Genesis Mining Review – Честен преглед

Cloud Mining – „скрит джоб на Вселената“. Не е споменато ясно как точно е започнало, а по-скоро, както споменаха източниците, възходът на такива компании започна в края на 2013 г. Честа тенденция е компанията за добив на криптовалута да създава майнинг ферми в райони, които могат да използват по-евтино електричество с максимална ефективност. Един пример е компанията Genesis Mining.

ЗАПОЧВАЙТЕ С ДОБИРАНЕТО НА GENESIS

Какво е Genesis Mining?

Основана през 2013 г., както беше споменато, самите основатели се срещнаха помежду си чрез една и съща платформа при търговия и покупка на биткойни. Началото на приятелството доведе до изпълнение на идея, която позволи на компанията да расте заедно с тяхната база потребители.

преглед на копаене на генезис

Благословии след благословията бяха изградени нови ферми за добив и беше нает допълнителен персонал, състоящ се предимно от програмисти и инженери. Всички настоящи членове, работодатели и служители идват от различни дизайнерски потоци и научни дисциплини, но общото им убеждение за генериране на цифрова валута и криптовалути ги прави по-силни в развитието на онлайн общността.

Как работи?

Използвайки отдалечен център за данни с обща мощност за обработка на данни, той създава и изпълнява процеса на добив на биткойни.

Потребителите сега няма да имат нужда да купуват скъп хардуер или „миньори“ за копаене на биткойни, а по-скоро да го оставят на тези доставчици на услуги, които вместо това ще го добият. Той се сравнява с концепцията за агенция, която се грижи за всякакви проблеми, преди потребителят да започне да използва услугата.

Тези центрове за данни / съоръжения за добив се притежават и контролират от самата минна компания, следователно, оставяйки потребителя да се регистрира и закупи договорите / акциите за добив.

По същия начин, компанията Genesis Mining, както се споменава в техния уебсайт, предоставя услуги на потребителите; това е лесно да се получи хеш мощност, без да се налага да се занимавате с покупка и да се занимавате със сложен хардуер и софтуер за настройка и инсталиране.

Една от основните основни цели на компанията GM е да предостави най-ефективните, ефективни и надеждни платформи на клиентите под наем.

Стъпки, за да бъде част от опита на ГМ

  • Регистрирайте се на техния уебсайт и създайте акаунт.
  • Финансирайте сметката чрез различни начини на плащане чрез Bitcoin, т.е.: Amazon, Paypal, кредитна карта, банков превод
  • Изберете най-добрия подходящ пакет за копаене.

Предимства за това, че сте част от опита на ГМ

  • Добре реномирани и създадени с центрове за данни, които са емпирични.
  • Налични договори за много криптовалути.
  • Често се продават поради популярността на услугите му.
  • Най-прозрачната компания за добив на облак.
  • Регистриран в SEC за предоставяне на средства за биткойн.

Фонд LOGOS

Според GM, компанията е получила изобилие от запитвания през последните две години. Много потребители са започнали собствен добив с помощта на различен хардуер и са извършили собствени операции, но това не е толкова привлекателно за професионалните инвеститори.

Следователно, създаването на фонд LOGOS беше започнало. Считаше се за по-професионален подход, който насочва богатите инвеститори към постигане на висока нетна стойност. Това беше инициатива за забавление на инвеститорите и за по-нататъшно подобряване на имиджа на марката на GM.


Ценообразуване

Както се споменава чрез уебсайта им, има 6 вида криптовалути (Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin и Monero, Zcash), които GM предоставя заедно с ограничените пакети за предварителна продажба като Starter, Advanced, Professional и Custom plan.

Биткойн – най-популярната криптовалута, която е децентрализирана и широко отворена за потребителите да се регистрират. Използвайки алгоритъм SHA-256 и софтуер ASIC, той може да се търгува с гъвкавост с други криптовалути. Предоставените договори са променливи и се определят предимно от два до три фактора. Ще бъде взета фиксирана такса за поддръжка, като по този начин се приспаднат ежедневните изплащания в BTC.

Тире – Съкращение от Digital Cash, той осигурява бързи сигурни плащания онлайн или чрез магазина, използвайки отворена платформа, която е защитена. Използвайки алгоритъм на X-11, който е написан от гениални програмисти, той позволява едновременно извършване на други криптовалути.

Той има характеристиката на Autotrading (добив на най-печелившата монета по всяко време и след това търговия с нея); което след това е разрешено за други криптовалути. Договорите не начисляват такси за поддръжка и се състоят от период от 24 часа.

Ethereum – Използвайки алгоритъм за етикиране, той изпълнява приложения по начин, който не създава пречки пред проблеми като измама, цензура, разбивки или каквито и да било политически / трети намеси. Подобно на Bitcoin и Dash, той автоматично търгува и работи на интелигентни договори.

Към срока на договора няма да се добавят такси за поддръжка и най-вероятно договорът да съществува в продължение на 24 месеца. Ще бъдат предприети определени действия, за да се извлече най-печелившата монета с дадения хардуер въз основа на най-добрите усилия.

Litecoin – Той е на второ място след златните истории на Биткойн, където той е бърз, надежден и ефективен, което работи по-ефективно при краткосрочни транзакции и ежедневни разходи за приходи. Той използва алгоритъма Scrypt и минира с помощта на ASIC софтуер. Подобно на Ethereum, той не начислява никаква такса за поддръжка и договорите са налични до 24 часа.

Монеро – Използвайки алгоритъм на CryptoNight, той широко използва пръстенния подпис, за да гарантира, че личните самоличности остават частни. Той е изграден от нулата, което е гарантирано, за да се съсредоточи върху 4 фактора – избор на потребителите, адаптивност, поверителност и децентрализация. Не се предлагат такси за поддръжка и се предоставят договори за 24-месечни периоди.

Zcash – Прилагайки финансова система, която не е строго наблюдавана и отворена, тя осигурява автоматична търговия, докато се използва софтуер, наречен алгоритъм ‘Equihash’. Той предоставя, подобно на Monero, договор за период от 24 месеца, без такси за поддръжка.

Чрез GM е възможно да печелите множество монети в зависимост от закупените договори.

Пример: Използвайки договорите X11, можете да добивате монети като Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Peercoin, Startcoin и Namecoin. С договорите SHA-256 можете да добивате монети като Dash, Zetacoin и Darkcoin заедно с Bitcoin и Litecoin.

Рентабилност

Рентабилността ще зависи от множество фактори, които са променливи. Цената на всяка монета, трудността на мрежата и скоростта на хеширане се променят на ден, така че ще бъде трудно да се определи устойчивостта на печалбите през месеците.

За обикновения потребител обаче рентабилността може да изглежда малко вероятно да бъде постигната поради използвания хардуер, но тъй като науката, иновациите и разработките започват да се подобряват, това ще доведе до увеличаване на шансовете за печелене на печалби чрез ASIC хардуерен хардуер.

GM използва по-евтин хардуер в сравнение с хардуера на пазарната цена. Имайки предвид разходите за поддръжка, съхранението на миньорите е важно, тъй като намирането на по-евтини места помага на GM да намали разходите по отношение на електричеството. Основните цели на GM към местоположението на миньорите са да се снабди с евтина електроенергия или да се избегне или намали охлаждането.

Обичайно е потребителите да плащат за собствения си хардуер и да започват добив, но както твърдят изследванията, тенденцията е да се забравят малко разходи, които трябва да бъдат платени. Целта на GM е да осигури по-добро изживяване на по-ниска цена.

За SHA-256: Очаквайте изплащания от 0,37mBTC за 1TH / s с разходи от 0,25 BTC за 1TH / s, следователно, очаквайки очакваната рентабилност на 650-670 дни.

За X11: Очаквайте изплащания от 0,0027mBTC за 1MH / s с цена от 13,6 милиметра BTC за 1MH / s, следователно, очаквайки приблизителна равностойност от 500 дни.

Видяхме предимствата на услугите и пакетите на GM към различни криптовалути, но как GM се различава от другите доставчици на облачен майнинг?

Освен неговата функция да предоставя целия необходим хардуер и софтуер за добив, една особена характеристика на GM е, че на потребителите се дава избор да закупят определена хеш мощност, следователно те могат да решат кои монети биха искали да добиват. По този начин това ще позволи на потребителя да раздели получената обща хеш мощност и да я използва за различни монети, следователно ще осигури гъвкавост при инвестициите.

Генезис кошер

Интерактивен уеб интерфейс, който позволява на потребителите лесно да настройват, наблюдават биткойн и алткойн копаеща ферма. Това е изпълнение на плана за управление на платформите.

Тази система се разработва рано, за да се увеличи потенциалната ефективност на хеш мощността и използването на енергия. Чрез тази система операциите за добив, зададени онлайн, могат да бъдат разширени до нишови цифрови операции. Предоставяйки подходящ удобен за потребителя интерфейс и опит, Genesis Hive взаимодейства и се ангажира с потребителите за изграждане на печелившо изживяване за копаене на биткойни.

Освен това, Genesis Hive е изграден върху намерението да оцелее при екстремната заплаха от пазарните условия, като по този начин подпомага онези, които искат да започнат да печелят биткойни, и служи като надзорник, който дава защита и насоки.

Програмистите са изградили всички необходими функции в едно табло с херкулесови филтри и интелигентни известия. Подобренията все още са в процес, надявайки се да бъдат по-успешни и ефективни за ГМ и онлайн общността.

Майнинг ферми

Поради съображения за сигурност и защита на потребителите, GM публикува само една пета информация, свързана с техните области. Разпродажбата на критична информация може да доведе до нарушаване на авторитета и информацията за Genesis Mining.

Enigma Ethereum Mine

Поддържайки интелигентни договори, тези ферми са създадени специално за проекта Ethereum. Използвайки алгоритъма Skrypt, той се минира чрез GPU (графични карти) и изградени платформи, за да отговарят на спецификациите.

Инструмент за копаене на биткойни

Използвайки специализиран хардуер, той е предназначен да увеличи ефективността на производителността на добива. С тази валута технологията непрекъснато се актуализира и променя.

Инструмент за добив на тире

Използвайки алгоритъма X11, той обработва данни, използвайки хардуер за добив на GPU (Graphic Processing Units), а не ASIC устройства, които се използват до днес.

ЗАПОЧВАЙТЕ С ДОБИРАНЕТО НА ГЕНЕЗИС

Сравнение на Genesis Mining и други Cloud Miners

Хеширане24

Твърдейки, че ще бъде създадена около 2012 г., H.24 разкри своя уебсайт около 2016 г. По-специално, тази компания няма собствени центрове за добив или центрове за данни, а по-скоро се обедини с добре известен доставчик BitFury, където привлича хеш сила на потребителите. Това осигурява доверие и добра репутация сред потребителите, че операцията е законна.

Използвайки демоверсията на H.24, тя помага в подпомагането на потребителите при обучението за майнинг и за да се види колко може да се спечели, но не е задължително да позволи на потребителите да спечелят печалба, но се използва главно като източник на обучение.

Независимо от начина на закупуване на договорите за добив, H.24 начислява такса за обслужване от $ 0,00033 на GH / s на ден. В допълнение, има и еднократна такса за приходи за закупуване на хешираща мощност с определен хост.

Hashflare

Hashflare ви предлага опцията за закупуване на хеш мощност, предоставяща разнообразие от монети SHA-256 и Skrypt като Bitcoin и Litecoin, Ethereum и Zcash. Потребителите получават свободата да избират собствен майнинг пул.

Предлагат се променливи такси, като те са $ 0,0035 за 10 GH / s монети SHA-256 и $ 0,005 за 1 MH / s монети Scrypt на ден. Тези разходи не се отнасят до договорите на Ethereum, а по-скоро изплащанията ще се определят според пула за копаене, който потребителят е избрал, и колко хеш мощност, която трябва да му бъде разпределена.

Преди това договорите за копаене бяха на неограничена основа за гарантирана скорост на хеширане, но сега офертите се предоставят само за биткойн и лайткойн, По този начин се създава бариера за потребителя да печели от първоначалната капиталова инвестиция.

Хашнест

Стартирал през 2014 г. от Bitmain, Hashnest има майнинг ферми, разположени по целия свят, като по този начин се възползва от ниското електричество. Уебсайтът предлага договор за ускорено облачно копаене в облак PACMiC, т.е. Съществуват обаче алтернативни методи, които потребителите могат да изберат като закупуване на хеш мощност от устройствата на Antminer със скорост около 125 TH / s, като в същото време плащат фиксирана такса за поддръжка от около 0,19 TH TH / ден.

Eobot

Разработен и регистриран през 2013 г., той осигурява двуфакторно удостоверяване, при което потребителят има достъп до своя акаунт чрез код, изпратен по пощата с паролата.

Eobot предлага договори от 24-часов период до 5-годишен интервал. Уебсайтът предлага оценка, която изчислява дневните печалби след закупуване на определено количество хеш мощност. Таксите за поддръжка се начисляват на $ 0,00021 GH / s на ден и се предоставят договори за всички видове криптовалути.

Предоставяйки добра кауза за обществеността, Genesis Mining намира новаторски начини да създаде пропаст между измамни сайтове за измама и легитимни доставчици на облак.

Един от техните ефективни методи беше да създадат изглед с пълен достъп в своите минни операции, назовавайки проекта: „Живот в биткойн мина.“ Такива инициативи насърчават потребителите да се чувстват сигурни и сигурни, знаейки, че ако избират най-добрия вариант за инвестиция в или не.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector