Ramalan Harga Electroneum (ETN) untuk 2021, 2022 & 2025

Sejak penubuhannya, ruang kripto telah menarik perhatian banyak orang. Aspek utama crypto adalah harga, dengan banyak pelabur ingin meramalkan harga cryptocurrency dengan tepat. Dengan ini, artikel ini akan mengkaji ramalan harga Electroneum pada jangka panjang dan jangka pendek.

Sebelum beralih ke ramalan harga Electroneum, mari kita ketahui beberapa butiran penting mengenai cryptocurrency yang meningkat pesat ini. Electroneum adalah cryptocurrency berasaskan mudah alih yang popular yang direka khas untuk menjangkau negara-negara yang kurang istimewa dan tidak mempunyai bank.

Ramalan Harga Electroneum

Bitcoin dan cryptocurrency utama yang lain cukup terkenal dan mudah diakses di negara maju; perkara yang sama tidak boleh dikatakan di negara-negara yang belum berkembang di dunia.

Dengan pemikiran ini, Electroneum sangat mengutamakan teknologi inovatif ini (blockchain dan cryptocurrency) ke akar umbi. Warganegara dari kebanyakan negara yang kurang maju di dunia mempunyai sedikit atau tidak ada akses kepada perkhidmatan kewangan.

Electroneum, sejak ditubuhkan, ingin mengubahnya. Kripto cukup popular di beberapa negara Afrika dan Asia yang membawa kebebasan kewangan dan bantuan kepada mereka yang kurang istimewa.

Selain menjangkau mereka yang kurang istimewa, Electroneum juga merancang untuk meningkatkan penggunaan secara besar-besaran token asli ETN serta memudahkan kesedaran umum mengenai keseluruhan ruang cryptocurrency dan blockchain.

Dengan ini, crypto berasaskan mudah alih telah dengan selamat mempermudah pemproses yang menggunakan dan memperoleh ETN. Memungkinkan pengguna telefon pintar untuk menerima dengan cepat dan selamat Elektroneum (ETN).

Analisis Harga Sejarah

Dilancarkan pada bulan September 2017 oleh Ketua Pegawai Eksekutif Richard Ells, peminat crypto yang popular dengan pengalaman selama beberapa tahun di ruang crypto dan blockchain. Sebelum mengembangkan Electroneum, Richard terlibat secara aktif dalam membina mesin perlombongan GPU.

September 2017, setelah kira-kira dua tahun merancang, Richard melancarkan Penawaran Syiling Permulaan (ICO) Electroneum. ICO selesai lebih awal dari yang dijadualkan dan ternyata sangat berjaya.

Electroneum masih menyimpan rekod untuk ICO terbesar yang pernah dilakukan di ruang crypto. Lebih 115,000 orang membeli ETN bernilai $ 40 juta semasa ICO.

Electroneum juga baru-baru ini melancarkan telefon pintar yang direka khas untuk menjalankan transaksi berkaitan ETN. Telefon pintar M1 juga membantu transaksi mikro yang lebih pantas seperti membuat pembayaran aplikasi, memindahkan wang, membeli masa tayang, perlombongan mudah alih, dll..

Walaupun pelabur masih belum mendapat pulangan daripada pelaburan mereka, banyak sekolah pemikiran masih mempercayai potensi Electroneum untuk mengalami bull bull dalam masa terdekat.


Cara lain Electroneum membuat gelombang adalah melalui kerjasama dengan WONDER Foundation. Yayasan adalah NGO yang disokong oleh crypto yang memberi tumpuan kepada memberi peluang yang lebih baik kepada wanita dan gadis yang kurang istimewa.

NGO ini memfokuskan diri untuk memastikan kanak-kanak perempuan mendapat akses pendidikan, dan wanita menerima dana untuk menolong mereka memulakan perniagaan, dengan itu memberikan mereka sumber rezeki.

Electroneum juga melancarkan platform Anytask. Platform freelance di mana orang-orang yang tidak mempunyai bank dapat menawarkan perkhidmatan freelance dan dibayar di ETN. Ini cukup penting kerana kebanyakan platform freelance memerlukan para freelancer untuk mengakses beberapa bentuk struktur perbankan tradisional. Di platform AnyTask Electroneum, penjual tidak memerlukan akaun bank, dan mereka tidak perlu membayar yuran penjual.

Harga Semasa, Cap Pasaran, dan Penawaran ETN

Menurut CoinMarketCap, pada masa penulisan, ETN turun 2.61% dan diperdagangkan pada $ 0.004887. Cryptocurrency juga mempunyai had pasaran $ 49,787,257 dan 10,188,082,768 ETN dalam edaran.

elektroneumElektroneum (ETN)

Kedudukan: 160$ 0.011493Harga (BTC) Ƀ0.00000000Marketcap$ 205.01 MVolume$ 761.64 K24j Perubahan5.41% Jumlah Bekalan21.00 B ETN

Ramalan Harga Electroneum Masa Depan

Membuat ramalan harga di ruang crypto sangat penting untuk memilih pilihan pelaburan yang tepat. Ini membantu pelabur membuat keputusan yang tepat berkaitan dengan pembelian, penjualan, atau ‘menghindarkan’ crypto tertentu.

Ramalan harga yang hampir tepat hanya dapat dibuat setelah analisis yang tepat, dan ramalan harga Electroneum tidak berbeza. Menganalisis ramalan harga di ruang crypto dapat dikelompokkan menjadi tiga, iaitu: Analisis teknikal, Analisis fundamental, dan analisis Sentimental.

Ramalan Harga Jangka Pendek Electroneum

Tukar Harga Selepas
1 hari $ 0.004 -3.03%
1 minggu $ 0.005 -1.20%
1 bulan $ 0.005 -1.20%
1 tahun $ 0.05 4.2%

Ramalan Jangka Panjang Elektroneum

Tukar Harga Selepas
1 tahun $ 0.05 4.2%
2 tahun $ 0.1 9.6%
3 tahun $ 1.2 119.6%
5 tahun $ 2.4 239.6%

* Ramalan harga ini berdasarkan data yang dikumpulkan dari pelbagai sumber yang ditujukan untuk tujuan pendidikan sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan. Pengguna harus membuat kajian sebelum melabur.

Ramalan Harga Electroneum untuk tahun 2020.

Oleh kerana turun naik di ruang kripto, meramalkan harga cryptocurrency dengan tepat bukanlah sesuatu yang mudah. Ini termasuk Electroneum, yang kini berdiri sebagai salah satu daripada 100 cryptos teratas yang terdapat di dunia sekarang.

Berkenaan dengan jadual ramalan di atas antara analisis lain, harga 1 ETN seharusnya sekitar $ 0,05 pada akhir tahun 2020.

Ramalan Harga Electroneum untuk tahun 2022

Dengan pangkalan pengguna yang kuat dan lebih banyak kes penggunaan telah dibuat, terutama bagi yang tidak bertransaksi, Pelabur sangat berharap ETN menjangkau bintang.

Walaupun mencapai $ 1 pada tahun 2022 mungkin tidak dapat dilaksanakan, penganalisis menjangkakan 1 ETN akan berharga $ 0.1 pada tahun 2022.

Ramalan Harga Electroneum untuk tahun 2025

Banyak sekolah pemikiran percaya Electroneum lebih mampan, dan pastinya mempunyai pertumbuhan yang stabil dari masa ke masa. Ini kerana ia memberi nilai dan berusaha untuk memastikan lebih banyak kes penggunaan ETN tokennya.

Menurut analisis, harga 1 ETN dijangka sekitar $ 2.4 pada tahun 2025.

Bolehkah Electroneum Mencapai $ 1 dalam Harga?

Sejak ICO yang inovatif pada tahun 2017, Electroneum masih belum menunaikan janji kepada pelabur. Ini sudah menimbulkan persoalan, Adakah Electroneum pelaburan yang baik?

Walaupun pelabur belum mendapat keuntungan dari ICO, namun, mereka percaya bahawa duit syiling sedang bersiap untuk kenaikan yang stabil. Walaupun $ 1 nampaknya menjauhkan diri kerana kripto pada masa ini berharga $ 0,004887.

Walau bagaimanapun, beberapa faktor menunjukkan kemungkinan harga 1 ETN mencecah $ 1.

  • Electroneum lebih berminat untuk mencipta nilai. Ini bermanfaat dalam jangka masa panjang kerana ia akan memastikan kelestarian dan kenaikan harga yang perlahan tetapi stabil.
  • Electroneum berminat untuk menghubungi mereka yang tidak bank (sekitar 1.7 bilion di seluruh dunia). Ini adalah kaedah yang pasti untuk memudahkan penggunaan serta mewujudkan pangkalan pengguna yang kuat dan besar.

Oleh itu, jika anda bertanya, Perlukah saya melabur dalam ETN? Saya percaya anda harus, terutama dalam jangka masa panjang.

Adakah Elektroneum Selamat?

Keselamatan di ruang crypto tidak boleh dititikberatkan. Berikutan kejayaan ICO 2017, banyak dompet Electroneum telah diretas, dan ETN dicuri. Ini seterusnya menyebabkan penurunan harga ETN dan ketidakpuasan umum di kalangan pelabur.

Dalam usaha untuk mencegah pengulangan seperti itu, crypto telah menerapkan beberapa langkah keselamatan. Dalam kertas putih yang diterbitkan baru-baru ini, Electroneum memberikan lebih banyak cahaya pada algoritma uniknya, yang dikenali sebagai PoR (Bukti Tanggungjawab).

Algoritma ini telah mendapat penghargaan daripada penganalisis industri terkemuka kerana keselamatannya yang unggul. Pelaksanaan algoritma PoR menjadikan Electroneum salah satu blockchain paling selamat yang ada sekarang.

Cara membeli Electroneum?

Elektroneum (ETN) cukup senang dibeli. Ia boleh dibeli di mana-mana bursa yang menyenaraikan kripto. Beberapa pertukaran crypto pada masa ini menyokong ETN. Mereka merangkumi; KuCoin, HitBTC, Huobi global, TradeOgre, CoinDCX, Liquid, Finexbox, CoinBene, Coindeal, Artis Turba, Sistemkoin, Bitbns, Digitalexchange.id, dan Cryptomate.

KuCoin adalah salah satu platform terbaik dan termudah untuk membeli Electroneum. Pertama, pengguna perlu menyediakan akaun KuCoin. Seterusnya adalah dengan memasukkan dana.

Ini dapat dilakukan dengan membeli Bitcoin atau Ethereum dari bursa seperti Coinbase, LocalBitcoins, dll.

Setelah dana disimpan, pengguna kemudian dapat membeli Electroneum dengan selamat di KuCoin. Berikut adalah tangkapan skrin proses membeli ETN di KuCoin.

Ramalan Harga Electroneum

Pasukan

Dengan Ketua Pegawai Eksekutif Richard Ells yang berdedikasi, dengan sejarah yang baik di ruang crypto dan blockchain, Electroneum boleh dibanggakan sebagai salah satu pasukan terbaik di ruang crypto. Anggota pasukan lain termasuk; Nick Cook, Barry Last, Chris Norris, Nigel Pooley. Beberapa penasihat, termasuk David Bull CBE, bekas CEO Unicef ​​(UK).

Kesimpulannya

Artikel ini telah merangkumi perincian mendalam mengenai cryptocurrency Electroneum yang popular, termasuk ramalan harganya. Beberapa penganalisis kripto teratas seperti McAfee percaya bahawa kripto pasti akan membuat kejayaan besar dalam beberapa tahun.

Sekiranya ini berlaku, crypto akan berada di atas pangkalan pengguna seluas 2 bilion pengguna. Adakah anda berminat dengan Electroneum? Sekiranya ya, disarankan untuk mengikuti peristiwa penting dan kemas kini pembangunan di platform dengan teliti.

Ingin melabur dalam Electroneum, ramalan harga menunjukkan bahawa anda harus melihat pelaburan jangka panjang dengan ETN. Kirimkan pendapat anda mengenai ramalan harga Electroneum. Saya ingin mendengar daripada anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector