9 най-добри начина за закупуване на биткойн с пари в брой 2021 – най-доброто ръководство

1. LocalBitcoins 2. BitQuick 3. Стена на монети
LocalBitcoins.com-лого bitquick лого СТЕНА НА МОНЕТИ
ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ!

Да! Правилно сте го прочели. Можете да закупите биткойн с пари в брой. Знаем, че е наистина трудно да се разберат платформи за търговия и обмен на биткойни, особено ако сте начинаещ потребител. Някои сайтове предлагат плащания с кредитни / дебитни карти, но все пак е необходимо търпение постоянно да се изчакват доставките на биткойните. Освен това сайтовете за обмен искат редица лични данни, които могат да създадат несигурност сред потребителите. Повечето потребители предпочитат поверителност по отношение на транзакциите с биткойн.

Ако сте човек, който е болен от тези платформи за обмен или начинаещ потребител, който иска да купи някои биткойни по прост начин, тогава тази статия си струва да се прочете. Предоставихме подробно обяснение относно методите и сайтовете, където можете да закупите биткойни с пари в брой (всяка фиатна валута).

Contents

Какви са предимствата при закупуването на биткойн с пари в брой?

За разлика от много сайтове за обмен на биткойни, необходимостта от проверка на вашите документи и рисковете, свързани с споделянето на личните ви данни, са уязвими. Трудно е да се разбере процесът на закупуване на някои борсови сайтове, използващи различни методи за плащане за купувач за първи път. Купуването на биткойн с пари е лесно и по-бързо, отколкото например банковия превод. Не е необходима проверка за закупуване на биткойни и се прехвърля във вашия портфейл за по-малко от 3 часа.

5 метода за закупуване на биткойни с пари в брой

Сайтове за обмен между партньори

Има някои сайтове (прегледани по-долу), които ви позволяват да търгувате лично, но действа като ескроу услуга. По този метод купувачите могат да се срещнат с конкретни продавачи, избрани от сайта, и да продължат за по-нататъшна транзакция. Тук сайтът действа като ескроу система, където всички биткойни от продавача се държат от сайта и ги пускат на купувача, след като плащането за биткойн бъде потвърдено от продавача.

Биткойн банкомати

В момента има много банкомати, които са създадени да предлагат биткойни чрез депозиране на пари в тях. Потребителят може да получи биткойни в конкретен портфейл за биткойн, като депозира пари в тези машини. Процесът е лесен и незабавен.

Купете биткойн с пари в брой лично

Можете да се свържете с продавач чрез сайтове за социални медии или форуми и да решите да се срещнете лично. По-късно можете да закупите биткойни от продавача по взаимно съгласие. В този случай трябва да внимавате да не бъдете измамени или ограбени. Нашето предложение за всяка лична транзакция с биткойн е да се срещнете в банка или в обществена зона (кафене, търговски център или други места, където има други хора).

С депозит в брой

Някои платформи имат тази опция, при която купувачът може да депозира пари в банковата сметка на продавача, за да купи биткойни. Някои платформи имат банки, свързани с тях, където депозирате пари в определената банка, предложена от сайта.

С пари в брой по имейл

Този метод не се препоръчва. Човек обаче може да го използва за малки трансфери.

Защо обменът между връстници е предпочитан най-много?


Peer-to-peer обмен или известен също като децентрализиран обмен, който се управлява и поддържа от софтуер. Обменът между партньори позволява на търговците да търгуват взаимно, без никаква намеса на трети страни. Е, има някои сайтове, които действат като ескроу услуга между търговците и печелят, като осигуряват допълнителна сигурност за търговците (което е силно препоръчително). Взаимодействието между двете страни (купувач и продавач) обаче се осъществява чрез платформа и никоя друга страна не участва в сделката. Този метод има много предимства.

Ползи от партньорски обмени / пазари

Партньорските системи за обмен предлагат ниски обменни курсове, лесни за използване, частни и обезпечени и строго се противопоставят на цензурата на транзакциите. Тази система поддържа поверителността на потребителя, без да иска никакви лични данни. Веднъж направените парични преводи изобщо не са обратими, което избягва измамата на продавача. Системата за сигурност, предлагана от сайтове, включващи обмен между партньори, е отлична. Освен това някои P2P борси предлагат ниски обменни курсове и поддържат различни методи на плащане, както и за удобство на потребителя.

Топ 9 най-добри борси за закупуване на биткойн с пари в брой

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-логоLocalBitcoins е уникална платформа, която предлага партньорска услуга, при която търговците се срещат и търгуват заедно с онлайн транзакции. Този популярен сайт стартира през 2012 г. Този базиран във Финландия сайт не е конвенционално обмен на биткойни, но е платформа, където търговците се представят и извършват търговия лично (или чрез депозити в брой, PayPal и дори карти за подарък) от спазване на правилата за търговия. LocalBitcoins действа като ескроу за търговците. Когато създадете акаунт на този сайт и влезете като купувач, можете да видите списък с продавачи, които са готови да продадат биткойните с различни обменни курсове и оферти, показани като реклама. Можете да се свържете с продавач по ваш избор, като пуснете съобщение и да получите вашите биткойни във вашия портфейл LocalBitcoins след приключване на сделката.

Проверка

LocalBitcoins не изисква никаква проверка на личната информация или вашите лични данни. Просто трябва да влезете, използвайки вашия имейл адрес. Някои продавачи, с които търгувате, може да поискат вашата лична карта и някои лични данни. LocalBitcoins работят в световен мащаб, но това зависи от ликвидността на търговците във вашата страна. Можете да търгувате с вашата фиатна валута с търговеца, който е готов да я приеме.

Сигурност

LocalBitcoins отива по-голяма дължина, за да поддържа компактна настройка на сигурността. Сайтът има двуфакторно удостоверяване, заедно с HTTPS криптиране и Login Guard. Изследователите по сигурността ще харесат този сайт, тъй като той също има страхотна програма за бяла шапка, която не се среща на други платформи. Заедно с тези мерки за сигурност на потребителите ще бъдат изпращани SMS и предупреждения по имейл. Когато става въпрос за избор на продавач, се показва историята на търговията, както и обратната връзка с търговците, което помага на купувачите да направят разумен избор.

Такси и лимити

Купувачите са свободни да плащат каквато и да е такса за сайта. Обменните курсове обаче зависят от цената, определена от продавача за продажба на биткойните. Някои продавачи начисляват малко високо, за да прикрият таксата за транзакция от 1%, наложена им от сайта. Няма ограничение за размера на извършената транзакция, тъй като тази платформа работи при равноправна комуникация.

Поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиенти, предлагана от този сайт, е доста добра. Има различни опции за докладване на фишинг, изгубено двуфакторно удостоверяване или парола. Страницата с често задавани въпроси решава повечето от запитванията, но можете да се свържете с тях лично по имейл, където ще получите отговор в рамките на 24-48 часа, но обикновено много по-малко от това.

Професионалисти

LocalBitcoins е частен сайт, без да включва никакви лични данни на неговия потребител. Можете да закупите биткойни с вашите местни фиатни валути. Той е бърз и надежден.

Минуси

Някои продавачи може да начисляват високи обменни курсове. Тъй като това е P2P комуникация, човек трябва да бъде достатъчно предпазлив, преди да търгува.

НАЧАЛО С ЛОКАЛБИТКОЙНИ

2. BitQuick

bitquick логоBitQuick стартира през 2013 г., обслужва около 49 държави в САЩ. BitQuick е лесна платформа за обмен на биткойни, която предлага пари в брой и SEPA трансфер за закупуване на биткойни. BitQuick действа като ескроу. Това е лесен процес за закупуване на биткойни чрез BitQuick. Купувачът трябва да депозира паричните средства в сметката на продавача чрез банка и да изпрати снимка на разписката като доказателство. Продавачът освобождава биткойните от ескроу услугата след получаване на плащането.

Проверка

За разлика от други сайтове, BitQuick не е частен. За закупуване на биткойни от този сайт е необходима проверка на самоличността.

Сигурност

Сайтът се счита за безопасен, заявен от много потребители. Освен това BitQuick използва инфраструктурата на портфейла на мулти-подпис на BitGo, която осигурява депозити на Bitcoin до 250 000 долара. Броят на биткойните, държани в ескроу, ще бъде показан от системата за одит на доказателство за резерв, която разкрива сделките, извършвани на самата борса.

Такси и лимити

За разлика от други сайтове, такса от 2% се начислява на купувача, а не на продавача от тази борса. Освен това валутните курсове се определят от продавача и следователно някои банки могат да начисляват допълнително. По време на тегленето от BitQuick не се прилага такса. Тъй като тази борса действа като ескроу и въвежда търговци, тя не прилага никакви ограничения върху транзакцията. От търговците обаче зависи да добавят лимит за транзакциите. BitQuick отнема максимално време от 3 часа, за да достави биткойните в портфейла на купувача.

Поддръжка на клиенти

BitQuick предлага добра система за поддръжка. Можете да се свържете с тях по всяко време с вашите запитвания чрез имейл или техните онлайн формуляри.

Професионалисти

BitQuick е бърза, проста и високо надеждна платформа. Това е надежден сайт сред потребителите. Биткойните се държат в депозита, което избягва риска от измама.

Минуси

Таксата, наложена на купувача, е малко висока, добавяйки към високите обменни курсове, начислявани от някои от продавачите. Услугата е достъпна в САЩ и приема само няколко фиатни валути (щатски долари, канадски долари, евро).

ЗАПОЧВАЙТЕ С BITQUICK

3. Стена на монети

СТЕНА НА МОНЕТИWall of coins е новосъздадена биткойн борса, базирана във Флорида. Той опростява процеса на покупка и продажба на биткойни, като се откроява като peer-to-peer борса, която приема само пари в брой като начин на плащане. Страните, които поддържат Стената на монетите, включват САЩ, Обединеното кралство, Аржентина, Австралия, Бразилия, Канада, Германия, Латвия, Мексико, Полша, Филипини и Румъния.

Проверка

Стената на монетите не изисква никаква проверка. Всъщност дори не е необходимо да създавате акаунт като купувач. Като купувач трябва да предоставите телефонния си номер и да въведете сумата, която сте готови да похарчите за биткойни, и да депозирате сумата в близката банка или в която и да е от банките, изброени от Стената на монетите. Процесът е лесен за депозиране на средства. След депозирането на средства в сметката на продавача, ще трябва да изпратите текстова стена с монети. След това продавачът проверява транзакцията и освобождава биткойните на посочения от вас биткойн адрес.

Като продавач трябва да свържете банковата си сметка със стената на монетите и телефонният ви номер ще бъде вашето име. Сайтът предоставя биткойн адрес на продавача, за да добави биткойни за продажба.

Сигурност

Wall of coins предлага студено съхранение, за да осигури всички биткойни. Има вградена система за изкуствен интелект (AI), която предотвратява извършването на измамни транзакции. След като биткойните бъдат изпратени на сайта, никога няма да можете да ги изтеглите автоматично. Ако искате да изтеглите своите биткойни, ще трябва да се свържете с изпълнителния директор на клиентската служба.

Такси и лимити

Wall of coins обикновено не оповестява публично таксата. Таксата обаче е доста ниска (1-2%) и при депозиране на средства може да се наложат допълнителни банкови такси. За закупуване на биткойни от този сайт се прилага лимит от $ 5. Всички други ограничения ще бъдат определени със съгласието на купувача и продавача. Транзакцията е доста бърза със Стена на монети. Биткойните ще бъдат доставени до адреса на купувача в рамките на 15 минути, ако купувачът изпрати правилния код за проверка на сайта и ако продавачът отговори и потвърди незабавно.

Поддръжка на клиенти

Wall of coins има страница с често задавани въпроси, която отговаря на повечето запитвания. Можете да се свържете с тях по имейл, безплатен номер или чрез функцията за чат на живо.

Професионалисти

Wall of coins предлага лесен начин за покупка / продажба на биткойни. Сайтът е надежден и високо надежден, а също така предлага ниски обменни курсове. Сайтът не изисква никакви лични данни за проверка и запазва поверителността на потребителите.

Минуси

Таксата, начислена по транзакцията, не се показва публично. Времето, необходимо за доставяне на биткойни на купувача, зависи изцяло от потвърждението на продавача и някои продавачи няма да са готови да продадат голям брой биткойни. В момента сайтът предлага услугите си само за 12 държави.

НАЧАЛО СТЕНАТА МОНЕТИ

4. LibertyX

лого на свобода xМожете ли да си представите, че купуването на биткойни е толкова лесно, колкото купуването на хранителни стоки от доставчик! Е, LibertyX е ​​сайт, където можете да закупите биткойни от местните доставчици в замяна на пари. LibertyX е ​​пионер в пускането на първите банкомати в света за биткойн, където хората действително могат да разменят пари за биткойни на физически павилиони. По-късно LibertyX се надува, като се свързва и си партнира с местните доставчици в САЩ, като ги установява като обменни точки за биткойни. LibertyX се предлага като уебсайт заедно със собствено приложение. В приложението ще намерите опция за „локатор на магазини“, където можете да намерите местни доставчици наблизо.

Проверка

LibertyX иска да потвърди вашата лична карта или в някои случаи.

Сигурност

LibertyX е ​​адаптирал SSL криптиране за цялата си комуникация между своите клиенти, както и на уебсайта. Криптиран твърд диск се използва за съхраняване на всички данни за клиента. Освен това, Сайтът приема само пари в брой, като елиминира риска от свързване на вашата банкова сметка и транзакции, свързани с нея, които са уязвими.

Такси и лимити

За всички покупки се прилага обща такса от 1%. Освен това продавачът може да Ви таксува допълнително. Създаването на акаунт и използването на приложението LibertyX е ​​безплатно. Можете да закупите биткойни на стойност $ 1000 от доставчика. LibertyX не предлага такса за първите ви $ 1000 за регистрация с вашия акаунт във Facebook. LibertyX предлага и опция за ПИН / карта за подарък. Избирайки ПИН, имате право да купувате биткойни с фиксирани номинали ($ 5, $ 10, $ 20, $ 50 и т.н.).

Професионалисти

LibertyX предлага уникалната функция за закупуване на биткойни от местен доставчик. За да помогне на потребителите, сайтът е съвместим и с Android и iOS система. Можете да използвате приложението LibertyX, за да намерите местните доставчици близо до вас. Потребителите могат да получат своите биткойни в портфейла по техен избор. Наред с пари в брой, сайтът предлага и купони, които съдържат оферти и могат да бъдат осребрени. Таксата, прилагана от сайта, е доста ниска и не се изисква да свързвате банкова сметка.

Минуси

Тъй като LibertyX включва местни магазини за закупуване на биткойни, може да не ги намерите в изобилие. От вас се изисква да потвърдите акаунта си, като предоставите някои документи. Някои местни доставчици може да ви таксуват допълнително като такса за транзакция. Регистрирането с Facebook може да влоши поверителността на потребителя.

Поддръжка на клиенти

Сайтът предлага добра поддръжка по имейл.

НАЧАЛО С ЛИБЕРТИКС

5. Бит

BititBitit е базирана в Париж платформа за обмен на биткойни, която предлага 3D сигурни кредитни / дебитни карти и пари в брой, използвайки предплатени ваучери Neosurf, Flexepin и Cashlib като методи на плащане. Подобно на LibertyX, Bitit предлага на потребителите да купуват биткойни в местни магазини с пари с помощта на ваучерите (Neosurf, Flexepin, Cashlib).

Проверка

Можете лесно да закупите биткойни на стойност $ 25 след създаване на акаунт без никаква проверка. Необходимо е да потвърдите акаунта си, като предоставите на самоличността си самоличност, за да закупите още повече биткойни.

Сигурност

Bitit е криптиран сайт. Той поддържа нивото на сигурност, което правят всички сайтове с транзакции с кредитни карти. Bitit има много магазини във Франция и поддържа активно присъствие в социалните медии, което доказва, че сайтът е легитимен.

Такси и лимити

Обменните курсове зависят от метода на плащане, който използвате. Ще получите такса от 3,9% за всички онлайн транзакции, използващи кредитни / дебитни карти, а такса от 8,9% до 10% ще бъде начислена за покупки в брой с ваучери Neosurf, Flexepin и Cashlib. Освен това може да наложите допълнителни такси за закупуване на ваучери от магазините и такса за обмяна на валута на кредитни карти. Имате право да купувате биткойни до 50 евро за 7 дни без никаква проверка, заедно с лимити за предварителна поръчка до 25 до 250 евро. Въпреки това, няма ограничение за извършване на броя на поръчките. Прехвърлянето на биткойни в потребителски акаунт отнема минути. Освен това времето, необходимо за получаване на биткойни, зависи от биткойн мрежата.

Поддръжка на клиенти

Bitit може да се свърже онлайн на техния сайт или на тяхната страница в социалните медии. Сайтът разполага и с база от знания и система за поддръжка по имейл.

Професионалисти

Сайтът предлага висока ликвидност и обем, а също така предлага бързи и лесни методи за закупуване на биткойни. Не се изисква да потвърждавате акаунта си за преводи до 25 EUR.

Минуси

Обменните курсове са доста преувеличени и сайтът има ограничения за транзакции.

ЗАПОЧВАЙТЕ С BITIT

6. Спокоен

отзивчив прегледPaxful е Peer-to-peer биткойн сайт за обмен, създаден през 2015 г. Заедно с депозитите в брой, Paxful въвежда нова опция за карти за подаръци като начин за закупуване на биткойни. Тази борса е подобна на LocalBitcoins, където можете да се срещнете с продавача и да търгувате лично, докато сайтът действа като ескроу.

Проверка

Можете да създадете акаунт, когато влезете в сайта или можете първо да изберете продавач по ваш избор и след това можете да създадете своя акаунт, за да започнете сделка. След като се регистрирате, ще ви бъде изпратен имейл за приветствие, който съдържа връзка за потвърждаване на вашия имейл адрес и друга връзка за защита на вашия акаунт с двуфакторно удостоверяване. Двуфакторното удостоверяване може да се извърши чрез SMS и с Google Authenticator.

Сигурност

Системата за сигурност включва двуфакторно удостоверяване и обратни връзки относно продавача, което помага на купувачите при избора на по-добър. Освен това сайтът е защитен от Comodo, което означава, че сайтът е криптиран с помощта на 256-битова SSL технология. Сайтът също така спазва стандартите за уязвимост на PCI, за да създаде сигурна среда за своите потребители.

Такси и лимити

Paxful не налага такса на купувачите, но продавачите ще бъдат таксувани с около 1%. Въпреки това, продавачът има право да таксува за конвертиране на вашите карти за подарък в брой. Подобно на LocalBitcoins, вашите Bitcoin се държат в депозита, който ще бъде получен след потвърждаване на плащането. Времето, необходимо за доставка на вашите биткойни, зависи от начина ви на плащане. Не се прилага ограничение за транзакцията от сайта. Ограниченията обаче зависят от търговците.

Поддръжка на клиенти

Можете да се свържете с представители на клиенти на Paxful чрез имейл или опция за чат, която е налична на вашия екран в долната част. Има дори безплатен номер, който е активен в работно време. Сайтът има собствена страница във Facebook, където можете да се свържете с тях с вашите запитвания. Отговорът може да отнеме няколко часа по отношение на опциите за имейл и чат.

Професионалисти

Paxful има тази нова функция на картите за подаръци, което е доста готино. Сайтът предлага ниска такса и също така има система за обратна връзка, за да се предотврати измамата на купувачите. Потребителите могат лесно да се докоснат до този сайт с неговия прост интерфейс.

Минуси

Купувачите внимават да не бъдат измамени от продавачите.

ЗАПОЧНЕТЕ С PAXFUL

7. Cancoin

лого на cancoinCancoin е peer-to-peer платформа за обмен на Bitcoin с прост, лесен за употреба интерфейс. Основният фокус на сайта е върху поверителността и сигурността на потребителя. Cancoin предлага различни методи за плащане за своите потребители

Проверка

Създаването на акаунт е лесно чрез въвеждане на вашия имейл адрес и парола. Cancoin има своя портфейл с много подписи, специфичен за всеки потребител, който трябва да бъде генериран преди покупка или продажба на биткойни. Докато генерирате портфейла, се генерира уникална, сигурна мнемонична начална фраза, която ще се използва като главен ключ към вашия акаунт. Не трябва да губите тази начална фраза, след като бъде генерирана. Можете да изберете продавач по ваш избор и да се свържете с продавача чрез опция за сигурен чат, предлагана от този сайт. След като направите поръчката, продавачът трябва да изпрати биткойните в защитения портфейл, създаден за целите на транзакцията от сайта и портфейлът ще се покаже на блокчейна, за да провери транзакцията. По-късно трябва да внесете парите в банковата сметка на продавача или чрез друг начин на плащане, посочен от продавача. След потвърждението на плащането от продавача, биткойните се освобождават от ескроу портфейла на сайта във вашия личен портфейл Cancoin.

Сигурност

Cancoin се откроява по отношение на настройката си за сигурност. Потребители в пълен контрол на своите лични ключове. Заедно с портфейла с много подписи, сайтът има криптирана система за чат с активиран PGP. Потребителските данни са защитени с помощта на AES-256 CTR криптиране на файлове. Уникална защитена мнемонична начална фраза разширява сигурността на портфейла. Сигналите за имейл и SMS също са активирани като мярка за сигурност.

Такси и лимити

Cancoin поддържа прозрачната структура на таксите, която ще се показва на блокчейна. Е, купувачите са свободни да плащат каквато и да е такса, но продавачите ще получат такса от 1% с известна такса в зависимост от биткойн мрежата.

Поддръжка на клиенти

Сайтът има база от знания и форуми на общността, за да помогне на своите потребители с техните запитвания. Cancoin може да бъде достигнат и чрез сайтове за социални медии.

Професионалисти

Cancoin полага все по-големи усилия, за да осигури сигурността на потребителя си с разширени мерки за сигурност. Сайтът поддържа множество методи за плащане, заедно с опростен потребителски интерфейс. Cancoin поддържа прозрачността в своите транзакции.

Минуси

Сайтът не предлага висока ликвидност.

НАЧАЛО С КАНКОЙНА

8. Биткойн банкомати

Биткойн банкоматиКупуването на биткойни е още по-лесно с тези биткойн банкомати, разположени на различни места. Можете да поискате от картата на банкомата Bitcoin да показва наличните Bitcoin банкомати във вашия район. На пазара има над 30 биткойн банкомата с над 20 различни производители. Някои от най-популярните производители на биткойн банкомати включват Genesis machine1 (от Genesis coin), Satoshi1 или Satoshi2 machine (от Genesis coin), Lamassu, General Bytes BATMTwo (еднопосочен), General Bytes BATMThree (двупосочен), BitAccess, Skyhook (не се използва) и Robocoin (не се използва).

Има лесен процес за закупуване на биткойни чрез тези банкомати за биткойн. Трябва да добавите биткойн адрес, където ще получите биткойните. След това трябва да депозирате парите и да потвърдите процеса. Това е общ процес. Е, процесът може да не е еднакъв при различните производители. Някои банкомати също могат да поискат проверка.

Машините за банкомати, създадени от производителя Genesis coin (Genesis machine1, Satoshi1 или Satoshi2 machine), изискват проверка на вашия мобилен номер, като генерират код, който трябва да бъде въведен в машината, заедно със сканиране на вашите пръстови отпечатъци. Lamassu е втората по големина инсталация на Bitcoin банкомат след Genesis coin. Тази машина не изисква никаква проверка и в нея няма инсталирана камера и процесът отнема само 15 секунди. След това, General Bytes ATM сървъри, както анонимни потребители, така и регистрирани потребители. Необходимо е сканиране на пръстови отпечатъци. Устройството не предоставя никакви отпечатани разписки, но има опция за предоставяне на криптирани частни ключове на новогенериран адрес в поща. Можете да извършвате допълнителни транзакции след получаване на пощата. Машината BitAccess е добре представена в САЩ, Канада и европейските страни. Това устройство ви моли да потвърдите мобилния си номер и предоставя разпечатана разписка.

Банкоматите ви таксуват до 5% до 10%, но потребителите са готови да платят толкова много за поверителността му. Ограниченията за транзакцията варират от банкомат до банкомат, определени от различни производители.

Професионалисти

Лесен и незабавен начин за закупуване на биткойни с лесно разположени машини с биткойн картата.

Минуси

Таксата е доста висока.

ПЪРВЕТЕ С БИТКОЙН АТМ

9. Местен търговец на Mycelium Wallet

мицелЗа да се открои от останалите портфейли, Mycelium добави нова функция, наречена „местен търговец“, която предлага директна търговия между потребители. Потребителите могат да публикуват реклама заедно с офертите си за продажба на биткойни. Купувачът може да намери продавачи наблизо въз основа на тяхното местоположение или да търси продавачи, показани в приложението. Можете да се свържете с подходящия продавач по ваш избор, като пуснете съобщение и да извършите по-нататъшната транзакция, като се срещнете лично, а също така можете да предадете парите на продавача, за да освободите биткойни. Биткойните се държат в портфейла и се освобождават от продавача след потвърждение на плащането.

Преди да започнете, трябва да потвърдите самоличността си на сайта. Всички разговори, направени между купувач и продавач, са криптирани.

НАЧАЛО С МИЦЕЛ

Долния ред

Възходът на биткойни принуди хората да установят лесни и надеждни методи за транзакции с биткойн. Не беше същото преди няколко години. Въвеждането на пари в брой като опция за закупуване на биткойни отвори път за обикновените хора да изследват този свят на биткойни. Peer-to-peer сайтовете предлагат усъвършенствани мерки за сигурност с ниски обменни курсове, което също намалява риска от пряка лична търговия в сравнение с платформите за социални медии. Биткойн банкоматите ви осигуряват пълна поверителност с незабавни преводи. Преди да се отдадете на търговия с продавач, предлагаме ви да разгледате историята на търговията на продавача и отзивите, предоставени от други потребители. Винаги е добре да се срещате с продавачи и купувачи на обществено място, за да избегнете всякакви рискове. Може да сте събрали цялата информация относно лесния и надежден начин за закупуване на биткойни, след като сте прочели тази статия. Следователно е време да започнете с биткойните.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector