Най-добрите борси за биткойни за дневна търговия 2021 – Започнете дневна търговия с най-добрите!

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ!

Знаем, че стойността на биткойн не е в застой и продължава да се променя. Печеленето с тази променлива цена е доста голямо предизвикателство. Вие сте човек, който има биткойни и нямате представа как да печелите от това? Ето начин, който ще ви помогне да увеличите максимално печалбата. Биткойн дневната търговия е един от начините, по който можете да увеличите печалбата си от биткойн, като го търгувате за други криптовалути на борса.

Какво е биткойн ден търговия?

Човек трябва да е наясно и запознат с всички аспекти на търговията с биткойни, преди да влезе в дневната търговия. Дневната търговия може да се извършва с помощта на финансов ливъридж, но може да бъде както печеливша, така и нерентабилна, следователно човек трябва да е запознат с всички аспекти, преди да започне с нея. Дневната търговия включва много брокери и борси, които ще ви помогнат да търгувате лесно. Има два основни начина, които ще ви помогнат днес да търгувате в рамките на един ден. Двата начина включват:

1. CFD търговия

Ако сте търговец и не искате да се включвате в техническата страна на блокчейна, тогава CFD е правилният вариант за вас. С CFD можете да купувате и продавате биткойни точно като обмен на биткойни, но с предимството да не чакате потвърждението от блокчейна, което отнема много време. При дневна търговия консумацията на много време не би била ефективна. CFD е много по-добър в сравнение с нормалното купуване и продажба на биткойни.

2. Търговия на редовни биткойн борси

Вторият вариант е за тези, които искат да запазят биткойните при себе си и да ги търгуват директно чрез обмен на биткойни. Има много платформи, които включват обмен на биткойни, но тези платформи налагат известна такса за транзакциите. По-добре е всички сайтове да бъдат проверени и сравнени преди да започнем да търгуваме (което направихме). Тук трябва да внимавате за високи такси, тъй като те могат бързо да се съберат и да изядат печалбите ви.

Има някои платформи, които предлагат допълнителни функции, като ниски такси за използването им (което е идеално за дневна търговия). Ето списък на най-добрите сайтове за обмен на биткойни, които можете да вземете предвид за дневна търговия.

Топ 7 най-добри борси за дневна търговия 2021

1. CEX.IO

С потребителска база от над 2 000 000 клиенти, CEX.IO предлага търговия с криптовалута срещу няколко опции за фиат – USD, EUR, GBP, RUB. CEX.IO служи за две цели:

1) традиционна услуга за обмен на криптовалути – позволява моментално купуване и продажба на криптовалута за фиат;

2) усъвършенствана платформа за търговия с криптовалути – потребителите могат да пускат пазари и да ограничават поръчки, да участват в маржин търговия (до 1: 3 ливъридж) и да използват API решения за автоматизирана търговия.

CEX.IO е лесен за започване. Регистрирането в платформата е лесно и не изисква много време. За да използват CEX.IO изцяло, клиентите трябва да бъдат проверени. Борсата поддържа депозити и тегления чрез кредитни карти или банкови преводи. Депозитите могат да бъдат направени във всяка фиатна валута, тъй като след това тя автоматично се преобразува в наличната на платформата.

Що се отнася до таксите за търговия, те варират в зависимост от месечния обем на търговия за всички двойки. Според графика на таксите CEX.IO, търговците се таксуват 0% -0,25%. За маркетмейкърите таксата се определя в диапазона от 0% -0,16%, а за вземащите, тя е 0,1% -0,25%. Таксите за маржин търговия се различават и включват такса за отваряне (0,2%), такса за преобръщане (0,01%) и такса за затваряне (0%).

Що се отнася до API решенията за автоматизирана търговия, CEX.IO предлага няколко опции с пълна функционалност за търговия – REST API, WebSocket API, FIX API. Те подхождат както на индивиди, така и на институции.


За да управляват сделките и да проследяват пазарните данни, клиентите могат да използват и мобилно приложение, разработено от CEX.IO.

ПЪРВЕТЕ С CEX.IO

2. Binance

Портфейл на Binance IoS

Binance поддържа различни криптовалути. Той предлага два вида обмен на биткойни, който е основен и усъвършенстван. Въз основа на предпочитанията на потребителя, тези две опции показват малко и подробна информация за търговията. Данните в диаграмата могат да се променят между „свещник“ и „дълбочина“ въз основа на избора на потребителя за гледане.

Тази борса предлага безплатни депозити и работи с 0.1% такса за търговия. Той предлага висока ликвидност. За начинаещите може да им е трудно да работят с този сайт, тъй като интерфейсът е доста сложен. Уебсайтът не изостава, което е предимство за дневните търговци.

ЗАПОЧНЕТЕ С BINANCE

3. Coinbase

Дневна търговия на Coinbase

Като една от малкото борси, където можете да закупите крипто, използвайки фиатни валути, тя се счита за една от най-големите и най-популярните платформи за дневна търговия в света. Въпреки че все още не е наличен във всички страни и не поддържа много малки криптовалути, той може да се похвали с функции и аспекти на сигурността, които се считат за едни от най-добрите на пазара.

С притежаваните активи от над 20 милиарда щатски долара в активи, Coinbase е не само платформа за обмен, но и предоставя на потребителите интегриран портфейл. Техните основни продукти са платформата им за търговия, наречена GDAX, и борса на брокери. За да търгувате, трябва да се уверите, че услугите за покупка и продажба са налични във вашата страна. Понастоящем 32 развити страни по света разполагат с тази функция.

Coinbase позволява закупуването само на BTC, Litecoin, Ethereum и Bitcoin Cash и обикновено не поддържа потенциална сигурност или криптовалути с акции. За начинаещи лесният за използване интерфейс и лекотата на навигация предлагат много неща, които да очакват с нетърпение.

Най-голямото предимство на Coinbase е, че позволява да се обменят фиатни валути за криптовалути (понастоящем приема EUR, GBP и USD). Отделно от това, той има функции, които обичат повечето напреднали потребители, като незабавен обмен, Shift Card и безплатна надстройка на GDAX за чести търговци.

От гледна точка на сигурността, 99% от активите на Coinbase се съхраняват офлайн, докато останалите 1%, съхранявани онлайн, са застраховани срещу кражба или всякакъв вид загуби. Друга важна характеристика за безопасност е, че Coinbase не може да се използва анонимно. Следователно всеки търговец може да бъде проследен, което означава, че само проверени, легитимни потребители могат да търгуват на тази платформа. 

ЗАПОЧНЕТЕ С COINBASE

4. BitMEX

bitmex-прегледBitMEX предлага да търгувате с биткойн и други криптовалути. Тук можете да търгувате и депозирате средства и да печелите от биткойн. Компанията е основана през 2014 г. през ноември. Финансовите специалисти на този сайт имат опит от повече от 40 години. Този сайт приема и извършва транзакциите си само с биткойни и без друга валута. Бъдещите договори и суапове са двата основни типа търговия, предлагани от този сайт.

Този сайт няма такса за депозит и теглене на биткойн. Има само един вид акаунт за всички потребители и няма място за специални акаунти. Той има прост интерфейс, но потребителите, които са нови в тази платформа, може да се затруднят да използват първоначално. Нивото на сигурност на този сайт е много високо. Той предлага отстъпка от 0,025% като такси за производители и прилага такси за търговия на участници в търга.

ЗАПОЧНЕТЕ С BITMEX

5. Whaleclub

китов клубWhaleclub обслужва хиляди търговци всеки ден. Той приема и обработва транзакциите си само с цифровата валута. Той предлага ниски спредове с нулева такса за транзакция на своите клиенти. Не се включва такса за депозиране на биткойн и активност на сметката, но да, тя таксува някои такси по време на тегленето. Следва политика за наддаване и запитване. Тегленията се извършват в рамките на час след отправяне на заявка. Извършва се ръчно през повечето време с цел сигурност. Този сайт поддържа търговия с книги с поръчки. Тъй като сайтът предлага маржин търговия, свързаната тук търговия е малко специфична. Той предлага лесен потребителски интерфейс и е сравнително бърз.

ЗАПОЧНЕТЕ С КЛУБ КЛЕБ

6. Bitfinex

Bitfinex предлага спот търговия за всички основни криптовалути. Той предлага лесна и висока ликвидност с биткойн. Той предлага маржин търговия и позволява лост от 3.3x за търговия чрез получаване на финансиране от платформата за равнопоставено маржин финансиране. Предоставяйки финансиране на търговци, които желаят да търгуват с ливъридж, пазарът на маржин финансиране предоставя начин за печелене на печалба от биткойн и други криптовалути. Потребителите могат да заемат желания размер на средствата в размер и продължителност по техен избор чрез въвеждане на поръчката.

Тази борса предлага много видове поръчки за търговци, което е много полезно за дневните търговци. Дори приема и се занимава с фиатни валути. Той включва такси за вземане на производители с съответно 0,1% и 0,2% от таксите. Потребителският интерфейс е прост и подходящ и за начинаещи. Той предлага персонализиран потребителски интерфейс, който е уникална функция. Този сайт предоставя разширени мерки за сигурност.

НАЧАЛО С БИТФИНЕКС

7. Криптопия [ЗАТВОРЕНО]

лого на криптопияCryptopia предлага различни видове криптовалути. Позволява на потребителите да продават всичко по света в замяна на криптовалутата. Таксата за търговия е 0,20% от общото количество биткойни. Не взима никаква такса за депозити. Използва се нова функция, наречена „арбитраж“, която сравнява цената за оферта и цена или разликата в цената от другите пазари за вас. Този сайт ви предоставя информация за неравенството на пазара с няколко кликвания.

НАЧАЛО С КРИПТОПИЯ

Заключение

Търсенето на биткойн се увеличава и следователно желанието за печалба от биткойн също се увеличава. Гореспоменатите сайтове помагат както на начинаещи, така и на опитни професионалисти да печелят печалби с дневна търговия. Човек трябва да е запознат с всички аспекти на търговията с биткойни, преди да скочи в него, за да избегне пречки по време на търговията.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector