OMG predviđanje mrežne cijene za 2021., 2022., 2025. godinu

OMG mreža, prije poznata kao OmiseGo, želi postati javna decentralizirana financijska mreža koja može brzo prenositi novac i imovinu širom svijeta. OMG je potomak Omisea, tvrtke za usluge plaćanja (usporedivu s PayPalom) koju je osnovao Jun Hasegawa 2013. Omise posluje na Tajlandu, u Singapuru i drugim azijskim državama.

Kako je kripto revolucija počela zavladati svijetom, Omise je naručio Vansu Chatikavanij, po struci stručnjaka za vodne resurse, da na Ethereum kodnoj bazi stvori i surađuje s osnivačem Ethereuma Vitalikom Buterinom, platformom sposobnom za pametne ugovore koja omogućuje brzu, jeftinu, sigurne transakcije na više blockchaina.

Predviđanje cijena OMG mreže

U usporedbi s konvencionalnim sredstvima financijske transakcije (mislite na Visa, Mastercard, itd.), Blockchain tehnologija je spora i neučinkovita zvijer. Dok Visa i Mastercard mogu obraditi tisuće transakcija u sekundi, Ethereum obrađuje manje od dvadeset.

Bilo koja kriptovaluta koja se nada nadmetanju s tim etabliranim institucijama mora stostruko povećati svoje poslovanje bez ugrožavanja sigurnosti ili stjecanja neželjene centralizacije. Među raznim predloženim načinima povećanja, OMG mreža odabrala je „Plazemski protokol:” mehanizam konsenzusa dokaza o udjelu za potvrđivanje transakcija u serijama, a ne pojedinačno.

OMG mreža sklopio je mnoga partnerstva u regiji jugoistočne Azije, uključujući McDonald’s na Tajlandu. Genesis Block, hongkonška investicijska tvrtka, nedavno je kupila mrežu OMG u pokušaju da je razvije u platformu za decentralizirano financiranje (DeFi).

Povijesna analiza cijena OMG mreže

Trenutna cijena, tržišna kapitalizacija, & Pojedinosti o opskrbi

Povijest cijena OMG-a bila je nestabilna. Ubrzo nakon lansiranja u srpnju 2017., cijena je porasla i oscilirala između 12 i 25 američkih dolara tijekom ljeta 2018. Nakon što se tijekom većeg dijela 2019. držala ispod 2 dolara, srušila se, početkom 2020., ispod praga od 1 američkog dolara. Od prosinca 2020. malo se povećao i dosegao nešto više od 3 dolara.

U vrijeme pisanja ovog članka, OMG je porastao za 4,25% i trguje na 3,25 dolara. Ono ima tržišna kapa od 456,02 milijuna dolara, sa 140,25 milijuna OMG-a u optjecaju.

omisegoOMG mreža (OMG)

Poredak: 88$ 4,98Cijena (BTC) Ƀ0,00009900Particap$ 698,29 MVolumen$ 566,29 M24h Promjena 2,55% Ukupna opskrba140,25 M OMG

OMG Predviđanja budućih cijena cijena

Koristeći prošle vodiče kao vodič, imajući na umu trenutni povijesni kontekst i uzimajući u obzir očekivane događaje, analitičar može s točnošću projicirati budućnost. Također, da bi dovršio podatke i prave analitičke alate, ovdje analitičar koristi mirni mentalni sklop koji može postići pravu ravnotežu između „iracionalne bujnosti“ s jedne strane i pretjeranog pesimizma s druge strane.

Međutim, stvarni svijet nepoznatih nepoznanica, neočekivanih događaja i nenamjernih posljedica uvijek je izvan pozornice, čekajući zasjedu na projekcije našeg uma; postoji šansa da će vrlo neizvjesnost budućnosti na kraju poraziti analitičara. Pa ipak, uz sva ta upozorenja, opravdana je prognoza.

 Kratkoročna prognoza

AfterPriceChange
1 dan 2,93 USD -9,00%
1 Tjedan 2,99 USD -7.14
1 mjesec 3,05 USD -5.27
1 godina 8,47 USD 163%

Dugoročna prognoza

AfterPriceChange
1 godina 8,47 USD 163%
2 godine 12,35 USD 283%
3 godine 15,55 USD 382%
5 godina 24,03 USD 646%

* Ovo predviđanje cijena temelji se na podacima prikupljenim iz različitih izvora namijenjenih isključivo u obrazovne svrhe i ne uzimaju se kao investicijski savjet. Korisnici bi trebali samostalno istražiti prije ulaganja.


OMG predviđanje mrežne cijene 2021

OMG mreža mogla bi se pokazati popularnom među nebankarskim građanima jugoistočne Azije, kojima će biti drago riješiti se pretjeranih naknada za transakcije. Za te neispričane milijune OMG bi mogao biti rješenje koje im treba. Prema prognozi i algoritamskoj analizi, cijena OMG tokena mogla bi potencijalno iznositi oko 3,00 USD u 2021. godini.

OMG predviđanje mrežne cijene 2022

OMG mreža imat će pomalo obećavajuću budućnost ako uspješno proširi partnerstva između korporacija i dosegne sve više i više nebankariranih, čak i dok proširuje svoje DeFi mogućnosti. Prema prognozi i algoritamskoj analizi, cijena OMG-a potencijalno bi mogla biti oko 8,47 USD u 2022. godini.

Predviđanje mrežne cijene OMG 2025

Do 2025. godine očekuje se da će brzi napredak blockchain tehnologije uzrokovati da kriptovaluta doživi kontinuirano pokretanje, poput kojih se možda mogu usporediti samo s dot-com procvatom kasnih 90-ih. Do tada se procjenjuje da će Ethereum i njegove razne aplikacije biti imovina od bilijuna dolara. Kao sekundarni lanac Ethereuma, može se predvidjeti da će plazma, zajedno s OMG-om, imati koristi od održivog rasta. Prema prognozi i algoritamskoj analizi, cijena 1 OMG tokena potencijalno bi mogla iznositi oko 21,85 USD u 2025. godini.

Je li OMG dobra investicija?

Doba DeFi-a (decentraliziranih financija) na pomolu je jer blockchain tehnologija prolazi kroz brzu evoluciju. Više se ne radi samo o rudarstvu bitcoina; umjesto toga, na temelju prve ili generacije blockchain kodne baze (Bitcoin i Ethereum) razvijaju se stotine novih i inovativnih alternativa, koje prijete tradicionalnim financijskim institucijama (banke, kreditne kartice, Paypal, itd.) da pokrenu svoj novac.

Gdje se u ovom uzbudljivom okruženju uklapa OMG mreža? Stvarnost je ovdje teška i jednostavna: konkurencija je jaka, a drugi su puno ispred u svojim DeFi funkcionalnostima. Alternative plazemskom protokolu kao što je zkRollup (imunološki, za razliku od plazme, na vruće ključeve novčanika i kriptoekonomske napade) široko se koriste u industriji.

Cosmos, koji sebi nalaže račun „interneta blockchaina“, na dobrom je putu da ponudi skalirani i interoperabilni ekosustav koji korisnicima omogućuje poslovanje preko blockchaina. REN, koristeći Republički protokol, omogućuje trgovcima da postavljaju stelt narudžbe u kripto tamne bazene. Da bi se pokazao kao dobra investicija, OMG mreža mora brzo krenuti kako bi sustigla svoje konkurente poput ovih.

Kako kupiti OMG?

OMG se može kupiti na većini uobičajenih burzi kao što su Coinbase, Binance, Kraken i druge. U mnogim od tih razmjena prvo morate otvoriti račun i osigurati ga dvofaktorskom autentifikacijom. Prije bilo kakve trgovine, trebate kupiti bitcoin ili ethereum, koje možete zamijeniti za OMG, prema važećem tečaju tržišta.

Više informacija o mreži OMG

Tim

Jun Hasegawa, osnivač tvrtke Omise, naručio je Vansi Chatikavanij da stvori OmiseGo, koji je kasnije označen kao OMG Network. Dvojac je angažirao Vitalika Buterina, osnivača Ethereuma, za suradnju na projektu. Tim i Joseph Poon, programer Ethereuma, napisali su a bijeli papir u vezi s projektom u lipnju 2017. Tim je zatim nastavio s izradom programa na prilagođenom protokolu plazme. OMG je nedavno kupio Genesis Block, dok su Buterin i Poon krenuli u druge projekte.

Zaključak

Decentralizirano financiranje je pred nama, a mnoge se blockchain tvrtke međusobno natječu u pružanju platforme za poslovanje preko stvarnih i virtualnih granica. Međutim, u usporedbi s konvencionalnim financijskim institucijama, blockchain kao što je Ethereum je spor i neučinkovit. OMG Network pokušava proširiti Ethereum tako da se više transakcija može provesti i zabilježiti na platformi bez žrtvovanja sigurnosti ili decentralizacije.

OMG, ovdje nudi genijalno rješenje. Koristi plazmu za premještanje transakcija u sekundarni lanac, gdje se, bez začepljenja glavnog lanca, mogu bilježiti i provjeravati u skupinama. Svakako, da bi se Ethereum povećao na ovaj način, treba žrtvovati sigurnost ili decentralizaciju; programeri mogu odlučiti naglasiti jedno nad drugim prema svojim željama.

Stoga je mreža OMG obećavajuća tehnologija. Međutim, da bismo utvrdili je li to zaista budućnost blockchaina, moramo pogledati njegove konkurente koji također žele provoditi transakcije preko blockchaina. Opcije obiluju Chainlink, Synthetix, Cosmos, Ren i mnogim drugim. Hoće li OMG uspjeti pratiti konkurenciju?

Što nudi, a drugi ne? Ima li isti prostor za rast kao i drugi? To su sva pitanja s kojima se investitori moraju suočiti ako žele procijeniti određenu nišu u uzbudljivom novom krajoliku decentraliziranih financija. Još je otvoreno pitanje što će od toga otvoriti najšira vrata u budućnost, ili će to sve učiniti u jednakoj mjeri na različite načine. Ovo će pitanje biti sve akutnije kako kriptovalute prodiru dublje u društvo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector