Най-добрите биткойн портфейли за iOS (iPhone и iPad) 2021

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ!

смартфон

Всички ние вече сме запознати с биткойните и транзакциите им. Когато тези криптовалути бяха въведени, възможностите за тяхното закупуване и съхранение бяха ограничени. Днес можете да намерите различни платформи, които поддържат биткойн и ви позволяват да ги съхранявате и притежавате. Първоначално беше трудна задача да се разбере светът на криптовалутата и блокчейн. С появата на технологиите всички заявки, включващи криптовалута, се решават и се обясняват и представят по прост начин.

Свикнали сме със смартфони и почти всичко е достъпно на една ръка разстояние. Тогава как тази технология може да бъде изключена от нахлуването в света на смартфоните? Тази технология е въведена като Bitcoin портфейли, които се предлагат като мобилни приложения съответно в магазина за игри и магазина за приложения за Android и iOS.

Топ 8 най-добри биткойн портфейли за iPhone и iPad 2021

1. CEX.IO

CEX е един от най-добрите портфейли, поддържащ разширени поръчки и функции като незабавен обмен между крипто и фиат валути. Понастоящем приложението поддържа търговия и трансфер между над 30 криптовалути и работи за добавяне към този списък.

Такси

Можете да изберете да платите или фиат, или някоя от наличните криптовалути за търговски такси, за разлика от други портфейли, където избирате или BTC, или тяхната криптовалута. Това означава по-малко сделки, което в крайна сметка означава, че плащате по-малко. Въз основа на обема на търговията, таксите започват от 0,5% за по-малко от 5 BTC и завършват от 0,1% за повече от 6000 BTC. Търговците ветерани също могат да изберат опцията за маржин търговия, когато търгувате с помощта на заети пари – всичко това в приложението.

Сигурност

CEX.IO е един от малкото портфейли за криптовалута, предоставящ на потребителите DSS сертификат от второ ниво. Това гарантира, че компанията е доказала на правителството и властите, че може да й се вярва да съхранява, обработва и прехвърля данни, без да прави компромис с поверителността на потребителите. Те също са регистрирани в мрежата за борба с финансовите престъпления, така че можете да се доверите, че те имат най-добрите интереси в сърцето ви, когато става въпрос за сигурност.

Професионалисти

Приложението е сигурно и заслужава доверие, а лекотата на използване на валутните двойки за кратък списък и покупки е изключително удобна. Потребителският интерфейс е интуитивен и може да бъде разбран лесно от начинаещ. Тяхната денонощна поддръжка твърди, че е силно отзивчива, въпреки че не много от тях са почувствали необходимостта да се свържат с поддръжката. Предвид функциите, които приложението предоставя, би било силно препоръчително за напреднали търговци.

Минуси

Освен ако криптовалутата не изберете да търгувате с функции в топ 20 или 30 по отношение на пазарния дял, списъкът на поддържаните валути с CEX е доста малък в сравнение с конкурентите. Също така, комисионните могат да бъдат високи за начинаещи. 

ЗАПОЧНЕТЕ CEX.IO!


2. Binance

Портфейл на Binance IoS

Ако търговията с голям обем е вашето нещо или ако сте начинаещ, който е насочил вниманието си към обемната търговия, Binance е най-добрият вариант за вас. Приложението за iOS за Binance е безплатно за изтегляне и е достъпно на 10 езика.

С Binance потребителите могат да търгуват в над 200 валути, независимо от техния опит в търговията. Приложението е с опростен дизайн с основни функции за начинаещи и едно докосване ви отвежда до професионалната версия, която има разширени функции.

Такси

Той е безплатен за изтегляне, сделките под 50 BTC се таксуват на 0,1% и таксите намаляват с увеличаване на обема. Те също така предоставят услуги по поръчка на VIP клиенти. Така че, ако сте професионалист с конкретни изисквания, те с нетърпение ще ви помогнат. Депозитите за всеки жетон / монета са безплатни, както и таксата за теглене за повечето от тях. Важното е, че таксите за транзакции са по-ниски, ако плащате BNB.

Сигурност

Те приемат сигурността много сериозно. Binance има репутацията на един от най-сигурните портфейли там. Не само това, компанията е много прозрачна относно това, какви потребителски данни използват и как, и не погребва тези подробности при продължително използване, които рядко се четат. Приложението също така поддържа както 2FA (2 факторно удостоверяване), така и U2F (универсално второ факторно удостоверяване).

Професионалисти

Той е много удобен за потребителя, има едни от най-ниските такси за транзакции и обръща голямо внимание на сигурността на потребителите и поверителността на данните. Към момента те предоставят денонощни клиентски услуги на осем езика, но разширяват обхвата си и си сътрудничат с преводачи, за да включат и други езици.

Минуси

В момента Binance не поддържа депозити във фондове, използващи традиционни методи за плащане като кредитни / дебитни карти или цифрови методи като PayPal.

ЗАПОЧНЕТЕ С BINANCE!

3. Coinbase

Coinbase-прегледCoinbase е онлайн портфейл, който обслужва подобно на банка. Това е най-голямата платформа за търговия с криптовалути. Coinbase може лесно да бъде достъпен от вашия iPhone и iPad, който е безплатен за изтегляне от магазина за приложения.

Coinbase има изключително опростен интерфейс, подходящ за начинаещи. Тази платформа е силно защитена и включва максимален брой потребители. Coinbase също включва сложен интерфейс за търговия с някои допълнителни функции, които са за потребители, които са добре запознати с търговията с биткойни.

Такси

Coinbase включва различна такса за търговия в зависимост от различните методи. Като цяло тази платформа включва лесен процес за закупуване с такса от около 1,49% до 3,99%, което не е еднакво през цялото време. Може да откриете, че тази платформа е малко по-скъпа от другите платформи поради своите такси и такси, но тя е най-надеждната и силно защитена платформа в сравнение с други портфейли.

Сигурност

Coinbase е силно препоръчителна платформа за потребители и също така силно защитена платформа. Мерките за сигурност включват разделяне на частните ключове на отделни части и поставянето им върху комбинация от хартия и офлайн хранилище с обширно архивиране на различни места. В допълнение към това, Coinbase дава възможност за двуфакторно удостоверяване и въведе хартиен портфейл, наречен „Vault“. Vault системата е дори по-сигурна от обикновения портфейл. Тази система ви позволява да настроите n-of-m система за обработка на тегления. Например, ако сте група приятели или сте в бизнес, тази функция позволява на вас или на всеки потребител в групата да зададете своето разрешение, което не може да бъде достъпно от други без вашето одобрение. Тази функция добавя допълнителен защитен слой към системата.

Професионалисти

Coinbase с интуитивен интерфейс за начинаещи е силно защитена платформа. Той поддържа повечето потребители и предоставя на търговците разнообразни инструменти за търговия и сложни платформи. Той предлага висока ликвидност и обем, включващи най-големите криптовалути с пазарни капачки. Сигурността е силно обмислена чрез прилагане на съвременни мерки за сигурност. Плащанията и транзакциите на крипто се предлагат по различни методи. Той е изключително надежден и популярна платформа по целия свят.

Минуси

Coinbase, включващ банкови преводи, може да изисква допълнително време.

ЗАПОЧНЕТЕ С COINBASE

4. Airbitz

лого на airbitzAirbitz удобно за потребителите приложение за биткойн, предназначено за iPhone и iPad, е свободно достъпно в магазина за приложения на Apple. Със своите усъвършенствани функции за сигурност и елегантен потребителски интерфейс, Airbitz се откроява като уникално приложение за портфейл за биткойн.

Нова функция за въвеждане на изчерпателна директория за приемане на биткойн бизнес близо до вас привлича потребителите. Първите стъпки са опростени, без да се нарушава сигурността. Някои допълнителни функции като сканиране на QR кодове и поддръжка на Bluetooth Low Energy за прехвърляне на средства облагодетелстват потребителите да извършват транзакции без усилие.

Такси

Това приложение е безплатно и лесно достъпно в магазина за приложения за iOS. Таксата за транзакция тук се определя от биткойн мрежата и се влияе от фактори като размера на транзакцията в байтове данни и задръствания.

Сигурност

Airbitz автоматично архивира портфейла ви, като избягва бедствие, ако телефонът ви бъде загубен. Той е изградил усъвършенствано ниво на защита, като предоставя йерархични детерминирани (HD) и двуфакторни функции за удостоверяване (2FA). Данните са скрити от трети страни, които им пречат да имат достъп до тях. Транзакциите се извършват безопасно на вашето мобилно устройство.

Професионалисти

Airbitz е защитена платформа с отворен код. Със своите уникални функции и интуитивен интерфейс помага на начинаещите да разберат и да работят ефективно. Чрез включване на децентрализирани сървъри, Airbitz работи добре дори когато сървърите не работят. Заедно с биткойн, той също така поддържа Bitcoin Cash (BCH) и други криптовалути. Добавяйки към него, Airbitz поддържа транзакции, използващи карти за подарък и поддържа сигурността като основен фактор.

Минуси

Airbitz е нова платформа и все още не е добре установена. Липсва му уеб интерфейсът.

ПЪРВЕТЕ С AIRBITZ

5. Хляб

лого на приложението за хлябПо-рано известен още като BreadWallet, е цифров портфейл за биткойн, наличен като мобилно приложение за iPhone и iPad. Интуитивният интерфейс позволява на начинаещи и нетехнически потребители да работят значително. Сигурността на потребителите се счита за основен фактор и тя не е компрометирана от хляба.

Такси

Хлябът е свободно достъпен в магазина за приложения на Apple. За транзакции с биткойн обаче се прилага определена сума такса. Прилаганата такса варира в зависимост от приоритета на транзакциите, опция, актуализирана наскоро. Например, ако искате вашите транзакции да бъдат по-бързи, тогава ще трябва да доплатите. Не само за транзакции, но се прилага такса за закупуване на биткойни от портфейла. Прилага се от вашата банка или услуга на трета страна, използвана за свързване на акаунта ви с портфейла ви.

Сигурност

Хлябът дава възможност за директна връзка между своите потребители и биткойн мрежата, като гарантира поверителността на потребителите като основен фактор. Тази директна свързаност избягва включването на сървъра на Bread от получаване на информация, което е уникална характеристика, която други биткойн портфейли липсват. Потребителите не са подложени на уязвимости, тъй като Bread не съхранява частни ключове в своите сървъри и потребителите са единствените собственици на техния фонд. Двуфакторното удостоверяване е функция, която не се разглежда от Bread като другите портфейли. Това не е основен проблем, тъй като предоставя допълнителни и различни мерки за сигурност, при които липсват други портфейли.

Професионалисти

Хлябът като удобно за ползване приложение е много подходящ за начинаещи и нетехнически потребители. Първите стъпки и създаването на акаунт е много лесно, без да е необходимо допълнително потвърждение. Уникална мярка за сигурност избягва това приложение от всякакви уязвимости и поддържа поверителността на потребителите. Заедно с предоставянето на поддръжка на клиенти, това приложение позволява директно закупуване на биткойни, което е допълнителен бонус.

Минуси

Приложението за хляб се фокусира основно върху биткойни и не поддържа алткойни или други криптовалути. Това приложение не включва двуфакторно удостоверяване и транзакции с много подписи и изисква някои услуги на трети страни за закупуване на биткойни.

НАЧАЛО С ХЛЕБ

6. Доплащане

лого на copayCopay е един от водещите биткойн портфейли, разработен от BitPay. Той е разработен, за да осигури средствата на BitPay с елегантен интерфейс, привличащ много потребители. Това е йерархичен детерминиран (HD) биткойн портфейл, чиято основна грижа е сигурността. Потребителите имат достъп до портфейла си от мрежата, настолния компютър или мобилния телефон, тъй като той е достъпен на множество устройства.

Такси

Таксата за транзакции е подобна на другите биткойн портфейли в зависимост от размера на транзакцията, зададена от биткойн мрежата. Той е свободно достъпен като мобилно приложение в магазина за приложения.

Сигурност

Сигурността е най-важният фактор. Copay, тъй като HD портфейлът въведе разширени мерки за сигурност. Той включва транзакции с множество подписи, което означава, че е необходим подпис както на купувача, така и на продавача. Тази функция позволява предоставяне на бизнес, който включва множество подписи чрез въвеждане на множество потребители за един портфейл. Това е един от първите биткойн портфейли, който работи на пълен протокол за плащане на биткойн. Това означава, че – Copay следи плащането и проверява дали плащането е получено от потребителя, работещ по този протокол за плащане.

Професионалисти

Copay е добре утвърден и водещ портфейл за биткойн с лесен потребителски интерфейс. Усъвършенствано е нивото на сигурност, включващо множество подписи и протокол за биткойн плащане на пълен работен ден. Това е отворен код и високо надежден биткойн портфейл за iOS.

Минуси

Copay приема централен метод за проверка, който би подразнил много потребители на биткойн.

НАЧАЛО С КОПАЙ

7. Блокчейн

лого на блокчейнРазработено от базираната в Люксембург компания за разработка на софтуер, Blockchain се твърди, че е високо приетият биткойн портфейл. Той поддържа криптовалути Bitcoin и Ethereum с удобен за потребителя интерфейс. Някои от допълнителните функции, предлагани от портфейла, включват център за сигурност, партньорство с доверени борси, гъвкавост при регулиране на таксата за транзакция.

Такси

Blockchain портфейлът е напълно безплатен и е лесно достъпен в магазина за приложения. Прилага се малка сума такса, когато биткойните се придвижват и излизат от портфейла. Таксата за транзакция се основава на биткойн мрежата и зависи от размера на транзакцията. Таксата обаче автоматично ще бъде приспадната от портфейла ви в зависимост от размера на мрежата. Можете да изброите такса в настройката „персонализиране на таксата“, която предлага гъвкаво регулиране на таксата според приоритетите.

Сигурност

Blockchain разглежда сигурността като основен фактор. За да помогне на потребителите лесно да визуализират сигурността на тази система, Blockchain осигурява сигурност на нива.

Първото ниво включва настройки за проверка и парола, които включват, проверка по имейл (проверка), парола (възстановяване на акаунта ви), подсказка за парола (възстановяване на паролата ви).

Второто ниво включва проверка в две стъпки, парола, изпратена от портфейла всеки път, когато влезете. Свържете номера на мобилния си телефон, за да изпратите еднократно влизане, ако някой се опита да осъществи достъп до вашия акаунт, като въведе грешна парола.

Третото ниво включва заявка за блокиране на Tor. Той блокира заявки за tor, ако има такива. Tor заявките се използват от хакерите за достъп до акаунти.

Професионалисти

Blockchain предлага да купувате и продавате криптовалути директно от портфейли. Проектиран е по лесно използваем начин, като поддържа високо ниво на сигурност. След всяка транзакция от портфейла автоматично се генерира нов портфейл като мярка за поверителност. Налична е система за QR сканиране, за да свържете уеб акаунта с мобилен телефон и също така показва баланса на вашия портфейл във вашата местна валута.

Минуси

Blockchain се състои от дълъг процес на проверка, който може да е досаден за много потребители. Той поддържа само два вида криптовалути (Bitcoin и Ethereum) и не позволява фиат валути за транзакцията.

ЗАПОЧНЕТЕ С БЛОКОВА ВЕРИГА

8. Jaxx

jaxx мобилно приложениеJaxx е нов цифров портфейл, предназначен да опрости блокчейн технологията за потребителите. Това е интуитивна платформа, включваща различни криптовалути. Jaxx излезе с различни нови функции като сдвояване между платформи, ShapeShift, мощна платформа за поддръжка на различни криптовалути.

Тази платформа е създадена, като се има предвид начинаещите, като се осигури гладко изживяване. Jaxx предлага многоверижен портфейл, поддържащ 7 различни криптовалутни активи. Jaxx ви позволява да получите достъп до най-големите криптовалути в света по пазарна капитализация.

Такси

Jaxx е безплатен за изтегляне и е лесно достъпен в магазина за приложения. Таксата за транзакции, предлагана от този сайт, е подобна на други биткойн портфейли в зависимост от биткойн мрежата. Например, за всяка стандартна транзакция с Ethereum се начислява такса от около 0,000441ETH, което е подобно в случай на биткойн и други валути. Таксата за транзакция зависи изцяло от промяната в биткойн мрежата и Jaxx не удържа таксата.

Сигурност

Сигурността е основна грижа за Jaxx. Наличен е безразрешен достъп за достъп до криптовалутата на вашия акаунт, тъй като не изисква никаква проверка по време на регистрацията. Jaxx създава всички криптовалутни ключове и ги прави достъпни на вашето локално устройство, което може да бъде хакнато. Въведена е функция за архивиране чрез единично главно семе, което включва запис на низ от произволни думи, които биха помогнали за възстановяването на вашите монети.

Професионалисти

Jaxx предоставя елегантен потребителски интерфейс, достъпен като приложение за цифров портфейл с отворен код, поддържащо различни криптовалути. Този портфейл може лесно да бъде достъпен от различни устройства и може лесно да бъде сдвоен с различни платформи.

Минуси

Портфейлът на Jaxx е силно податлив на хакване и липса на усъвършенствани мерки за сигурност.

ПЪРВЕТЕ С JAXX

Заключение

Тези цифрови мобилни портфейли създадоха стая за лесни транзакции на криптовалута. Ако тези портфейли не бяха разработени, трябваше да напишем стотици знаци за всяка транзакция. Не само транзакциите се улесняват, но разнообразни методи и функции се предлагат от тези портфейли на потребителите. Частните ключове се съхраняват в тези портфейли, които не са нищо друго освен приложения, които действат като парола за вашите пари. Не можете да си представите, че носите работния си плот навсякъде, ако тези портфейли не са въведени. Въпреки че тези портфейли предлагат разширени мерки за сигурност и допълнителни функции, винаги се препоръчва да съхранявате голям брой биткойни в твърд портфейл.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector