Пълен преглед на Bithoven Exchange – как е уникален?

С увеличаването на търсенето на криптовалута се наблюдава скок в броя на платформите за криптообмен. Въпреки това, не много платформи за борса са в състояние да издържат на силната конкуренция, тъй като не са в състояние да изградят ниша за себе си.

Bithoven се оказа играч, който промени играта, тъй като беше натоварен с много нови и вълнуващи функции, които събраха много положително признание както от критиците, така и от публиката. Нека разгледаме различните характеристики на Bithoven и разберем колко добре се справя.

ЗАПОЧНЕТЕ С БИТОВ!

Битховен: Въведение

Bithoven е една от най-добрите платформи за обмен на криптовалути, тъй като предлага лесен за използване интерфейс, по-добри функции за сигурност и полезни инструменти за търговия. Той е успял да спечели репутация за себе си, въпреки че е бил скорошен участник в криптовалутния домейн.

Той също така има стабилен механизъм за поддръжка на клиенти, който добавя към лекотата на покупка и продажба на криптовалути и алткойни. Потребителското изживяване е допълнително обогатено от неговото примерно време на работа, а също и функции като толерантност към грешки, които могат да помогнат на търговеца да увеличи печалбата си.

Първи стъпки с Bithoven

Подобно на повечето платформи за криптообмен, първо трябва да се регистрирате за акаунт с основна информация като имейл и парола. Не е нужно да се притеснявате за предоставяне на документи за самоличност или известен като KYC процес, ако ежедневните ви тегления са в рамките на 2 BTC. В случай, че искате да увеличите дневния лимит за теглене до 100 BTC, тогава ще трябва да завършите KYC процеса. Процесът е доста прост и лесен за проследяване. 

Едно от най-добрите неща при използването на Bithoven е, че не поставя ограничение за броя на депозитите или тегленията, които търговецът може да направи за един ден. Тази функция е доста полезна за търговци, които се отдават на големи обеми сделки, тъй като повечето платформи за криптообмен поставят горна граница на вашите транзакции, което означава, че не можете да надвишавате определен определен брой депозити или тегления.

Така че, когато сте в Bithoven, можете просто да депозирате всяко количество криптовалута във вашия акаунт в Bithoven от личния си портфейл за криптовалута.

След като направите първоначален депозит и получите потвърждение, можете да започнете да търгувате. Вашият опит в търговията е допълнително подобрен от различни инструменти за търговия, налични на платформата, като свещна диаграма, общ преглед на пазара и книга за поръчки, наред с други. Платформата може да се похвали и с разнообразни типове поръчки за различен тип потребители като пазарни поръчки, мащабирани поръчки и лимитирани поръчки.  

Интерфейсът е доста прост и лесен за използване. Можете да управлявате транзакциите си чрез страницата Баланси. Страницата се състои от салдото по вашата сметка, което е броят на различните криптовалути, налични във вашата сметка, депозитът и опциите за теглене на средства.

Страницата с история съдържа подробна информация за вашите текущи и предишни транзакции. Ако искате да получите обобщение на вашите търговски дейности, можете просто да посетите раздела за търговия.

Bithoven начислява комисионна в размер на 0,2% от стойността на търговията, което е доста подобно на текущите курсове на различни крипто борси.

Основни характеристики на Bithoven Exchange

1) По-добра сигурност

Освен съхраняването на вашите данни в криптиран формат, обменът използва и двуетапен процес за проверка на автентичността на лицето, което прави транзакция на платформата. Този процес се нарича 2FA (двуфакторно удостоверяване) и спомага за значително повишаване на сигурността, като осигурява по-безопасна и по-сигурна среда за търговия.

2) Повече ликвидност

Като една от платформите без горна граница на транзакциите, тя е длъжна да привлече голям брой инвеститори, което ще позволи най-високото ниво на ликвидност.

3) По-бързо време за обработка

Архитектурата на платформата е проектирана по начин, който позволява почти нулево време на изчакване за всяка поръчка. Оборудвани с превъзходна технология и по-добра инфраструктура, можете да изпитате по-бързи транзакции и по-висока скорост на търговия.

4) Пълна съвместимост

Платформата за обмен е достъпна на повечето операционни платформи и е лесно достъпна от всички основни операционни системи и мобилни устройства. Това означава, че можете просто да осъществите достъп до акаунта си, когато пожелаете с върха на пръста си.

5) Поддръжка на клиенти

Bithoven предлага една от най-добрите услуги за поддръжка на клиенти сред всички платформи за обмен, тъй като предлага денонощна помощ. Има два начина, по които можете да получите достъп до поддръжка на клиенти, чат на живо или формуляр за контакт. Чатът на живо е невероятен за използване, тъй като можете лесно да получите отговор в рамките на 2-3 минути след поставяне на заявка.

С онлайн формата за контакт можете да изпратите подробно съобщение за всеки основен проблем, който не изисква незабавно внимание. Като цяло можете да получите отговор в рамките на 8 часа след подаване на формуляра.

Ако не искате да се свържете с техния екип за поддръжка, можете просто да прочетете изчерпателния им списък с често задавани въпроси, който съдържа списък с най-често срещаните проблеми, с които може да се сблъскате, докато използвате платформата.

6) Налични монети

Можете да търгувате с голям брой различни криптовалути като BTC, ETH, LTC, BCC, OMG, IOTA, ICN, MCO, SALT, KNC и др. Той предоставя на потребителите възможност да търгуват над 350 алткойни от една търговска сметка. Платформата работи и за добавяне на нови монети, докато говорим. В допълнение към това има 858 двойки за търговия, което добавя към гъвкавостта на платформата. 

ЗАПОЧНЕТЕ С БИТОВ!

Преглед на Битховен: Присъдата

Bithoven е една от най-прозрачните платформи за обмен, която не налага никакви скрити такси и поддържа комисионната фиксирана на 0,1%. Подкрепен от силен екип от професионалисти, работещи в домейна за криптовалута, вие гарантирано ще намерите платформата с висока степен на поддръжка, тъй като тя предлага някои от най-модерните алгоритми, които ви помагат да избегнете нестабилността на пазара и винаги да получавате най-добрите сделки.

Понастоящем той провежда промоционална кампания на своята платформа, при която всеки нов потребител, който се регистрира, получава шанс да получи 100 DOGE монети и дори ви позволява да изтеглите сумата веднага щом акаунтът ви съдържа някакъв баланс, който надвишава първоначалния праг от 100 DOGE.

Един от недостатъците на използването на Bithoven е фактът, че той не позволява фиат депозити. Това може да отблъсне определен клас търговци, които намират фиатните депозити за полезни. Като оставим настрана този аспект, Bithoven изглежда е определил правилния си курс и е на път да осигури сериозна конкуренция на съществуващите платформи.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me