0x ZRX predviđanje cijene kovanica za 2021., 2022. i 2025. godinu

Jedan od značajnih problema koji su zadesili kriptovalutnu industriju su trajna kršenja sigurnosti centraliziranih burzi. Velika revizorska kuća KPMG ovo je navela kao jedan od razloga zašto kriptovalute nisu masovno usvojene.

Inovatori su pretvorili ovu prijetnju u priliku i uveli su mnoga inovativna rješenja koja služe kao alternativa onome što mnogi vjeruju kao najslabija karika u prostoru. Jedna od takvih inicijativa je 0x, protokol zasnovan na blockchain-u otvorenog koda koji pruža infrastrukturu pametnih ugovora i likvidnost kako bi omogućio peer-to-peer razmjenu tokena temeljenih na Ethereumu..

To je protokolarni žeton, ZRX, koji se može uložiti kako bi zaradio nagrade za likvidnost u ETH-u i može se koristiti kao upravljački token za glasanje o prijedlozima za poboljšanje koji mogu potaknuti 0x-ov razvojni put. Držanje ZRX-a može se pokazati izvrsnom prilikom za pasivni prihod. Kako se korisnost tokena povećava, s vremenom se može povećati vrijednost, što ga čini digitalnim sredstvom koje vrijedi pogledati.

U ovome Predviđanje cijene ZRX novčića članak, detaljnije ćemo proučiti ovaj projekt kako bismo napravili precizno predviđanje cijena ZRX-a za kratkoročni (2020), srednjoročni (2022) i dugoročni (2025).

To ćemo učiniti osvrćući se na prošlo kretanje cijena kao i na njegova trenutna kretanja kako bismo provjerili kakvu je vrijednost donijelo. To će biti naša osnova da utvrdimo koja je najvjerojatnija putanja cijene ove digitalne imovine i sami odredimo isplati li se u nju ulagati.

0x (ZRX) Povijesna analiza cijena 

0x ICO održao se od 14. kolovoza 2017. do 15. kolovoza 2017. uspjeli su prikupiti 24.000.000 USD koristeći tvrdu granicu na prikupljeni iznos.

Također su uspjeli donekle decentralizirati tokene ograničavajući ukupan broj tokena koje je svaka stranka mogla kupiti. Uključeno je preko 13 000 Ethereum adresa.

Svaki je token u vrijeme ICO-a prodan za 0,048 dolara, trenutno trguju za 7 puta veću početnu vrijednost ETH, ali vrijede samo 3 puta više od njihove USD. Povijesni vrhunac dostigao je tijekom prikazivanja kripto bikova krajem 2017. i siječnja 2018., gdje je dotaknuo raspon cijena od 2,50 USD. Međutim, to nije trajalo dugo, a ubrzo je i počelo postupno propadati.

Tijekom cijele 2018. godine bilo je povremenih skokova cijena u svibnju, srpnju i listopadu 2018., ali ih obilježavaju niže vrijednosti. Od tada se trguje vodoravno tijekom 2019. i Q1 2020

Kao i mnogi Altcoini, cijena 0x (ZRX) pada od početka medvjeđeg tržišta 2018. godine. Postoji više razloga zbog kojih token opada.

Samo se temelji na Ethereumu; većina markera ne želi držati token i prodaje ih po završetku ugovora. Decentralizirane burze djeluju profitno i po potrebi likvidirat će sve svoje udjele u ZRX-u.

Altcoins preko puta ne ide dobro; ovo ima udarni učinak jer bilo koji novčić zarobljen u silaznoj spirali sve manje izgleda kao dobra investicija, prisiljavajući vlasnike da prodaju prije nego što naprave gubitke.

Kako se to dogodi, sve će više ulagača s gubicima baciti ručnik gurajući vrijednost kovanica.


Trenutna cijena, tržišna kapitalizacija, & Pojedinosti o opskrbi

0x0x (ZRX)

Poredak: 73$ 1,38Cijena (BTC) Ƀ0,00002700Pr$ 1,05 BVolumen$ 174,63 M24h Promjena 0,03% Ukupna opskrba 1.000,00 M ZRX

Predviđanje buduće cijene ZRX kovanica

0x je token i protokol koji je ispred vremena. Pružili su usluge za koje je potrebno masovno usvajanje. Trenutačno tržište za ERC-20 i ERC-721 ograničeno je, kako zbog troškova Etheriuma, tako i zbog ukupne tržišne kapitalizacije tržišta kriptovaluta.

Kripto prostor nema dovoljno korisnika koji koriste dostupne Dapps, jer se većina trgovaca na malo usredotočuje na kratkoročni kapitalni dobitak umjesto na tehnologiju. Nije nemoguće shvatiti da bi ova tehnologija mogla rješavati burze u budućnosti. Hoće li 0x to raditi, potpuno je drugo pitanje.

Na tržištu kriptovaluta više od 2 godine Bitcoin nije postigao novi maksimum. To je oporezivalo živce mnogih investitora i trgovaca, što je otežavalo egzodus fiat-valutama širom svijeta. Uz to, Bitcoin trenutno nije uspio dokazati svoju vrijednost, padajući sinkronizirano sa S&P 500 i DJIA Dow Jones industrijski prosjek.

Međutim, bikovski slučaj nije sve propast i mrak. Srećom, Bitcoin je mogao doseći dno ili će se vrlo brzo dno prisiliti, prisiljavajući dovoljno kapitulacije da rezultira promjenom vlasništva novca od medvjeda do bika.

Jednom kad bikovi vrate kontrolu, to bi u sljedećih nekoliko godina moglo biti divlje jahanje od medvjeđeg tržišta.

Po trenutnoj cijeni od 2600 satova, ako se Bitcoin poveća na 100 tisuća, žeton bi vrijedio 2,60 dolara. Ako ZRX uspije probiti vrhunac svih vremena i pogurati prema 26000 statistika, novčić bi vrijedio 26,00 USD.

Ključ ovog predviđanja je dugoročni vremenski horizont, koristeći široki portfelj, ulažući male iznose u svaki projekt kao 0x, a ZRX u konačnici može propasti.

Kratkoročno, ako cijena Bitcoina dosegne 10 000, mogli bismo vidjeti dvostruki skok cijene na 0,34 USD. Ovo predviđanje cijene za ZRX također mora biti u korelaciji s Ethereum tržištem, koje također treba da svaki novčić vrijedi 250 – 300 USD.

ZRX predviđanje cijene kovanica

Kratkoročna prognoza

AfterPriceChange
1 dan 0,26 USD 7%
1 Tjedan 0,39 USD 50%
1 mjesec 0,52 USD 200%
6 mjeseci 0,78 USD 300%
1 godina 2,99 USD 1150%

Dugoročna prognoza

AfterPriceChange
1 godina 2,99 USD 1150%
2 godine 2,47 USD 950%
3 godine 3,90 USD 1500%
4 godine 19,50 USD 7500%
5 godina 26,00 USD 10000%

ZRX predviđanje cijene kovanica 2020

Očekujemo da će ZRX u 2020. godini nastupiti puno bolje nego prethodne godine, kojom je ZRX trgovao bočno tijekom cijele godine.

Primarni katalizator za ovo bit će BTC događaj prepolovljenja nagrada, koji je u povijesti bio preteča velikog pokreta na kripto tržištu.

Naravno, ne možemo odbaciti činjenicu da tržište može ići u suprotnom smjeru. Vrijedno je napomenuti da su mnogi trgovci zauzeli duge pozicije na terminskom tržištu BTC-a, što sugerira da će se cijena BTC-a u bliskoj budućnosti povećati. 

Kao i mnoge kriptovalute, predviđanje cijena ZRX-a uvelike se oslanja na kretanje cijena BTC-a; s porastom bikovskih osjećaja, možemo s izvjesnom dozom pouzdanja predvidjeti da će ZRX tokeni vjerojatno slijediti bikovski put nego prethodnih godina.

Ako će se cijena BTC-a povećati prema svojim prethodnim vrhunacima svih vremena, ne bi bilo iznenađujuće vidjeti velike potencijalne projekte poput 0x kako se povećavaju 3X trenutnu vrijednost na kraju godine na 0,78 USD.

ZRX cijena kovanica Predviđanje 2022

Kao i mnogi prethodni događaji prepolovljivanja bitcoina, vjerojatno ćemo nakon toga vidjeti produljenu bikovsku cijenu, čiji će se zamah prenijeti i nakon 2020. godine. Mogli bismo vidjeti pune učinke ovog događaja 2021.-2022., Gdje je ZRX mogao doseći novi vrhunac svih vremena od 2,99 USD.

Ethereum 2.0 trebao bi biti objavljen do tog trenutka i mogao bi poslužiti i kao još jedan katalizator koji dodaje pozitivniji zamah cijenama ZRX-a. Očekuje se da će se nadogradnja protokola riješiti glavne slabosti Ethereum blockchaina: skalabilnost i visoka naknada za transakcije.

Ovom nadogradnjom protokola mogli bismo vidjeti ponovni interes za Ethereum, kao i za mnoge ERC20 tokene izdane na Ethereumovoj mreži, uključujući ZRX.

To može imati značajan utjecaj na cijenu Ethereuma ovih tokena, koji pomoći će zadržati predviđeni raspon cijena od 2,47 do 2,99 USD unatoč očekivanoj dobiti nekih ulagača.

Neke povremene padove cijena možemo očekivati ​​2022. godine, ali vjerujemo da to neće biti tako ozbiljno kao tržište bikova 2018. godine. Do sada bi se ZRX etablirao kao jedna od vodećih tehnologija koja će omogućiti decentralizirano financiranje (Defi).

ZRX Predviđanje cijene kovanica 2025

Do ove godine dogodio bi se još jedan događaj prepolovljenja bitcoina. To bi pokrenulo novi ciklus bikovskih cijena, što bi moglo dovesti do toga da mnoga digitalna sredstva dosegnu nove vrhunce svih vremena. Slično većini kriptovaluta, kretanje cijena BTC-a značajno će utjecati na cijenu ZRX-a.

Povrh svega, očekujemo da bi do tog trenutka industrija kriptovaluta postigla regulatornu jasnoću dostigavši ​​istu razinu prepoznavanja koja se daje tradicionalnim financijskim tržištima. To znači da je u to vrijeme možda u tijeku masovno usvajanje kriptovaluta.

Masovno usvajanje znači da ćemo doživjeti značajan porast potražnje za digitalnom imovinom, a mnogi će ulagači žuriti da dobiju bolje pozicije.

Mnogi stručnjaci vjeruju da bi vrijednost BTC-a do tog trenutka bila višestruko veća od njegove trenutne vrijednosti (100 000 USD), a mnoga druga digitalna sredstva slijede isti put cijena. U skladu s ovim predviđanjem, vjerujemo da bi ZRX dosegao raspon cijena od 19,50 do 26,00 USD

Je li ZRX Coin dobra investicija?

0x planira biti brži od svojih konkurenata. Omogućuju svojim korisnicima zamjenu tokena ili sredstava radi neometane upotrebe Ethereum-ovih Dapps-a, bez zaključavanja tokena na blockchainu i generiranja naknada za plin, za razliku od većine decentraliziranih burzi.

Cilj mu je omogućiti korisnicima učinkovitiju upotrebu ekosustava Ethereum bez potrebe za razmjenom. Trenutno razmjene prisiljavaju vlasnike tokena da trguju bilo s Bitcoin BTC-om, Ethereum-om ETH ili USD-ovim stabilnim kovanicama.

Tada korisnici još moraju izvršiti još jednu trgovinu s BTC-a, ETH-a ili USD-a na novi token koji žele kupiti.

Korištenje razmjena kriptovaluta na ovaj način generira višestruke naknade za transakcije, u oba smjera dobivanje razmjenjive imovine ili tokena na burzi i izvan nje; čin višestruke trgovine također će generirati dodatne naknade za trgovanje.

0x planira to učiniti u jednoj transakciji s atomskom razmjenom iskorištavanjem funkcija ugrađenih u Ethereum blockchain. 0x će upotrijebiti pametne ugovore na Ethereum blockchainu kako bi olakšao peer-to-peer besvjerljivu razmjenu jednog tokena ili sredstva za drugi između korisnika.

Korištenje pametnih ugovora omogućuje im zamjenu tokena ili imovine u jednoj transakciji, izbjegavajući dodatne naknade trećih strana. To smanjuje transakcijske troškove i smanjuje mrežni promet, kao i uklanja potrebu za plaćanjem pretjeranih naknada burzama kriptovaluta.

Sve to učinkovito znači da će uporaba 0x koštati manje od konkurencije. Da biste koristili njihove usluge, trebat ćete imati ZRX kovanice, koji su njihov ERC-20 token.

Najbolje mjesto za kupnju ili zamjenu 0x ZRX kovanica

NameDeposit MethodBuy
Binance

razmjena binancea

 • Bankovni prijenos (ACH)
 • Bankovni prijenos
 • Kriptovaluta
 • Debitna kartica
 • Žični prijenos
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Promijeni SADA

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Premotač novčića

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Changelly

 • Kreditna kartica
 • Debitna kartica
Ocjena: 4

Idite na Kupi

Najbolji novčanici za pohranu 0x ZRX kovanica

NameTypeBuy
TREZOR Jedan

trezor jedan

Hardver Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Knjiga Nano X

Hardver Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Atomski novčanik

Klijent za radnu površinu Ocjena: 4

Uzmi novčanik

0x vijesti o ZRX-u bile su rijetke u posljednje vrijeme, s posljednjom vrijednom najavom da su ih predstavili ZRX portal, što je njihov novi dom za ulaganje i glasanje pomoću ZRX tokena. Njihova post na blogu detalji o napretku.

Staking nudi nagrade korisnicima koji zaključaju svoje novčiće. Nažalost, ove nagrade ne prate deflaciju svoje valute, što će rezultirati neto gubitkom.

Ulog bi trebali činiti samo dugoročni ulagači koji imaju višegodišnje razdoblje čekanja. To bi moglo rezultirati znatnom dobiti ili monumentalnim gubitkom.

Kako kupiti 0x (ZRX)?

Postoje različiti načini na koje se može kupiti 0x (ZRX). Dostupan je na više od 190+ tržišta, uglavnom na centraliziranim burzama. Većina najvećih i dobro uspostavljenih centraliziranih burzi (CEX) ima popis ZRX, što je jasan znak povjerenja za digitalnu imovinu.

Coinbase, Binance, Bitfinex, Bittrex, i Poloniex neke su od rijetkih poznatih kripto burzi koje su navele ovaj digitalni materijal. Mnoge od tih razmjena omogućuju korisnicima kupnju kriptovaluta pomoću bankovnih transfera i bankovnih kartica, što olakšava kupcima bez novca da kupe ZRX.

Međutim, većina ove centralizirane razmjene ne dopušta izravnu kupnju ZRX-a pomoću fiat-a. Kupci će morati kupiti BTC ili ETH i zamijeniti ih sa ZRX-om. Alternativni izravni način za to je korištenje Instant Crypto Exchange poput PromijeniSada. Omogućuje korisnicima izravnu kupnju ZRX-a pomoću kreditnih ili debitnih kartica.

Oni koji imaju kriptovalute ETH i USDT također mogu koristiti decentralizirane razmjene (DEX) poput IDEX ili trenutni likvidnosni DEX-ovi poput Kyberswap i Otkaži.

Alternativni način kupnje ZRX kovanica

Više informacija o 0x (ZRX)

Što je 0x (ZRX)?

0x ili Zero Exchange je protokol otvorenog koda i ne traži iznajmljivanje, koji omogućuje i omogućuje peer-to-peer razmjenu imovine ili tokena izvedenih iz Ethereuma izravno na Ethereum blockchainu.

0x se može opisati kao otvorena javna infrastruktura. Nije Dapp već nepovjerljiva razmjena na kojoj se DEX-ovi mogu temeljiti.

Ovaj temeljni protokol je besplatan za upotrebu svima koji su zainteresirani za stvaranje decentralizirane razmjene koja se može uspostaviti za manje od 1 minute.

0x i ZRX token smatramo nepovjerljivim, decentraliziranim OTC (bez recepta) trgovinskim pultom. Posrednik koji drži tokene obje strane i razmjenjuje ih ako obje strane poštuju dogovorene sporazume.

Nešto poput razmjene bez fokusiranja na fiksne parove, a kamoli da imate fiksnu osnovnu valutu ili valutu s fiksnom cijenom.

To omogućuje da se nepovjerljive peer-to-peer transakcije odvijaju u kontroliranom i sigurnom okruženju. 0x je zamišljen kao protokol koji bi DEX-ove decentralizirane razmjene mogle koristiti za poboljšanje nekih problema s kojima se susreću.

Tim iza 0x (ZRX)

0x su osnovali Will Warren i Amir Bandeali u listopadu 2016. The 39 članova tima sastoji se od inženjera, informatičara i fizičara. Imaju još 5 savjetnika iz Paradigm, Polychain Capital, Pantera Capital, Augur, Scalar Capital i Craft Ventures.

Razmjene unosa

0x je naveden na nekim od najboljih burzi, uključujući; Bitfinex, Binance, Bittrex, Coinbase, Coinbase Pro i mnoge druge, ne baš sjajne razmjene. CoinMarketCap prikazuje dostupnih 167 trgovačkih parova.

0x ima jednog od suosnivača Coinbasea kao jednog od njihovih savjetnika. Razmjena je također poklonila besplatni ZRX u zamjenu za gledanje videozapisa o tokenu.

Njihovo partnerstvo s Coinbaseom otvorilo ih je mnoštvu zakonskih obveza koje mogu kršiti vaša suverena prava da se prate i nadgledaju.

Coinbase je na ratnom putu, u posljednje vrijeme stječe i surađuje s tvrtkama koje mogu poboljšati svoju analizu lanca i KYC procese prepoznavanjem lica.

Brian Brooks, glavni pravni službenik u Coinbaseu, imenovan je sljedećim glavnim operativnim direktorom i prvim zamjenikom kontrolora Ureda kontrolera valute (OCC). To nas podsjeća na to kako je Goldman Sachs preuzeo američku riznicu. Za brzo razumijevanje, pogledajte Inside Job (2010).

Prema našem mišljenju, to signalizira agresivan pritisak na uskoro uklanjanje gotovine. To nas također čini izuzetno prilagodljivima kriptovalutama kao alternativi. Kriptovalute bi mogle ozbiljno biti budućnost za sav globalni novac.

0x ZRX sigurnost

Ne bismo išli tako daleko da zovemo 0x decentraliziranim, ali oni nisu toliko centralizirani kao razmjene poput Coinbase, Kraken ili Bitstamp.

DEX-ovi se smatraju nelikvidnim, sporim i skupim. Dizajn su decentralizirani. Ovaj nedostatak centralizacije dovodi do toga da su međusobno nesposobni za rad, ali nude veću sigurnost s gledišta anonimnosti.

DEX također poslužuje knjige narudžbi izravno na glavnom lancu. Svaka narudžba ili otkazivanje narudžbe opravdat će mrežnu naknadu ili plaćeni plin, što također dodaje napuhavanje mreže. U konačnici nećemo koristiti DEX-ove zbog sigurnosnih razloga zbog broja pozornosti koju im hakeri posvećuju zbog njihovih anonimnih značajki.

Sva izgubljena sredstva ne mogu se povratiti niti povratiti putem fonda osiguranja, a zbog decentralizirane prirode, nijedna treća strana ne može se tužiti za povrat sredstava.

0x osigurava svoje transakcije koristeći njihov protokol da djeluje kao posrednik. Umjesto da zaključate svoj žeton ili imovinu za prodaju na Ethereum blockchainu, trgovina se odvija na releju izvan lanca s pametnim ugovorima napajanim Ethereumom koji se izvršavaju tek kada se posao namiri.

Da bi se trgovina dogodila, obje strane moraju se moći izravno povezati. Svatko može generirati i emitirati narudžbu slanjem veze putem bilo koje metode koja omogućuje prijenos znakova; WhatsApp, Twitter, e-pošta, uobičajena pošta, na papiru, čak i Morseov kod.

Sve dok se možete izravno povezati s drugom stranom u trgovini, možete je izvršiti odmah. 0x API drastično poboljšava DEX infrastrukturu pružajući univerzalnu knjigu narudžbi koja se dijeli među svim decentraliziranim centralama 0x-a. Emisije se šalju i u knjige javnih i u privatne narudžbe.

0x okuplja knjige narudžbi od 0x Mesh, Kyber, Uniswap i Oasis. Povezivanje više DEX-ova poboljšava likvidaciju, omogućavajući točne cijene za obje strane.

Market market i releji su nagrađeni ZRX-om za svoje transakcije; ove nagrade isplaćuju tržnici.

Zaključak

Osjećamo se pod pravim uvjetima, ZRX bi mogao jako dobro proći. Nije najrizičniji novčić za investiranje zbog njihovog razvoja, partnera i dostupnih sredstava. Povratak će biti skroman.

Prema kripto standardima, ne vidimo skočno povećanje cijene od 100 puta. Kripto tržišta su izuzetno nestabilna, ovisno o tome koliko brzo dosegnu 10x, 100x nije tako daleko.

Nažalost, slučaj medvjeda je novčić bez vrijednosti, ZRX trguje na najnižim razinama. Iako se lagano oporavlja, vrijeme će pokazati je li to dovoljno jer već dugo nisu srušili lokalnu razinu.

Iako ovaj projekt može ići na nulu, tehnologija je impresivna. Ako se nekako mogu proširiti i obaviti atomske zamjene preko blockchaina, mogli bi to učiniti 100 puta brzo.

Iako uspijevaju razumno plasirati token, moraju se usredotočiti na ukrcavanje veće razmjene. Također se trebaju usredotočiti na integriranje svojih 0x trenutno na više web stranica.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector