Купуване на биткойни в Индия – 7 най-добри индийски уебсайта за биткойн 2021

Нарастването на интереса към закупуването на биткойн в Индия се засили, тъй като отново е законно. Процесът на закупуване на биткойн в Индия обаче все още е доста объркващ. Ето защо ние направихме краен списък на най-добрите индийски борси за биткойни, за да можете лесно да започнете да инвестирате в и / или да използвате биткойни.

Как мога да инвестирам в биткойн в Индия?

Това е въпрос, който мнозина ни задават и по този начин завършихме списък със 7-те най-добри борси за закупуване на биткойн в Индия. И ето го!

В това ръководство ще намерите списък с най-добрите уебсайтове за индийски биткойни. Ние изброяваме плюсовете и минусите на всяка борса, за да можете да направите образован избор, който най-добре отговаря на вашите нужди. Независимо дали се интересувате от покупка, продажба или търговия с биткойни в Индия, един от нашите 7 най-добри избор ще отговаря на вашите нужди.

Топ 7 най-добри уебсайта за индийска обмяна на биткойн 2021

1. Коином

Това е нова борса, която се извършва от екипа зад BillDesk, най-старото и популярно плащане за събиране на плащания. Нещото, което се откроява при Coinome, е фактът, че те имат E-KYC верификация, точно като индийските телекомуникационни компании. Това улеснява попълването на информацията, необходима за обмена.

В момента Coinome поддържа Bitcoin и Litecoin – двете най-големи криптовалути в момента. Можете да търгувате денонощно и борсата работи безотказно и на мобилни устройства. Това е чудесно, ако сте в движение и нямате търпение да продадете или купите още биткойни. Намерихме тази платформа наистина подходяща за начинаещи, което е голям плюс.

Ето видео с въведение в платформата:

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН COINOME ТУК!

2. Коинделта

Coindelta е мулти-криптовалутна борса, което означава, че поддържа Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), OmiseGo (OMG), Qtum (QTUM) и Ripple (XRP). Това е най-широката гама от криптовалути, които сме виждали да се предлагат от борсите за криптовалути в Индия, всъщност това е първата индийска борса за биткойни, която предлага това (може да видим някои други борси да адаптират това по-късно).

Таксите им са най-ниските в Индия, което го прави чудесен кандидат за завладяване на индийския пазар на биткойни. Те също така предлагат денонощна поддръжка, която в случай на грешка може да спаси деня. Те приемат NEFT, IMPS, RTGS и Payment Gateway.

Те позволяват 50 поръчки / секунда и мащабират своите операции, за да могат да разрешат до 500 поръчки / секунда през Q4 2020. Не само е добре, че броят на поръчките, които могат да бъдат изпълнени в секунда, се увеличава, но също така показва, че Coindelta е борса, която се грижи за своите клиенти и се стреми да бъде най-добрата. Горещо препоръчваме Coindelta, тъй като те се стремят да се превърнат в най-добрата индийска борса за биткойни и в нашите книги в момента тя е поставена на второ място.


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА COINDELTA ТУК!

3. Coinsecure

CoinSecure е една от най-популярните борси за биткойни в Индия – с добра причина. Това е индийска борса, както и платформа за търговия. Таксите са ниски само 0,3% на покупка или продажба. Ниската такса е особено добра за тези, които се интересуват от търговия, тъй като завършената покупка и продажба би струвала само 0,6%. Ниските такси са нещо, което повечето хора търсят.

Ще трябва да извършите KYC проверка, която е проверка „Познайте своя клиент“, която правителството изисква от всяка размяна. Няма борси без него и ако случайно се натъкнете на такъв – стойте далеч, вероятно е измама. Не се страхувайте от проверката на KYC, ще получите обаждане – отговорете на няколко прости въпроса и voilá, имате достъп до борсата.

Таблото показва разширени данни и опции, които в началото могат да бъдат доста объркващи. Като начинаещ бихме препоръчали да прекарате няколко минути в разглеждане техния канал в YouTube където имат уроци за начинаещи. Разширените данни и опции обаче са чудесни за напредналите биткойнъри, което означава, че можете да растете с борсата – и няма нужда да превключвате, след като включите крипто играта си.

Те имат приложение за Android, което улеснява незабавното извършване на сделки с биткойни в движение. Това може да е добре, ако нямате достъп до компютър и искате да продадете някои от вашите биткойни по някаква причина.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСИСУРА ТУК!

4. Zebpay

Ако се интересувате от търговия с биткойн с мобилния си телефон, тогава Zebpay е изборът за вас. По-рано известен като BuySellBitco, Zebpay е обмен само за приложения. Те също така позволяват закупуване на услуги с използване на биткойни като карти за подаръци на Amazon, Cafe Coffee Day, Flipkart и PizzaHut, можете да платите с Bitcoin, за да презаредите мобилния си телефон, DTH и картата за данни. Скоро те добавят възможността да плащат за широколентов достъп, стационарен телефон & сметки за ток.

Тази борса е доста различна от останалите борси в този списък. Това е чудесен обмен за тези, които искат да могат да използват своите биткойни, а не само да ги търгуват, както и за тези, които искат да купят биткойни в Индия с мобилния си телефон.

Удобен е за потребителя и е лесно за начинаещи да започне веднага. Просто изтегляте приложението и се регистрирате, качвате снимка на вашата PAN карта и voilá, можете да започнете да купувате и продавате биткойни – направо от мобилния си телефон.

Силно ви препоръчваме да използвате това приложение, достъпно както за Android, така и за iOS, ако искате обмен, който ви позволява действително да използвате биткойна, който сте закупили. (P.s. не забравяйте да използвате нашия реферален код х за да получите INR100 БЕЗПЛАТНО!).

Ето видео с обяснение как да използвате Zebpay и какво е това:

ИЗТЕГЛЕТЕ БЕЗПЛАТНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ ТУК!

Вземете биткойни на стойност 100 ₹ безплатно при първата си покупка или продажба на биткойн с код за препоръка ‘REF61972611’.

5. Koinex

Следващият в нашия списък с най-добрите борси за криптовалути в Индия е Koinex. С широк набор от предлагани криптовалути (обаче не толкова, колкото Coindelta), това е чудесен кандидат за първото място. Те позволяват търговия с BTC, BCH (Bitcoin Cash), Ethereum, Ripple и Litecoin. Най-добрата част от този обмен е времето, необходимо за депозиране на INR – тъй като те са автоматизирали системата, не е необходимо да преминава през хората, преди да бъде депозиран – което значително ускорява процеса (тъй като машините могат да работят 24/7) . Нормалната проверка на KYC отнема около 24-48 часа, което в началото може да изглежда дълго, но след като бъдете приети, няма време за изчакване. Koinex пусна нови услуги, за да направи възможна търговията с крипто в Индия.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНА ПРОФИЛА в KOINEX ТУК!

6. Unocoin

Unocoin често се нарича най-подходящ за начинаещи от всички тях и ние сме силно съгласни. Първите стъпки са лесни и предлагат много функции и постоянно добавяне на повече. Ако искате да използвате биткойн като SIP (систематичен инвестиционен план), тогава Unocoin е монетата за вас. Можете да зададете дневен, седмичен и месечен бюджет за закупуване на биткойн с.

Ето какво казва Unocoin за тяхната SIP функция:

„Систематичният инвестиционен план е нов и вълнуващ начин за придобиване на биткойн – първият по рода си, въведен от Unocoin. Това е по-консервативен подход за инвестиране в биткойн, отколкото да харчите всичките си пари за биткойн наведнъж. Тази техника ви позволява да се ангажирате с фиксирана сума INR за биткойни по редовен график, независимо от цената. […] Тази функция помага за финансова дисциплина, като осреднява разходите ви и по този начин намалява риска, водещ до генериране на по-добра възвръщаемост. “

Към момента можете да инвестирате 50 000 INR на дневна, седмична или месечна база.

Други характеристики, които правят Unocoin отличен обмен на Bitcoin:

  • Търговия извън борсата (извънборсова търговия с биткойни)
  • Автоматична продажба на биткойн (задайте правило кога и той ще се продава – дори ако спите)
  • Netki: Улеснява генерирането на разбираем от човека адрес за вашите биткойни
  • Мощен API: С мощен API можете да използвате Unocoin за интегриране на Bitcoin като начин на плащане във вашето приложение или във вашия бизнес
  • Удостоверяване в две стъпки, за да се уверите винаги, че акаунтът ви е защитен

Както споменахме по-рано, Unocoin има приложение за Android и iOS, което ви улеснява да търгувате с биткойни, дори ако сте в движение. Това е добре, ако отпаднат новини за биткойн и цената спадне (така че да можете да купите повече BTC в падането, т.е.).

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТЕН НЕОБХОДЕН СЧЕТ ТУК!

7. LocalBitcoins

LocalBitcoins е peer-to-peer борса, която е достъпна по целия свят. Това не е обмен сам по себе си, а по-скоро пазар, където тези, които искат да купят биткойн, се свързват с тези, които искат да го продадат. Можете да намерите много видове налични методи на плащане, като пари в брой, PayPal, WesternUnion, кодове за подаръци на Amazon, за да назовем само няколко.

Има много, които гледат да купуват биткойни в Индия с PayPal, а за тези LocalBitcoins е наистина най-добрият избор до момента. Те имат двустепенно удостоверяване всеки път, когато влезете, и още едно удостоверяване, ако влезете от ново устройство.

Единственият недостатък на тази размяна е цената на нея. Биткойн често може да бъде препродаден на LocalBitcoins или на цена над пазарната цена. Това може да си заслужава, ако искате да купите Bitcoin анонимно, но ако искате да го купите и да го задържите дългосрочно, изберете един с по-ниска цена (такси).

Закупуването на биткойн с пари изисква физическа транзакция. Уверете се, че го правите в публично пространство с хора около вас, за да не бъдете ограбени.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНИ ЛОКАЛБИТКОЙНИ СМЕТКА ТУК!

Заключение

След като прегледахме най-добрите уебсайтове за обмен на биткойни в Индия, е време да разберете кой работи най-добре за вас. Ако искате да купите Bitcoin анонимно, тогава LocalBitcoins е най-добрият ви избор. Ако искате да купите възможно най-евтините биткойни, тогава Coindelta е тази за вас. Не можем просто да кажем кой е най-добрият за всеки, тъй като хората имат свои собствени предпочитания и фактори, които ценят най-високо.

Надяваме се да хвърлим светлина върху това как да купуваме биткойни в Индия. Късмет!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector