Най-добрите ботове за крипто търговия 2021 – # 1, които не искате да пропуснете!

 

1. Криптохопър 2. Pionex 3. Зигнали
Зигнали
ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ!

Започна нестабилно, но криптовалутите са тук, за да останат. Повечето скептици на тази нова форма на валута са се помирили с нея и се стремят да инвестират в нея. Тъй като четете това, спокойно може да се каже, че и вие сте скочили на бандата.

Който и да изберете да търгувате, биткойни или алткойни, вие със сигурност ще направите значителна сума допълнителен доход – и кой не. Проблемът е, че сте нов в това и не притежавате уменията да анализирате ефективно графиките за търговия с криптовалути, за да спечелите добри пари – вид гурута.

Но преди да се откажете, има решение на проблема ви. Докато преминавате през кривата на обучение, все още можете да печелите пари от търговия с криптовалута, използвайки роботи за търговия с биткойни.

Сега ботът за търговия е основно софтуер, предназначен да анализира данните за търговия на пазара на криптовалути. След като придобиете такъв, трябва да го персонализирате според вашите предпочитания. След това софтуерът ще анализира пазара от ваше име и ще търгува автоматично. В тази част ще разгледаме някои от най-добрите налични ботове за търговия с биткойни.

Най-добрите ботове за крипто търговия 2021

1. Криптохопър

Криптохопър е новодошъл на сцената на автоматичната търговия, но бързо нараства популярността си по няколко причини. От една страна, те са единственият базиран на облак бот за криптовалута на пазара, което означава, че техният бот продължава да търгува, когато компютърът е изключен.

Техният бот също е много лесен за взимане за нови потребители, поради факта, че те са единственият търговски бот, който вгражда външни сигнализатори, позволявайки на неопитни търговци да позволят на своя бот да търгува с автопилот под знанието на тези сигнализатори. Търговците с по-голям опит могат да възприемат и ръчен подход, като конфигурират продажбите въз основа на множество технически показатели.

На следващо място, Cryptohopper предлага обратно тестване, последваща стоп загуба (включително функции, позволяващи на вашия бот да се продава само с печалба), възможност за търговия чрез множество борси и като цяло приятен потребителски интерфейс.

Cryptohopper е и единственият бот, който предлага безплатен пробен период за един месец, с възможност за надграждане до Bunny ($ 19 p / m), Hare ($ 49 p / m) и Kangaroo ($ 99 p / m), ако потребителите искат да се придържат наоколо.

НАЧАЛО С КРИПТОХОПЕР!

2. Pionex

Pionex е една от първите борси в света с вградени търговски ботове. Той агрегира ликвидността от Binance и Huobi Global и е един от най-големите брокери на Binance. В допълнение към дълбоката ликвидност, Pionex предоставя 12 безплатни бота за търговия, с които потребителите могат да автоматизират своята търговия 24/7, без винаги да проверяват пазарите.

Характеристика:


 1. Pionex предоставя 12 безплатни бота за търговия за инвеститори на дребно.
 2. Таксата за търговия е най-ниската в сравнение с повечето от основните борси. Таксата за търговия на Pionex е 0,05% за производител и участник.
 3. Като един от най-големите брокери на Binance, Pionex осигурява дълбока ликвидност, която обединява ликвидността на Binance и Huobi Global.
 4. Grid Trading Bot е един от най-популярните търговски ботове на Pionex. Тя позволява на търговците да купуват ниско и да продават високо в определен ценови диапазон.
 5. Grid Bot с ливъридж осигурява до 5 пъти лост.
 6. Spot-Futures Arbitrage bot помага на инвеститорите да правят пасивни доходи с нисък риск. Очакваната възвръщаемост за тази стратегия е 15 ~ 50% ГПР.
 7. Смарт Трейд терминалът позволява на търговците да настройват стоп-лос, тейк печалба, следвайки една сделка.
 8. Pionex издаде един от най-добрите токени с ливъридж на крипто пазара.
 9. Pionex е предоставен от лиценза на MSB (Money Services Business) на САЩ FinCEN.

Цена: Безплатно

Борси: Binance, Huobi global, Pionex

НАЧАЛО С ПИОНЕКС!

3. 3Commas

3 кома

Повечето от ботовете за крипто търговия са способни да правят това, което сте ги конфигурирали. Въпреки това, на пазар, който е толкова нестабилен като крипто пазара, човек трябва да бъде готов да се адаптира към внезапната промяна в пазарните условия. Тук човек ще се нуждае от интелигентен бот за търговия като бота за търговия 3Commas.

