Най-добрите начини за закупуване на биткойн с кредитна карта 2021

U

1. Коинмама 2. Coinbase 3. CEX.IO
cex.io-квадрат-лого
ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ! ПЪРВИ СТЪПКИ!

кредитна картаНапълно начинаещ ли сте в търговията с биткойни и намирате начин да инвестирате в този процъфтяващ пазар на биткойни, но не знаете откъде да започнете? Кацнахте на правилното място. Знаем колко объркващо е да намерим най-добрия начин да инвестираме в този процъфтяващ пазар на биткойни. В тази статия ще ви преведем през най-добрите борси, където можете да закупите биткойн с кредитни карти.

С нарастващото търсене на биткойни, много платформи се развиват всеки ден, за да улеснят транзакциите с биткойни. Тези платформи включват различни методи на плащане според удобството на потребителя, но не всички от тях позволяват кредитни карти за закупуване на биткойни. Ето списък на някои от най-добрите борси, които позволяват закупуване на биткойни чрез кредитна карта.

Contents

Топ 14 най-добри начина за закупуване на биткойн с кредитна / дебитна карта 2021

1. CoinMama

CoinmamaCoinMama се фокусира върху извършването на транзакции чрез кредитна карта. За разлика от други сайтове, той не прилага никакви ограничения за транзакции с кредитна карта.

Потребителят може да закупи биткойни на стойност около $ 150 без проверка и около $ 5000 на дневна база с лимит от $ 20000 / месец на стойност биткойни на стойност от проверени акаунти.

Към услугите, предлагани от този сайт, ще бъде добавено допълнително заплащане. Потребителите трябва да добавят адрес на биткойн портфейл, за да получат своите биткойни, тъй като този сайт не предлага портфейл за биткойн.

Такси

CoinMama не включва такса за депозит или теглене, но включва редовна такса, начислена от банката. Вместо да прилага различни допълнителни такси, CoinMama начислява фиксирана такса от 6,75% като цяло за всички транзакции. Този сайт поддържа кредитни карти на различни банки и допълнителната такса от 5% се добавя към общата такса за кредитни карти.

Транзакциите с кредитни карти се извършват от процесор наречен Simplex и таксата се добавя автоматично към вашия акаунт след влизане в режим на плащане.

За кредитната карта се прилага ограничение до 5000 USD / EUR на ден. Ограничението за месеца ще бъде 20 000 USD / EUR, приложимо към кредитната карта.

Проверка и сигурност

Процесът на проверка на Coinmama включва четири нива. Транзакциите и ограниченията, приложени към тях, се основават на нивото на проверка на потребителя.

  • Нулево ниво – изисква да актуализирате вашия телефонен номер, пощенски код, щат и град, което ще ви позволи да похарчите до $ 150 за биткойн.
  • Първо ниво – изисква да актуализирате ясни снимки от двете страни на удостоверението за самоличност или шофьорска книжка, което ще ви позволи да похарчите до 10 000 долара.
  • Второ ниво – изисква да актуализирате издаденото от правителството доказателство за самоличност, заедно с останалите доказателства за самоличност. Потребителите могат също да актуализират паспортите си. Това ниво на проверка ще ви позволи да похарчите до $ 50 000.
  • Трето ниво – изисква да актуализирате разпознаване лице в лице, одобрено от нотариус или адвокат. Това е най-високото ниво на проверка, приложено към потребителите с високи нива. Това ниво позволява на потребителите да похарчат $ 1 000 000 за криптовалути.

Системата за сигурност използва SSL технология, за да маскира цялата чувствителна информация от трети страни и хакери. Данните за транзакции и личната информация се съхраняват в база данни, която е защитена с помощта на пароли. Допълнителни мерки за сигурност се прилагат чрез различни методи за проверка.

Професионалисти

CoinMama включва прост потребителски интерфейс, като кредитната карта е основен начин на плащане. Процесът на проверка включва представяне на удостоверение за самоличност като цяло, но варира с увеличаването на броя на извършените транзакции. Най-новите технологии и методи са адаптирани за целите на сигурността. Това е популярен сайт, който предлага и отлична програма за препоръки, така че можете да спечелите пари, насочвайки приятели.

Минуси

CoinMama предлага ефективни методи за закупуване на биткойн, но липсата на предлагане на потребителите да ги продават. Таксата е сравнително висока от другите сайтове и сайтът трябва да се надгражда по-често.

НАЧАЛО С МОНЕТИ МАМА

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-Тегления-BitcoinCoinbase е най-голямата платформа за търговия с биткойни в целия свят. Той предлага различни методи за плащане за закупуване на биткойни и също така поддържа кредитна карта като основен начин на плащане.

Той предлага усъвършенствани мерки за сигурност, заедно с ниска такса за търговия. Той предлага интуитивен интерфейс за начинаещи, както и различни сложни платформи за професионални търговци с допълнителни инструменти за търговия.

Такса

Coinbase таксува такса от около 1,49% до 3,99%, с леко увеличение на таксата за кредитни карти (3,75%). Има ограничение за закупуване на биткойни чрез кредитни карти. Потребителите могат да купят до $ 150 биткойни на седмица с помощта на кредитна карта. Разрешени са и плащания с дебитни карти, без да се налага такса за това.

Потребителят трябва да представи доказателствата си за самоличност като метод за проверка, преди да използва кредитна карта за плащане. Ограниченията за покупка и продажба за всеки клиент се показват на страницата за потвърждение. Прилаганите ограничения зависят от възрастта на вашия акаунт в Coinbase, вашата активност в историята на покупки и нивото на потвърждаване на вашия акаунт.

Проверка и сигурност

За удостоверяване на клиентите се изисква удостоверение за самоличност, което трябва да се направи чрез Google Chrome, както е предложено от Coinbase. Клиентите с голям обем на този сайт ще получат публикация на предоставения им адрес като метод за проверка. Публикацията ще съдържа код, който трябва да бъде въведен в страницата за проверка на адреса. Потребителският акаунт ще бъде поддържан, докато този код не бъде въведен на сайта. Кодът е валиден 14 дни.

Coinbase поддържа сигурността на друго ниво. AES-256 криптирането се прилага към всички сървъри за конфигуриране на всички маршрути и номера на сметки, съхранявани на ниво банка. Няма място за достъп до потребителски данни от трети страни, тъй като те са скрити чрез SSL сертификат (протокол HTTPS). Освен това Coinbase разполага с мултисиг трезора, който осигурява допълнителна 3-клавишна защита за вашия акаунт и портфейла на Coinbase.

Професионалисти

Coinbase е популярен и надежден сайт сред потребителите с елегантен интерфейс. Той предлага различни режими на плащане за биткойн търговия, заедно с сравнително ниска такса за търговия. Транзакциите са незабавни и обезпечени.

Минуси

Транзакциите по отношение на банкови преводи изискват известно време. Подкрепата отнема известно време, за да отговори и много други страни трябва да бъдат включени в този сайт.

ЗАПОЧНЕТЕ С COINBASE

(Използвайте нашата връзка и купете Bitcoin на стойност $ 100 или повече и получете Bitcoin на стойност $ 10 безплатно!)

3. CEX.IO

cex.ioCex.io е популярна платформа за обмен на биткойни, създадена като първия доставчик на облачен майнинг. Той предлага множество криптовалути с повече от 450 000 потребители, които го използват. Той има елегантен потребителски интерфейс с лесен процес на проверка. Системата за сигурност е изградена здраво, за да се избегнат уязвимости.

Такси

Cex.io е малко по-скъп в сравнение с други сайтове. Той начислява такса от 7% за обмен на биткойни с директна търговия. Той следва модел на вземане на производители, според който се предвижда такса за равностойна търговия. Производителят не включва никаква такса, докато таксата за вземане се намалява при увеличаване на обема на търговията.

Например, ако обемът достигне под 5 BTC, се начислява такса от 0,20%, а ако обемът е над 6000 BTC, се начислява такса от 0,10%. Таксата за депозит и теглене варира между 1,2 и 5 процента от преведената сума. Таксата за маржин търговия е фиксирана на 0,2% (такса за отваряне), 0,01% (такса за преобръщане), 0% (такса за затваряне). Кредитната карта включва допълнителни такси заедно с минимална такса и е различна за различните валути.

Сайтът съдържа различни пакети за лимити за покупка и продажба. Основният пакет ви позволява да закупите Bitcoin, Ethereum за суми от $ 100, $ 200, $ 500 и $ 1000. Ethereum (минимум 0,1 ETH и максимум 200 ETH) за една поръчка. Биткойн (минимум 0,01 BTC и максимум 10 BTC) за една поръчка. Основните пакети за продажба на биткойн включват 0,2, 0,5, 1 и 2 Bt, докато продажбата на Ethereum включва 10, 20, 50 и 100 ETH.

Максималната и минималната сума за една поръчка за продажба на биткойни остава същата като тази на покупката. Четири типа типове акаунти се предлагат от този сайт (Basic, Verified, Verified Plus, Corporate), който се състои от различни ограничения. Основната сметка ви позволява да депозирате $ 300 / ден до $ 1000 / месец, което включва единствения начин на плащане, т.е. Visa / Master Card.

Проверената сметка ви позволява да депозирате $ 10 000 / ден до $ 100 000 / месец, който приема плащания от Visa / Master Card, банков превод, Crypto Capital. Не се прилагат ограничения за Verified Plus и Corporate акаунти по отношение на ежедневните и месечните транзакции. Режимите на плащане включват Visa / Master Card, банков превод, Crypto Capital. Потребителите трябва да са наясно с допълнителните ограничения за всеки режим на плащане.

Проверка и сигурност

Проверката на потребителя е жизненоважна стъпка, преди да изтеглите средства във фиатни валути и да увеличите сметката си за повече лимити за плащане. Проверката на самоличността включва 4 стъпки, които включват предоставяне на документ за самоличност, основна лична информация, постоянни и жилищни адреси и сканиране на копие на документи със селфита на потребителя, както и.

Плащането с кредитна карта включва и проверка в 4 стъпки. Включва предоставяне на информация за регистрираната карта за плащане, доказателство за собственост под формата на селфи с регистрираната карта и допълнителни снимки, ако самоличността ви не е била потвърдена. Изисква се CVV / CVC номер, заедно с малка такса за проверка.

Сигурността на този сайт е защитена от разпоредбите на KYC и AML. Cex.io е защитен с SSL технология и двуфакторно удостоверяване заедно с PCI DSS, което гарантира финансова сигурност. Личната информация на потребителите, предоставена на този сайт, се използва само от Cex.io и трети страни, свързани с този сайт. Сайтът следва строги правила, които не позволяват на трети страни и на сайта да разкриват потребителски данни. Осигурен е хладилен склад за съхранение на вашите средства.

Професионалисти

Сайтът е лесен за ползване и предлага търговия и обмен на биткойни. Това е популярен сайт с голям обем на търговия.

Минуси

Броят на страните, ангажирани с този сайт, е доста по-малък. Процесът на проверка и обменните курсове са доста преувеличени. Системата за поддръжка не е на ниво, което не е добре за растежа на тази борса, но това е същото с всяка борса в момента (и ние наистина се надяваме те да засилят играта си).

ПЪРВЕТЕ С CEX.IO

4. Ключ

Switchere е една от най-големите платформи в света за търговия с биткойни и много алткойни. Приема всички плащания само чрез кредитни или дебитни карти. Мерките за сигурност, предоставени от тази платформа, са наистина сигурни и стабилни.

Потребителският интерфейс на тази платформа е изключително интуитивен, което улеснява начинаещите да разберат и да започнат търговия без проблем.

Той дори предлага усъвършенствани инструменти за по-опитни търговци, така че те да имат пълния контрол върху целия процес. Можете буквално да получите достъп до акаунта си от всяка част на света, тъй като той има глобална наличност и поверителност.

Такса

Най-хубавото на тази платформа за търговия с биткойни е, че тя не начислява никакви допълнителни такси или допълнителни такси. 

Проверка и сигурност

Системата за сигурност на Switchere е много здрава. Те използват 2FA и SSL / TLS криптиране, което е криптиране от военен клас и помага да защитите вашата поверителност онлайн. Платформата работи на хеш алгоритъм SHA-256, който е криптографска хеш функция. Накратко, той добавя допълнителен слой защита към вашите онлайн данни. В допълнение към това има и 3D защитен протокол.

Сега, стигайки до лимита за покупка и как той е свързан с вашия KYC статус. За непроверен потребител платформата предлага максимален лимит за закупуване на Bitcoin на стойност $ 110 (или който и да е алткойн). Ако потвърдите имейла и телефона си, тогава максималният ви лимит за покупка ще достигне $ 550. И ако удостоверите самоличността и банковата си карта с тази платформа, тогава можете да направите максимална покупка от $ 1100. Можете допълнително да увеличите лимита за покупка до $ 5500, ако потвърдите адреса си. Окончателното надграждане, което можете да направите, като проверите доказателството си за доход, ще ви позволи да закупите неограничено количество биткойн без никакви ограничения.

Професионалисти

Транзакциите са наистина сигурни и бързи.

Минуси

Тази платформа приема само кредитни / дебитни карти и не е разрешен друг начин на плащане.

НАЧАЛО С КЛЮЧА ТУК

5. Coinhouse

монетна къщаCoinhouse е базирана в Париж биткойн платформа. Първоначално беше ограничено да работи в рамките на Париж, но сега работи в цяла Европа. Транзакциите и плащанията са незабавни с кредитна карта или в брой с предплатена карта Neosurf, налична в повечето европейски държави.

Интерфейсът е силно препоръчителен за начинаещи. Този сайт включва само две криптовалути (Bitcoin и Ethereum). Процесът на проверка включва доказателства за самоличност на потребители. Доказателство за национална лична карта на потребител от друга държава не се приема, но този сайт иска паспорта като доказателство за самоличност. Транзакцията с биткойн е ограничена до 10 000 EUR / месец и 2000 EUR / ден.

Такси

Таксата за търговия, прилагана от този сайт, е доста висока и зависи от обема на търговията и режимите на плащане. Банковият превод включва такса между 6 и 10%, докато кредитната карта изисква такса между 8 и 10%. Колкото по-малък е обемът на търговията, толкова по-висока е приложената такса.

Проверка и сигурност

Обменът на Coinhouse се придържа към регламентите KYC (Знай своя клиент) и AML (Противо изпирането на пари). Процесът на проверка изисква сканирано копие на идентификатора на потребителя заедно със селфито на потребителя, притежаващ този идентификатор. Други подробности за проверка включват доказателство за телефонния номер и адреса на потребителя, за да се осигури поверителност и сигурност.

Coinhouse има функция на 3D (3DS) сигурност, която се прилага за кредитни / дебитни карти, за да се гарантира, че плащането не може да бъде отменено, защитавайки Coinhouse от обратно плащане.

Професионалисти

Coinhouse е популярен сайт за търговия с гладък потребителски интерфейс. Той включва голям обем на търговия с усъвършенствани мерки за сигурност. Включва различни методи на плащане, които са допълнителен бонус и също така предлага незабавни услуги.

Минуси

Coinhouse не включва много страни. Процесът на проверка за потребители от различни страни е доста раздразнителен. Обменният курс, предлаган от този сайт, е доста висок и този сайт не предлага лостове като другите сайтове. Транзакцията на биткойн е ограничена до определена сума за всеки потребител.

ЗАПОЧНЕТЕ С КЪЩА ЗА МОНЕТИ

6. Битпанда

110-bitpanda-logo-pmBitpanda, базирана в Австрия платформа за търговия с криптовалути, се разраства като популярен сайт напоследък. Сайтът предлага различни режими на плащане, за да привлече потребителите към този сайт.

Към днешна дата той предлага три вида криптовалути (Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash), но скоро ще го разшири, предлагайки много други крипто. Това е изключително надежден сайт и най-вероятно в европейските страни. Той предлага услугата за закупуване на биткойни само на европейски жители и не предлага тази услуга на потребителите от други страни.

Такси

Структурата на таксите тук не се оповестява публично, но изглежда предлага по-ниска ставка, потвърдена от потребител. Таксата се прилага автоматично, когато потребителят закупи криптовалута. Bitpanda начислява такса от 5% за всички транзакции с кредитни карти. Трябва да се добави малка такса, преди да се продаде криптовалута.

Проверка и сигурност

Мерките за сигурност включват двуфакторно удостоверяване и доказателство за самоличност, за да се улесни плащането с кредитна карта. Процесът на проверка е доста строг и в системата за сигурност липсват йерархични детерминирани (HD) и методи с много подписи. Определя се лимит за транзакциите в зависимост от вида на проверката, предоставена от потребителите.

Потребителят не може да купува биткойни, но може да продава биткойни около 1000 евро на ден в токени и до 7500 евро / месец с проверен имейл. Потребителят може да купува и продава биткойни, като използва всякакви методи за плащане, с изключение на кредитната карта с потвърден телефонен номер и може да закупи до 50 евро на ден. Потребител с пълна проверка има право да купува криптовалута на стойност 350 евро на ден и до 10 000 евро на месец, включително плащане с кредитна карта.

Професионалисти

Bitpanda е напълно автоматизирана платформа, предлагаща разнообразни възможности за плащане на своите потребители. Тя привлича много потребители с елегантния си интерфейс и поддържа тяхната сигурност.

Минуси

Bitpanda не е с отворен код и таксата за търговия е скрита за обществеността. Това основно включва само европейски потребители да купуват биткойни, а не други. Йерархични детерминистични (HD) и мерки с много подписи не се разглеждат с цел сигурност. Ограниченията се прилагат въз основа на метода за проверка.

ЗАПОЧНЕТЕ С BITPANDA

7. Bitstamp

BitstampBitstamp е най-старата и известна платформа, предлагаща множество криптовалути. За начинаещите потребители може да им е трудно да работят с тази платформа първоначално. Bitstamp поддържа различни режими на плащане, обслужвайки повече от 50 страни по света.

Такси

Bitstamp такси за депозити, тегления и търговия. По принцип депозитите и тегленията могат да се извършват безплатно, но тегленията с помощта на BitGo ще ви таксуват 0,1%. Въпреки че не се прилага такса за депозити, използващи SEPA, при тегления със същия режим се начислява такса от около 0,90 EUR. Минимална такса от $ 7,5 е определена за депозити и $ 15 за тегления при международни банкови преводи, което ще ви струва 0,05% за депозит и 0,09% за теглене.

Таксата, наложена на кредитната карта за закупуване на крипто, зависи само от сумата, включена в транзакцията. Струва 5% (покупки над $ 5000), 6% (покупки между $ 1000 и $ 5000), 7% (покупки между $ 500 и $ 1000), 8% (покупки под $ 500).

За тегления с помощта на кредитна карта се прилага фиксирана такса от $ 10 за преводи, които не надвишават $ 1000 и се начислява такса от 2% за преводи над $ 1000. Таксата за търговия варира от 0,10% до 0,20%, в зависимост от обема на търговията.

Големият обем на търговията намалява прилаганата такса за търговия. Заедно с тези такси, таксите Bitstamp за своите услуги и работата му, като отказано теглене на пари в брой, ще ви таксуват 0,55 долара, месечна такса за сметка от около 1,95 долара и такса за демокрация от около 5 долара.

Проверка и сигурност

Bitstamp е централизирана платформа за обмен. Той включва двуфакторно удостоверяване (2FA) и пароли за достъп до средства. В момента, в който регистрирате акаунта си, се изпраща съобщение за потвърждение, съдържащо потребителски идентификатор и парола. Паролата трябва да бъде променена незабавно, като влезете.

Процесът на проверка включва вашето пълно име, пощенски адрес и дата на раждане. За удостоверяване трябва да бъдат качени издадени от правителството лични документи и тримесечна сметка за комунални услуги. Сайтът отнема три дни, за да завърши този процес.

Професионалисти

Bitstamp е високо надеждна борсова платформа с прост интерфейс за покупка / продажба с подробен и малко сложен интерфейс за търговия. Той поддържа плащане с кредитна карта за много страни. Обемът на търговия е значителен, което изобразява големи борси. Сайтът е много ефективен в сравнение с местните биткойн транзакции.

Минуси

Централизираната платформа за обмен, съдържаща частни ключове, може да е уязвима. Обменният курс, приложен от този сайт, е малко скъп. Процесът на проверка може да отнеме повече от три дни, което е малко вероятно сред повечето потребители.

ЗАПОЧНЕТЕ С BITSTAMP

8. VirWox

virwox_logoVirWox означава обмен на виртуален свят. Тя е създадена през 2007 г. от услуги за виртуален свят, специализирана основно в Lindens (SLL) и други виртуални валути, използвани в онлайн игрите.

По-късно през 2011 г. VirWox започна да приема биткойни и въведе PayPal, където хората могат да купуват биткойни от него. Тъй като това е официален сайт, оторизиран като дистрибутор на Linden Dollar, също и за директна покупка / продажба на биткойни, е спечелил над 740 000 регистрирани потребители. Тази функция прави този сайт уникален.

Такси

Таксата за депозит и теглене зависи главно от използвания режим на плащане. Обяснена е таксата за депозит за различни режими на плащане. Ако използвате моя терминал за плащане на виртуална общност (PayPal), не се начислява такса и преводите са незабавни. кредитни / дебитни карти добавят допълнителна такса (EUR 0,96 3,5%, GBP0,29 3,5%), средствата ще бъдат на разположение след извършване на плащането.

PayPal Express Checkout ще струва EUR 0,35 такса от 3,4% и средствата са налични веднага. Sofortbanking ще ви струва 2,5% (мин. 0,25 EUR) такса и средствата ще бъдат незабавно предоставени. Paysafecard ще ви струва 20% такса и средствата са налични веднага. Skrill ще ви струва EUR 0,96 3,5%, USD 0,49 3,5%, GBP 0,29 3,5% и средствата са на разположение веднага. OKPAY е безплатен с някои налични валути като USD, EUR, GBP, CHF.

Такса за теглене за биткойн (0,002BTC), PayPal (EUR 1 2%), банков превод и такса Skrill (EUR 1), прилагани при всяко теглене тук. Освен това се прилага такса от $ 2 за неактивен акаунт на потребител за период от 12 месеца. Този сайт има лимит за търговия с депозити ($ 90). Ограниченията се прилагат с цел сигурност.

Проверка и сигурност

Този сайт не изисква никаква проверка за използването му. VirWox работи по HTTP протокол, което означава, че всички подробности за потребителя, предоставени на този сайт, са безопасни и няма да бъдат разкрити на трети страни. Този сайт е много строг относно червената политика, която следва, което често води до много блокирани и спрени акаунти.

Професионалисти

VirWox работи по целия свят, като предлага разнообразен и лесен начин на плащане. Той осигурява незабавни преводи чрез различни методи на плащане. Това е уникална платформа, която не изисква никакви подробности за проверка.

Минуси

Прилаганата такса за търговия е малко висока и не е подходяща за сериозни търговци на криптовалута. Системата за поддръжка е подчаст, която трябва да бъде подобрена.

ПЪРВЕТЕ С VIRVOX

9. IndaCoin

indacoinIndaCoin е базирана в Лондон платформа за обмен на биткойни. Той предлага множество криптовалути, които могат да бъдат закупени с помощта на кредитна карта и могат да се съхраняват в дигитален портфейл, предлаган от този сайт.

Такси

Таксата, приложена тук, не е фиксирана, но съответно варира за депозит, теглене и търговия. Сайтът предлага три режима на плащане (кредитна / дебитна карта, Payza, BTC-e код). Споменах таксите за депозит за различни режими на плащане. кредитната / дебитната карта ви таксува в размер на около 4% от транзакцията ви с минимум 2 долара. Payza ви струва 2,9% от вашата транзакция $ 0,30 такса. BTC-e кодът ще ви струва нулева такса.

Няма друга възможност освен Payza да изтеглите фиатната валута, което ще ви струва висока такса от около 12% от транзакцията ви. За всяка сделка (покупка / продажба на биткойни), която правите, се прилага пазарна такса, равна на 3%.

Има ограничение за покупка и продажба на биткойни. Можете да купите или продадете $ 50 биткойни с минимум $ 15 при първата си транзакция. За втората ви транзакция е необходим интервал от четири дни, който може да бъде направен до $ 200. По-късно със седем дни от първата си покупка можете да купувате или продавате биткойни до 500 долара. Има ограничение за покупка до $ 5000 за първия месец, за да направите покупка.

Проверка и сигурност

Процесът на проверка е лесен с проверка на мобилен номер за използване на кредитна карта. Системата за сигурност работи по HTTP протокол, който защитава потребителските данни.

Професионалисти

IndaCoin предлага своите услуги за повече от 200 държави, като кредитната карта е основният начин на плащане. Не е необходимо да създавате акаунт, ако купувате биткойн от кредитна карта. Няма ограничения за транзакции, след като първоначално са направени няколко транзакции. Сайтът предлага безплатни депозити заедно с отлична поддръжка за своите потребители и предлага незабавна услуга.

Минуси

IndaCoin включва високи валутни курсове, позволяващи само щатски долари като фиатна валута. Няма обяснение за изчисляването на таксата и обменния курс. Няма възможност за банков превод и таксата за теглене е доста висока. Ограниченията за покупки на първите няколко транзакции могат да досаждат на някои потребители.

НАЧАЛО С ИНДАКОИН

10. 247Обмен

247Обмен247Exchange е основана през 2014 г. и дотогава е станала известен сайт. Той предлага услуги като покупка, продажба и търговия на биткойни на потребители по целия свят. Биткойните могат да бъдат закупени чрез кредитна карта, незабавен паричен превод или депозит в брой. Сайтът работи с водещи фиат валути на повече от 110 държави.

Такси

Таксите, прилагани от този сайт, зависят от местоположението, режима на плащане и услугата (покупка / продажба на биткойни), която се изпълнява. Сайтът спомена за начисляването на 1% такса за незабавни парични преводи. За потребителите е осигурен калкулатор, където те могат да изчислят общата сума преди транзакцията. Обменните курсове също варират в зависимост от промяната в пазарните курсове. При първата транзакция се прилага лимит от $ 500, който се увеличава според увеличението на броя дни.

Проверка и сигурност

Създаването на акаунт е безплатно и сайтът дори не изисква никаква проверка. Не е необходимо да се регистрирате за извършване на транзакции, равни или по-малки от $ 300, което е от полза за потребителите. Сайтът не изисква проверка на самоличността за първата транзакция с кредитна карта, извършена от потребителя.

За поръчки, еквивалентни на $ 1500 или по-малко от това, се изисква проверка на потребителите чрез представяне на всички доказателства за държавна личност. За поръчка над $ 1500 се изисква доказателство за адрес за проверка на потребителите. Освен това за проверка ще бъдат поискани селфи, сканирано копие на вашия документ за самоличност и телефонен номер.

Сайтът работи по протокол HTTPS, който не разкрива подробности за потребителите на трети страни и използва валидни SSL сертификати.

Професионалисти

247Exchange обслужва повече от 110 държави с местни начини на плащане с бързата си услуга. Той предлага множество криптовалути и също така има отлична система за поддръжка на своите потребители. Има ниски обменни курсове.

Минуси

Сайтът не е толкова лесен за употреба и изисква известно подобрение. Сайтът беше спрян внезапно преди няколко години поради банков проблем и много подробности изчезнаха.

ЗАПОЧНЕТЕ С 247 БОРСА

11. Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoBitcoin.com е утвърден сайт, който предлага услуга за закупуване на биткойн, услуги за облачен майнинг за биткойни. Работата на този сайт е доста различна от другите сайтове, те се стремят да бъдат на едно гише за всичко Биткойн.

Той предлага да се копае по отношение на планове и договори. Договорите принадлежат единствено на потребителя, докато той не реализира печалбата. Ако дневната такса, приложена за поддържане на договора, надвишава печалбата на потребителя, договорът ще бъде прекратен. Продължителността на плановете се предлага в три вида (12-месечен план, план за цял живот, план за предварителна поръчка за цял живот1). В момента този сайт предлага копаене на Bitcoin и Bitcoin Cash.

Такси

Таксата за планове за живот зависи от печалбата. Когато вашият хешрейт спре да бъде печеливш, добивът ви на биткойн ще бъде прекратен. 12-месечният план започва от 2 TH / s и прилаганата такса е $ 398 първоначална цена $ 0,56 дневна такса ($ 199 за TH / s). Продължителният план започва от 2 TH / s и ви струва $ 598 първоначални разходи% 0,56 дневна такса ($ 299 за TH / s). Цената за TH / s винаги е фиксирана.

Освен тази такса, използването на кредитна карта ще ви струва допълнителна такса (5%) с такса за обслужване (2,5%). Обменните курсове включват около 1,5%, малко по-високи от курсовете на Bitstamp и Coinbase. Всички транзакции с кредитни карти се обработват от Simplex, което ще ви позволи да закупите биткойни директно от сайта.

Проверка и сигурност

Сигурността на този сайт се осигурява със SSL сертификат, т.е. сайтът работи по протокол HTTPS, който е криптиран и крие потребителски данни. Освен това е зададено двуфакторно удостоверяване, което добавя допълнителен слой към системата за сигурност.

Професионалисти

Bitcoin.com работи по прост начин, като осигурява облачен добив. Състои се от договори и доживотни планове за обмен на биткойни и други транзакции.

Минуси

Bitcoin.com не предлага ефективна система за поддръжка. Включени са различни стъпки, за да се свържете с компанията за всякакви въпроси. Сайтът се предлага с малко по-високи обменни курсове.

ПЪРВЕТЕ С БИТКОЙНИ

12. LocalBitcoins

Местни биткойниLocal Bitcoins е основана през 2012 г. Първоначално базирана във Финландия, но достъпна в цял свят. Състои се от обмен между партньори, при който търговията се извършва само между купувачи и продавачи.

Тук не участва платформа и сайтът предлага директна търговия. Този сайт прилича на сайт за запознанства. Както продавачът, така и купувачът трябва да създадат акаунт на този сайт. Продавачът трябва да изброи подробностите за биткойните, които се опитва да продаде.

Купувачът може да види списък с продавачи, предлагащи биткойни според цените, определени от тях. Купувачът може да се свърже с продавача, като пусне съобщение и може да извърши транзакцията с всеки продавач, според желанието на купувача. Сайтът поддържа множество методи за плащане и един от тях е кредитната карта.

Такси

Сайтът е задал много проста структура на таксите. Ако трябва да се покаже реклама на продавача, сайтът начислява комисионна от 1%. В противен случай продавачът е свободен да персонализира таксата. Прилаганата такса също варира в зависимост от различните използвани методи на плащане. Транзакцията с портфейла на местните потребители на биткойн е безплатна и транзакцията с други биткойн портфейли ще ви начисли някаква такса в зависимост от биткойн мрежата.

Депозитите в местния биткойн портфейл ще ви струват известна такса, която автоматично се прилага и приспада. Ако сумата на депозита е по-малка от депозитната такса, сумата няма да бъде депозирана и транзакцията ще бъде неуспешна. Ако се използва услугата за фактуриране на търговец, таксата от 0,5% ще бъде приспадната от сумата на платената фактура на всяка фактура. Също така, таксата за биткойн мрежа се приспада от сумата на фактурата, ако фактурата е платена от външната транзакция.

Ограниченията по сделката се определят взаимно от купувача и продавача със споразумение.

Проверка и сигурност

Сайтът не изисква проверка на самоличността освен валиден имейл адрес за регистрация. Някои купувачи или продавачи обаче могат да поискат проверка. Сайтът е защитен с ескроу. Когато търговията е започнала, биткойните в портфейла на продавача автоматично се резервират чрез ескроу, което означава, че продавачът не може да измами купувача, като приеме фонда и не им продаде биткойните.

Междувременно продавачът никога не трябва да освобождава депозита, преди да потвърди плащането, получено от купувача. Местната търговия не създава никакви проблеми, но трябва да бъдете внимателни, докато търгувате с друг човек, за да се предпазите от спам.

Професионалисти

Сайтът е достъпен за потребителите по целия свят и има прозрачна структура на таксите. Сайтът предлага директна търговия между купувач и продавач. Таксата и лимитите се персонализират от самия купувач и продавач. Сайтът е удобен за потребителя и поддържа множество възможности за плащане на потребителите. Активирането на условна депозитна услуга осигурява гарантирана защита.

Минуси

Потребителят трябва да бъде внимателен за получаване на спам по време на търговия. Таксата е изцяло определена от продавача и понякога може да ви начисли висока сума. Някои начини на плащане може да са рискови. Човек трябва да е наясно с всяко едно нещо, преди да продължи сделката.

НАЧАЛО С ЛОКАЛБИТКОЙНИ

13. Changelly

changelly-прегледChangelly е наскоро създаден сайт, който предлага да търгувате с различни криптовалути. Състои се от автоматичен робот, който наддава и иска от съответните борси наличните курсове за двойки за търговия. Сайтът се дегрегира с различни най-големи платформи за търговия, включително Poloniex и Bittrex. Changelly вече е спечелил повече от 700 000 потребители. Сайтът предлага незабавна покупка.

Такси

Сайтът споменава за статичната такса за търговия. За всички сделки се прилага такса от около 5%. Работата директно на платформи за пазарна търговия идва с по-ниска такса. Changelly обаче изглежда по-евтино, когато искате да преместите алткойни, особено в малки количества.

Таксата, приложена тук, не може да бъде прогнозирана. Например търговията с фиатни валути изисква такса от 0,5%, но няма да остане същата. В крайна сметка може да понесете огромни разходи до 40% в лош ден. Changelly изисква услуга на трета страна, която може да ви начисли допълнителна такса. Следователно обменният курс тук е непредсказуем.

Проверка и сигурност

Changelly не ви принуждава да създавате акаунт за малка транзакция. Създаденият акаунт е защитен чрез използване на двуфакторно удостоверяване. Сайтът работи на HTTPS, не е необходимо да потвърждавате своя имейл адрес и средствата директно ще се съхраняват във вашия портфейл. Идеята зад характеристиките на changelly е, че ако искате да търгувате в основни платформи за търговия с биткойни, но не искате да създавате акаунт там, можете да работите на Changelly.

Професионалисти

Сайтът осигурява бърз и лесен обмен на биткойни и други криптовалути. Валутите на Fiat могат да се обменят за крипто лесно с помощта на кредитна карта. Той предоставя интуитивен интерфейс за своите потребители.

Минуси

Поддръжката на клиентите трябва да бъде подобрена за по-добро разбиране на потребителите. Няма възможност за получаване на фиат валути чрез размяна на криптовалути.

НАЧАЛО С ЧАНГЕЛИ

14. Спектрокойн

Спектро-монета-логоSpectrocoin е базирана в Лондон компания, основана през 2013 г. Основно се концентрира върху европейския пазар по отношение на депозит / теглене. Той предлага четири основни услуги като обмен на биткойни, предплатена дебитна карта, биткойн портфейл и търговски инструменти. Предлагането на дебитна карта за плащане е нещо ново, което много други борси не предлагат. Дебитната карта трябва да бъде свързана с вашия биткойн портфейл, преди да я използвате.

Такси

Changelly начислява някакъв процент от таксата за депозити, която изцяло зависи от източника на депозита. Таксата, прилагана за кредитна / дебитна карта, е до 5,5%. Банковите преводи варират от нулеви такси до около 4% такса. Таксата за онлайн парични преводи ще варира от 5% до 20%. По време на тегленето ще бъде начислена такса от 5%, която понякога може да бъде и по-ниска.

Лимитът за депозити варира при различните методи на плащане. За дебитни / кредитни карти лимитът е 1000 EUR / ден, 3500 EUR / седмица, 6000 EUR / месец и 15000 EUR / година. Банките имат дневни лимити от 200 до 1000 EUR / ден, но нямат седмични, месечни или годишни лимити.

Онлайн паричните преводи също се предлагат без седмични, месечни или годишни лимити, но се предлагат с дневен лимит от 100 до 4000 EUR / ден. Възможността за директно изтегляне на пари от Spectrocoin е ограничена до използване на евроориентирани услуги за онлайн превод на пари или използване на различни европейски банкови услуги.

Проверка и сигурност

Акаунт в Spectrocoin може да бъде създаден чрез валиден имейл адрес. За да купува или продава биткойни с помощта на кредитна карта или банков превод, потребителят е помолен да потвърди акаунта, като предостави снимка на документ за самоличност, или паспорт за лица извън ЕС и издадена от правителството лична карта за жители на ЕС. Процесът на проверка ще отнеме до три работни дни.

Настройката на защитата се състои от двуфакторно удостоверяване чрез SMS, имейл или Google Authenticator. В допълнение към това потребителят е помолен да зададе защитен въпрос / отговор за допълнителна защита. Сайтът също така твърди, че предлага съхраняване на биткойни на потребителя в хладилно хранилище, т.е. в твърд портфейл или хартиен портфейл.

Професионалисти

Този сайт се оказва много полезен за жителите на ЕС, като предлага добра сделка за депозити и тегления, понякога с по-ниски такси. Ако потребителят иска да похарчи биткойни под формата на дебитна карта, тогава този сайт си струва да се използва. Услугата на търговски инструменти е по-благоприятна за бъдещите търговци, които чакат да използват биткойни. Предлаганата система за поддръжка е справедлива с чат на живо и отговор по имейл.

Минуси

Обменните курсове на този сайт са малко по-високи в сравнение с други сайтове. Таксата, приложена за депозити / теглене, не е подходяща за лица извън ЕС. Има различни опции за плащане по отношение на жителите на ЕС, докато жителите извън ЕС може да се сблъскат с трудности при използването на Spectrocoin.

ПЪРВЕТЕ С СПЕКТРОКОЙН

Заключение

Покупката на биткойн все още много прилича на хазарт, с нестабилния пазар на биткойни. Биткойнът осигурява огромни награди, а също и огромен риск. Изкушаващо е да се инвестира в големи суми, за да се просмучи двойно от инвестираното. Това няма да е така през цялото време. Ако стойността на биткойна се понижи или остане в застой. В крайна сметка може да дължите пари, отколкото да спечелите.

Е, сега, когато хората свикват с тази блокчейн и биткойн технология, множество платформи се развиват всеки ден, за да помагат на хората по няколко начина. Първоначално имаше ограничени и сложни начини за плащане на биткойни. Днес, с увеличаването на цифровите методи за плащане, дори кредитните карти придобиха значение в света на търговията с биткойни. Е, не е сложно изобщо да се използва кредитна карта за транзакциите на биткойни, тъй като различните сайтове предлагат разнообразни функции според удобството на потребителя. Потребителят трябва да притежава пълни познания за търговията с биткойни, за да избегне допълнителни последици.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me