IOST predviđanje cijena (IOST) za 2021., 2023. i 2025. godinu.

Ako ste nedavno postali svjesni ove sitnice koja se zove „decentralizacija“, možda ste čuli za naziv „IOST“ koji joj je pridružen. IOST je među najzanimljivijim blockchainovima vani, s kriptovalutom koja pomaže u osnaživanju decentraliziranog ekosustava internetskih usluga izgrađenog na istinski decentraliziranom upravljanju, velikim brzinama protoka i velikoj skalabilnosti.

S obzirom na to koliko potencijala za rast i masovno usvajanje postoji za usluge poput DeFi-a i šire primjene dApps-a za pokretanje vaših dnevnih potreba, naše IOST predviđanje cijena predviđa obećavajuću budućnost.

Decentralizacija svih stvari započela je i već ubrzano raste u sve aspekte našeg života; kroz financijske usluge, društvene medije, blogove, igre na sreću, tržnice, pa čak i kockanje.

Međutim, kako počinjemo vidjeti kako one postaju sve veće, zajedno s rastućom korisničkom bazom, usmjerili smo se prema vjekovnom neprijatelju blockchaina; brzina transakcija, visoke naknade za plin i skalabilnost. IOST-ov blockchain rješava sve ovo i još više, pa pročitajte naše IOST predviđanje cijena kako biste utvrdili zašto smo polagali tako dobre nade za ovaj mladi projekt.

IOST predviđanje cijena

IOST Povijesna analiza cijena.

IOST-ove izvorna kriptovaluta je IOST žeton, kratica od “Internet-of-Services Token”. IOST je održao privatnu prodaju 3. siječnja 2018. u kojoj su sudjelovali samo veliki institucionalni investitori. Tim je investitorima prodao 40% ukupne ponude, prikupivši eter vrijedan 35 milijuna dolara za nastavak financiranja razvoja bloka IOST.

Prema povijesnim podacima trgovanja iz Messarija i CoinMarketCap-a, javno trgovanje započelo je oko sredine siječnja 2018. Gotovo odmah doseglo je najvišu razinu od 0,136500 američkih dolara 24. siječnja 2018. Kasnije je korigirano ponovo povučeno u ožujku 2018. prije nego što je poraslo prema gore u svibnju 2018. Međutim, od tog drugog vrhunca u svibnju, IOST uglavnom trguje vezanim uz domet, prije nego što je dosegao najniži nivo od 0,001562 dolara 13. ožujka 2020..

Trenutna cijena, tržišna kapitalizacija, & Pojedinosti o opskrbi.

Prema Messarijev indeks volatilnosti mjerenje za kriptovalute, IOST je relativno nestabilniji od ostalih tokena s obzirom na njegovu veličinu i tržišnu kapitalizaciju. Kao takvi, trebali biste biti oprezni kada ulazite na ovo tržište. U vrijeme pisanja ovog članka (19. siječnja 2021.), IOST se procjenjuje na 0,019434 dolara, što je gubitak od 6,07% u 24-satnom trgovanju. Za usporedbu, ovo bi IOST spustilo za 85,76% sa svih najviših razina i 1,144,17% sa svih najnižih razina.

Podaci CoinMarketCap-a pokazuju da biste na ROI-u zabilježili gubitak od 17,36% da ste sudjelovali u IOST-ovoj privatnoj prodaji tokena. IOST ima ograničenu ukupnu opskrbu od 22.306.434.689 IOST-a, a cirkulirajuća opskrba od 16.374.175.762 IOST-a. S tržišnom vrijednošću kapitalizacije od 318.222.387 USD, IOST je 76. najveća kriptovaluta na tržištu. Zanimljivo je da Messarijeve metrike pokazuju da se 31.30% njegovih tokena u optjecaju (3.760.798.379,00 IOST) uloženi, sa prosječnim godišnjim prinosom uloga od 12,65%.

iostokenIOST (IOST)

Poredak: 80$ 0,044843Cijena (BTC) Ƀ0,00000100Prodajna cijena$ 830,09 MVolume$ 243,75 M24h Promjena0,66% Ukupna ponuda22,40 B IOST

IOST (IOST) predviđanja budućih cijena.


IOST-ove ponude su svestrane i pogodne za programere blockchain-kao-usluga (BaaS) platforma čine nevjerojatno laganom izgradnju budućnosti decentraliziranog i moćnog ekosustava Internet usluga. Možete provjeriti web stranice poput DappRadar ili DappReview pronaći puni ekosustav IOST-a.

Njegov blockchain može stvoriti moderne decentralizirane aplikacije i platforme, zajedno sa snažnim pametnim ugovorima, s velikom propusnošću i visoko skalabilnom arhitekturom koja bi mogla podržati masovno usvajanje i visok rast bez opterećujućih naknada. Kao takvo, naše predviđanje cijena IOST-a prilično je bikovsko u pogledu svojih izgleda.

Kratkoročna prognoza.

AfterPriceChange
1 dan 0,020 USD 5,9%
1 Tjedan 0,028 američkih dolara 44,59%
1 mjesec 0,019 američkih dolara -1,72%
6 mjeseci 0,022 USD 16,81%
1 godina 0,026 američkih dolara 37,9%

Dugoročna prognoza.

AfterPriceChange
2022 0,026 američkih dolara 37,9%
2023 0,031 USD 63,63%
2024 0,036 američkih dolara 87,82%
2025 0,041 USD 115,09%

IOST predviđanje cijena 2021.

IOST trguje na čvrstim temeljima početkom 2021., unatoč povlačenju 24-satne trgovine. Kao takvi, algoritamski modeli koje smo prikupili predviđaju da će se do 2021. godine postići više dobitaka, zajedno sa zdravim povlačenjem na putu.

Najnovije vijesti koje su izašle iz IOST-a u vrijeme pisanja ove objave su njegova najava da je među prvom skupom javnih blokčeina koji će podržavati stabilni novčić vezan za dolar HUSD. Ako nastavimo bilježiti rast stabilnih kovanica kao što je to slučaj s Tetherom, ovo bi moglo još više katapultirati IOST.

IOST predviđanje cijena 2023.

Jedna od glavnih nepoznanica u određivanju budućnosti IOST-a je DeFi. 2020. i 2021. zabilježen je eksplozivan priljev novog novca i korisnika u decentralizirane financijske platforme i usluge, a očekujemo da će to eksponencijalno rasti u sljedećih nekoliko godina. Glavno pitanje koje muči platforme za masovne potrošače usko je usko, nestalno i restriktivno.

IOST-ovo obećanje da će sve ovo riješiti postalo bi primamljivim prijedlogom za DeFi platforme. Kontinuirani potisak u ovom sektoru bit će presudan za učvršćivanje temelja IOST-a u budućnosti financijskog sustava i demokratiziranog gospodarstva.

IOST predviđanje cijena 2025.

Decentralizacija bi došla do šireg usvajanja do 2025. godine, a IOST ima potencijal biti među ključnim blockchainima koji pokreću ovu transformaciju za sve naše civilizirane potrebe, poput pristupa bankarstvu ili čak napajanja naših feedova društvenih medija..

Između završetka ostalih budućih ažuriranja mapa, poput kompatibilnosti s više lanaca s mrežama koje nisu IOST, i daljnje podrške za raznoliku skupinu decentraliziranih aplikacija poput igara, IOST-ova matična kripto valuta vjerojatno će probiti svoj vrhunac do 2025. godine.

Je li IOST dobra investicija?

Naše IOST predviđanje cijena pokazalo je da je to izvrsna prilika za ulaganje, bez obzira planirate li koristiti njegovu izvornu kriptovalutu za transakcije i razmjenu duž mnogih decentraliziranih platformi koje pokreće IOST i njegove blockchain-as-a-service (BaaS) platforme ili za održavanje to za dugoročni HODL.

Unatoč tome, bilo bi razborito od vas da budete oprezni kada uđete na prilično mlado tržište kao što je IOST, jer smo od kasnog vremena vidjeli nervozno trgovanje. IOST već ima dugačak popis dostignuća i ciljeva kako bi pripremio blockchain tehnologiju za široko prihvaćanje, bez istodobnih nedostataka koji bi poništili to iskustvo.

U usporedbi s konkurentskim blockchainovima kao što su Ethereum, NEO, EOS ili Cardano, IOST je lansirao svoju izvornu glavnu mrežu s mogućnošću obrade 7000-8.000 transakcija u sekundi (TPS). Teoretski je lako moguće prilagoditi IOST-ovu mrežu bez dozvole da obradi do 100.000 TPS, uz blok-vrijeme od samo 0,5 sekunde koje bi se moglo dodatno poboljšati cestom, a da sudionici mreže ne izazivaju nestabilnost visokih naknada za plin.

Kao mreža koja nudi gradivo budućnosti u kojoj se masovno stvaraju decentralizirani ekosustavi, IOST zasigurno dobro obećava.

Oni također žele zauzeti proaktivniji pristup u pomaganju u izgradnji te budućnosti. IOST je pogodan za programere pružajući brz i moćan virtualni stroj koji pomaže u procesu razvoja. Oni također imaju gotove SDK setove za lako stvaranje dApps-a koje pokreće IOST, uz praktičnost upotrebe uobičajenih kodirajućih jezika.

IOST je pokrenuo dvije inicijative za bolje ubrzanje ovog rasta. Theseus je posvećeni vlastiti tim za istraživanje i razvoj dApp-a, dok je Bluehill program akceleratora vrijedan 50 milijuna dolara koji pomaže programerima da stvore više na platformi.

Kako kupiti IOST?

Binance je najveća svjetska razmjena kriptovaluta, prirodno je dobro mjesto za početak kupnje bilo koje vrste žetona. Kao takav, IOST se ovdje može lako pronaći, kao i druga tržišta, kao što su OKEx, Upbit, Huobi, Bithumb, MXC, KuCoin, Bittrex i mnoga druga. Uvijek možete koristiti web lokacije poput CoinMarketCap, ili CoinGecko kako biste pronašli sveobuhvatniji popis svih razmjena koje nude uparivanje za IOST.

Više informacija o IOST-u.

IOST je izvorna kriptovaluta istoimenog IOST blockchaina. Može se koristiti na razne načine unutar decentraliziranog ekosustava, poput korištenja za plaćanje robe i usluga razmijenjenih na tržištu koje pokreće IOST, plaćanje naknada ili zarada provizija za vođenje pametnih ugovora, obradu transakcija ili korištenje zajedničkih resursa kao što su prostor za pohranu, plaćanja kao nagrada za doprinos računalnim resursima za zaštitu IOST mreže ili razmjena za druge žetone treće strane IOST.

U međuvremenu, IOST-ov blockchain brza je decentralizirana mreža koja ima za cilj postati temelje nove digitalne ekonomije izgrađene oko decentraliziranih platformi i usluga. U vrijeme pisanja ovog članka na svojoj je glavnoj mreži domaćin 401747 računa, koji su pokrenuli preko 552 milijuna transakcija, s više od 930 pametnih ugovora i 474 čvora.

Radi na inovativnom, revolucionarnom bizantskom konsenzusnom algoritmu Proof-of-Believability (PoB) za upravljanje IOST blockchainom. Potkrepljen je postupkom decentraliziranog glasanja i formiranja odbora putem posebno dizajniranog bodovnog sustava nazvanog ‘Servi’ za odlučivanje i rotaciju članova upravnog odbora.

Broj blokova koje je proizveo svaki član proporcionalan je broju primljenih glasova, osiguravajući da proizvodnja blokova ostane uistinu decentralizirana, ali s prednostima dPoS mreža koje omogućuju veliku skalabilnost i brzinu protoka.

Ostale inovacije uključuju mehanizam ‘Micro State Block’ za minimaliziranje troškova pohrane za validatore čvorova, ‘Efficient Distributed Sharding’ (EDS) mehanizam koji čini krhotine adekvatno velikim za izvršavanje većeg broja transakcija brzinom, a istovremeno je i vrlo otporan na pristranost, ‘TransEpoch’ koji osigurava dodjele validatora-krhotina tijekom prijelaza epohe uz održavanje mrežne operativnosti i ‘Atomix’ kao dvostupanjski protokol inter-shard koji osigurava atomskost transakcije.

Zaključak.

Konačno, kao što je vidljivo s našim predviđanjem cijena IOST-a, IOST je dobar projekt koji treba razmotriti ako razmišljate o tome da ga dodate na svoju investicijsku hrpu, uz dobar organski rast prema gore. IOST-ova blockchain mreža bez dopuštenja donosi ne samo velike brzine transakcija, veliku skalabilnost i niske naknade, već osigurava nepromjenjivost podataka izgrađenu na vrhu robusne decentralizirane mreže.

Također slijedi kontinuirano širenje njegove upotrebe kroz proaktivne mjere kako bi se programerima pomoglo stvoriti širi ekosustav platformi koji će se pokretati na IOST-u i napredovati u zrelom, ali još uvijek neistraženom teritoriju Internet-of-Services, potencijalno sljedeća velika stvar nakon IoT.

Njegova je glavna prijetnja povećana konkurencija drugih, uhodanijih i popularnijih blockchaina kao što su Ethereum, EOS, NEO ili Cardano. Sa svakim blockchain-om koji rješava isto pitanje propusnosti, skalabilnosti i stabilnosti mreže, to bi moglo dovesti do pojačanog pritiska na IOST.

Međutim, to je PoB algoritam jedinstveni je USP unutar prostora blockchaina, sa upravljačkom strukturom koja je potpuno transparentna i decentralizirana. Samo je ovo dovoljno da IOST odvoji od gomile, a to će sigurno natjerati DeFi platforme, a programeri dAPP-a dvaput razmisle prije nego što odaberu na kojoj platformi će graditi svoju budućnost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector