Ramalan Harga Polymath (POLY) untuk 2021, 2022, & 2025

Dengan peningkatan kesedaran kripto, semakin banyak wartawan bergabung dengan industri kripto, dan banyak dari mereka tidak mempunyai pengalaman untuk mengetahui duit syiling yang sesuai untuk dibeli dan mengapa mereka harus membeli duit syiling itu dari awal. Ramalan harga membantu pemula mempunyai pandangan futuristik terhadap duit syiling yang mereka laburkan, terutamanya jika mereka adalah pemegang jangka panjang.

Berbagai kaedah telah digunakan untuk menentukan harga duit syiling masa depan, dari analisis teknikal / asas hingga pembelajaran mendalam dan kaedah ramalan AI. Walau bagaimanapun, untuk pemula, salah satu kaedah mudah untuk meramalkan harga masa depan koin adalah dengan melihat sejarahnya. Sekiranya ada sesuatu yang terkenal dengan pasaran kripto, ia terkenal kerana mengulanginya sendiri. Oleh itu, dalam tinjauan ramalan harga Polymath ini, kita akan melihat bagaimana prestasi POLY masa lalu dapat membantu mempengaruhi harga masa depannya. 

ramalan harga polymath

Salah satu perkara pertama yang akan kami terokai dalam hal ini Polymath panduan ramalan harga adalah projek itu sendiri. Apa itu Polymath, apa projeknya, dan bagaimana kes penggunaannya mempengaruhi harganya? 

Tidak seperti cryptocurrency lain, Polymath mengambil jalan yang berbeza ketika membina projeknya. Token Polymath dibina di blockchain Ethereum. Ini adalah platform token keselamatan dengan kerangka peraturan yang tersusun. Polymath menggunakan standard token ST-20 dan memfokuskan pada AML / KYC dan dasar peraturan lain untuk memastikan bahawa ia mematuhi kerajaan semasa mengeluarkan sekuriti digital. Walaupun blockchain seperti Ethereum memberi tumpuan untuk mengeluarkan token ICO, Polymath adalah mengenai kepatuhan.

Oleh kerana tahun 2017/2018 adalah tahun ICO, banyak projek penipuan dilancarkan, dan ICO diserang. Untuk membuat platform yang lebih baik, Security Token Offersings (STO) diperkenalkan, dan Polymath dengan cepat naik ke puncak kerana menjadi STO. Dalam panduan ramalan harga Polymath ini, kita akan melihat bagaimana struktur token Ply dapat menentukan harganya dalam masa terdekat. 

Analisis Harga Sejarah Polymath 

Polymath menurunkan tokennya pada 24 Januari 2018. Ia mula diperdagangkan dengan nilai AS $ 0.789. Ia dengan cepat mencapai tahap tertinggi sepanjang masa pada 20 Februari 2018, pada $ 1.59, dan pada masa ini mengalami kerugian -94.2%. Polymath menjual token utiliti dan keselamatan pada tahun 2017 dan mengumpulkan dana lebih dari $ 1.2 bilion. Semasa pelancaran ICO pada awal tahun 2018, Polymath berjaya mengumpulkan $ 207,330,000 dolar, dengan POLY menjual dengan harga $ 0,40 per token. Token tersebut disenaraikan di beberapa bursa beberapa hari selepas penjualan tokennya, yang menyebabkan harga token melambung tinggi. Dari 01 Jun 2018, harga POLY menjunam dari $ 0,746 dan kekal rendah, mencecah $ 0,095 pada 18 Januari 2021.

Harga Semasa, Cap Pasaran, & Butiran Bekalan

Pada masa penulisan, harga POLY ialah $ 0.093391 dengan jumlah dagangan 24 jam $ 1,409,039 USD. POLY kini berada di kedudukan nombor # 186 pada cap pasaran syiling dan telah mengalami trend penurunan 1.40% dalam 24 jam terakhir. POLY mempunyai cap pasaran $ 51,894,753 dan bekalan beredar sebanyak 555,670,901 POLY.

Walau bagaimanapun, bekalan maksimumnya tidak diketahui. Untuk berdagang secara aktif POLY, anda akan menemuinya di bursa seperti Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene, dan VCC Exchange. POLY mempunyai paras tertinggi sepanjang masa pada 18 Februari 2018, pada $ 1.59 dan pada masa ini turun sebanyak -94.2%, sementara terendah sepanjang masa pada 13 Mac 2020, pada $ 0.01100606. 

rangkaian polimathRangkaian Polymath (POLY)

Kedudukan: 125$ 0.423035Harga (BTC) Ƀ0.00000800Marketcap$ Volum 341.06 M$ 20.59 Perubahan M24j2.35% Jumlah Bekalan1.000.00 M POLY

Ramalan Harga Masa Depan Polymath (POLY)

Mempunyai rakan kongsi yang hebat dapat membantu mempengaruhi harga token. Apabila token mendapat lebih banyak rakan kongsi, kes penggunaannya semakin meningkat, begitu juga permintaan dan penawarannya dan akhirnya harganya. Polymath mempunyai rakan seperti t-Zero, BlockEstate, dan MintHealth. Walaupun ramalan biasanya tidak mudah dibuat, beberapa pakar telah meramalkan harga POLY pada masa akan datang. Panduan ramalan Polymath ini akan melihat beberapa ramalan untuk POLY.  

Pakar ramalan cryptocurrency Walletinvestor meramalkan bahawa duit syiling itu akan bernilai $ 0.346 dalam 5 tahun akan datang. Walau bagaimanapun, Digitalcoinprice mempunyai pandangan yang berbeza dan melihat duit syiling mencecah $ 0.1407 pada tahun 2025. Sebaliknya, penarafan Crypto berkongsi pandangan yang serupa dengan Walletinvestor melihat harga POLY mencecah $ 0.3435 dalam lima tahun. 

Ramalan Jangka Pendek

Tukar Harga Selepas
1 hari 0.0943 0.97%
1 minggu 0.0964 2.25%
1 bulan 0.1008 0.85%
1 tahun 0.1504 31.3%

Ramalan Jangka Panjang

Tukar Harga Selepas
1 tahun 0.1504 31.3%
2 tahun 0.2849 47.1%
3 tahun 0.1424 -100%
5 tahun 0.7205 80.2%

* Ramalan harga ini didasarkan pada data yang dikumpulkan dari pelbagai sumber yang dimaksudkan hanya untuk tujuan pendidikan dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan. Pengguna harus membuat kajian sendiri sebelum melabur.

Ramalan Harga Polymath 2021

Menjelang akhir tahun 2021, menggunakan ramalan, analisis algoritma, dan tindakan harga, kami meramalkan bahawa satu Polymath (POLY) akan mencapai $ 0.150542, pertumbuhan 31.3% yang mengagumkan dalam tahun ini. 

Ramalan Harga Polymath 2022

Kami meramalkan kenaikan harga POLY sebanyak 47.1% pada akhir tahun 2022, dan satu Polymath (POLY) bernilai sekitar $ 0.284954. Ini akan menjadi kenaikan harga hampir 50% dan semoga pertumbuhan lebih tinggi.

Ramalan Harga Polymath 2025

Walaupun kami menjangkakan arah aliran menurun untuk POLY pada tahun 2023, yang menyebabkan penurunan harga -100%, tahun mungkin mengalami pergeseran. Lebih banyak token keselamatan mungkin akan dikeluarkan pada tahun-tahun mendatang, dan Polymath mungkin akan menjadi pusat perkara lagi, yang membawa kepada kenaikan harga pada tahun 2025. Satu POLY mungkin bernilai $ 1.146349. Mudah-mudahan, menjelang akhir tahun ini, ia akan meningkatkan nilai $ 2. 

Adakah Polymath adalah Pelaburan yang Baik?

Oleh kerana pasaran crypto tidak stabil, banyak pelabur mencari token yang menawarkan sedikit jaminan. Oleh kerana POLY mematuhi peraturan SEC, ia menjadikannya pertaruhan yang selamat. Ia juga menawarkan leverage untuk insurans token keselamatan. Oleh kerana PolyMath adalah pelopor dalam pembuatan Penawaran Token Keselamatan, ini menghilangkan keperluan perantara dalam membuat token keselamatan. Walau bagaimanapun, banyak faktor menentukan kejayaan token dalam jangka masa panjang.

Syarikat boleh membuat keputusan yang tepat pada masa akan datang yang akan mengubah harga token atau membuat keputusan bodoh dan membuang nilai token ke luar tingkap. Namun, mengetahui apa yang dimaksudkan dengan projek, pasukan dan rakan kongsi yang terlibat, serta peta jalan token, dapat membantu mempengaruhi potensi pelaburan koin tersebut. Dalam kes POLY, adalah wajar untuk mengatakan bahawa ia berpotensi menjadi pelaburan yang baik.

Cara Membeli Polymath?

Bagi pemegang jangka panjang, perlu mencari dompet yang sesuai untuk menyimpan duit syiling anda. Tidak selamat menyimpan duit syiling untuk jangka masa panjang di bursa. Walaupun pemegang atau peniaga jangka pendek boleh menggunakan pertukaran untuk kemudahan pemindahan aset, masih penting untuk memiliki dompet. Anda boleh menggunakan MyEtherWallet dalam menyimpan POLY kerana ia adalah token ERC20. Anda juga dapat melihat token POLY anda di MetaMask, Parity, Ethereum Wallet / Mist, imToken, dan Exodus. Terdapat juga peruntukan untuk dompet keras seperti Ledger Nano S. 

Anda boleh membeli POLY dari pertukaran berikut Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene, dan VCC Exchange. Anda boleh membeli POLY on Binance menggunakan langkah berikut. 

LANGKAH 1: Sediakan akaun Binance dan selesaikan proses penyediaan, termasuk proses pengesahan 2FA anda untuk keselamatan.

LANGKAH 2: Dana dompet anda dengan mendeposit USD ke dompet anda menggunakan pindahan wang melalui bank atau kad kredit anda.

LANGKAH 3: Tukar USD anda ke BTC atau ETH dan kemudian beli POLY dengannya. 

Anda juga boleh meniru langkah di atas untuk pertukaran lain dan membeli, menahan, atau berdagang POLY. Anda juga boleh memindahkan POLY anda ke dompet pilihan anda jika anda adalah pemegang jangka panjang. Pemegang jangka pendek boleh melakukan perdagangan POLY di bursa dengan menggunakan tindakan harga untuk menentukan pergerakan harga. 

Sekiranya ini terdengar terlalu banyak kerja, anda boleh membuat pertukaran cepat di tempat seperti Changelly atau ChangeNOW!

Maklumat Lanjut Mengenai Polymath

Apa itu Polymath?

Polymath diciptakan sebagai akibat krisis ICO 2017/2018 yang mengakibatkan banyak projek penipuan memenuhi ruang crypto. Polymath percaya bahawa blockchain lebih sesuai untuk sekuriti dan oleh itu mempermudah proses undang-undang membuat dan menjual token keselamatan.

Juga, standard token baru, STO2, telah dibuat, dan ini menerapkan pematuhan pemerintah berkat perintisnya, Polymath. Selain STO2, Polymath, juga merangkumi sub-standard lain untuk token keselamatan seperti ERC1594, ERC1643, ERC1644, antara lain. Polymath melayani keperluan yang sangat diperlukan di pasaran kewangan dengan memberikan kepatuhan dan identiti peraturan pada blockchain. 

Polymath Inc. diperbadankan di negeri Barbados dan berdaftar dengan Suruhanjaya Keselamatan dan Pertukaran A.S. (SEC). Ia diasaskan oleh Trevor Koverko, yang juga pengarah Polymath Inc. dan pengasas bersama, Chris Housser. Polymath mengemukakan notis yang mengecualikan dirinya daripada menawarkan sekuriti melalui ICO dengan SEC pada 25 Januari 2018. Platformnya direka secara unik untuk menempatkan empat lapisan dalam blockchainnya, dan ia merangkumi Protokol, Aplikasi, Undang-Undang, dan Pertukaran.

Lapisan protokol mewakili kontrak pintar merangkumi semua syarat yang dibina dalam blockchain. Token keselamatan dibuat pada lapisan Aplikasi sementara lapisan undang-undang menempatkan lapisan tadbir urus rangkaian, dan pertukaran pertukaran berfungsi sebagai lejar bitcoin. Jadi, rangkaian itu adalah jaringan yang erat yang tertumpu pada keselamatan pelabur di mana templat dibuat dan digunakan oleh peguam yang diakreditasi. Lapisan pertukaran berfungsi seperti lejar digital Bitcoin. Poly adalah platform ST tumpukan penuh dan direka sedemikian rupa sehingga sesiapa sahaja dapat mengeluarkan keselamatan menggunakannya. 

Pasukan

Polymath mempunyai pasukan pakar berdedikasi yang mengerjakan projek ini. Pengasasnya termasuk Trevor Koverko dan Chris Housser, Thomas Borrel memegang jawatan CPO, Pablo Ruiz adalah VP, KEJURUTERAAN, Michael Buchanan (VP, FINANCE), Adam Dossa (Pengarah blockchain), Rachel Kuper (pemasaran VP), dan Jesse Lancaster (Ketua Penyelidikan)

Keputusan Akhir 

Polymath berharap dapat mewujudkan pasaran untuk token yang dapat diprogramkan. Untuk mewujudkan dunia di mana perniagaan dapat memperoleh modal dan pelabur boleh melabur dengan cara yang selamat dan masuk akal. Polymath sudah mempunyai lebih dari 200 token yang digunakan di rangkaian berasaskan Ethereum dan akan melancarkan produknya Polymesh yang hanya untuk aset yang dikawal selia.

Polymath memberi tumpuan untuk mewujudkan infrastruktur yang membolehkan pelabur menyimpan token dalam ekosistem blockchain yang dapat dikenal pasti, patuh, dan selamat. Dalam Panduan ramalan Harga Polymath ini, kita melihat bahawa pada akhir 2025, POLY mungkin akan mendorong $ 2. Namun, pasukannya mempunyai banyak peranan yang harus dimainkan adalah memenuhi janji mereka peta jalan prihatin. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me