Може би си мислите, че нито един бот за търговия не може да бъде достатъчно умен, за да се адаптира към променящите се пазарни условия. Въпреки това, ботът 3Commas се предлага с уникална функция, наречена последваща загуба и последваща печалба. Когато използвате който и да е друг бот за търговия, бихте могли да зададете стоп загуби, за да избегнете общата загуба и да вземете печалба, за да осигурите печалбата, която сте реализирали. Ако обаче монетата продължи да се представя по-добре, след като ботът продаде вашата позиция, връщане назад няма.

Завършващата функция, предлагана от бота 3Commas, помага да се постигне точно това. Ботът ще анализира пазарните условия и ще се погрижи да продаде вашите монети в точното време. По този начин, осигурявайки максимална възвръщаемост на вашата инвестиция. Тази функция, която позволява на бота да действа бързо в зависимост от променящите се пазарни условия, прави бота специален.

Отделно от това, ботът 3Commas предоставя всички функции, които можете да видите на нормален бот за търговия, като стоп загуба, тейк печалба, автоматична търговия и др. Ботът се хоства онлайн, което го прави винаги достъпен. Можете да получите достъп до бота от всяко свързано с интернет устройство, като посетите акаунта си на уебсайта.

Ботът може да се сдвои с 13 от най-популярните крипто борси, включително Binance, Kucoin, Bittrex и др. Ботът предлага три различни пакета, като най-евтиният ви струва $ 22 на месец, а най-скъпият пакет ви струва $ 75 на месец. Вие обаче ще можете да използвате услугите на бота безплатно, ако имате акаунт на борсата Huboi.

Като се има предвид настоящата меча тенденция на крипто пазара, много трудно е да печелите пари. И така, защо не опитате бота на 3Commas и да видите как той може да ви помогне да генерирате доход дори на мечи пазар.

ЗАПОЧНЕТЕ С 3COMMAS!

4. Зигнали

ЗигналиВъпреки че ботовете за търговия с криптовалути са все още в начален етап на развитие, има безплатна бета версия на търговските ботове, достъпна за използване. Въпреки че е доста нов на пазара, хората лесно са избрали бота на Zignaly. Попълнената версия ще бъде достъпна за потребителите срещу заплатима такса.

Едно невероятно нещо за бота за търговия Zignaly е, че той може да се интегрира безпроблемно с TradingView. Въпреки че ботът е в бета стадии на разработка, потребителите не са открили проблем с гореспоменатата интеграция, което означава, че разработчиците са проектирали софтуера, като имат предвид лесния достъп за потребителите.

TradingView има API, който работи на борсата за търговия Binance. По този начин ботът Zignaly може да се използва за изпълнение на различните стратегии за търговия директно на Binance. Докато текущата поддръжка за обмена в бета версията е само на Binance, има планове да се включат и други борси в близко бъдеще.

Според разработчиците има планове за включване на борси като KuCoin, Bittrex, Poloniex и CoinBase Pro в списъка на поддържаните борси за интегриране на API на бота Zignaly.

Има някои уникални функции, които са интегрирани в търговския бот от разработчиците. Те не включват ограничение на двойките, върху които можете да работите, и опция за редактиране на позициите, както и когато изберете. Те значително улесниха търговията, тъй като няма нужда да надграждате до която и да е Pro версия, за да се насладите на функциите като гореспоменатите.

Ботът Zignaly също се гордее с прозрачността. На официалния уебсайт за бота за търговия с криптовалути Zignaly има подробна информация за основателите и останалата част от екипа, както и техните различни профили в социалните медии, така че потребителите да могат да се свързват директно с тях.

Целта на разработващия екип е да предостави на потребителите по целия свят търговски бот, който е достъпен на всички основни борси. Разработчиците са създали лесна за ползване екосистема на бота, предлагайки доста функции в бета версиите и внасяйки много повече в пълната версия.

ПЪРВЕТЕ С ZIGNALY!

5. Napbots

NapBots.com е облачна платформа, задвижвана от AI, която демократизира техниките за търговия, преди това запазени за хедж фондове.

Те предлагат алгоритмични ботове за крипто търговия, поддържани от основните борси за криптовалута като Binance, Bitmex, Kraken, Bitfinex, Bitstamp, Okex, Bitpanda и т.н..

Ботът има супер удобен за потребителя интерфейс и нашите потребители обичат тази простота. Това улеснява начинаещите да започнат.

Никога не е било толкова лесно да търгувате като професионалист, с NapBots получавате незабавни крипто ботове, готови да търгуват за вас само в 3 стъпки.

Стъпка 1: Свържете се с любимия си крипто обмен

Стъпка 2: Изберете стратегиите си от тяхната библиотека

Стъпка 3: Седнете, гледайте & оставете автопилота да свърши тежката работа

Това е единственият бот на пазара, който ви позволява да създадете свой собствен микс от стратегии, позволяващи ви да управлявате спестяванията си. Ще можете да управлявате вашия бот за търговия от вашия смартфон и да променяте разпределението на бюджета си с пълна свобода.

NapBots доказа своята ефективност; най-старата му стратегия BTC LO е на живо от 2017 г. и сега е на път да достигне новия ATH. Също така, водещата стратегия BTC / ETH / USD AR стартира през 2018 г. и има 12-месечна ефективност от 200%.

За високочестотна търговия те са разработили почасови стратегии, които са много обещаващи, по време на неотдавнашната катастрофа реагира невероятно.

По-важното е, че парите ви никога не напускат портфейла ви. Не може да бъде по-безопасно от това! Трябва само да свържете бота чрез API, давайки разрешение за търговия на борси. Този бот за търговия от нова епоха определено си заслужава да бъде изпробван както за разумни, така и за нови крипто трейдъри.

НАЧАЛО С НАПОТИ!

6. Gunbot

gunbotshop

Този Gunbot предлага много вградени стратегии, които включват Bollinger Band, Ping Pong и Step Gain. Повечето от потребителите смятат, че BB стратегията е най-добрата и ще спечели огромни печалби за тях.

Този бот за търговия обаче се предлага с 3 пакета планове, които се различават по цена. Цените варират от 0,1 биткойни до 0,3 биткойни (имайте предвид, че тези цени подлежат на промяна).

Gunbot е на няколко борси за криптовалути, включително Poloniex, Kraken, Bittrex и Cryptopia.

Когато използвате този бот за търговия, ви съветваме да обърнете голямо внимание на вашата търговия. Защо? Е, търговският бот е конфигуриран да се справя с нестабилността на пазара. В случай на пикове на волатилност, трябва да го изключите.

Gunbot е нашият бот за търговия и със сигурност е най-добрият бот за търговия с биткойни!

ЗАПОЧНЕТЕ С GUNBOT!

7. Геко

геккоГеко винаги ще бъде на върха в списъка. Той е най-популярният – вероятно защото е безплатен бот за търговия с биткойни. Той може да бъде изтеглен от платформата GitHub (отпуснете се, не е нужно да сте технически гуру, за да навигирате в тази платформа. Но ако имате нужда от помощ, има многобройни видеоклипове в YouTube, които да ви покажат как да го направите).

Gekko е софтуер с отворен код, който непрекъснато се подобрява от талантливи разработчици по целия свят. Този бот за търговия се поддържа от повечето борси за криптовалути, включително Bitstamp, Poloniex и Bitfinex.

Gekko е лесен за използване, напълно автоматизиран и ясен. За начинаещи в биткойн индустрията, научаването на тънкостите на този бот за търговия ще бъде най-малкото ви притеснение. Софтуерът е оборудван с основни функции за търговия. Тези функции включват уеб интерфейс, който е предназначен да наблюдава вашите търговски стратегии и данни. Също така, ботът може да работи на някои обратно тествани данни и да ви помогне да визуализирате резултатите от търговията.

Ботът е проектиран да работи на повечето основни операционни системи, включително macOS, Linux и Windows. Ботът може също така да ви актуализира чрез телеграма, имейл и други социални платформи. Трябва обаче да имате предвид, че Gekko не е високочестотен бот за търговия и като такъв не изпълнява така наречените арбитражни сделки.

НАЧАЛО С ГЕККО!

8. Zenbot

zenbotТова е поредният безплатен бот за търговия с биткойни. Подобно на Gekko, той е бот с отворен код. Той е достъпен за използване във всички основни операционни системи и може да бъде модифициран така, че да отговаря на предпочитанията на всеки потребител. Zenbot е създаден с помощта на изкуствен интелект. Като такъв, за разлика от Gekko, той може да използва арбитражните възможности и да извършва високочестотни сделки. Освен това (и това е огромен плюс за този бот за търговия), софтуерът може да извършва множество сделки с криптовалута едновременно.

Търговският бот се поддържа от Bitcoin борси като Kraken, Gemini, GDAX, Bittrex, Quadriga и Poloniex. Разработчиците на този търговски бот твърдят, че все още работят за подобряване на бота и в бъдеще той ще бъде поддържан на всички налични борси.

ПЪРВЕТЕ С ZENBOT!

9. Haasbot

haasbotТова е бот за търговия, създаден от HaasOnline в началото на 2014 г. Ботът за търговия се поддържа от много борси за биткойни, включително Bitfinex, Poloniex, BTCC, Huobi, Kraken, Gemini и GDAX. Той не само търгува с биткойни, но и с алткойни на различните борси.

Въпреки че този бот за търговия е предназначен да анализира пазарната информация от ваше име, той изисква известен принос за изпълнението на сделката. Ботът е персонализиран и е оборудван с някои технически инструменти за индикатори. С тези инструменти Haasbot може да „предсказва“ модели на тенденции, които могат да се окажат безценни за успеха на търговията с биткойни.

За да получите най-добри резултати, всички, които решат да използват Haasbot, трябва да бъдат изцяло отдадени на курса. Този бот за търговия струва около 0,32 биткойни на всеки 3 месеца.

ПОСТАВЕТЕ СЕ С HAASBOT!

10. Крипто търговец

криптовалутен ботТова е един от най-популярните ботове за търговия с биткойни сред търговците. Той в по-голямата си част е базиран на облак, което означава, че не изисква инсталиране на физически компютър и може да бъде модифициран от неговия потребител за достатъчно и полезни резултати. Алгоритмични промени в търговията могат да бъдат направени на бота за няколко минути. Модификациите са лесни за извършване и всеки начинаещ с малко насоки може да проникне в процеса.

Струва си да се отбележи, че Crypto Trader идва с функция на стратегическия пазар. Тази функция ви позволява да търгувате със стратегии с други търговци. Друга страхотна функция включва инструмент за обратно тестване, който позволява на потребителите да тестват стратегиите за търговия спрямо обратно тестваните данни, както и преобладаващите пазарни условия. Crypto Trader се поддържа от борси като Bitstamp, BTCC и Coinbase.

НАЧАЛО С КРИПТО ТЪРГОВЕЦ!

11. BTC робот

btc роботТова беше сред първите ботове за търговия с биткойни в индустрията. Той е сред пионерските ботове за търговия. Ботът може да бъде изтеглен от основните операционни системи, но се предлага на различни цени за всяка платформа. Като цяло трябва да очаквате да платите повече за него на MacOs, отколкото на Windows OS.

Търговският бот се оказа лесен за инсталиране, както и за използване. Въпреки това, някои хора са записали, че има някои технически битове, които се оказват трудни за разбиране. Въпреки това повечето са успели да реализират значителни печалби. BTC Robot предлага пробен период с 60-дневна политика за възстановяване – колко страхотно е това?

ПЪРВЕТЕ С BTC ROBOT!

12. LeonArdo

MarginTradingOnPoloniexТова е нов бот за търговия, който се поддържа от Huobi, OKCoin, Bitfinex, Bittrex и Poloniex. Неговите разработчици непрекъснато правят промени в търговския бот и трябва да очаквате, че той ще бъде подкрепен и от множество други борси в бъдеще.

Този бот се предлага с две стратегии за търговия, включително Margin Maker и Ping Pong. Досега Леонардо е най-добре изглеждащият търговски бот по отношение на дизайна и графиката. Той също така е напълно персонализиран.

Първоначално ботът струва около 0.5BTC всеки месец. Сега обаче е достъпен за около $ 129 (лиценз за цял живот).

НАЧАЛО С ЛЕОНАРДО!

13. Autonio

Когато говорим за търговски ботове, има само няколко, които могат да твърдят, че са изградени на децентрализирана платформа като различните цифрови активи, с които търгуват. Разработчиците на Autonio са се уверили, че търговският бот е един от малкото за да влезе в списъка.

Цялата инфраструктура е изградена на децентрализирана платформа, което означава, че няма нито един субект, който да контролира всички свои операции. Потребителите са свободни да проверяват прозрачността на програмата и нито един институт не може да носи отговорност за нейните неуспехи. Потребителите на блокчейн Ethereum също ще имат безпроблемно и гладко изживяване.

Търгуван както на дребно, така и на професионални търговци, ботът за търговия с криптовалута Autonio има вградени функции за създаване на различните сигнали за търговия, които се основават на вградените стратегии за търговия. Има пълен достъп до техническите индикатори и търговците могат да се възползват максимално от тях чрез търговския бот Autonio.

Има пазар на Autonio, където потребителите могат да видят другите потребители, споделящи различни търговски стратегии и алгоритми, които са им помогнали да реализират печалба. Ако не сте запознати с процеса на настройка на вашия собствен алгоритъм с помощта на бота, можете да изберете такъв от пазара и да започнете търговията си още от първия ден.

Има вътрешен жетон с името NIO, който се използва от търговския бот Autonio. Този маркер се основава на блокчейн Ethereum и използва алгоритъма ERC-20. Този токен може да бъде закупен от всички основни борси като Bittrex и Ethfinex. Цялата платформа Autonio се върти около полезността на токените NIO и те могат да бъдат използвани точно както всеки друг маркер за децентрализирано приложение.

Търговският бот Autonio не е безплатен. Той идва на умерена определена цена. Средната цена на използването на бота за търговия Autonio достига около $ 50 на месец и потребителите могат да го изтеглят за всички основни операционни системи като Windows, Linux и macOS на компютри / лаптопи и дори на Android за мобилни операционни системи.

14. CoinBot

Построен върху код с отворен код, ботът за търговия с криптовалута CoinBot е услуга за отдаване под наем, която помага на търговците да извършват ежедневни сделки автоматично. На официалния уебсайт има пълно описание на алгоритмите, които се използват в бота, заедно с линк към Github страницата на бота.

CoinBot има редица функции, поради което е един от най-често използваните търговски ботове. Той има многостепенна комисионна програма, която го прави една от най-доходоносните услуги за отдаване под наем в света. Има и реферална програма, което означава, че потребителите, които разпространяват думата за бота, получават персонализирана връзка и всеки, който се присъедини през тяхната връзка, ще им предостави възможност да спечелят откат.

Цялата платформа е базирана на облак, което означава, че потребителите няма да се налага да инсталират програмата на което и да е устройство. Прозрачността също получи голямо значение. Пълната информация за екипа, програмата и целия проект е дадена на официалния уебсайт на проекта, без да оставя съмнения в съзнанието на хората, използващи бота.

Кодът на програмата може да бъде променен, за да осигури по-висока възвръщаемост чрез кода с отворен код, който е достъпен на страницата на Github. Рефералната система осигурява до 50% комисионни, което я прави ефективен начин за маркетинг. Има диверсификация на видовете ботове, които са достъпни на уебсайта, с агресивни, балансирани и консервативни стратегии за търговия.

Има възможност за закупуване на допълнителни услуги чрез програмата за наем. Потребителите са платили допълнително, само за да получат трите допълнителни функции, които включват Telegram Assistant, Arbitration bot и Social Analyzer.

Всяка от тези три допълнителни услуги има свои собствени приложения и си струва допълнителните пари, за да ги получите. Ботът автоматично изпраща предупреждение до потребителя, когато загубата достигне 10% при сделка. Помага на потребителите да разберат кога е време да вземат решение за отмяна на сделка.

15. Kryll.io

Пазарът на криптовалута е обект на високи колебания, което затруднява прогнозирането на подходящия момент за инвестиране. Kryll.io е автоматизиран бот за търговия, който помага да се намери начин за заобикаляне на този проблем.

Стартиран през 2018 г. от екип, състоящ се от Лука Беневело, Филип Лонжере и Пол Колорафи, той се състои от някои от най-усъвършенстваните функции за създаване на вашата търговска стратегия, които могат да се използват от хора без предварително програмиране. Платформата ще ви предостави прости и мощни инструменти, които ще подобрят вашата креативност. Много гъвкав редактор, безкрайни възможности!

Плъзнете и пуснете състоянието или индикаторните блокове, свържете ги и създайте основни или разширени автоматизирани стратегии. Всичко това може да бъде създадено без никакъв ред код!

Kryll.io предлага различни блокове, които могат да бъдат свързани; като логически оператори, пазарни индикатори, стойностни тригери, подобрени технически анализи, информация и блокове за уведомяване. С развитието на платформата ще бъдат добавени нови функционалности, като инструменти за анализ на риска и нови блокове, някои от които се основават на изкуствен интелект като анализ на настроението и прогнозиране на тенденции от Deep Learning.

Можете да тествате стратегиите си за цялата история на криптовалутите до 4 години с 1мин свещи и да ги подобрите с няколко щраквания.

Можете също да използвате пазара, ако не искате да създавате стратегии.

Пазарът свързва създателите и потребителите на платформата. Просто изберете стратегията, която ви подхожда, въз основа на двойката, с която искате да търгувате, и я оставете да свърши работата вместо вас!

Някои предимства

 • Visual Strategy Editor, няма нужда да се научавате да кодирате. Просто и мощно плъзгане & Drop Editor с най-добрите индикатори като (MACD, RSI, ICHIMOKU, SMA …). Редакторът включва и диаграми TradingView с всички налични технически инструменти.
 • Безплатно и неограничено Backtesting за повече от 4 години история с 1-минутна свещ. Това позволява на Търговеца да тества стратегията си върху различните истории на дадена двойка и да се възползва максимално от нея.
 • Ниски такси. 1% на месец първоначален капитал на стратегията, плюс програма за холдинг, която може да намали тези разходи до 95%. (т.е.: 500 $ стратегически капитал ще струва 5 $ / месец или 0,5 $ / месец с програма за задържане)
 •  Неговите API ключове не се нуждаят от разрешения за депозиране или теглене.
 • Партньорска програма. Потребителите могат да препоръчват приятели и да печелят до 45% комисионна от техните такси, свързани с платформата.
 • Издателски режим. Потребителите могат да публикуват своите стратегии на пазара на Kryll и да получават значителни пасивни приходи.

ЗАПОЧНЕТЕ С KRYLL.IO!

16. Margin.de

Когато борсата BTC-E беше затворена през 2018 г., един от най-популярните ботове за крипто търговия изчезна от интернет. Това беше ботът за търговия leonArdo. Той обаче беше заменен от бота за търговия с криптовалута Margin, като даде на потребителите продължението, което те изискват от интерфейса, който вече използваха толкова удобно.

Margin беше поел бота за търговия leonArdo, добавяйки повече собствени функции, за да предостави като цяло по-добър бот за търговия с криптовалута на потребителите. Оформлението е изчистено и в екосистемата са добавени още по-ефективни търговски стратегии с по-силна сигурност за защита на финансите на потребителите.

Има редица борси, които се поддържат от бота за търговия с криптовалута Margin, включително Huobipro, Bitstamp, Bitfinex, Bittrex, Poloniex, OKcoin, HitBTC, Binance, Kraken, Coinbase Pro и Bleutrade. В началото ботът за търговия leonArdo се считаше за един от най-премиум ботовете за търговия, тъй като беше на цена от 0,5 BTC за използване.

Обаче откакто ботът беше придобит от Margin, цената спадна и потребителите не биха могли да бъдат по-щастливи. Базовият план за бота започва от еднократно плащане от $ 89 сега. Този пакет обаче е ограничен само до 10 000 долара на една борса. Ако искате да задържите повече суми, трябва да надстроите плана до пакет с по-висока цена.

Има стандартен пакет, който струва $ 169 и има неограничени ботове, както и всички технически индикатори, предоставени от системата. Въпреки това, той също може да побере само ограничена сума пари на всяка борса, този път парите са ограничени до $ 100 000.

Последният е Професионалният план, който струва 1 999 щатски долара, но има множество приложни програмни интерфейси (API) на поддържани борси, всички технически индикатори, неограничени ботове и без ограничение на сумата на притежание във всяка борса. Потребителите могат да платят тази такса чрез множество методи, включително Visa, MasterCard, PayPal и BitPay.

Има онлайн уроци, които са включени във всеки план. Това помага на потребителите да разберат начините, по които работят различните стратегии и как те ще бъдат полезни, за да им помогнат да печелят печалби.

17. CWE

Това е един от най-добре представящите се ботове там. Crypto World Evolution се доказа като един от най-добре проектираните и най-печеливши ботове в света. Планът за бота се предлага на пазара чрез многостепенен маркетинг, което означава, че към бота има допълнителен финансов аспект, различен от стойността му за автоматична търговия. Не е необходимо обаче потребителите да го предлагат на пазара, за да могат да го използват.

Едно от най-добрите неща за бота Crypto World Evolution е, че не предавате парите си на алгоритъма на бота. Вместо това в бота има вграден достъп до API, който му помага да получи достъп до парите, които се държат в сметките на борсите.

Има възможност ботът да изтегли парите сам. Тази функция може да бъде изключена, като й се откаже достъп до криптовалутите, които се съхраняват във вашите акаунти. Когато се използва с API на Binance, има опция за избор на сдвояване на криптовалутите, използвайки всички алткойни на борсата. Освен Binance, има поддръжка и за Bittrex, Okex и Hitbtc.

Ботът търгува с биткойни. По този начин ще трябва да добавите фонда в BTC към вашите сметки. След това обаче можете да изберете монетите, с които искате ботът да търгува. Можете да изберете до 15 алткойни, с които ботът ще може да се справи доста лесно.

Ще имате пълен контрол върху броя сделки, които ботът може да извърши едновременно. Можете да продадете сделката ръчно или да зададете база, след което ботът ще продаде сделката автоматично. Миналите записи показват, че има моменти, когато ботът може да приключи доста сделки в рамките на един ден, а след това има други, когато няма дори нито един раде, който да се направи в същия ден.

Това е така, защото пазарът е твърде нестабилен и алгоритъмът е кодиран, за да ви осигури максимална печалба. Средно ботът ще ви осигури близо 2% от печалбата за всяка сделка.

 

С наличните многодневни ботове за търговия с биткойн може да бъде страховита задача за начинаещ в индустрията да избере най-добрия бот за крипто търговия, който има. Като такъв е важно да сте наясно с някои от факторите, които трябва да вземете предвид, докато избирате такъв.

Какво да имате предвид при избора на бот за крипто търговия

1) Надеждност

Това е в горната част на списъка, защото както при всеки онлайн бизнес, доверието е ключов елемент на успеха. Търговският бот трябва да бъде компания, на която може да се има доверие. Като такъв, списъкът за преглед съдържа компании, които предлагат усъвършенствани изпитани стратегии за търговия с ботове. Повечето компании в списъка са в бранша от доста дълго време и имат следа от доволни клиенти, които говорят високо за техния опит и ниво на обслужване.

2) Прозрачност

Би било жалко, ако трябва да се свържете с компания, която е сенчеста. Готови сте да инвестирате трудно спечелените си пари в начинанието за търговия с биткойни, но това не означава, че сте готови да изхвърлите парите си без възвръщаемост. Да бъдеш измамен не е риск, който си готов да поемеш. Фирмите, изброени в раздела за преглед, ви предоставят сложни подробности за начина, по който ръководят бизнеса си.

Те ви предоставят възможността да ускорите напред своята крива на обучение за стратегии за търговия и биткойн ботове, преди да се абонирате за техните услуги. Освен това някои дори предлагат безплатни пробни версии. Безплатните пробни версии ви позволяват да изпробвате техните услуги, преди да похарчите и стотинка от трудно спечелените си пари.

3) Рентабилност

В допълнение към прозрачността и надеждността, вие също трябва да се интересувате от рентабилността на компанията. Безсмислено е една компания да бъде надеждна, но да не ви осигурява максимално възможната възвръщаемост. Цялото начинание няма да ви струва. Разбира се, пазарът на биткойни е нестабилен (въпреки че е увеличил стабилността си през последните няколко години), но вместо да се отклонява изобщо от възможността за инвестиции; трябва да влезете в бизнес с компания, която има едни от най-добрите стратегии и роботи за търговия с биткойни.

4) Цялостен опит

За да определим цялостното изживяване, отидохме още една стъпка напред и проучихме допълнителните функции, които всяка от платформите предлага, и включихме стратегиите, предоставени от различните компании и персонализируеми ботове. Това е добра стратегия за търговия е наложително. Но също така е важно тези стратегии да се прилагат към правилната платформа.

5) Лесна употреба

Истината трябва да се каже, експертите по програмиране и ИТ гурутата не са единствените лица, които се интересуват от търговията с биткойни. Като такива, ако не сте висококвалифицирани в ИТ, ще искате бот за търговия с биткойни, който е лесен за използване и който ще улесни живота ви. Всички изброени компании имат търговски ботове, които са много полезни за използване. Те са подходящи за начинаещи в търговията с биткойни и също са имали същото.

6) Сигурност

Биткойнът е доста сигурна криптовалута. Но това не пречи на хората да се опитват да извършват творчески и технически кражби. Като такъв, трябва да вземете предвид сигурността на търговския бот, преди да го използвате. Компаниите, които преглеждаме, имат високо ниво на сигурност.

Заключение

Криптовалутата е нещото в момента и ще бъде в обозримо бъдеще. Търговията с биткойн може да се извършва буквално от всеки, който е получил лихвите. Отначало може да е объркващо за начинаещи, но скоро те разбират нещата. Като се има предвид наличието на много търговски ботове, е задължително да направите своята старателна проверка. Направете проучване и прочетете отзиви, за да сте сигурни, че имате работа с надежден и надежден търговски бот и компания.

Реални ли са безплатни ботове за търговия с биткойни?

Докато повечето от нас, които сте включили, може да са скептични, когато чуете за безплатни неща, които могат да генерират печалба, има шепа ботове за търговия с биткойни с отворен код, които наистина могат да бъдат класифицирани като безплатни ботове за търговия с биткойни. Zenbot и Gekko, които са любимите два от предлаганите безплатни ботове за крипто търговия, със сигурност са страхотни. Те обаче изискват някои технически умения за настройване и използване, затова по-скоро бихме ви препоръчали да опитате безплатен месец на Cryptohopper, тъй като е подходящ за начинаещи, но отговаря на напредналия търговец и е базиран на облак, което означава, че няма да е необходимо да имате машина (компютър или VPS) постоянно работеща, за да можете да търгувате ежедневно. Няма съмнение защо е заслужил мястото като най-добрия бот за крипто търговия в нашия списък. И тъй като предлага безплатен пробен период, защо не се регистрирате и не опитате сами?

Как работят ботовете за търговия с биткойни?

Лесно е. Всеки бот разполага с набор от параметри и индикатори, които, когато всички се изравнят, ще сигнализират на бота да направи продажба или покупка на борсата, която предпочитате. Повечето пъти ботовете за търговия с биткойни са настроени на определен период. Това е образовано предположение от създателя за това как пазарът ще се държи и работи в бъдеще.

Търговските ботове растат все по-популярни, тъй като популярността на Биткойн се издига през покрива. Тъй като толкова много хора зависят от ботовете за търговия с биткойни, все повече разработчици измислят измамен софтуер, за да измамят наивните биткойн инвеститори на техните трудно спечелени пари. С избраните фактори по-горе и отзивите за най-добрите и най-доверените ботове за търговия с биткойн по-долу ще бъдете добре подготвени да изберете най-добрия наличен бот за крипто търговия.

Предимства на биткойн ботове за търговия

Подобрена ефективност

С увеличеното използване на ботове за търговия с криптовалута, човешката грешка се елиминира или свежда до минимум, което води до подобрена точност. Търговските ботове предлагат постоянно взаимодействие с пазара, което означава, че можете да заспите или да се забавлявате през деня си и той да свърши цялата работа вместо вас. Не само това, но можете да го настроите, за да наблюдавате, анализирате и търгувате множество различни активи на различни пазари.

Тези ботове могат да анализират толкова много крипто, колкото ще посочите в техните алгоритми и да работят с броя на борсите, които искате да покрият. Накратко, търговските ботове максимизират потенциала за печалба, като използват механизъм, който реагира денонощно на пазарните промени.

Повишена скорост

Докато човек може да отнеме до няколко минути, за да изчисли и възстанови различни формули, ботът може да изчисли много по-бързо, понякога дори наносекунди с точни резултати. Тази функция е от голяма полза, когато цената на дадена валута подлежи на честа промяна. Автоматизираните системи имат способността да генерират поръчки веднага щом са изпълнени критериите за търговия.

Понякога промените в цените са много бързи, тъй като цените постоянно се колебаят и инвеститорите често не могат ефективно да се справят с тези промени. Предимството на ботовете е, че те могат да работят двадесет и четири и седем и да го направят много по-бърз процес, докато търговецът ще трябва да прекарва часове заедно, за да търгува сам.

Безчувствен

Автоматизираните системи за търговия свеждат до минимум или понякога дори напълно премахват емоциите, тъй като ботовете не притежават никакви емоции, за разлика от хората. Като поддържат емоциите под контрол, търговците по принцип имат по-лесно време да се придържат към плана. Освен това търговските поръчки се изпълняват директно след спазване на правилата за търговия, така че търговците не могат да отменят или да поставят под въпрос търговията въз основа на емоции.

Ботовете не могат да имат съмнения или въпроси – те не изпитват разочарование, така че по същество са по-добри за търговия. Автоматизираната търговия също така помага да се гарантира, че се поддържа определена доза дисциплина, за да се спазва идеално плана за търговия.

Недостатъци на биткойн ботове за търговия

Не е подходящ за начинаещи търговци

Когато търговците започват, те правят много грешки. Те обаче се учат от тези грешки и се усъвършенстват чрез натрупания опит. Новите търговци, които използват автоматизирани ботове за търговия, не правят грешки и по този начин не научават нищо ново. Единственото нещо, което знаят, е как да настроят своите ботове, което е неадекватно, тъй като ботът не може да донесе добри печалби без квалифициран търговец.

Освен това тези ботове са много скъпи. Простите струват повече от 10 долара на месец, а арбитражните са още по-скъпи.

Изисква човешко наблюдение

В идеалния случай бихте могли да кажете, че тези ботове могат да работят по цял ден без никаква човешка намеса. Това обаче не е вярно. В действителност има възможност за механични повреди, като проблеми с връзката, загуби на енергия или сривове на компютъра. Те могат да бъдат вредни, защото понякога интернет връзката е лоша, което може да доведе до загуба на поръчка.

Проблеми със сигурността

Справянето с крипто ботове понякога може да стане опасно поради проблеми със сигурността, като:

 • Ботове могат да бъдат хакнати.
 • Ботовете могат да копират важни данни за акаунта на човек и да ги изпратят на трета страна.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector