EOS predviđanje cijena za 2021., 2022. i 2025. godinu

EOS je, bez sumnje, jedan od najuzbudljivijih projekata u povijesti kriptografije. Prikupivši preko 4 milijarde dolara (da, dobro ste pročitali … milijardu s „B“) na njihovom jednogodišnjem ICO-u, jedan su od glavnih projekata u kripto prostoru. U ovome EOS predviđanje cijena, zaronit ćemo duboko u EOS ekosustav kako bismo vam pomogli da odlučite je li vrijedno vašeg vremena ili ne.

EOS povijesna analiza cijena

Vitalni dio ovog predviđanja cijene EOS novčića je analiza grafikona cijena. Grafikon cijena EOS-a izgleda kao da se vide bolji dani, ali ide jednako loše ili dobro kao što to čini ostatak tržišta u takvim okolnostima.

Tražimo niže najniže vrijednosti prije nego što razmislimo o ponovnom ulasku u EOS. Smatramo da su dugovi pretjerano produženi, a tržište uglavnom kažnjava većinu ljudi. Što znači da bi to moglo rezultirati ili oštrim skokom i još jednim oporavkom, ili bismo mogli vidjeti sporiji, kontroliraniji slom, a mentalitet medvjeda će zavladati.

Trenutna cijena, tržišna kapitalizacija, & Pojedinosti o opskrbi

eosEOS (EOS)

Poredak: 27$ 3.79Cijena (BTC) Ƀ0,00007500Pr$ 3,61 BVolumen$ 2,79 B24h Promjena2,33% Ukupna ponuda0,00 EOS

Predviđanja budućih cijena EOS novčića (EOS)

Gledajući donji EOS grafikon, primijetili smo da trgujemo u rasponu između 4 i 5. Ako tržište pokazuje ograničenu slabost, svi ulazi ispod 5 mogu se kupiti sa zaustavljanjem na 6. Ako EOS padne ispod 6, počeli bismo panika. Ako cijena padne ispod 7, moglo bi se smatrati mrtvim, a morat ćemo ga kitom bockati štapom da vidimo znakove života.

EOS trendovi predviđanja cijena

Sada, ako kupimo između 5 i 6 i ne uspaničimo se s prodajom na putu prema gore, planirali bismo isprazniti neke pozicije na 3. Ako ne uspijemo kupiti između 5 i 6, trebali bismo zatim kupujte po cijeni 4, ovisno o tome kako se cijena lomi i ponovno testira vrijednost 3, možemo dodati svojoj poziciji. Planiramo uzimati dobit na 2 i 1.

Kupnju uvijek promatramo na testovima vjerojatne podrške, uzimajući u obzir zaustavljanje lova kao područje kupnje. Ne mislimo da bi bilo teško vidjeti scenarij u kojem će EOS cijena prijeći najvišu razinu. Hoće li se to dogoditi ili ne, drugo je pitanje na koje ne možemo odgovoriti.

Ako razvijete pravilan plan trgovanja s više ulazaka i izlazaka, ovisno o tome gdje i kako se tržište kreće, smatramo da bi EOS mogao biti vrlo profitabilan, sve dok izbjegava 6 i 7.

Kratkoročna prognoza

EOS kratkoročna prognoza

Dugoročna prognoza


EOS dugoročno predviđanje cijena

EOS predviđanje cijena 2020

Očekujemo da će EOS imati mnogo bolju izvedbu u 2020. u odnosu na 2019. To ne bi trebalo biti šok, jer mnogi stručnjaci predviđaju da će cijelo tržište kriptovaluta u 2020. godini nastupiti puno bolje zbog nadolazećeg događaja prepolovljenja nagrada za bitcoin koji će se dogoditi negdje u svibnju te godine.

Nedavni makroekonomski događaji poput Covid-19 pandemija i neograničeno tiskanje novca Federalnih rezervi čini se da je ponovno pokrenuo zanimanje šire javnosti za kriptovalute.

Ovo bi mogle biti dobre vijesti samo za cijenu EOS-a, kao i za ostale vodeće kriptovalute. Ekstrapolirajući podatke iz prethodnih godina, otkrivamo da bi EOS mogao trgovati između njih 6-12 USD do kraja godine.

Predviđamo da će se općenito bikovski osjećaji na kriptovalutama nastaviti prema kraju godine, povećavajući cijene mnogih digitalnih sredstava, uključujući EOS.

Ako kojim slučajem kretanje cijena bitcoina postane parabolično, kretanje cijena EOS-a vjerojatno će slijediti isti put; stoga 12 – 24 USD je potpuno moguće. U oba slučaja vidimo da je cijena EOS-a viša od procjene iz 2019.

EOS predviđanje cijena 2022

Vjerujemo da će se opća putanja cijena kriptovaluta nastaviti svojim bikovskim putem s povremenim porastom i padovima..

Kao i mnoge druge kriptovalute, EOS će i dalje pratiti kretanje cijena bitcoina. Predviđamo da bi cijena EOS-a do tog trenutka dosegla novi vrhunac svih vremena, koji je prije bio na razini 22,71 USD u travnju 2008.

Novi maksimum svih vremena bio bi u rasponu od 30-50 USD a nakon toga će se povući okolo 20 – 25 USD domet. Očekujemo da će se cijene trgovati bočno 2022. godine, s prosječnom cijenom od oko 22 USD.

Naše predviđanje cijena EOS-a 2022 s temeljeno na pretpostavci da će bikovski zamah, započet nakon događaja prepolovljenja 2020. godine, imati svoj puni učinak između 2021. i 2022. Uz to, EOS dApps bi strahovito narastao i mogao bi dosezati ili postići masovno usvajanje. Platforma društvenih medija sa sjedištem u EOS-u Glas igrat će vodeću ulogu u postizanju ovoga.

Međutim, velike su šanse da bi Ethereum objavio svoj nadograđeni protokol, što bi zauzvrat umanjilo prednost EOS-a u pogledu skalabilnosti. To bi moglo imati negativan utjecaj na kretanje cijena i konkurentnost EOS-a.

EOS predviđanje cijena 2025

Do 2025. godine bitcoin bi doživio još jednu nagradu za prepolovljivanje bitcoina, prepolovivši. Kao i prethodni događaji prepolovljavanja, to bi trebalo signalizirati pozitivnija kretanja cijena za cijelu kriptovalutu. Vjerujemo da će ovo donijeti novi ciklus jačih kretanja cijena u cijeloj kripto industriji.

Ako je dosegnuo prethodni vrhunac EOS-a svih vremena (ATH) 50 USD, mogli bismo vidjeti novi ATH na 250-500 USD. Iako bi igrači skalabilnih blockchain platformi do tada već dosegli točku zasićenja, prednost EOS-a u skalabilnim blockchainsima koja prvi pokreće može osigurati njegovo daljnje vodstvo na terenu.

ETH bi do ovog trenutka također postigao skalabilniji blockchain. Međutim, njegovo poboljšanje skalabilnosti moglo bi imati negativan učinak na njenu decentralizaciju kao rezultat migracije iz Dokaz o radu protokol konsenzusa za Proof-of-Stake.

Time je uklonio svoju glavnu prednost i izjednačio igralište između EOS-a i ETH-a.

To bi mogla biti prilika za EOS da postane vodeća blockchain platforma, što zauzvrat može rezultirati povoljnijim cjenovnim djelovanjem sredstva.

Je li EOS dobra investicija?

U ovom predviđanju cijene EOS novčića trebali bismo razgovarati o EOS-u protiv Ethereuma, što postavlja pitanje: Je li EOS siromašni Ethereum? Ili je EOS jako podcijenjen? EOS i Ethereum izvršavaju isti zadatak izvršavajući pametne ugovore; kako to čine, znatno je drugačije, kao što je ranije objašnjeno.

Uspoređujući oba projekta jedan pored drugog, možemo vidjeti da EOS, EOSBTC, u postotku prolazi izuzetno bolje od Ethereuma, ETHBTC. Bitcoin se koristio jer je vrijednost dolara jednostavno izvedenica vrijednosti bitcoina i ima veću težinu i važnost. Iako dolarski grafikon može pokazati drugačiju sliku, naša je analiza prvo usmjerena na ekosustav kriptovaluta.

je li EOS dobra investicija?

Vrijednosti u postocima pokazuju kako tržišta međusobno surađuju i koja je kriptovaluta stekla ili izgubila u odnosu na drugu. EOS je veći dio svog života bolja investicija.

Gledajući donji grafikon, EOS je u ljubičastoj boji i iznad Etheriuma. Što znači da je s vremenom dobio veću vrijednost, a izgubio manje vrijednosti. Čini se da se ta tržišta ne kreću zajedno i imaju svoju putanju.

Postoji argument da bi dobar, uravnotežen portfelj trebao sadržavati EOS. Dodijeljeni postotak treba pažljivo istražiti i pojedinačno provjeriti.

Bacivši pogled na dapp.com 2019. godišnje izvješće o tržištu aplikacija, možemo vidjeti da je EOS druga vodeća Dapp platforma. Dapp tržište raste i trebalo bi nastaviti rasti kako se Dapp ekosustav razvija. Istodobno, ne možemo vidjeti kako je EOS tržišnom kapitalizacijom pretekao Etherium, a mogli bismo vidjeti scenarij u kojem bi EOS investicija mogla nadmašiti Ethereum investiciju.

Predviđanje cijene EOS novčića

Kako kupiti EOS?

Postoji mnogo načina na koje investitori mogu kupiti EOS. Imamo Centralizirane razmjene (CEX), decentralizirane razmjene (DEX), Trenutne kripto razmjene, i Peer-2-Peer (P2P) razmjene.

Mnogi od njih omogućuju korisnicima kupnju kriptovaluta poput EOS-a koristeći fiat putem bankovnih kartica i bankovnih transfera. Naknade variraju; stoga toplo preporučujemo kupcima da prije kupnje istraže različita mjesta trgovanja. Također, uzimajući u obzir zahtjeve tehničkih vještina svakog tržišta, neki mogu zahtijevati više tehničke vještine u postupanju s digitalnom imovinom.

Iz sigurnosnih razloga kupcima savjetujemo da kupuju na utvrđenim i pouzdanim tržištima. Coinbase i Binance su neki od najvećih i najuspješnijih CEX-a u industriji, koji podržavaju EOS.

Obrnuto, Newdex i WhaleEx su dva najveća DEX-a za EOS, a kupci ne bi trebali imati problema pri kupnji s ove dvije vodeće decentralizirane burze. Za trenutne kripto razmjene preporučujemo Mjenjanje oblika i Changelly. Konačno, za Peer-to-Peer razmjenu preporučujemo Kriptolokalno.

Alternativni način kupnje EOS novčića

Više informacija o EOS-u

Što je EOS?

The EOS blockchain može se smatrati decentraliziranim operativnim sustavom i superračunalom sve u jednom. EOS pametni ugovori rade na modelu vlasništva, slično operacijskom sustavu. Da biste pokrenuli EOS pametni ugovor, morate biti vlasnik EOS-a, posjedujući EOS posjedujete dio mreže i ne morate platiti naknadu za transakciju da biste koristili dio mreže koji posjedujete, EOS na ovaj način uklanja naknade za transakcije.

EOS pokušava riješiti problem skaliranja s kojim se suočavaju svi blockchains. Njihova platforma može podržati decentralizirane programe industrijske razmjere.

Ovaj problem nije jedinstven za blockchain, svi sustavi za mrežno plaćanje, poput PayPal-a i sve tvrtke s kreditnim karticama poput Visa, suočavaju se s istim izazovima. EOS tvrdi da će moći provoditi milijune transakcija u sekundi, istodobno nemajući nikakve transakcijske naknade.

EOS-ov plan za to vrti se okolo delegirani dokaz o udjelu DPOS, koji troši manje električne energije od rudarstva, mnogo je brži i manje centraliziran.

DPOS uključuje glasanje, ovo može biti čudesno za uklanjanje loših aktera, ali pogubno jer netehnički korisnici većim brojem nadmašuju tehničke korisnike i mogu rezultirati kratkoročnom pristranosti umjesto dugoročne vizije.

Tim

BlockOne, tvrtka koja stoji iza razvoja EOS-a, sa sjedištem je na Kajmanskim otocima. Brendon Blumer njezin je izvršni direktor, a Dan Larimer glavni tehnološki direktor. Brendon je u blockchainu uključen od 2014. Prije toga bio je uključen u MMORPG razmjenu valuta i nekretnine.

S druge strane, Dan je tvorac delegiranog dokaza o udjelu i glavni arhitekt Bitsharesa i Steema.

Iako su dva najprepoznatljivija lica organizacije, BlockOne je sastavljen od tima profesionalaca s dokazanim iskustvom u raznim poljima.

EOS tim

Prijedlog vrijednosti EOS-a

Mnogo je dobrih stvari koje EOS donosi na stol, od kojih je jedna skalabilnost. Ovo je bio jedan od glavnih problema bolnih točaka vodećeg blockchaina u industriji kriptovaluta.

Bitcoin je u mogućnosti obraditi samo do 7 transakcija u sekundi, dok Ethereum je malo bolji s mnogim izvorima koji tvrde da to može učiniti 25 transakcija u sekundi (TPS). U kontrastu, EOS trenutno može obraditi oko 4000 TPS zbog jedinstvenog konsenzusnog protokola koji teoretski može doseći milijune TPS.

Još jedna inovacija tvrtke EOS je bescarinske transakcije. Ovo je bila značajna bolna točka i za Bitcoin i za Ethereum. Naknade za transakcije na ova dva vodeća blockchaina eksponencijalno se povećavaju, posebno kada je njihova mreža zagušena.

Bitcoin i Ethereum još nisu postigli masovno usvajanje, ali već se trude prilagoditi korisnike na svojoj mreži, što dovodi do napuhanih naknada za transakcije zbog njihove najviša naknada prvi model rasporeda transakcija.

To je omogućeno jedinstvenim modelom raspodjele resursa koji dodjeljuje EOS resurse koji se koriste za transakcije.

Kao rezultat ova dva kritična atributa, EOS blockchain postao je druga najveća i preferirana platforma pametnih ugovora u prostoru dApps.

Također pomaže da se EOS dApps mogu razviti pomoću bilo kojih programskih jezika opće namjene koji se prevode u WebAssembly (WASM), za razliku od Ethereuma, koji mora koristiti zaštićeni programski jezik Solidity, skalabilnost, bescarinske transakcije i sve veći broj dAppsa učinio je EOS najaktivniji blockchain u cijelom kripto prostoru prema mjestu praćenja blockchain operacija Blokiranost.

EOS cijena predviđanja: Konačna presuda

U zaključku toplo preporučujemo da pričekate i vidite pristup. Iako su tržišta trenutno prekomjerno proširena na negativnu stranu, to ne znači da tržišta ne mogu ići niže. Trgovanje na spot burzama odnosi se na kupnju niskog i prodaju visokog.

To ne znači riskirati sve po jednom redoslijedu, već vremenski odrediti tržište i tražiti snagu i početak uzlaznog trenda.

Jedan od glavnih čimbenika pri razmatranju je stvarna upotreba blockchaina i kripto. Činjenica da se pokušava izgraditi robustan razvojni ekosustav oko EOS-a prilično je ohrabrujuća.

Vremenski najniži razmjeri najvjerojatnije će rezultirati ozbiljnim gubicima ili još gore, lažnim osjećajem tržišne dominacije, što bi moglo rezultirati miniranjem vašeg računa ili nanošenjem nenadoknadive štete.

Ako možete kratko, potražite obrnuto. Obrtanje grafikona čini čuda za novu perspektivu da biste vidjeli što biste učinili pod novim skupom uvjeta. Primjerice, je li vaša bikova ili medvjeđa pristranost preokrenuta? Tada biste mogli obaviti zanat ili pak odšetati i živjeti da biste trgovali drugi dan. Nadamo se da je ovo predviđanje cijena EOS-a bilo korisno, ostavite komentare ili pitanja u nastavku!

Uvijek koristite hardverski novčanik za dugotrajno držanje i opće skladištenje.

Vidi također:

  • Predviđanje cijene glavne knjige
  • FunFair predviđanje cijena

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector