте решили да използвате, това е нещо неизбежно (това е същото и с други видове борси и услуги, така че нищо уникално за пазара на криптовалути) Тъй като това е неизбежно, важно е те, обменът, да се погрижат много за проблема и да ви помогнат да го разрешите. Както и отговори на потенциални въпроси.

Всяка борса в този списък има добра подкрепа (тъй като се свързахме с всеки един от тях, без да споменем целта си да задаваме глупави, но уместни въпроси). Въпреки че на някои може да отнеме няколко дни, за да се върнат, това е очаквано, тъй като повечето борси виждат прилив на потребители в момента.

Лесно използване

Ние сме през 2020 г., не искаме да използваме услуги, които не са лесни и директни. Ние вярваме, че купуването на биткойн трябва да е лесно, така че това е голямо според нас. Въпреки това, обемна / бавна платформа може да бъде претеглена, ако борсата предлага ниски такси, високи лимити или голяма поддръжка. Ще говорим за това колко лесно е да се използва всяка борса, за да знаете, че дори и да не сте най-разбираеми в технологиите, лесно можете да навигирате на борсата.

Граници

За ваш късмет преводите на ACH обикновено имат едни от най-високите лимити, що се отнася до това колко пари можете да депозирате седмично или годишно. Ограниченията обаче са само за тези, които инвестират сериозни пари в криптовалута, тъй като повечето борси приемат депозити над $ 1000 на седмица. Но ако искате да преминете отвъд това, трябва да преминете през процес на идентификация, като изпратите своя документ за самоличност и да имате възрастен акаунт, така че те да знаят, че сте надеждни.

Плюсове за използване на ACH трансфер за закупуване на биткойн

Ограниченията са много по-високи, когато се използва трансфер на ACH за депозиране на средства на борса.

По-ниски такси, отколкото например PayPal, кредитна карта и др.

Безопасно е, тъй като най-надеждните борси приемат ACH трансфер като начин на плащане.

Наистина е лесно да депозирате пари с ACH превод.

Минуси от използването на ACH трансфер

Тъй като включва използването на банка, отнема няколко дни (1-5 дни).

За да го направите, трябва да подадете личен документ, което го прави не частен.

 

Като цяло наистина смятаме, че закупуването на BTC с ACH трансфер е чудесен избор поради широкия избор на борси, между които можете да избирате, ниските такси и факта, че можете да използвате най-добрите борси на пазара.

Сега смятаме, че е време за това, което всички сте чакали – списъкът на най-добрите борси с ACH трансфер.

Нека да преминем направо към резултатите от нашето обширно изследване!

Топ 3 най-добри начина за закупуване на биткойн с преводи ACH

1. Coinbase

Coinbase е лидер на пазара и това има основателна причина. Те са тези, които са отговорни за това масите да се присъединят към пазара на криптовалути с лекота. С техния лесен за използване интерфейс, както и страхотната интеграция на портфейла го прави избор номер едно за ACH трансфери според нас. Таксите им се считат за относително високи, но таксите са лесни за преодоляване, тъй като предлагат такова чудесно решение за покупка, съхранение и продажба на биткойни – всичко на една платформа!

Те дори имат приложение, което можете да използвате за достъп до борсата и портфейла по всяко време, в случай че искате да продадете своите биткойни бързо или да ги използвате за лично закупуване на стоки (все повече магазини приемат биткойн като начин на плащане, но вероятно ще отнеме година или две повече, преди това да е стандарт). Тяхната поддръжка е първокласна, което също го прави чудесна възможност, ако за първи път купувате биткойн.

Горещо препоръчваме Coinbase на всички наши читатели, които искат да купят биткойн с превод ACH или чрез дебитна или кредитна карта!

Регистрирайте се за Coinbase тук!

 

2. GDAX

Следващият най-добър вариант според нас е тясно свързан с Coinbase – това е тяхната сестра-борса, GDAX. Най-хубавото при GDAX е, че нямат такси за депозит или теглене за превод на ACH. Да, добре сте прочели, БЕЗ ТАКСИ! Сумата, която депозирате, е сумата, която ще попадне във средствата на вашата сметка. GDAX, или Global Digital Asset Exchange, е създаден, за да ви помогне лесно да търгувате USD за Bitcoin, Litecoin и Ethereum и обратно.

Единственият проблем, който виждаме при GDAX, и следователно поставянето му на второ място, е, че техният потребителски интерфейс може да бъде малко труден за разбиране в началото. Предполагаме, че Coinbase е предназначен за начинаещи, а GDAX е по-насочен към по-опитните търговци / потребители. Ако обаче сте начинаещ и искате да отделите 0% такси, тогава обучението по GDAX може наистина да си заслужава.

Няма да намерите борси, които да могат да предложат толкова ниски такси като GDAX, и следователно те са чудесен избор за тези, които искат да увеличат максимално печалбите си.

Регистрирайте се за GDAX тук!

 

3. Близнаци

Последно, но не на последно място, е Близнаците. Gemini предлага едни от най-ниските такси в Канада и САЩ, което ги прави жизнеспособна опция за тези, които търсят ниски такси (GDAX все пак предлага най-ниските такси за ACH трансфери).

Платформата на Gemini, подобно на GDAX, не е толкова лесна за разбиране, колкото Coinbase, което не е добре, ако сте начинаещ (но както при всичко, свиквате). Те все още не са налични във всички щати на САЩ, така че това е жизнеспособна опция само ако сте в състояние, в което те оперират.

Сега може да изглежда сякаш ударим Близнаци, това съвсем не е нашата цел. Но ние наистина смятаме, че тази борса няма шанс срещу Coinbase и GDAX, тъй като не предлага нищо „ново“, докато GDAX предлага безплатни такси и Coinbase е изключително лесен за използване. Струва си обаче да напомним, че това наистина е третият най-добър вариант и са спечелили срещу всички други борси, които дори не са стигнали до този списък.

Регистрирайте се за Близнаци тук!

 

Заключение

Според нас това са трите най-добри варианта, ако искате да закупите BTC с ACH трансфер. Coinbase е добър поради факта, че е лесно да започнете и да разберете процеса, дори и за начинаещи. GDAX е чудесен вариант, ако търсите преди всичко ниски такси. Близнаците са страхотни, тъй като са лесни за използване и предлагат голяма подкрепа. Сега от вас зависи да вземете решение, късмет!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me