4 начина за закупуване на биткойн с Skrill (версия 2021)

Закупуването на биткойн със Skrill е нещо, което мнозина искат да направят, но за съжаление възможностите са малко. В този урок ще преминем през най-добрите 4 начина за закупуване на биткойн с помощта на Skrill. Ще сравним различните сайтове, предлагащи Skrill като начин на плащане, по техните такси, поддръжка на клиенти и лекота на използване.

Преди да преминем към различните методи за закупуване на биткойн със Skrill, ще разгледаме защо PayPal и Skrill правят толкова трудно купуването на биткойн с техните услуги. Нека скочим направо в него!

Защо има толкова малко възможности при закупуване на биткойн със Skrill?

Простият отговор е следният: плащания, извършвани чрез услуги като PayPal и Skrill може да бъде обратим, докато биткойн транзакциите не могат. Това е проблем поради факта, че лесно можете да бъдете измамени по този начин.

Да приемем, че трябваше да продадете своите биткойни на някого и след като получите плащането, изпращате биткойните. Сега купувачът може да обърне транзакцията си (като заведе спор и потенциално го спечели, тъй като нямате доказателство за доставка на стоки или услуги). Купувачът получава парите си обратно и получава вашите биткойни. Те получават тортата и я ядат също. И вие оставате с празни ръце.

PayPal е най-строгият и забранява на всеки да продава или купува биткойни с помощта на PayPal (има няколко заобикалящи решения, прочетете за тях тук), докато Skrill позволява на борсите да го използват. Въпреки това борсите, които приемат Skrill, обикновено поставят по-висока такса, за да покрият потенциалния риск от измама.

Топ 4 най-добри начина за закупуване на биткойн със Skrill

1. BitPanda

Първата алтернатива, през която ще преминем, е BitPanda. BitPanda е онлайн биткойн борса, която ви позволява да плащате със Skrill. Регистрирайте се за акаунт там, щракнете върху „купи“ и изберете Skrill като начин на плащане, за да започнете. Таксите са скрити в цената за вашите биткойни, така че не се паникьосвайте, ако тя е над текущата пазарна цена – това е добавената такса, добавяща към цената.

Таксата е около 4% за плащания от Skrill на BitPanda, което е най-ниското на пазара (при използване на Skrill). Ако обаче ще търгувате, не препоръчваме да използвате Skrill за плащане, тъй като това ще изяде голяма част от печалбите ви. BitPanda за съжаление се предлага само в Европа от сега. Можете обаче да продавате криптовалути, използвайки BitPanda в САЩ.

BitPanda е надежден и лесен за употреба обмен, който горещо препоръчваме на всички наши читатели в Европа.

ЗАПОЧНЕТЕ С BITPANDA!

2. VirWox

VirWox, известен още като Виртуалната световна борса, е друг жизнеспособен начин за закупуване на биткойн с помощта на Skrill. Това обаче е малко по-голяма караница. С VirWox можете да си купите Second Life Lindens, който се използва в най-големия виртуален свят в света “Second Life”. Започнете от записване за VirWox. След като получите акаунта си, ще бъдете помолени да въведете името на аватара си в „Second Life“, оставете го както е при „No Avatar“.

Сега е време да финансирате сметката на VirWox. Превъртете надолу до „Депозит“ и въведете сумата в щатски долари или евро, която искате да депозирате. Кликнете върху иконата Skrill (MoneyBookers), за да бъдете пренасочени към страница за плащане, за да платите със Skrill.

След като плащането е преминало, е време да си купите малко SSL (Second Life Lindens). Ще видите текущата скорост на SSL на VirWox и можете да закупите колкото се може повече със сумата, която сте депозирали.


Сега, когато имате малко SSL във вашия акаунт, е време да ги замените за биткойни. Отидете на страницата за обмен на SSL / BTC. Въведете количеството биткойн, което искате да купите, и кликнете върху „Напред“. Имайте предвид, че VirWox може да забави обмена до 48 часа.

След като успешно обмените SLL за биткойни, вече можете да ги изтеглите във вашия портфейл за биткойни. Поставете в публичния си биткойн адрес и попълнете колко искате да изтеглите и биткойните ще бъдат прехвърлени към вас. Voilá!

Макар че това е малко по-сложно, това е чудесен начин да закупите биткойни с Skrill – особено след като таксите не са твърде високи, както и че е налице в САЩ.

ПЪРВЕТЕ С VIRWOX!

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins е пазар на биткойни, където продавачите и купувачите на биткойн могат да се срещнат и да го обменят равнопоставено (можете да го мислите като eBay, но за биткойни). LocalBitcoins се предлага по целия свят, навсякъде, където има продавачи. Тук можете да намерите продавачи, които предлагат Skrill като начин на плащане, не забравяйте да погледнете тяхната репутация, тъй като в този случай нямате работа с голяма борса, но физическо лице и рискът от измама е малко по-голям.

Имайте предвид, че цената, която продавачът може да иска, може да бъде малко по-висока, ако приеме Skrill, тъй като за тях съществува огромен риск. Но това е същото с всички методи, които разгледахме в тази статия (с изключение на метода VirWox).

Като цяло бихме препоръчали този метод за тези, които искат да използват Skrill за закупуване на биткойн в САЩ, тъй като е много по-малко караница, отколкото да го направите чрез VirWox. Както винаги, цената, която трябва да платите с помощта на Skrill, е висока, но ако трябва да използвате Skrill, това е чудесна възможност.

НАЧАЛО С ЛОКАЛБИТКОЙНИ!

4. Спокоен

Paxful е точно същото като LocalBitcoins, вие купувате биткойни от физически лица, а не от компании. Това изисква да разгледате продавачите, на които имате доверие, като прочетете отзиви за тях и общата им оценка, така че да можете да разберете как другите преживяват с тях.

Работата с предлагането на услуга / продукт (в случая биткойн) на пазара е, че един негативен отзив може да събори бизнеса ви напълно. По този начин продавачите винаги ще трябва да се уверят, че клиентите им са доволни и че общата им оценка е висока. Това ни поставя купувачите в страхотна позиция, тъй като ако ни измамят, те не само ще загубят нашия бизнес, но и много други..

Paxful е чудесен пазар за свързване с продавачи и далеч по-добра алтернатива от покупката / продажбата на Facebook групи или в eBay. Таксите са както винаги по-високи, отколкото когато плащате с кредитна карта или банкова сметка, но ако си заслужава – продължете.

ЗАПОЧНЕТЕ С PAXFUL!

Заключение

Купуването на биткойн с помощта на Skrill е малко болка в дупето, но щом сте намерили добър продавач на Paxful или LocalBitcoins или сте го направили няколко пъти с BitPanda или VirWox, ще бъдете готови. Въпреки че не препоръчваме непременно да купувате биткойни със Skrill, очевидно трябва, а тези 4 опции са най-добрите начини за това.

Късмет!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector