Predviđanje cijene osnovnog znaka pažnje (BAT) 2021, 2023 i 2025

Ako ikad razmišljate o promjeni web preglednika, bio on prespor ili iscrpljivao previše baterije, možda ste tada čuli par stvari o Braveu. Fascinantan kakav je, Brave je više nego samo izvrstan web preglednik, ali nudi jedinstveni i revolucionarni model oglašavanja koji vas nagrađuje matičnom kriptovalutom Basic Attention Token (BAT) za gledanje njegovih kuriranih oglasa, sigurno i privatno.

Čak i više od toga, Brave je izgradio čitav mrežni ekosustav koji svojim BAT tokenima povezuje milijune korisnika, izdavača i kreatora, kao i oglašivače. Kao takvo, naše predviđanje cijena BAT-a u osnovi predviđa povoljnu i nadajuću se budućnost, čak iako tehnički čimbenici ne daju sjajne izglede u godinama koje dolaze.

Brave je uspio duboko ući u široki glavni segment tržišta gdje korisnici zahtijevaju veću kontrolu nad onim što dijele na mreži i čuvaju se od davanja vrijednih podataka na korištenje. Njena decentralizirana tehnologija s otvorenim kodom iskorištava tržište digitalnog oglašavanja vrijednog 330 milijardi dolara, obećavajući svima win-win-win scenarij za sve..

Predviđanje BAT cijene

Analiza povijesnih cijena osnovnog znaka pažnje

Hrabrog Osnovni znak pažnje (BAT) u povijesti bio prilično nestabilan, pa vrijedi biti vrlo oprezan ako planirate kupiti na tržištu. Brave je u svibnju 2017. godine održao ICO kako bi financirao razvoj svoje reklamne platforme i osnovnog znaka pažnje koji ga pokreće. Postala je jedna od najbržih i najtoplijih ICO prodaja ikad zabilježenih, prodavši cijelu svoju milijardu BAT tokena u samo 30 minuta, prikupivši tvrtki 35 milijuna dolara.

Od svog osnutka trgovao je isprekidano, zahvaljujući BAT-ovom tržištu koje je tek nastajalo. Spustio se na najnižu razinu nedugo nakon lansiranja, dosegnuvši 0,06621 USD 16. srpnja 2017.

Međutim, unutar mjeseci, krenuo je stratosferski uspon do novog sveukupnog maksimuma od 0,98070 američkih dolara 9. siječnja 2018. Rally se pokazao neodrživim i otad je krenuo prema dolje smanjenoj cijeni. Ipak, BAT-ove inovacije i jedinstvena rješenja u blockchain prostoru rezultirala su bikovskim osjećajima iz ostatka industrije.

Trenutna cijena, tržišna kapitalizacija, & Pojedinosti o opskrbi

BAT tokeni trguju se po cijeni od 0,23588 USD u vrijeme pisanja ovog teksta, 13. siječnja 2021. Da ste kupili BAT tokene tijekom njegove ICO prodaje, ostvarili bi vam impresivan povrat od 487,28%. Za usporedbu, otkako je započeo trgovanje na javnim burzama, BAT je u padu za 75,95% sa svih najviših razdoblja i za 256,26% u odnosu na najniži nivo u odnosu na današnju cijenu.

U početku je Brave planirao koristiti Bitcoin za svoje tržište oglašavanja, dopuštajući korisnicima i izdavačima da zarade tokene gledajući specijalizirane oglase poslužene u njihovom pregledniku.

Međutim, zabrinutost zbog skalabilnosti Bitcoina ohrabrila je programere Brave da stvore vlastitu matičnu valutu koja više odgovara njegovim potrebama. BAT je ograničen na ukupnu opskrbu od 1.500.000.000 BAT, a trenutno ima cirkulirajuću opskrbu od 1.479.780.869 BAT. To bi mu dalo vrijednost tržišne kapitalizacije od 349 045 386 američkih dolara, što ga čini 66. najvećom kriptovalutom.

osnovni-znak pažnjeOsnovni znak pažnje (BAT)

Poredak: 74$ 0,688836Cijena (BTC) Ƀ0,00001400Pr$ 1,03 BVolume$ 371,52 M24h Promjena4,17% Ukupna ponuda 1,50 B BAT

Predviđanja budućih cijena osnovnog znaka pažnje (BAT)

BAT ima velik potencijal ako nastavi razvijati svoju korisničku bazu jednako impresivno kao što je to već učinio. Preglednik Brave dobiva na snazi ​​kao snažna i održiva alternativa ostalim glavnim preglednicima kao što je Google Chrome, s obzirom na dodatnu brzinu i učinkovitost, u kombinaciji s visokim poštovanjem sigurnosti i privatnosti korisnika. Međutim, naši modeli predviđanja BAT cijena pokazuju ga u širem trgovanju za budućnost.

Vrijedno je napomenuti da naši algoritamski modeli mogu mjeriti samo tehničke čimbenike.

Kratkoročna prognoza

AfterPriceChange
1 dan 0,234 USD -0,67%
1 Tjedan 0,232 USD -1,52%
1 mjesec 0,183 USD -22,32%
6 mjeseci 0,197 američkih dolara -16,38%
1 godina 0,237 USD 0,60%

Dugoročna prognoza

AfterPriceChange
2022 0,237 USD 0,60%
2023 0,221 USD -6,19%
2024 0,210 američkih dolara -10,86%
2025 0,175 USD -16,38%

BAT cijena predviđanje 2021

Od danas se čini kao da naši modeli mogu predvidjeti donekle svakodnevnu budućnost za cijenu osnovnog tokena pažnje. Međutim, kao i kod svakog ulaganja, uvijek se preporučuje da uzmete u obzir i druge čimbenike, poput osnova imovine.

S obzirom na to da više korisnika koji se bave privatnošću i sigurnošću traže bolje alternative od omiljenog preglednika Google Chrome u kućanstvu, mogli bismo vidjeti kako Hrabri postupno raste.

BAT cijena predviđanje 2023

Brave već pokreće dodatne usluge na svom pregledniku kako bi dodatno povećao zadržavanje korisnika unutar svog ekosustava, a sve pokreće ista struktura koja pokreće njegov decentralizirani model oglašavanja. Imaju Firewall + VPN premium pretplatničku uslugu koja bolje štiti i osigurava korisničko iskustvo pregledavanja interneta. Nadalje, uvođenje privatno kuriranog feeda vijesti Brave Today i iskustvo kupnje putem e-trgovine Brave Offers mogli bi privući više korisnika.

BAT cijena predviđanje 2025

Nije lako predvidjeti kako bi Hrabri i njegovi osnovni tokeni pažnje mogli proći do 2025. Najveći rizik za njihovu platformu jest ako veće, dobro financirane i dobro uspostavljene tvrtke za oglašavanje ugrade slične funkcije u svoje ionako ekspanzivne mreže s bezbroj milijuna web lokacija i korisnika. Hrabri će morati nastaviti s inovacijama u ovom prostoru i izvan svog sustava oglašavanja koristeći ga za stvaranje šire digitalne ekonomije koju pokreće BAT.

Je li osnovni znak pažnje dobra investicija?

S tehničkog stajališta, čini se da naši modeli predviđanja BAT cijena ne bi mogli prikupiti optimističniji izgled za Braveov BAT. Međutim, na temelju temeljnih čimbenika, kao što su ionako brzi rast korisnika BAT-a i širenje vlastite digitalne ekonomije samo u posljednjih nekoliko godina, pred nama je mogla biti vrlo obećavajuća budućnost.

Kao dugoročno ulaganje koje ćete uključiti u svoj portfelj zajedno sa zlatom ili bitcoinima, svakako vrijedi razmotriti. Međutim, smatramo da se najbolja vrijednost BAT-a postiže njegovom uporabom u ekosustavu kao likvidne valute između korisnika, izdavača, kreatora i oglašivača.

Kako provodimo sve više vremena na mreži, primjeri BAT-a sve su veći, videći dokle se stiglo. Već je naplaćen kao jedna od najuspješnijih blockchain inovacija ikad, sa svojim jedinstvenim prijedlozima unutar sektora koji su rezultirali prilično bikovskim osjećajima u cjelini u industriji.

Progurati se u industriju od 330 milijardi dolara za digitalno oglašavanje nikada neće biti lako. Ipak, Braveova mrežna platforma za oglašavanje putem BAT-a do sada je zabilježila 22,2 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, 7,4 milijuna aktivnih korisnika dnevno, milijun provjerenih kreatora koji prihvaćaju BAT doprinose, više od 2,5 tisuća reklamnih kampanja s glavnim brandovima, više od 400 oglašivača lansiranje i koristi se u 190 zemalja.

Više nego ikad, korisnici na mreži bombardirani su oglasima koji vas invazivno ciljaju, ispunjeni nebrojenim nesigurnim trećim stranama koji potencijalno ubrizgavaju štetni zlonamjerni softver. Braveovo revolucionarno obećanje da će riješiti ovaj problem ogroman je skok naprijed. Za korisnike lokalizirani algoritmi strojnog učenja na uređaju sigurno i privatno prate vaše navike i povijest pregledavanja interneta, prilagođavajući tako svaki oglas bolje od tradicionalnih rješenja.

Nijedan podatkovni trag ne dopušta drugima da uvide u vaše detalje pregledavanja, jer su svi podaci pohranjeni u distribuiranoj knjizi. Za uzvrat, korisnici također dobivaju 70% udjela u BAT tokenima za nagradu njihova pažnja prema tim novim oglasima.

Za partnerske izdavače i pojedinačne autore koji hostiraju ove oglase, oni ne samo da smanjuju BAT nagrade, već mogu dobiti i jednokratne ili automatske mjesečne priloge i savjete od podržavajućih korisnika. Popularne web stranice kao što su Twitter, YouTube i Twitch udružuju se s Brave, što dodatno povećava interakciju između korisnika i njihovih omiljenih kreatora.

Oglašivači također imaju koristi od svog modela oglašavanja, jer obećava smanjenu prevaru s oglašavanjem i veći angažman korisnika kao način učinkovitijeg i preciznijeg oglašavanja radi mjerenja interesa bez ometanja privatnosti ili reakcije korisnika koji usvajaju usluge blokiranja oglasa..

Kako kupiti osnovni žeton pažnje (BAT)?

Iako je Basic Attention Token kriptovaluta s manjom tržišnom kapitalizacijom, njegova integracija učinila ju je širem korištenju među glavnom publikom. Kao takve, BAT tokene lako je pronaći i kupiti na većini platformi za razmjenu, kao što su Coinbase, Binance, Kraken, OKEx, Upbit, Huobi, Gemini, Bittrex, Crypto.com, Bitfinex i tako dalje. Mogao bi ti koristiti CoinMarketCap ili CoinGecko pronaći opsežan popis tržišta koja nude NRT.

Više informacija o osnovnom znaku pažnje

Osnovni žarište pažnje (BAT) matična je valuta za Brave, decentralizirani blockchain s otvorenim kodom, baziran na Ethereumu, koji pokreće platformu za razmjenu oglasa koja povezuje oglašivače, izdavače i korisnike putem transparentnog sustava nagrađivanja pažnje prema mrežnim oglasima..

Primarno sučelje za zaradu i upotrebu BAT-a je putem specijaliziranog Brave preglednika izgrađenog na Googleovom Chromiumu. BAT se temelji na standardu tokena ERC-20 i osiguran je kroz konsenzus algoritam Proof-of-Work.

Primarna upotreba BAT-a je kao transakcijska valuta u hrabrom ekosustavu. Na primjer, oglašivači koriste BAT za kupnju prostora za oglašavanje na Braveu, dok izdavači i korisnici dobivaju nagrade u BAT-u zbog pozornosti prema oglasima. Naravno, preglednik Brave blokirat će sve oglase i programe za praćenje na web mjestima, ali krajnjim korisnicima daje mogućnost.

To omogućava Braveu da dopuni mjesta za oglašavanje na partnerskim web mjestima. Trenutno ova tehnologija radi samo s vlastitim preglednikom Brave. Ipak, rade na SDK kompletu koji će razvojnim programerima omogućiti da ga integriraju na vlastite platforme i aplikacije, dodatno povećavajući doseg osnovnog znaka pažnje.

Također izbacuju nove dodatke za dodavanje u hrabru mrežu. Hrabri vatrozid + VPN premium je usluga pretplate koja korisnicima omogućuje sigurno i privatno pregledavanje interneta. Ugrađen je izravno u preglednik kao dodatak i već je dostupan u njihovoj mobilnoj iOS aplikaciji.

Rješenje je jedinstveno jer koristi vatrozid koji stvara sigurnosni sloj koji će zaštititi korisnika i njegove uređaje od mrežnog zlonamjernog softvera i uključuje VPN za šifriranje prometa.

Hrabro danas je kurirana platforma za čitanje vijesti koja koristi istu tehnologiju kao i njezino oglašavanje za sigurno i učinkovito mjerenje interesa korisnika na temelju njihove povijesti pregledavanja i obrazaca. Izvorno radi na pregledniku Brave i odabire članke iz preko 300 različitih pouzdanih medija i izdavača.

Slično tome, Brave Offers nudi kurirano iskustvo kupovine e-trgovine, iskorištavajući vaše interese za promociju proizvoda i usluga svojih partnera. Tvrdi da djeluje učinkovitije na pronalaženju prodaja i ponuda koje bi pojedinačni korisnici zapravo bili zanimljivi, baš kao i njegov sustav oglašavanja.

Zaključak

Konačno, premda naše predviđanje cijena BAT-a pruža neizvjesnu budućnost njegove cijene, sigurno postoji mnogo potencijala. Hrabri rješava dilemu koja nas muči; kako bismo mogli pronaći ravnotežu koja je od koristi svim sudionicima digitalnog svijeta?

Kako oglašivači mogu bolje znati učinkovitost svojih oglasa, izdavači i kreatori mogu zaraditi za život od hostinga oglasa, dok bi korisnici mogli masovno zaštititi svoju privatnost i sigurnost od prikupljanja podataka, sve to istovremeno?

Iako novi i neprovjereni teritorij, to vrlo obećava početak jer Hrabri nastavlja razvijati svoju bazu korisnika i spisak partnerstava. Njihova inovativna ideja znači da bismo svi mogli rasti i pošteno profitirati od brzo rastuće internetske ekonomije, gdje je pažnja jednako vrijedna kao i zlato.

Braveova kontinuirana predanost usvajanju svoje tehnologije oglašavanja u širi svijet vijesti i internetske kupnje također je optimistična predanost rastu. Počinjemo vidjeti stvaranje novog digitalnog ekosustava, što nam daje veliku nadu u Osnovni znak pažnje koji sve pokreće.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me