Ramalan Harga Rangkaian Kyber (KNC) Untuk 2021, 2022, & 2025

Adakah anda menyukai crypto? Sekiranya demikian, anda mungkin sudah pernah mendengar tentang token Kyber Network Crystal dan protokol Kyber Network.

Dalam artikel ramalan harga Kyber Network ini, kami akan menganalisis sejarah harga Kyber Network Crystal (KNC) dan mengetahui lebih lanjut mengenai aspek teknikal token dan kes penggunaannya. Kami juga akan melihat elemen asas lain dari projek seperti peta jalan, pasukan, dan kes penggunaan yang akan membantu kami membuat ramalan harga Jaringan Kyber. Bunyi menarik? Kemudian terus membaca untuk mengetahui sama ada Kyber Network layak mendapat tempat dalam portfolio anda!

ramalan harga rangkaian kyber

Analisis Harga Sejarah Rangkaian Kyber 

Rangkaian Kyber mengeluarkan token pada tahun 2017. Pelepasan dibuat dalam beberapa langkah. Pertama, sedikit lebih daripada 33% bekalan token (72,352,094,23 KNC) dikeluarkan untuk penjualan peribadi yang disebut pada bulan Ogos 2017 dengan harga $ 0,375. Sebulan kemudian, lebih banyak token tersedia untuk orang ramai melalui penjualan awam, di mana 57,568,314 KNC lebih banyak token dapat diperdagangkan berkat Binance. Harga token menjadi sedikit lebih tinggi dan sekitar $ 0.44.

Harga Semasa, Cap Pasaran, & Butiran Bekalan

Pada masa penulisan, harga KNC adalah $ 1.36 dengan jumlah dagangan $ 103.703.601.67. Pada masa ini, token KNC berada di kedudukan ke-85 dalam kedudukan cryptocurrency dengan penggunaan huruf besar. Permodalan token Kyber Networks Crystal adalah $ 274,500,016.10 pada masa ini, yang kelihatan cukup mengagumkan, bukan?

Token KNC mencapai paras tertinggi sepanjang masa $ 6.00 pada tahun 2018. Nilai terendah sepanjang masa dicapai pada tahun 2019 dan sekitar $ 0.1135.  

rangkaian kyberRangkaian Kyber (KNC)

Kedudukan: 115$ 2.01Harga (BTC) Ƀ0.00004000Marketcap$ Volum 411.88 M$ 78.53 M24j Perubahan2.32% Jumlah Bekalan210.26 M KNC

Ramalan Ramalan Harga Masa Depan Kyber Network (KNC)

Walaupun agak sukar untuk membuat ramalan harga Jaringan Kyber kerana sukar untuk meramalkan harga cryptocurrency secara umum, ini sebenarnya berkaitan dengan turun naik pasaran yang besar dan pengaruh besar yang dimiliki peniaga terhadap harga aset. Walau bagaimanapun, masih mungkin untuk membuat ramalan harga.

Untuk melakukannya, pakar boleh menggunakan pelbagai formula dan algoritma matematik yang digabungkan dengan maklumat mengenai peningkatan teknikal atau hanya berita / maklumat teknikal mengenai kempen baru.

Ramalan Jangka Pendek

Tukar Harga Selepas
1 hari $ 1.336 -1.76%
1 minggu $ 1.495 -1.76%
1 bulan $ 1.732 9.93%
6 bulan $ 1.737 27.38%
1 tahun $ 1.699 27.79%

Ramalan Jangka Panjang

Tukar Harga Selepas
1 tahun $ 1.699 24.95%
2 tahun $ 2.89 112.50%
3 tahun $ 3.78 177.94%
5 tahun $ 4.74 248.53%

* Ramalan harga ini didasarkan pada data yang dikumpulkan dari pelbagai sumber yang bertujuan untuk tujuan pendidikan sahaja dan tidak dianggap sebagai nasihat pelaburan. Pengguna harus membuat kajian sendiri sebelum melabur.

Ramalan Harga Rangkaian Kyber 2021

Menurut analisis harga dan pengiraannya, harga 1 KNC (Kyber Network Crystal) dapat mencecah hampir $ 1.7 pada akhir 2021. 

Ramalan Harga Rangkaian Kyber 2022

Pada akhir tahun 2022, harga KNC boleh meningkat sekitar 112% dan mencapai sekitar $ 3.

Ramalan Harga Rangkaian Kyber 2025

Dalam 4 tahun dari sekarang, harga KNC akan menjadi hampir $ 5, mengikut ramalan harga dan trend harga KNC.

Adakah Rangkaian Kyber adalah Pelaburan yang Baik?

Semasa membuat pelaburan, anda harus selalu ingat ada beberapa risiko yang terlibat. Harga mata wang kripto agak tidak menentu, bagus jika anda ingin menjana wang dengan cepat. Walau bagaimanapun, selalu lebih baik membeli atau menjual aset yang anda kenal dengan baik, dan anda boleh meramalkan harganya. Kyber Network Crystal adalah token utiliti, yang digunakan pada protokol untuk keperluan tertentu dan bukan satu koin yang paling popular untuk memperoleh keuntungan.

Walaupun demikian, menurut beberapa turun naik harga sebelumnya yang berlaku pada tahun 2018, ketika harga aset naik dari $ 1,07 menjadi $ 5,34 dalam sekitar sebulan (Disember 2018- Januari 2018), ia menunjukkan pertumbuhan hampir 400%, Harga token KNC memang boleh meningkat dengan cepat.

Cara Membeli Rangkaian Kyber (KNC)?

Kyber Network Crystal adalah token yang cukup popular, jadi anda boleh mendapatkannya di bursa popular seperti Binance, Pangkalan Wang Syiling, OKEx, Kraken, Uniswap, dan lain-lain. Anda boleh melihat senarai pertukaran yang menyokong KNC dengan mudah coingecko.

Dalam artikel ini, anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai cara membeli pelbagai cryptocurrency.

Anda juga boleh membeli KNC dengan menggunakan ini Widget pertukaran Changelly! Ini menjadikan pembelian KNC menjadi sangat mudah dan bebas dari masalah

Maklumat Lanjut Mengenai KNC

Apa itu Rangkaian Kyber?

Jaringan Kyber adalah protokol yang membolehkan pengguna melakukan pertukaran crypto secara terdesentralisasi. Protokol dibina di Ethereum, dan ia adalah kaedah yang baik untuk menukar token ETH dan ERC20 dengan serta-merta dan tanpa kerumitan. Jaringan Kyber pada mulanya dibina untuk Ethereum, tetapi mana-mana blockchain berdasarkan kontrak pintar dapat menggunakannya.

Apa yang hebat mengenai pertukaran yang terdesentralisasi? Baiklah, pertama sekali, pengguna mengawal kripto mereka. Juga, tidak ada pesanan yang diisi secara separa, yang cukup biasa untuk pertukaran terpusat.

Kyber Protocol mempunyai kumpulan kecairan tersendiri yang mengandungi pelbagai cryptocurrency yang terkumpul dari pelbagai sumber untuk menyediakan kecairan. Protokol kecairan Kyber dapat disatukan ke dalam aplikasi apa pun untuk membolehkan pertukaran token tanpa memerlukan perantara.

Pada masa ini, ia adalah salah satu protokol kecairan terdesentralisasi yang paling popular dan digunakan di dunia. Sistem kecairan Kyber hidup sepenuhnya di blockchain, yang membolehkan aplikasi blockchain yang berbeza untuk menggabungkan protokol dengan mudah sebagai sebahagian daripada pertukaran token, pembayaran, pengurusan aset, dll..

Protokol Kyber juga memastikan untuk mencadangkan kadar terbaik dengan mengumpulkan kecairan dari lebih daripada 40 sumber kecairan. Semua operasi dilakukan secara rantai, yang bermaksud sepenuhnya telus dan dapat disahkan pada blockchain.

Sekarang apabila anda mengetahui lebih banyak mengenai Protokol Kyber, sudah tiba masanya untuk mendapatkan idea tentang apa itu KNC (Kyber Network Crystal). Token asli Kyber, Kyber Network Crystals (KNC), dinamai kristal Star Wars yang digunakan untuk memberi kuasa kepada lampu. Kyber Network Crystal adalah token utiliti yang dibina di Ethereum. Token KNC adalah bahagian penting dari ekosistem Kyber Network, kerana dapat dianggap sebagai penghubung antara pelbagai pihak yang berkepentingan dalam jaringan.

Pengurus sandaran menggunakan token KNC untuk menguruskan simpanan di rangkaian. Pada setiap perdagangan, rangkaian mengenakan komisen kecil di KNC. Komisen tersebut sebahagiannya digunakan untuk menampung kos transaksi dan untuk memberi ganjaran kepada pihak ketiga yang menyediakan jaringan dengan jumlah dagangan. Setelah jumlah KNC berkadar dibelanjakan untuk kedua artikel ini, baki token dibakar.

Pemegang KNC juga dapat berpartisipasi dalam ekosistem dengan mengundi, yang akan memberi mereka penghargaan di Ethereum. Lebih-lebih lagi, token boleh digunakan untuk pembayaran di aplikasi Monolith dan Crypto.com, untuk pembayaran di Kyber Swag Store, untuk perdagangan di pelbagai platform DeFi, dan banyak lagi.

Kyber Network Crystal (KNC) adalah token ERC20, yang dapat disimpan dalam banyak dompet, misalnya, Ledger, Metamask, Trezor, Trust Wallet, Argent, dan banyak dompet lain yang menyokong token ERC20.

Pembangun Jaringan Kyber telah melancarkan kerangka kerja yang bertujuan untuk mempermudah penciptaan pasar on-chain dengan penyedia kecairan profesional, yang disebut KyberPRO.

Menurut pernyataan mereka, KyberPRO menyediakan sistem likuiditas, alat, dokumentasi, dan dukungan teknologi untuk memudahkan masuk ke DeFi untuk pembuat pasaran profesional. Menurut pasukan, ini mungkin membawa nilai dan kecairan yang lebih besar kepada industri.

Untuk melakukannya, mesti ada struktur khusus kerana buku pesanan yang digunakan secara tradisional oleh CEX (pertukaran terpusat) pada blockchain tidak berkesan, dan pembuat pasaran automatik (AMM) tidak sesuai, pemaju pasti.

Mereka mengatakan bahawa KyberPRO adalah “platform komprehensif untuk para profesional yang membolehkan anda dengan mudah menyambung ke rangkaian dan melakukan aktiviti pasaran yang menguntungkan dengan pengetahuan minimum mengenai kontrak pintar.”

Pada bulan Jun, pembangun Jaringan Kyber melakukan pembaharuan kepada Katalyst, jadi sekarang pengguna token KNC berpeluang untuk mempertaruhkan.

Pasukan

Kyber Network memulakan pembangunannya pada tahun 2017 dan dibina di atas blockchain Ethereum. 

Pasukan Kyber Network cukup hebat: ia merangkumi Loy Luu, Yaron Welner, dan Victor Tran. Loy Luu mencipta Oyente, penganalisis keselamatan kontrak berasaskan sumber terbuka pertama Ethereum, dan mengasaskan SmartPool, kolam perlombongan yang terdesentralisasi. Yaron Welner telah aktif dalam program pencarian bug Ethereum, dan Tran juga merupakan pembangun utama untuk SmartPool. 

Menurut laman web projek rasmi, syarikat itu kini mempunyai lebih daripada 50 pekerja. Sebilangan besar dari mereka berada di Vietnam atau Singapura, dan salah seorang penasihat Jaringan Kyber adalah Vitalik Buterin.

Kesimpulannya

Dengan mengambil kira semua maklumat di atas, protokol Kyber Network Crystal dan Kyber Network semestinya patut dilihat, terutamanya jika anda mencari cara yang selamat dan pantas untuk menukar crypto, anda menjadi Dapps, dan jika anda adalah penyokong Ethereum . Pembangun Jaringan Kyber juga selalu mencari kaedah untuk meningkatkan protokol, menjadikannya lebih baik dari segi kebolehgunaan, dan dapat diakses oleh khalayak yang lebih luas.

Pada pendapat saya, visi di sebalik rangkaian adalah perkara penting dalam hal persetujuan dan penerimaan ekosistem. Membuat protokol lebih mudah digunakan, mengurangkan yuran, dan lain-lain banyak membantu, dan terdapat banyak penyokong Kyber Network dan token KNC.

Dengan cara ini, jika anda mengetahui beberapa perkara mengenai pertukaran dan cara kerjanya, anda pasti akan dapati protokol Kyber Network layak mendapat perhatian anda kerana kelebihannya. Walau bagaimanapun, jika anda tidak menggunakan protokol atau, misalnya, tidak mahu menggunakan token KNC untuk mengundi, menukar atau membeli, anda mungkin tidak berminat dengannya. Sekiranya anda hanya mencari keuntungan yang cepat, anda mungkin ingin mencari aset yang lebih spekulatif dan tidak menentu untuk diperdagangkan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me