Predviđanje cijene glavne knjige (POWR) za 2021., 2022. i 2025. godinu

Bez obzira radite li samo prve korake u trgovini kriptovalutama ili sezonski stručnjak, sigurno tražite nove mogućnosti za ulaganje. Ako je tako, već ste svjesni činjenice da vani postoje tisuće različitih kriptovaluta i da mnoge od njih vrijede pune lipe. Postoje čak i tokeni koji koštaju ispod 0,01 USD. Ako gledate jeftine kriptovalute, onda ste vjerojatno naišli na Power Ledger token (POWR) i pitate se je li to dobra opcija za ulaganje. Pročitajte za Predviđanje cijene Power Ledger-a za 2021., 2022 & 2025. Moglo bi vam pomoći da odlučite isplati li se ulagati.

Povijesna analiza cijena glavne knjige

glavna knjiga povijesna cijena

Power Ledger je australska tvrtka sa sjedištem na blockchainu koja želi učiniti pristup energiji demokratičnijim, pristupačnijim i učinkovitijim za sve. Inicijalna ponuda kovanica (ICO) tokena Power Ledger održala se krajem 2017. godine i postala najveći projekt financiranja mnoštvom u australskoj povijesti. Prema podacima cmc.io, cijena POWR-a tijekom ICO-a iznosila je 0,09 USD, a kovanica je dosegla najvišu vrijednost 7. siječnja 2018. godine, dosegnuvši najvišu razinu od 1,89 USD. Najniži najniži iznos bio je 0,0318 USD, 13. ožujka 2020.

Trenutna cijena, tržišna kapitalizacija, & Pojedinosti o opskrbi

Na dan pisanja ovog članka u optjecaju je 432.229.654 tokena Power Ledger (43% od ukupne milijarde tokena). 1 POWR košta 0,3225 USD uz 24-satni obujam trgovine od oko 68 milijuna USD i Tržišna kapitalizacija od nešto manje od 139 milijuna USD.

Predviđanja budućih cijena električne energije (POWR)

Naravno, nitko zapravo ne može predvidjeti budućnost i, ako slučajno ne trčite po prostoru i vremenu u plavom okviru, zapravo ne možete znati koliko će bilo koji token vrijediti sutra, a kamoli za pet godina. Ali postoje algoritmi predviđanja. Stručnjaci za trgovinu stvorili su vrlo specijalizirani softver koji analizira tržišne trendove kako za svaki pojedini token, tako i za cijelo tržište kriptovaluta kako bi predvidio buduće cijene. Možemo pogledati njihova predviđanja cijena Power Ledgera, kratkoročna i dugoročna.

Kratkoročna prognoza

Nakon

Cijena

Promijeniti

1 dan

0,364468 USD

+11,2%

1 Tjedan


0,390583 USD

+20,2%

1 mjesec

0,248614 USD

-27,5%

6 mjeseci

0,525840 USD

+57,9%

1 godina

0,557745 USD

+69,73%

Dugoročna prognoza

Nakon

Cijena

Promijeniti

1 godina

0,383745

+69,73%

2 godine

0,739989

+123,81%

3 godine

1,080057

+228,36%

4 godine

1,782721

+411,39%

5 godina

2,898050

+777,46%

* Ovo predviđanje cijena temelji se na podacima prikupljenim iz različitih izvora namijenjenih isključivo u obrazovne svrhe i ne uzimaju se kao investicijski savjet. Korisnici bi trebali sami istražiti prije ulaganja.

Predviđanje cijene glavne knjige 2021

Tržište kriptovaluta u cjelini imalo je tešku godinu 2019. godine, ali pokazuje znakove poboljšanja početkom 2021. unatoč globalnoj pandemiji COVID-19. Ali algoritmi predviđanja cijena pokazuju da bi 1 POWR mogao vrijediti oko 0,3986 USD na kraju godine. To bi značilo povećanje od oko 60%.

Predviđanje cijene glavne knjige 2022

Algoritmi procjenjuju da će Power Ledger do kraja 2022. godine zabilježiti gotovo 125-postotno povećanje cijene na oko 0,73 USD / POWR.

Predviđanje cijene glavne knjige 2025

Prema algoritmu predviđanja cijena, 1 POWR vrijedit će oko 2,89 USD do kraja 2025 .; gotovo osmostruko povećanje u odnosu na trenutnu cijenu.

Je li glavna knjiga dobra investicija?

Uspjeh Power Ledgera ovisi o tome koliko je uspješan demokratski, pristupačan i učinkovit energetski program tvrtke. I do sada im se čini da napreduju, s 23 različita projekta u osam zemalja. Čini se da to, plus algoritmi predviđanja cijena, upućuju na Power Ledger, dugoročno je dobro ulaganje.

Kako kupiti glavnu knjigu?

Ako ste zainteresirani za neke tokene Power Ledger, prvo pitanje koje si morate postaviti jest gdje ih možete kupiti. Web stranice poput cmc.io i coincodex.com mogu vam reći koje razmjene popisuju POWR token i koji su trgovački parovi dostupni. Brzo skeniranje govori nam dvije važne stvari: prvo, nigdje nema para za trgovanje fiat / POWR, pa ćete za kupnju svojih tokena morati koristiti kripto. Drugo, najveća razmjena u opsegu trgovanja POWR-om je Binance, gdje Power Ledger možete kupiti s Bitcoin, Ether ili Binance tokenima.

Pretpostavimo da ćete koristiti Binance za kupnju POWR-a s ETH-om. Prvo se prijavite na svoj Binance račun i, ako je vaš ETH u osobnom novčaniku (kao što bi i trebao biti), tada morate prebaciti Ether iz svog osobnog novčanika u svoj Binance novčanik. Kad su vaši žetoni tamo, kliknite “Tržišta” u gornjoj vrpci.

predviđanje cijene glavne knjige - Binance

Na ovoj stranici kliknite karticu ALTS Markets i upišite POWR u okvir za pretraživanje s desne strane. Trebali biste vidjeti trgovački par POWR / ETH. Kliknite na njega.

To će vas odvesti na odgovarajuću tržišnu stranicu na kojoj možete upisati koliko ETH želite potrošiti i na kraju kliknuti gumb KUPI POWR na dnu. To je to! Vaši tokeni Power Ledger trebali bi biti u vašem novčaniku za nekoliko minuta.

Više informacija o Power Ledgeru

Kao što smo već rekli, Power Ledger je kriptovaluta koja stoji iza energetskog projekta Power Ledger. Neki od vas možda ne znaju da je Australija jedna od zemalja u kojoj je energija skuplja, pa je to bilo prirodno rodno mjesto ovakvog projekta. Projekt Power Ledger omogućuje vam da instalirate solarne panele u svoj dom ili ured, a zatim višak energije prodate drugim korisnicima, pohranite energiju u baterije za kasniju prodaju ili čak vratite energiju svom maloprodavcu..

Naravno, to može uključivati ​​puno dozvola i propisa koji se mogu razlikovati od države do države ili od zemlje do zemlje, ali interes za ovaj projekt sigurno raste. Za više detalja o tome što postižu, slobodno posjetite njihovo web mjesto na powerledger.io.

Tim

predviđanje cijene glavne knjige

Tim Power Ledgera čine:

 • Dr. Jemma Green (izvršna predsjednica i suosnivač), koja je radila za londonski JP Morgan prije nego što je doktorirala. u poremećajima na tržištu električne energije i bio zamjenik lorda gradonačelnika Pertha. Suosnivač je Power Ledgera 2016. godine i dobila je nagradu EY Fintech za poduzetnika godine 2018.
 • John Bulick (tehnički direktor i suosnivač), pionir u australskom razvoju blockchaina, koji je već razvio tehnologije temeljene na blockchainu za upravljanje fotografijama, videozapisima, dokumentima i medicinskim kartonima.

  Vinod Tiwari (voditelj poslovnog razvoja i prodaje), prvostupnik elektrotehnike i elektronike i bivši tehnički direktor prodaje za General Electric India.

 • Caren McLaren (prodaja & Business Development Executive), sa 17-godišnjim iskustvom rada u energetskoj industriji zapadne Australije.

  Anya Nova (kriptoekonomistica & Business Development Manager), oduševljeni kriptoekonomist, direktor Blockchaina u Australiji i dobitnik australske nagrade za vođu godine u Blockchainu za 2019..

 • Dr. Bill Tai (globalni veleposlanik & Savjetnik), rizični kapitalist od ranih 1990-ih, bio je u upravnom odboru sedam tvrtki s javne kotacije kojima je pomogao u rastu iz startupa. Profesor je inovacija na Sveučilištu Curtin.
 • Prof. Peter Droege (europski veleposlanik), direktor Liechtenstein instituta za strateški razvoj, svjetski je poznati stručnjak za urbanu održivost i naprednu urbanu politiku i dizajn.

Tim Power Ledger pobijedio je na međunarodnom Extreme Tech Challengeu Richarda Bransona 2018. godine.

Predviđanje cijene glavne knjige: Zaključak

Power Ledger jedna je od onih kripto valuta koje su povezane s velikim projektom koji stvarno može promijeniti svijet. Ako postoji nešto što bi svi trebali živjeti suvremenim životnim stilom, to bi bila energija. Bez njega nikada ne bih mogao napisati ovaj članak, a vi ga ne biste mogli pročitati. Mnogi ljudi, posebno u razvijenim zemljama, nisu u potpunosti svjesni koliko je dragocjena energija (osim, možda, kada dođe vrijeme za plaćanje mjesečnog računa za struju).

Ipak, cijene energije mogu se jako razlikovati od jednog do drugog mjesta, čak i unutar iste zemlje. Distribucija električne energije uključuje složenu mrežu proizvođača energije (koji koriste fosilna goriva, hidroenergiju, geotermalnu nuklearnu energiju, itd.), Maloprodaje energije (vaša lokalna elektroenergetska tvrtka) i krajnje korisnike. Power Ledger omogućio bi ujednačeniji, učinkovitiji i pristupačniji sustav koji bi bio od koristi svima. Naravno, to će ovisiti o lokalnim propisima i dozvolama, pogotovo ako mreža Power Ledger mora biti spojena na glavnu mrežu. Ali mnoge vlade slušaju i otvaraju svoj um ovoj tehnologiji.

Budućnost projekta svijetli, a to znači da vrijednost tokena kao dugoročnog ulaganja izgleda vrlo dobro. Naravno, neki kažu da će POWR biti apsolutno bezvrijedan za manje od godinu dana, a drugi predviđaju cijenu od gotovo 2 USD do kraja 2025. Uzeli smo konzervativnije algoritme i daju Power Ledger predviđanje cijene od 0,396 USD do kraja 2021, 0,73 do 2022. i 2.899 do 2025. Projekcije izgledaju dobro, pa biste možda danas htjeli uskočiti i dobiti neke POWR tokene. Sretno trgovanje!

Vidi također:

 • FunFair predviđanje cijena
 • EOS predviđanje cijena

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector