Купете злато и сребро с биткойн 2021 – 3 лесни начина

От създаването на биткойните през 2009 г., те са изпитали доста бурно пътуване през последното десетилетие. Въпреки че първоначално не успяха да отбележат голяма част, през 2016-17 от тях се появи съживление, което разтърси самите основи на инвестиционните посредници по целия свят. С висок процент за всички времена от огромни $ 19,783 на биткойн, светът безпогрешно призна, че биткойните скоро ще доминират над почти всички видове транзакции по целия свят.

Понастоящем биткойните могат да се използват за закупуване на разнообразна гама от продукти и услуги. Голям брой търговци и онлайн продавачи започнаха да приемат биткойни като начин на плащане. А тези, които не го правят, със сигурност планират да го направят. Сега, докато останалата част на света по никакъв начин не е обявила сделките с биткойн за незаконни, но тепърва предстои да разреши и признае неговата търговия и употреба.

Всъщност сега биткойните все повече се използват за закупуване на други форми на криптовалута като Ethereum или Ether жетони. Всичко това се дължи главно на лекотата, с която човек може да извършва биткойн транзакции. Те са безопасни, сигурни и бързи. Съчетайте тези характеристики с факта, че сега те могат лесно да бъдат закупени от различни борси и получавате доста добра причина, поради която днес те са станали толкова доминираща сила в дигиталната сфера.

Всъщност самият домейн на криптовалутите напоследък получава много внимание. Докато биткойн със сигурност се оказва водещ в състезанието, има и други свръхкриптове. Ethereum е един такъв пример за криптовалута, различна от Bitcoin, която в момента се движи високо на вълна на популярност.

Освен това, Litecoin, който стартира през 2011 г., често се нарича сребро за златото на Bitcoin. Zcash, криптовалута с отворен код, често се използва за осигуряване на допълнителни нива на сигурност на транзакциите в блокчейна. За любителите на поверителността Dash работи отлично, тъй като предоставя на потребителя гъвкавостта да остане анонимен и да държи всички сделки и транзакции изключително лични.

Но въпросът тук е, защо да се ограничавате само до определени продукти и услуги? Защо не разширите обхвата на биткойните към по-нетрадиционни покупки, като тези на благородни метали и камъни. Златото и среброто са едни от най-търсените метали в света.

Винаги са били популярни, било то под каквато и да е форма. И тъй като тази наша мания не показва признаци на спиране или забавяне, изглежда съвсем естествено да използваме каквато и да е технология, с която разполагаме, за да направим покупката им по-лесна и много по-удобна. Поради тази причина е наложително да използваме потенциала, който биткойните представляват, и да го използваме в нашите покупки на злато или сребро.

Защо инвестирането в скъпоценни метали е добра идея

купувайте биткойн със златоПреди да преминем към „как“ е важно да разберем „защо“. Защо точно ни е казано да инвестираме в злато или сребро? Защо трябва да купуваме злато с биткойн? Само заради факта, че са лъскави и изглеждат красиви? Или те идват с някои скрити ползи, които може би далеч надхвърлят познатите ни вече? Наистина ли си заслужава инвестицията в него? Нека да копаем малко по-дълбоко.

Непрекъснато търсене

Често се казва, че нищо на света не е постоянно. Каквото и да се случи, всичко се върти. Но какво, ако трябва да ви кажем, че търсенето на злато и сребро почти никога не е наблюдавало спад през последните стотици години? Масовата популярност и привлекателността на тези благородни метали продължават да се увеличават с времето и за разлика от която и да е друга търговска стока, те никога не са се сблъсквали с нетно намаление на продажбите.

Разбира се, има колебания тук и там, както е съвсем естествено, но общата тенденция винаги е била в положителна насока, което прави тези метали идеалният избор за инвеститорите.

Оскъдно предлагане

Друга голяма причина, поради която трябва да вземете своя дял от тези метали възможно най-скоро, е простият факт, че те са ограничени в предлагането. Понастоящем минните операции се движат напред в различни части на света. Различни мащабни индустрии и заводи са създадени специално за извличане на колкото се може повече злато и сребро от земята. И все пак тяхното търсене далеч надхвърля предлагането им.

Поради тази причина благородните метали често се намират на по-високи нива от другите лесно достъпни метали. Goldman Sachs всъщност е записал, че всички златни резерви в света се очаква да се изчерпят след около 20 години. Сега, макар че това може да изглежда като лоша новина, това може да посочи състояние за тези, които вече притежават прилично количество злато.


Защитена поверителност

Инвестициите може да изглеждат като достатъчно проста концепция за разбиране. Но за да ги овладее истински, човек трябва да научи всички трикове на занаята и да се запознае с всички основни нюанси. Една от тези концепции е концепцията за неприкосновеността на личния живот, която всъщност има голяма важност за голяма част от инвеститорите там.

Изненадващо голям брой инвеститори искат да запазят своите сделки частни и за това златото и среброто са почти идеалните метали, в които да инвестирате. Когато се занимавате с някой от благородните метали, никоя ваша лична информация не се споделя с обществеността или всеки публичен субект. Купувачът може да избере да остане анонимен и да запази самоличността си в тайна.

Леснота на ликвидността

Друг страхотен фактор, който работи добре за благородни метали като злато и сребро, е лекотата, с която те могат да бъдат втечнени. Днес ние разработихме нашите финансови схеми и услуги до степен, че всякакви и всички форми на благородни метали могат почти незабавно да бъдат превърнати в избраната от нас валута.

Независимо от държавата, в която принадлежите, или под формата на валута, която търсите, няма да отнеме повече от няколко дни, за да получите незабавен паричен превод по личната ви банкова сметка в замяна на злато и сребро.

Защита срещу инфлация

Покупките на злато могат да служат като доста жизнеспособен щит срещу инфлацията за обикновения потребител. Ако случайно купите прилично количество злато днес и установите, че можете да закупите определен набор от предмети от действителната стойност на златото, след десет години пак ще можете да купите същите елементи с може би и добра сума пари, за да се пощади. Това е доста солидно покритие срещу инфлацията, което можете да получите само ако решите да инвестирате в злато или сребро.

Винаги увеличаващо съотношение злато и сребро

Допреди няколко години съотношението злато към сребро беше около 16 към 1, което означава, че можете да купите до 16 унции сребро за една унция злато. Днес това съотношение се е повишило до 70 към 1. 70 унции сребро сега са приблизително равни на една унция злато.

Следвайки това, което казват експертите, се предвижда скоро това съотношение да се върне към първоначалната си стойност, което означава, че среброто ще преживее почти безпрецедентно покачване на разходите. Това може да означава потенциално значителни печалби за инвеститорите и купувачите на сребро.

Как се купува злато или сребро с биткойн?

След като се запознахме с предимствата на инвестирането в злато и сребро, отговорихме на въпроса защо трябва да купуваме сребро с биткойни и сме наясно защо те са толкова чудесен избор, трябва да разберем как всъщност вървим за извършване на покупки с биткойни.

Но първо, нека първо очертаем всички фактори, които правят Bitcoin толкова чудесна алтернатива на по-конвенционалните методи на плащане. На първо място, популярността на биткойните не е нещо, което се нуждае от въвеждане. Биткойн буквално е на път да се превърне в единствената най-мощна валута в света.

Наскоро в интервю с главния изпълнителен директор и съосновател на Twitter Джак Дорси заяви, че след около десет години биткойнът може да се превърне в единната световна валута. Това е огромно, идващо от човек с такова влияние. Освен това, биткойните буквално революционизираха плащанията навсякъде, благодарение на удобството, което те внасят в дейности като онлайн пазаруване и търговия.

Процесът, който трябва да следвате за закупуване на злато или сребро с биткойни, всъщност изобщо не е сложен. Всеки, който има и най-малкото минимално количество знания по отношение на криптовалутите, е достатъчно квалифициран да го направи и целият процес отнема не повече от няколко минути от вашето време.

Първо трябва да намерите уебсайт, който се занимава със злато или сребро и приема биткойни като плащане. Доста приличен избор би бил Bitgild или GoldSilver. И двата уебсайта правят чудеса, когато става въпрос за покупки на злато или сребро и предлагат разнообразна гама от методи за плащане, един от които е чрез биткойни. Друг фантастичен пример за уебсайт като този би бил Vaultoro. Ето малко обобщение на това, което всеки от тези три може да предложи.

Топ 3 най-добри места за закупуване на сребро & Злато с биткойн

1. Bitgild

bitgild

Един поглед към уебсайта и се убеждавате в неговата автентичност. Bitgild предлага транзакции и покупки не само на злато и сребро, но и на платина и паладий.

Те обещават световна класа и качествена услуга, обхващаща всички европейски страни. Мотото им е качествени продукти на справедливи цени. Те полагат специални грижи за пратките си, които са застраховани и опаковани с изключително внимание. И накрая, те се стремят винаги да бъдат в течение с всички най-нови спот цени и биткойн класации.

2. GoldSilver

злато сребро

GoldSilver може да се похвали със сигурно хранилище на трезора, което със сигурност ще запази златото и среброто ви напълно безопасни и скрити от любопитни ръце. Те предлагат да продават тези благородни метали под формата на монети, кюлчета и кръгчета.

Те имат доста изчерпателна и разнообразна колекция от монети и кюлчета, всяка със свой собствен дизайн, за ваше внимание. Те дори предлагат златни бижута в продажба и освен обичайните опции за закупуване, GoldSilver също ще ви позволи да продадете колекцията си от злато или сребро на самия уебсайт.

3. Ваулторо

vaultoro

С гладкото изживяване на уебсайта и изисканото пазаруване е напълно ясно, че Vaultoro се класира високо на професионализъм и качество. С функции като професионален трезор, 100% разпределено злато и месечни извлечения за вашата сметка, точно както бихте получили в стандартна банкова сметка, просто не можете да сбъркате с тази.

Те предлагат най-добрите цени и всеки грам злато в техните резерви е застрахован срещу всякакъв вид физическа загуба. И накрая, те също работят в съгласие с протокола Glass Books, което ги прави една от най-прозрачните и надеждни услуги наоколо.

След като влезете в който и да е от тези уебсайтове, трябва да добавите каквито желаете елементи във вашата количка или кошница за пазаруване. В този случай ще добавите каквото и да е количество злато или сребро, което се интересувате от покупка. След като приключите, трябва да преминете към плащане, където ще трябва да изпратите някои от вашите данни и след това да отидете на страницата за плащане.

Тук трябва специално да изберете биткойни като начин на плащане. След като направите това, ще ви бъде представена фактура, която ще съдържа всички подробности, като например колко биткойни трябва да платите, за да завършите транзакцията си. Обикновено ще ви бъде дадена времева рамка от около 15 минути, в рамките на която трябва да подадете плащането си и да завършите транзакцията.

За да направите това, трябва да влезете в портфейла си за Биткойн и да извършите трансфера от портфейла си до желания акаунт. Ако не го направите, транзакцията ви ще бъде анулирана и количката ви ще бъде изпразнена. Ако успеете да извършите плащането навреме, ще получите съобщение за потвърждение на вашия екран. След това може да се наложи да изчакате известно време, тъй като плащанията с биткойни обикновено отнемат около един ден, за да бъдат завършени.

Веднага след като доставчикът на метали получи вашето плащане, вашата пратка ще бъде подготвена и след това изпратена, като информацията за проследяване ще бъде надлежно изпратена на вашия телефон. По този начин винаги можете да следите къде е вашата пратка и приблизително колко време ще отнеме, за да стигнете до вас.

Ако има нещо, в което можем да сме сигурни, то е, че лудостта, която често се свързва с благородни метали, никога няма да умре. Ето защо може и да започнете да ги запасявате. Освен това, ако говорим за несравнимо глобално следване, тогава биткойните не изостават.

И така, защо да не комбинирате и двете любими на тълпата и да използвате комбинирания им потенциал, за да стигнете до някои фантастични финансови възможности и схеми за богатство? С други думи, вземете си няколко биткойни и се заемете да закупите каквото и да е количество злато или сребро, което най-добре отговаря на вашия бюджет. Късмет!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector