Преглед на Стената на монетите – как се открояват

Ако имате дори най-малкия интерес към наблюдението на потенциални схеми за финансови инвестиции или дори имате обичайния навик да сте в течение с всички текущи производства в света, няма нито една капчица шанс да сте пропуснали славното и внезапно популярност, изпитана от биткойни.

Широко разглеждан като криптовалута, Биткойн за пръв път започва да прави вълни още през 2009 г., когато е стартиран като средство за опростяване на онлайн транзакциите и е рекламиран като общоприетата валута, създадена да революционизира начина на работа на онлайн транзакциите..

За съжаление, той наистина не оправда цялата реклама и доста скоро изчезна в анонимност. Но историята на биткойните още не беше приключила. Почти десетилетие по-късно биткойните направиха грандиозно завръщане. Докато те крадливо се изкачваха по валутната стълбица, почти незабелязани от населението, през 2017 г. те счупиха всички рекорди, когато докоснаха рекорд от 19 783,06 долара за всички времена.

Тъй като инвеститорите изпаднаха в ярост и някои хора, които имаха късмета да инвестират във валутата още през 2009-10 г., намериха огромни причини за празнуване, светът видя каква безпрецедентна мощ се оказаха биткойните.

В този преглед на Wall of Coins ще разгледаме по-задълбочено какво представляват Wall of Coins и как те се открояват, но първо, брифинг!

Преглед на Стената на монетите: Брифинг

wallofcoins прегледС нарастването на мощността на биткойните се появи и нуждата от ефективни платформи, които могат да позволят на потребители от цял ​​свят да се занимават с биткойни и действително да ги използват за извършване на транзакции. Естествено, редица такива платформи и приложения изглежда са се появили, като една от тях е Wall of Coins.

Wall of Coins е услуга за обмен, която обслужва само биткойни и позволява на своите клиенти да купуват и продават криптовалутата, като ги свързват директно с противоположната страна. Каналите, използвани от Wall of Coins, са рекламирани, за да бъдат максимално сигурни и надеждни, докато самата услуга е удобна и лесна за използване.

Някои от основните характеристики на Wall of Coins, върху които той се е пускал на пазара, са нулева процентна такса за транзакция, уеб API и накрая фактът, че те разполагат с резерви за съхранение на вашите монети.

Няма значение дали сте опитен купувач на криптовалути или сте на път да направите първата си покупка. Стената на монетите обслужва всички. Ако наистина сте опитен купувач, ще откриете, че имате много възможности за проучване и редица опции за плащане, за да подсилите транзакциите си.

За тези, които са напълно нови за целия процес, Wall of Coins всъщност има нещо страхотно в магазина. Те имат SMS система, която е доста уникална сама по себе си и води първия купувач през всичко, което е необходимо за извършване на покупка, а също така дава полезни препоръки, които можете да следвате, за да получите най-доброто обслужване и продукт за парите си. Именно това е причината, поради която Wall of Coins е чудесен избор за купувачи, които за първи път искат да похарчат парите си за биткойни.

Какво да търсите

Първо, преди дори да започнем да ви даваме задълбочен анализ на това, какво представлява „Стената на монетите“ и как успява да прави това, което прави, има голяма нужда да разберем какво е това, което прави редовна стара обменна услуга в едно от горната част на линията и мощни, но опростени инструменти, за които изглежда всички говорят. По принцип трябва да разберем какво прави страхотната услуга за обмен на криптовалути.

Като начало, както при всяка страхотна услуга, лекотата на използване е задължителна. В крайна сметка, какво добро е услугата с всички най-нови функции и каквито и да са безумни функционалности, за които човек може да се сети, ако дори няма да позволи на клиентите да имат достъп до тях без много караница?

На второ място, за добра услуга за обмен на криптовалути, човек трябва да може да избира измежду голямо разнообразие от методи за плащане. Не всеки се чувства удобно да извършва плащания с кредитна карта или директни преводи по сметка например. Освен ако не разполагат с добър набор от възможности за плащане, добра част от потребителската им база остава незадоволена.


Освен това добрата услуга за обмен трябва да има достъпен план за плащане, тоест трябва да предлага разумни цени за всички видове опции за плащане и криптовалути. И накрая, не можете да говорите за добро обслужване, без да споменавате необходимостта от звезден екип за обслужване на клиенти. Освен ако и докато жалбите на клиентите не бъдат разгледани най-рано, няма причина те да продължават да се връщат към съответния портал.

Плащания и покупки

Wall of Coins е доста гъвкава в смисъл, че дава на продавача пълна свобода да приеме каквато и форма на плащане да пожелае. Купувачите, от друга страна, трябва да се запознаят с наличната книга за поръчки, за да проверят дали предпочитаният от тях начин на плащане е приемлив за продавача.

Това, което прави Wall of Coins страхотно е, че предоставя на продавача разнообразна гама от възможности за плащане, от които да избира. Те могат да приемат плащания в парични депозити или да изискват плащания с кредитни или дебитни карти. Дори директният превод на акаунт е опция. След като обаче начинът на плащане е зададен от продавача, купувачът трябва да се погрижи за това и да извърши плащането само според указанията на продавача.

Статистически по принцип продавачите предпочитат да изберат обикновен депозит в брой, който също изглежда най-предпочитаният начин на плащане за купувачите. Тези депозити в брой водят до това, че купувачът трябва физически да отиде в банката и да направи депозит за договорената сума в сметката на продавача.

След като продавачът получи сумата в сметката си, той трябва да се върне на портала и да потвърди приключването на плащането. След като потвърждението е получено, едва тогава необходимият брой биткойни се кредитира по сметката на купувача.

Където стои

Ако сравните Wall of Coins с други популярни борсови услуги на пазара, ще откриете, че всъщност той се предлага доста добре в редица домейни. Докато други обменни услуги като BitQuick и LibertyX начисляват такса от 2% и 1,5-8% съответно за всяка борса, извършена с помощта на техните услуги, Wall of Coins ви таксува само 1% такса за всяка ваша транзакция.

Друга фантастична характеристика, която прави Wall of Coins чудесен избор, е фактът, че не се изискват лични документи за транзакции, докато повечето други водещи борсови услуги изискват от своите клиенти да предоставят ID. Докато BitQuick и LibertyX няма да ви позволят да извършвате транзакции без идентификатор, LocalBitcoins може също да изискват от вас да предоставите идентификатор в някои случаи. Тази особеност обаче също така прави Стената на монетите податлива цел за измами и я прави идеална платформа за извършване на незаконни транзакции.

Що се отнася до обхвата на услугата, в момента тя работи и функционира в общо 12 държави, като някои от тях са САЩ, Великобритания, Австралия, Бразилия, Германия, Мексико и Полша, наред с други. Сравнявайки това с други популярни борси, установявате, че въпреки че LocalBitcoins е достъпен по целия свят и разширява поддръжката на почти всяка друга държава, BitQuick и LibertyX са достъпни и работят в рамките на Съединените американски щати.

Разбиране на ограниченията и защита на вашата поверителност

Wall of Coins официално не поставя ограничение за сумата, която можете да похарчите за биткойн транзакции. Можете да ги купите толкова високо, колкото искате, или толкова малко, колкото искате. И все пак, уловката тук е, че за да инвестирате огромно и да правите големи покупки, продавачът първо трябва да се съгласи да направи голяма продажба, което обикновено не се случва на платформата.

Така че по някакъв начин купувачите са ограничени от опциите, поставени им от продавачите. Ако има оферта от продавач за сумата, която с нетърпение очаква да я закупи, той ще може да направи покупката. В противен случай те просто трябва да изчакат да се появи правилната оферта.

Поверителността изглежда доста върхова на Wall of Coins, тъй като всичко, което трябва да направите транзакция, е телефонен номер. Докато други услуги за обмен могат да поискат по-интимни подробности, като копие на вашия документ за самоличност, данни за контакт и други, Wall of Coins не спазва тази политика.

Те дори не изискват изрично вашия адрес, а го искат само, тъй като трябва да търсят съседни банки. Всъщност, вместо да им дадете достъп до вашето местоположение, можете дори да изберете просто да въведете пощенския код на вашия район ръчно, за да сведете до минимум всякакви шансове за нарушаване на информацията или нарушаване на поверителността ви..

Бързост

Скоростта, с която транзакциите работят на Wall of Coins, не оставя за какво да се оплаквате. Транзакциите са почти моментални и веднага след като плащането е направено от купувача, отнема средно не повече от 15 минути, за да се отразят монетите в сметката им.

Въпреки това правомощието да потвърди плащането на купувача е на продавача, поради което някои транзакции може да изискват по-дълги периоди от време за завършване. Както беше обяснено по-рано, Wall of Coins ще пусне приложимия брой монети в сметката на купувача само след като са сигурни, че плащането е извършено изцяло и е получено от продавача.

И единственият начин те да разберат това е, ако самият продавач признае плащането, извършено от купувача в портала.

Прозрачност

Без значение колко голяма услуга или продукт, клиентът все още ще се колебае да харчи пари за него, освен ако не е наясно с естеството на компанията, която продава продукта, или дори хората зад компанията. Именно това е причината големите марки да печелят повече пари от по-малките, защото хората са по-наясно и са в състояние да се идентифицират повече с големите имена на пазара.

Що се отнася до Wall of Coins, този конкретен проблем никога не е създавал проблеми, тъй като те са били доста прозрачни в своите услуги и никога не са се опитвали да задържат информация от своите клиенти. Всъщност голяма част от информацията за услугата, заедно с имената и данните за контакт на собствениците са надлежно споменати на уебсайта, за да може всеки да ги прочете и прегледа.

Разрешаване на проблеми

Всички тези функции, описани по-горе, не биха били нищо, ако Wall of Coins нямаше задоволителен екип за обслужване на клиенти, който да подкрепи всичко това. За щастие го правят.

За да удовлетворят запитванията, да приемат обратна връзка или за каквато и да е друга обща помощ, всички клиенти на услугата са свободни да се обадят на своя безплатен номер или дори да се свържат с тях чрез чат чат на живо, който е достъпен по всяко време на самия уебсайт.

Освен това уникална и всеобхватна SMS услуга обещава да насочи новите купувачи към това как да правят покупки веднага щом се регистрират на уебсайта.

Присъдата

Ако биткойните продължат да придобиват известност, ще се подобят и такива обменни услуги и платформи за транзакции. И не само биткойните бързо набират изцяло нови нива на звезди, светът на криптовалутите като цяло изглежда готов да разшири и разшири хоризонтите си.

С успеха на биткойните, действащи като катализатор, редица други криптовалути започнаха да привличат вниманието на обществеността по невероятен начин. И тъй като всеки един от тях се стреми да придобие по-голяма популярност от другия, единственото нещо, което със сигурност ще стане все по-голямо и по-голямо, е нуждата от такъв преглед на Стената на монетите.

Сега, макар че може да стане объркващо за обикновения инвеститор да вземе решение за добра услуга от множеството налични опции, Wall of Coins със сигурност се е доказал като достойна алтернатива и добро решение за тези, които търсят изчерпателна, но удобна платформа за своите сделки с криптовалута.

Начинаещи и опитни търговци могат надлежно да се регистрират за услугата и просто да позволят на самата услуга да ви води, докато гледате многократно печалбите си.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector