Predviđanje cijena FunFair (FUN) za 2021., 2022. i 2025. godinu

FunFair je decentralizirana platforma za kockanje koja kockarnice smješta na Ethereum blockchain. Platforma je sigurna i transparentna alternativa online igranju. Funfair je centralizirana tvrtka koja je započela u Singapuru 2017. godine.

Trenutno imaju urede na Malti, Londonu, Gibraltaru, Dublinu i Guernseyu. U ovom članku Funfair Price Prediction analizirat ćemo sve o projektu kako bismo vam pomogli utvrditi je li to dobra investicija za vas ili ne.

Najbrži način da dobijete zabavu – trenutna zamjena ispod

predviđanje cijene zabave

Povijesna analiza cijena FunFair 

Zabavni sajam koristi FUN tokene; FUN je ERC20 token koji se za svu pozadinsku infrastrukturu oslanja na Ethereum blockchain. ICO FunFair održao se u lipnju 2017. i oni uspio prikupiti 26 milijuna dolara za 4 sata.

FUN tokeni izdani su oko 0,07 USD po žetonu. Potaknuta impresivnim cjenovnim djelovanjem bitcoina u to vrijeme, cijela je industrija kriptovaluta doživjela neviđeni rast vrijednosti krajem 2017. i početkom 2018. godine, s rastom mnogih cijena altcoina.

Ovo je isto vrijeme kada je FunFair vidio da njegova vrijednost tokena doseže najviša razina od 0,19106 USD na 08. siječnja 2018.

Ovaj najviši maksimum ujedno označava i početak brze devalvacije FunFair Tokena jer je cijelo tržište kriptovaluta ušlo u ono što mnogi opisuju kao najduži medvjeđi ciklus u svojoj etažiranoj povijesti.

Odmah nakon paraboličnog rasta FunFaira došlo je do slobodnog pada njegove vrijednosti, što je vidjelo i njegovu cijenu pada daleko ispod ICO cijena. Ovaj se cjenovni trend nastavio u većini 2018. godine, ulazeći u 2019. U 2019. godini cijena FUN-a ostala je ravna, trgujući vodoravno bez značajnijeg cjenovnog djelovanja.

13. ožujka 2020. Funfair je vidio kako je njegova cijena pala 0,00 USD105 USD, najniži koji je ikad imao.

Trenutna cijena, tržišna kapitalizacija, & Pojedinosti o opskrbi

zabavni sajamZabava (ZABAVA)

Poredak: 172$ 0,032136Cijena (BTC) Ƀ0,00000100Prodajna cijena$ 193,38 MVolumen$ 7,72 M24h Promjena2,64% Ukupna ponuda11,00 B ZABAVA

Predviđanje prognoze budućih cijena FunFair

Godina 2020. važna je za kriptovalute općenito. Obilježava godinu kada će bitcoin doživjeti treći događaj prepolovljenja (rezanje stope proizvodnje bitcoina), što obično signalizira početak novog ciklusa bikova za kriptovalute općenito.


Posljednji događaj prepolovljenja bitcoina dogodio se prije 4 godine, godinu dana prije pokretanja tržišta bikova 2017-2018. Čini se da su kripto tržišta već pogodila dno, čini se da je sazrelo vrijeme da altcoins poput FunFair poduzmu svoje cijene. 

FunFair, koji je nedavno doživio najniži nivo prije samo dva mjeseca, ima značajan potencijal porasta.

Kombinacija općenito poboljšanog raspoloženja na tržištu, obnovljenog interesa za kriptovalute izvan industrije, sve veće regulatorne jasnoće u mnogim jurisdikcijama i nadolazeće nadogradnje protokola Ethereum radi veće skalabilnosti može poslužiti kao katalizator za preokret bogatstva FunFaira.

Povijesno gledano, kripto tržište je uvijek zauzimalo mjesto u cjenovnoj akciji bitcoina i vjerujemo da je to i dalje istina i dogledna budućnost. To je razlog zašto je naša kratkoročna i dugoročna prognoza općenito bikova.

Kratkoročna prognoza

AfterPriceChange
1 dan 0,00289 USD 8%
1 Tjedan 0,00335 USD 25%
1 mjesec 0,00456 USD 70%
6 mjeseci 0,01394 USD 520%
1 godina 0,0897 USD 3350%

Dugoročna prognoza

AfterPriceChange
1 godina 0,0897 USD 3.350%
2 godine 0.20100 USD 7.500%
3 godine 0,15584 USD 5.815%
4 godine 0,17286 američkih dolara 6.450%
5 godina 0,32830 američkih dolara 12.250%

** Ovo predviđanje cijena temelji se na podacima prikupljenim iz različitih izvora namijenjenih isključivo u obrazovne svrhe i ne uzimaju se kao investicijski savjet. Korisnici bi trebali samostalno istražiti prije ulaganja **

Predviđanje cijena FunFair 2020

2020. godina je značajna za cijelu kripto valutnu industriju. Godina je trećeg prepolovljenja bitcoina koja obično signalizira početak novog ciklusa biko tržišta.

Očekuje se da će bitcoin nakon ovog događaja napraviti neka značajna kretanja cijena prema gore, a altcoini poput FunFaira trebaju slijediti taj primjer.

Korelacija kretanja cijena bitcoina s altcoinima nadaleko je poznata pojava, očekujemo da će se zamah tih kretanja cijena i njegovi učinci nastaviti 1-2 godine dalje.

Cijena FunFaira dosegla je najnižu razinu početkom ove godine, ali vjerujemo da ćemo od ovog trenutka vidjeti veće maksimume koji idu u 2021. godinu.

Funfair bi mogao doseći cijenu od 0,01394 USD do kraja 2020 i nastavit će dobivati ​​pozitivan zamah godinu dana nakon događaja prepolovljenja bitcoina. 

Predviđanje cijena FunFair 2022

Očekivana pozitivna energija cijele industrije kriptovaluta u sljedećim mjesecima pomoći će obnoviti interes šire javnosti. To bi moglo otvoriti novu generaciju kripto korisnika koji će pomoći u pokretanju kripto bika koji je u početku bio pokrenut događajem prepolovljenja bitcoina iz 2020..

To je povrh sve većeg prihvaćanja kriptovaluta, a veća regulatorna jasnoća dodatno će povećati vrijednost ove nove klase imovine. Očekujemo da bi Ethereum 2.0 bio objavljen rješavanjem problema skalabilnosti koji muči ekosustav Ethereum čiji je FunFair dio.

Poboljšanje osnova i makroekonomskih promjena u industriji koju pokušava poremetiti moglo bi pomoći FunFairu da dosegne novu cijelu visoku cijenu $ 0.201 USD do 2022. godine.

Međutim, očekuje se da će ovaj novi maksimum svih vremena kratko trajati jer očekujemo određenu zaradu. Unatoč tome, ne očekujemo da će cijena Funfaira više pasti ispod ICO cijena.

Predviđanje cijene FunFair 2025

Pet godina dalje očekujemo da će industrija doseći razinu zrelosti koja će joj pružiti veće šanse za masovno usvajanje. Regulatorna bi jasnoća bila postignuta i mnogi problemi skalabilnosti bili bi riješeni.

Prevalencija kriptovaluta i usluga i proizvoda temeljenih na blockchain tehnologiji i poznavanje mase s ovom tehnologijom srušili bi prepreku ulasku. 

Povrh svega, 2025. bi bila godina nakon još jednog događaja prepolovljenja bitcoina koji postavlja kripto tržište na svoj periodični ciklus bikovskog tržišta.

Još jedno parabolično povećanje kripto cijena moguće je s visokokvalitetnim projektima poput FunFaira koji se znatno povećavaju. Vjerujemo u ovaj bikovski ciklus, a FunFair bi mogao doseći iznos od 0,3283 USD po žetonu.

Najbolje mjesto za kupnju ili razmjenu zabave

NameDeposit MethodBuy
Binance

razmjena binancea

 • Bankovni prijenos (ACH)
 • Bankovni prijenos
 • Kriptovaluta
 • Debitna kartica
 • Žični prijenos
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Promijeni SADA

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Premotač novčića

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Changelly

 • Kreditna kartica
 • Debitna kartica
Ocjena: 4

Idite na Kupi

Najbolji novčanici za pohranu zabave

NameTypeBuy
TREZOR Jedan

trezor jedan

Hardver Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Knjiga Nano X

Hardver Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Ledger Nano S

Hardver Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Atomski novčanik

Klijent za radnu površinu Ocjena: 4

Uzmi novčanik

Je li FunFair dobra investicija?

Na trenutnim razinama cijena FunFair bi se mogao pokazati izvrsnom investicijom za investitore koji traže podcijenjene visoko potencijalne projekte

Trenutna cijena FunFaira zasigurno ne odražava kvalitetu projekta kao ni njegovu potencijalnu vrijednost u budućnosti. U svjetlu trenutne pandemije COVID-19, igraća industrija vjerojatnije će se prebaciti na internetske igre, a lako dostupna infrastruktura poput FunFair mogla bi se pokazati dragocjenom u ovoj tranziciji.

Kriptovalute će u ovom smjenu igrati vitalnu ulogu kao zamjena za gotovinske transakcije.  

Vjerujemo da je FunFair dosegao dno i trenutno je jako podcijenjen. To je također jedan od rijetkih blockchain projekata u industriji koji bi zapravo mogao dobiti od trenutne pandemije koja je zaustavila globalna gospodarstva širom svijeta.

Kako se više casina s opekom i malterom uhvati u koštac s “novom normom”, zasigurno će tražiti nove načine kako nastaviti svoje poslovanje.

Internet kockarnice njihov su prirodni evolucijski korak. Korištenje kriptovaluta i blockchain tehnologije osigurat će dostupnost “virtualne” javne infrastrukture slične po funkciji gotovini, privatno i sigurno.

Kako kupiti FunFair?

FunFair (FUN) trenutno trguje na nekim od vodećih i dobro uspostavljenih burzi u industriji. Tu spadaju Binance, OKEx, Bitfinex, Vrata.io, i HitBTC.

Oni koji su zainteresirani za držanje ove digitalne imovine mogu birati između tih razmjena. Međutim, većina korisnika neće moći kupiti žetone FunFair izravno s fiatom.

Morat će prvo kupiti BTC ili Ethereum koristeći fiat onrampove na ovim razmjenama SIMPLEKS onda ga zamijenite u zamjenu da biste dobili ZABAVU. 

Izravniji način kupnje FUN-a pomoću fiat-a je korištenje trenutnih razmjena kripto valuta poput Promijeni SADA, CoinSwitch, i Changelly.  Kupci će moći koristiti fiat za kupnju FunFaira korištenjem svojih bankovnih kartica. 

Te razmjene podržavaju i druge kriptovalute kao opcije plaćanja, uz prihvaćanje mnogih popularnih digitalnih sredstava. Među različitim mogućnostima kupnje ZABAVE, trenutne razmjene kriptovaluta uglavnom se smatraju najjednostavnijima za izvršenje.

FUN se također može nabaviti putem decentraliziranih burzi (DEX) kao što su Otkaži i VilicaDelta. Imajte na umu da DEX-ovi zahtijevaju rad novčanika koji nisu skrbnički, što bi moglo biti prekomplicirano za nove korisnike.

Ova dva DEX-a su DEX-ovi temeljeni na Ethereumu, što znači da su samo tokeni temeljeni na Ethereumu jedina podržana kripto valuta za transakcije. Fiatova plaćanja nisu podržana. 

Alternativni način kupovine zabavnih novčića

Više informacija o Zabavi

Što je FunFair?

Projekt FunFair namijenjen je operaterima kasina, programerima igara, igračima i podružnicama. Platformu FunFair mogu koristiti operateri kasina i programeri igara za stvaranje potpuno prilagodljivog igračkog iskustva na blockchainu za kockarske igre kao što su blackjack, automati, baccarat, rulet i još mnogo toga.

Operateri mogu brzo dobiti licencu FunFair i dobiti casino s bijelom etiketom s relativno malim početnim troškovima. Tradicionalno su se online kockarnice morale boriti s infrastrukturnom utrkom u naoružanju tijekom vrhunca i izvan njega i kao igrači na brodu.

Ova je infrastruktura također praznomodirala tijekom razdoblja izvan vrha, ne donoseći prihod. FunFair rješava ovaj problem korištenjem Ethereum blockchaina kao mrežne i poslužiteljske infrastrukture.

Decentralizirano postavljanje infrastrukture Ethereuma, propusnost poslužitelja i manje povrata novca čine ovo savršenom strukturom za moderni internetski kasino.

Iako povrati novca u određenim situacijama štite potrošača, u slučaju casino platforme FunFair, sredstva igrača ostaju u novčaniku i plaćaju samo po okladi.

Dobici se odmah prenose natrag u novčanik nakon što se predvidi ishod. Ovim metodama smanjuje se velik broj rizika za igrača i kasino.

Tim

Suosnivač FunFair Jez San internetskim kockanjem bavi se od 1982. Osnovao je brojne web stranice i startupe za internetske igre. Ima preko 40 godina iskustva u industriji kockanja. Dodatni suosnivači uključuju Jeremy Longley i Oliver Hopton.

Tim FunFair ima 32 člana i 7 savjetnika s različitim pozadinama, uključujući programere, dizajnere igara, stručnjake za blockchain i marketinške stručnjake.

Tim je dobro zaokružen i ima relevantno iskustvo u industriji igara na sreću i kockanju. Uz to, FunFair ima odvjetnika za podatke, privatnost i cyber sigurnost. To stvara povjerenje jer se na umu ima određena zaštita potrošača.

Njihova Q1 2020 ažuriranje ističe njihovu viziju i napredak.

Razvoj

FunFair koristi kanale sudbine kako bi smanjio nepovjerenje između kockarnica i igrača. Fate kanali su generatori slučajnih brojeva koji se temelje na blockchainu i koje igrač može pregledati i revidirati.

Korištenje sudbinskih kanala stavlja sigurnost i povjerenje u brojeve koje generiraju i koriste igre na sreću.

Njihov se razvoj također usredotočio na brzinu pomoću HTML5 sučelja, WebGL tehnologije i dovođenje jedinstvenih 3D casino igara u blockchain.

FunFair kockarnice rade i na mobilnim uređajima i na stolnim računalima. Brzina igranja uvijek je bila problem kod kockanja na mreži za casino i igrača.

Njihova putokaz je impresivan i popis izdanja iz mjeseca u mjesec. Jedna briga odnosi se na autentifikacija igrača. Trulioo i Yoti koriste se za KYC, koji će u većini slučajeva spaliti vaš anonimni identitet Ethereuma, a također će prikazati sve vaše transakcije i svu vašu povijest ERC20 tokena ako je osoba ili grupa uspjela doći do ovih podataka.

Korištenje FunFair uništit će anonimnost koju nude blockchains, ali ne više od registracije kod regulirane burze koja traži KYC podatke i financiranje razmjene iz vašeg primarnog novčanika.

Blockchain Tech

FunFair su odlučili graditi svoju platformu na Ethereumu. Pametni ugovori Ethereuma decentralizirani su i sigurni. Može ih revidirati bilo koja strana, pružajući igraču dodatni uvid u transparentnost i pravičnost odigranih igara.

FunFair koristi FUN tokene za sve, od klađenja do programera za plaćanje igara FunFair. Sve dolazne i odlazne transakcije na platformi FunFair plaćaju se u FUN-u, a pridružene tvrtke također u FUN-u.

Skalabilnost

FunFair je razvio svoju platformu na bloku Ethereum, koji pruža nevjerojatnu distribuiranu decentraliziranu pozadinsku infrastrukturu. Ovaj izbor omogućio je timu FunFair da se usredotoči isključivo na razvoj svoje platforme.

Nažalost, mreža Ethereum ima neriješenih problema s skalabilnošću. Tim Ethereuma marljivo radi na rješavanju ovog problema, a mnoga od predloženih rješenja mogla bi uspjeti.

Glavni je problem što vrijeme možda neće biti na njihovoj strani, zbog velikih i brzih promjena cijena na kripto tržištima.

Porast DeFi-ja mogao bi također brzo pogoršati ovaj problem. Ljudi su spremni dati prioritet financijskim transakcijama nad svime ostalim na blockchain mreži.

Mreža Ethereum mogla bi prestati funkcionirati kako je predviđeno, prisiljavajući korisnike da plaćaju naknade povezane s zagušenjima. Mreža bitcoina savršen je primjer prioritetnog financiranja blockchaina.

Novčanici

FunFair je ERC20 token i može se pohraniti u novčanike koji podržavaju Ethereum imovinu, MyEtherWallet mogao bi biti dobar izbor ako je položeni iznos manji od troškova hardverskog novčanika.

Naš preferirani izbor novčanika je bilo Knjiga ili Trezor. Hardverski novčanici nude mnogo više sigurnosti od tradicionalnih novčanika.

Partneri

Partneri sajam zabave uključuju Igre šiljaka, koji su pružatelji i programeri internetskih igara s dvadeset godina iskustva u igara na sreću.

Igre velikog vala razvio i objavio Cho Han, koji će biti od posebnog interesa u Japanu, gdje je ova igra s kockama već stoljećima klasična.

Rake Rake se pridružio pridruženom programu i ima pristup stotinama tisuća potencijalnih igrača. CasinoFair i Kripto kasino oboje koriste platformu FunFair i uživo.

Propisi i regulatori

FunFair je licencirana B2B blockchain casino platforma prvog nivoa. Razina jedan jednostavno znači da su igre dokazano poštene. Za razliku od ostalih industrija, za kripto kockanje ne treba donositi zakone jer trenutni okvir funkcionira.

Većina web mjesta i regulatornih tijela za kockanje već se bave devizama, kriptovalute imaju istu funkciju i djeluju kao devizna transakcija za kockanje. 

Primarni interesi regulatora kockanja su maloljetničko kockanje, ovisnost o kockanju, fer igranje i kockarnice koje plaćaju igrače. FunFair označava sve ove kutije.

Natjecatelji

Konkurenti iz stvarnog svijeta

FunFair se suprotstavlja brojnim Caninovim, internetskim kockarnicama, dapps uređajima i igraćim platformama u blockchain prostoru. Oni su lider na tržištu blockchaina, trenutno s pouzdanim i upotrebljivim proizvodom. Globalna kockarska industrija procjenjuje se na 500 milijardi dolara.

Konkurenti na kripto tržištu

FUN token je vrlo depresivan, prodaje se na najnižim razinama, znatno ispod početne cijene. To bi se moglo shvatiti kao priliku za kupnju, ali tržišna cijena se mora okrenuti.

Zaključak 

Misija FunFaira stvaranja zabavne, poštene i transparentne platforme za kockanje na dobrom je putu. Projekt potpisuje partnere i dalje razvija njihovu platformu za igre, uzimajući u obzir doprinos igrača.

Ogromno razmatranje ovog projekta je da je, od ukupno prikupljenih 25 milijuna dolara, 10 milijuna dolara bilo u Ethereumu, a 16 milijuna u Bitcoinu, koji su dobili od pojedinaca i institucija.

Od ICO-a FunFair u lipnju 2017. Ethereum je izgubio 46% svoje vrijednosti, Bitcoin je dobio 186% svoje vrijednosti, a Funfair 95% svoje vrijednosti.

Ovo je zapanjujući postotak, ali u svijetu kriptografije to nije neobično. Mnoge kriptovalute izgubile su 95% vrijednosti i još uvijek su se vratile na svoje visoke vrijednosti svih vremena.

Tada je nastavljeno sa stjecanjem stotina, a u nekim slučajevima i tisuća posto na njihovim najnovijim visokim vrijednostima

Značajni investitori u FunFair uključuju Pantera Capital, KR1, Asymmetry Asset Management, BlockTower Capital, HyperChain Capital, Myriad Capital Management, Mutual Coin Capital, The Hive Index i Astronaut Capital.

Naše konzervativno predviđanje cijena FunFair, ako se kocka s kriptovalutom, može zauzeti 1% globalnih tržišta kockanja 500 milijardi dolara. Pet milijardi dolara bilo bi ugrađeno u visoko konkurentnom podsektoru kripto kockanja.

FunFair bi lako mogao zauzeti 20 – 40% tržišta ako su još uvijek u razvoju. S ukupnom tržišnom kapitalizacijom od 1-2 milijarde dolara, mogli bismo vidjeti kako se svaki novčić vraća na 0,06 – 0,12 dolara. Ako kriptovalute dožive velik bik, cijena bi mogla biti puno veća.

Pročitajte također: Predviđanje cijene Siacoin (SC)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector