Ramalan Harga EOS untuk 2021, 2022 & 2025

EOS adalah, tanpa keraguan, salah satu projek paling menarik dalam sejarah crypto. Setelah mengumpulkan lebih dari $ 4 bilion (ya, anda benar membaca… miliar dengan “B”) di ICO mereka sepanjang tahun, mereka adalah salah satu projek utama di ruang crypto. Di dalam ini Ramalan harga EOS, kami akan menyelami lebih jauh ke dalam ekosistem EOS untuk membantu anda memutuskan sama ada sesuai dengan masa anda atau tidak.

Analisis Harga Sejarah EOS 

Bahagian penting dalam ramalan harga duit syiling EOS ini adalah menganalisis carta harga. Carta harga EOS nampaknya dilihat lebih baik pada hari-hari yang lebih baik, tetapi ia sama buruknya dengan prestasi pasaran lain dalam keadaan seperti itu.

Kami mencari tahap rendah sebelum mempertimbangkan untuk memasuki semula EOS. Kami merasakan kerinduan itu berlebihan, dan pasaran pada umumnya menghukum kebanyakan orang. Bererti ia boleh mengakibatkan lonjakan tajam dan pemulihan yang lain, atau kita dapat melihat kerosakan yang lebih perlahan dan lebih terkawal, dan mentaliti beruang akan bertahan.

Harga Semasa, Cap Pasaran, & Butiran Bekalan

eosEOS (EOS)

Kedudukan: 26$ 3.78Harga (BTC) Ƀ0.00007500Marketcap$ 3.60 BV Volum$ 2.79 B24j Perubahan1.89% Jumlah Bekalan0.00 EOS

Ramalan Ramalan Harga Masa Depan EOS Coin (EOS)

Melihat carta EOS di bawah, kami melihat bahawa kami berdagang dalam julat antara 4 dan 5. Sekiranya pasaran menunjukkan kelemahan yang terhad, semua penurunan di bawah 5 boleh dibeli dengan berhenti pada 6. Sekiranya EOS jatuh di bawah 6, kami akan mula panik. Sekiranya harganya turun di bawah 7, ia mungkin dianggap mati, dan kita perlu seekor paus mencucuknya dengan tongkat untuk melihat tanda-tanda kehidupan.

Trend ramalan harga EOS

Sekarang, jika kita keluar membeli antara 5 dan 6 dan tidak panik menjual dalam perjalanan, kita akan merancang untuk menurunkan beberapa posisi pada 3. Jika kita tidak berjaya membeli antara 5 dan 6, kita akan kemudian beli pada harga 4, bergantung pada bagaimana harga pecah dan menguji semula 3, kita mungkin menambah kedudukan kita. Kami merancang untuk mengambil keuntungan pada 2 dan 1.

Kami selalu melihat pembelian ujian yang mungkin menyokong, dengan mengambil kira perburuan sebagai kawasan pembelian. Kami tidak fikir sukar untuk melihat senario di mana harga EOS melepasi paras tertinggi sepanjang masa. Sama ada atau tidak ini akan berlaku adalah soalan lain yang tidak dapat kita jawab.

Sekiranya anda mengembangkan rancangan perdagangan yang tepat dengan beberapa pintu masuk dan keluar, bergantung pada tempat dan bagaimana pasaran bergerak, kami merasakan EOS boleh menjadi sangat menguntungkan, asalkan ia menghindari 6 dan 7.

Ramalan Jangka Pendek

Ramalan jangka pendek EOS

Ramalan Jangka Panjang

Ramalan harga jangka panjang EOS

Ramalan Harga EOS 2020

Kami menjangkakan EOS akan menunjukkan prestasi yang lebih baik pada tahun 2020 berbanding tahun 2019. Ia tidak akan mengejutkan kerana ramai pakar meramalkan bahawa keseluruhan pasaran cryptocurrency akan menunjukkan prestasi yang lebih baik pada tahun 2020 kerana peristiwa penambangan ganjaran bitcoin akan berlaku, yang akan berlaku pada Mei tahun itu.

Kejadian sosio-ekonomi makro terkini seperti Pandemik Covid-19 dan juga percetakan wang Rizab Persekutuan tanpa had nampaknya telah menghidupkan semula minat masyarakat umum terhadap cryptocurrency. 

Ini hanya boleh menjadi berita baik untuk harga EOS dan juga cryptocurrency terkemuka lain. Mengekstrapolasi data dari tahun-tahun sebelumnya, kami mendapati bahawa EOS dapat berdagang antara $ 6-12 USD menjelang akhir tahun.

Kami meramalkan bahawa sentimen bullish pada cryptocurrency akan terus menuju ke penghujung tahun ini, dengan menaikkan harga banyak aset digital, termasuk EOS.

Sekiranya kebetulan, pergerakan harga bitcoin menjadi parabola, pergerakan harga EOS kemungkinan akan mengikuti jalan yang sama; oleh itu $ 12- $ 24 USD sepenuhnya mungkin. Dalam kedua kes tersebut, kami melihat harga EOS lebih tinggi daripada anggaran 2019. 

Ramalan Harga EOS 2022

Kami percaya bahawa lintasan umum harga cryptocurrency akan terus berada di landasan kenaikannya dengan kenaikan dan penurunan yang sesekali.

Seperti banyak cryptocurrency lain, EOS akan terus mengikuti pergerakan harga bitcoin. Kami meramalkan harga EOS akan mencapai paras tertinggi sepanjang masa pada masa ini, yang sebelumnya berada pada tahap sebelumnya $ 22.71 USD pada bulan April 2008.

Tinggi baru sepanjang masa akan berada di kisaran $ 30-50 USD dan seterusnya akan mundur ke sekitar $ 20- $ 25 USD julat. Kami menjangkakan harga akan diperdagangkan pada tahun 2022, dengan harga purata sekitar $ 22 USD.

Ramalan harga EOS kami 2022 s berdasarkan andaian bahawa momentum kenaikkan harga, yang bermula setelah peristiwa separuh tahun 2020, akan memberi kesan penuh antara 2021 dan 2022. Selain itu, EOS dApps akan berkembang pesat dan mungkin semakin hampir atau telah mencapai penggunaan secara besar-besaran. Platform media sosial berasaskan EOS Suara akan memainkan peranan utama dalam mencapai ini.

Namun, ada kemungkinan besar Ethereum telah melepaskan protokolnya yang telah ditingkatkan, yang pada gilirannya akan mengurangkan kelebihan EOS dari segi skalabilitas. Ini mungkin memberi kesan negatif terhadap pergerakan harga dan daya saing EOS.

Ramalan Harga EOS 2025

Menjelang tahun 2025 bitcoin akan mengalami ganjaran separuh daripada perlombongan bitcoin. Seperti peristiwa separuh sebelumnya, ia seharusnya memberi isyarat pergerakan harga yang lebih positif untuk keseluruhan industri cryptocurrency. Kami yakin ini akan membawa kitaran baru pergerakan harga yang lebih menaik di seluruh industri crypto.

Sekiranya EOS tertinggi sepanjang masa (ATH) sebelumnya tercapai $ 50 USD, kita mungkin melihat ATH baru di $ 250-500 USD. Walaupun pemain untuk platform blockchain berskala akan mencapai tahap tepu pada masa itu, kelebihan penggerak pertama EOS dalam blockchain yang dapat diskalakan dapat memastikan kepemimpinannya yang berterusan di lapangan.

ETH juga akan mencapai blockchain yang lebih terukur pada masa ini. Walau bagaimanapun, peningkatan skalabilitasnya mungkin memberi kesan buruk terhadap desentralisasi sebagai akibat dari penghijrahannya dari Bukti Kerja protokol konsensus untuk Proof-of-Stake.

Dengan berbuat demikian, ia telah menghilangkan kelebihan utamanya dan menyempurnakan persaingan antara EOS dan ETH.

Ini mungkin peluang untuk EOS menjadi platform blockchain terkemuka, yang seterusnya dapat menghasilkan tindakan harga aset yang lebih menguntungkan.

Adakah EOS Pelaburan yang Baik?

Dalam ramalan harga duit syiling EOS ini, kita harus membincangkan mengenai EOS vs Ethereum, yang menimbulkan persoalan: Adakah EOS Ethereum si miskin? Atau adakah EOS dinilai terlalu rendah? EOS dan Ethereum sama-sama menyelesaikan tugas yang sama melaksanakan kontrak pintar; bagaimana mereka melakukan ini sangat berbeza, seperti yang dijelaskan sebelumnya.

Membandingkan kedua-dua projek itu secara berdampingan, kita dapat melihat EOS, EOSBTC, jauh lebih baik daripada Ethereum, ETHBTC, dari segi peratusan. Bitcoin digunakan kerana nilai dolar hanyalah turunan dari nilai bitcoin dan mempunyai berat dan kepentingan yang lebih besar. Walaupun carta dolar dapat menunjukkan gambaran yang berbeza, analisis kami tertumpu pada ekosistem cryptocurrency terlebih dahulu.

adakah EOS pelaburan yang baik?

Nilai peratusan menunjukkan bagaimana pasaran saling beroperasi dan cryptocurrency mana yang telah diperoleh atau hilang berbanding yang lain. EOS telah menjadi pelaburan yang lebih baik sepanjang hayatnya.

Melihat carta di bawah, EOS berwarna ungu dan di atas Etherium. Bermakna ia telah mendapat lebih banyak nilai dan telah kehilangan nilai yang lebih lama dari masa ke masa. Pasar-pasar ini sepertinya tidak bergerak bersama dan memiliki lintasannya.

Terdapat hujah bahawa portfolio yang baik dan seimbang harus mengandungi EOS. Peratusan yang diperuntukkan perlu diteliti dengan teliti dan disahkan secara individu.

Melirik ke arah laporan pasaran aplikasi tahunan dapp.com 2019, kita dapat melihat bahawa EOS adalah platform Dapp terkemuka kedua. Pasaran Dapp berkembang dan harus terus berkembang seiring berkembangnya ekosistem Dapp. Pada masa yang sama, kita tidak dapat melihat EOS mengatasi Etherium dengan permodalan pasaran, dan kita dapat melihat senario di mana pelaburan EOS dapat mengatasi pelaburan Ethereum.

Ramalan harga duit syiling EOS

Cara Membeli EOS?

Terdapat banyak cara pelabur dapat membeli EOS. Kami mempunyai Pertukaran Berpusat (CEX)pertukaran terdesentralisasi (DEX)Pertukaran Crypto Segera, dan Pertukaran Peer-2-Peer (P2P).

Sebilangan besar dari mereka membenarkan pengguna membeli cryptocurrency seperti EOS menggunakan fiat melalui kad bank dan pindahan bank. Bayaran berbeza-beza; oleh itu, kami sangat mengesyorkan agar pembeli meneroka tempat perdagangan yang berbeza terlebih dahulu sebelum membuat pembelian. Juga, pertimbangkan keperluan kemahiran teknikal setiap pasaran, ada yang memerlukan kemahiran yang lebih teknikal dalam menangani aset digital.

Untuk masalah keselamatan, kami menasihatkan pembeli untuk membeli dari tempat pasar yang mapan dan dipercayai. Pangkalan Wang Syiling dan Binance adalah beberapa CEX terbesar dan paling berjaya dalam industri ini, yang menyokong EOS.

Sebaliknya, Newdex dan PausEx adalah dua DEX terbesar untuk EOS, dan pembeli seharusnya tidak menghadapi masalah untuk membeli dari dua bursa desentralisasi terkemuka ini. Untuk Pertukaran Crypto Segera, kami mengesyorkan Shapeshift dan Changelly. Akhirnya, untuk Peer-to-Peer Exchange, kami mengesyorkan CryptoTempat.

Cara Alternatif untuk Membeli Duit Syiling EOS

Maklumat Lanjut Mengenai EOS

Apa itu EOS?

The Rantaian blok EOS boleh dianggap sebagai sistem operasi yang terdesentralisasi dan komputer super semuanya digabungkan menjadi satu. Kontrak pintar EOS dijalankan pada model pemilikan, serupa dengan sistem operasi. Untuk menjalankan kontrak pintar EOS, anda perlu memiliki EOS, dengan memiliki EOS anda adalah sebahagian daripada rangkaian dan tidak perlu membayar yuran transaksi untuk menggunakan bahagian rangkaian yang anda miliki, ini adalah bagaimana EOS menghilangkan yuran transaksi.

EOS berusaha menyelesaikan masalah penskalaan yang dihadapi oleh semua blockchain. Platform mereka dapat menyokong aplikasi terdesentralisasi skala industri.

Masalah ini tidak unik untuk blockchain, semua sistem pembayaran dalam talian seperti PayPal dan semua syarikat kad kredit seperti Visa, menghadapi cabaran yang sama. EOS mendakwa mereka akan dapat melakukan berjuta-juta transaksi sesaat, dan pada masa yang sama tidak mempunyai bayaran transaksi.

Rancangan EOS untuk melakukan ini berkisar bukti perwakilan DPOS saham, yang menggunakan lebih sedikit elektrik daripada perlombongan, jauh lebih pantas, dan kurang berpusat.

DPOS melibatkan pengundian, ini boleh mengagumkan untuk membuang pelaku buruk tetapi bencana kerana pengguna bukan teknikal melebihi pengguna teknikal dengan susunan besar dan boleh mengakibatkan bias jangka pendek dan bukannya visi jangka panjang.

Pasukan

BlockOne, syarikat di sebalik pengembangan EOS, berpusat di Kepulauan Cayman. Brendon Blumer adalah CEOnya, dan Dan Larimer adalah Ketua Pegawai Teknologinya. Brendon telah terlibat dalam blockchain sejak tahun 2014. Dia sebelum ini terlibat dalam pertukaran mata wang dan harta tanah MMORPG.

Dan, sebaliknya, adalah pencipta bukti kepentingan yang didelegasikan dan ketua arkitek Bitshares and Steem.

Walaupun mereka adalah dua wajah organisasi yang paling dikenali, BlockOne terdiri daripada pasukan profesional dengan rekod prestasi yang terbukti dalam pelbagai bidang.

Pasukan EOS

Cadangan Nilai EOS

Terdapat banyak perkara baik yang EOS bawa ke meja, salah satunya adalah skalabiliti. Ini telah menjadi salah satu masalah utama yang menjadi masalah utama blockchain terkemuka dalam industri cryptocurrency. 

Bitcoin hanya mampu memproses hingga 7 transaksi sesaat, sementara Eada sedikit lebih baik dengan banyak sumber yang mendakwa dapat melakukannya 25 transaksi sesaat (TPS). Berbeza, EOS pada masa ini dapat memproses sekitar 4,000 TPS kerana protokol konsensus yang unik, yang secara teorinya dapat mencapai berjuta-juta TPS.

Inovasi lain dari EOS adalah urus niaga. Ini telah menjadi titik kesakitan yang ketara bagi Bitcoin dan Ethereum. Bayaran urus niaga pada dua blockchain terkemuka ini meningkat secara mendadak, terutama ketika rangkaian mereka sesak.

Bitcoin dan Ethereum belum mencapai penggunaan besar-besaran tetapi sudah berusaha untuk menampung pengguna di rangkaiannya, yang menyebabkan kos transaksi meningkat kerana model jadual transaksi pertama dengan bayaran tertinggi.

Ini dimungkinkan melalui model peruntukan sumber daya yang unik, yang memperuntukkan sumber EOS yang digunakan untuk transaksi.

Hasil daripada dua sifat kritikal ini, blockchain EOS telah menjadi platform kontrak pintar kedua terbesar dan pilihan di ruang dApps.

Ini juga membantu bahawa EOS dApps dapat dikembangkan menggunakan bahasa pengaturcaraan tujuan umum yang disusun ke dalam WebAssembly (WASM), tidak seperti Ethereum, yang mesti menggunakan bahasa pengaturcaraan proprietari Solidity, scalability, feeless transaksi, dan semakin banyak dApps menjadikan EOS sebagai blockchain paling aktif di seluruh ruang crypto mengikut laman web pemantauan operasi blockchain Kesukaran.

Ramalan Harga EOS: Keputusan Akhir 

Sebagai kesimpulan, kami sangat menasihatkan untuk mengambil pendekatan tunggu dan lihat. Walaupun pasaran sedang melampaui penurunan pada saat ini, ini tidak berarti pasar tidak dapat turun lebih rendah. Berniaga di bursa spot adalah mengenai membeli yang rendah dan menjual yang tinggi.

Ini tidak bermaksud mempertaruhkan segalanya dalam satu pesanan melainkan menentukan masa pasaran dan mencari kekuatan dan permulaan aliran menaik.

Salah satu faktor utama ketika mempertimbangkan adalah penggunaan blockchain dan crypto yang sebenarnya. Fakta bahawa usaha untuk membangun ekosistem pembangunan yang kuat di sekitar EOS cukup menggembirakan.

Rendah waktu kemungkinan besar akan mengakibatkan kerugian yang teruk atau lebih buruk, rasa dominasi pasar yang salah, yang boleh mengakibatkan meletupkan akaun anda atau melakukan kerosakan yang tidak dapat dipulihkan.

Sekiranya anda boleh pendek, cari yang sebaliknya. Membalikkan carta mengagumkan perspektif baru untuk melihat apa yang akan anda lakukan dalam keadaan yang baru. Contohnya, adakah kecenderungan kenaikan harga atau penurunan harga anda telah berubah? Maka anda boleh menjalankan perdagangan atau pergi dan hidup untuk berdagang pada hari yang lain. Kami harap ramalan harga EOS ini dapat membantu, tinggalkan komen atau pertanyaan di bawah!

Sentiasa gunakan dompet perkakasan untuk penyimpanan jangka panjang dan penyimpanan umum. 

Lihat juga:

  • Ramalan Harga Lebar Kuasa
  • Ramalan Harga FunFair

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me