Predviđanje cijene PolkaDot-a (DOT) za 2021., 2022. i 2025. godinu

Akcija tržišne cijene osnova je za tehničku analizu novčića. Većina kratkoročnih trgovaca koristi cjenovnu akciju da odredi kada će ući i izaći iz trgovine koristeći podršku i otpor. Umjesto da se usredotoči na temeljne čimbenike koji utječu na kretanje cijena na tržištu, cijena se usredotočuje na povijest cijena na tržištu.

Ovom metodom većina trgovaca koristi u signalnim skupinama za predviđanje cijene novčića. Međutim, u ovom vodiču za predviđanje cijena Polkadota vidjet ćemo kako bismo mogli upotrijebiti cjenovnu akciju za utvrđivanje dugoročne vrijednosti DOT-a. 

Predviđanje cijene Polkadot

Prije ulaska u predviđanje cijena Polkadota, poduzmimo dječje korake i prvo ispitajmo projekt. Jedna od prvih stvari zbog kojih biste se trebali zabrinuti kao dugoročni vlasnik kovanice je integritet projekta jer bi to utjecalo na cijenu u narednim godinama. 

Polkadot je jedinstveni blockchain protokol izgrađen za podršku više lanaca unutar jedne mreže. Protokol je posebno napravljen za rješavanje blokamene trileme, osiguravajući da su transakcije decentralizirane i sigurne, a da su i dalje skalabilne i interoperabilne. Polkadot podržava Web3 Foundation, a razvio ga je Parity Technologies.

Polkadot su osnovali Gavin Wood i Jutta Steiner, obojica koji su bivši rukovoditelji Ethereuma. Da bi poboljšao skalabilnost, Polkadot upravlja s dvije vrste blockchain-a, relejnim lancem, koji je glavni i Parachainom, iz kojeg će se korisnici uvlačiti u glavnu mrežu. Ovaj dizajn osigurat će sigurnost mreže i osigurati skalabilnost transakcija. U ovom vodiču za predviđanje cijena Polkadota vidjet ćemo kako nam djelovanje tržišne cijene može pomoći u određivanju DOT-ove cijene u najbližoj budućnosti. 

Analiza povijesnih cijena PolkaDot 

Zaklada Polkadot pokrenuo je svoj prvi ICO krug u listopadu 2017. i prikupio oko 140 milijuna dolara. Međutim, nakon što je prodala 10.000.000 DOT, polovicu dionica, tvrtka je naišla na gubitak i morala je provesti još dva prodajna kruga u 2019. i 2020. Prilikom lansiranja, Dot je krenuo u cijenu s 6 dolara, a zatim se srušio na 2,81 dolara. Iako je u rujnu 2020. cijena jednog DOT-a dosegla 6,11 USD, do prosinca 2020. pala bi na samo 4,95 USD.

Međutim, do 16. siječnja 2021. Dot je dosegla novi vrhunac svih vremena, dosegnuvši 19,05 dolara. Međutim, ovaj novi ATH rezultat je redominacije DOT tokena. Tijekom ICO-a korisnicima koji su kupili novčić od 30 dolara ponuđeno je novih 100 dolara za 6 dolara, što prosječnu cijenu za jedan novčić čini 600 dolara. DOT-ova tržišna kapitalizacija porasla je s nule na preko 5 milijardi dolara u roku od jednog dana i čak dosegla top 10 kripto ljestvica. 

Trenutna cijena, tržišna kapitalizacija, & Pojedinosti o opskrbi

Od trenutka pisanja ovog članka, cijena DOT-a je 17,51 USD, a 24-satni obim trgovine iznosi 3,387,502,065 USD. DOT je trenutno na 4. mjestu na tržišnoj kapitalizaciji novčića i tijekom posljednja 24 sata doživio je trend pada od 3,95%. DOT ima tržišnu kapitalizaciju od 14.499.126.403 USD, a cirkulirajuća opskrba od 902.337.018 DOT.

Ipak, njegova maksimalna opskrba nije poznata. Da biste aktivno trgovali XLM-om, naći ćete ga na burzama kao što su Binance, BiKi, Huobi Global, OKEx i BitZ. DOT je posljednji najviši maksimum dosegao 16. siječnja 2021. na 19,05 dolara i trenutno je za -15,6%, dok je najniži najniži nivo bio 20. kolovoza na 2,70 496 dolara. 

polkadotPolkadot (DOT)

Poredak: 6$ 34,00Cijena (BTC) Ƀ0,00067400Pr$ 33.10 BVolume$ 1,11 B24h Promjena 1,67% Ukupna ponuda 1,05 B DOT

PolkaDot (DOT) Predviđanja budućih cijena


Jedan od čimbenika koji utječe na to da kovanica osim velike potražnje za tim novčićem može biti i aktivnost tima. Tim Polkadot izvršio je preraspodjelu kovanica svojim ranijim ulagačima i to je pokrenulo skok na tržištu. Međutim, što donosi budućnost za ovaj žeton? Neki su stručnjaci svoja predviđanja temeljili na različitim čimbenicima, od tehničke analize do predviđanja temeljenih na umjetnoj inteligenciji.

Coinpedia vjeruje da će do polovice 2021. godine DOT rasti dalje za 25%, a zatim zaključiti godinu na 10 dolara. Međutim, 2025. godine Coinpedia predviđa da će DOT doseći 42 USD, što je porast od preko 200% u odnosu na trenutnu cijenu u trenutku pisanja ovog članka. S druge strane, analitičari Digitalcoinpricea očekuju rast preko 20 dolara početkom 2021. godine, a do 2022. cijena DOT-a doseći će 26 dolara.

Walletinvestor ima potpuno drugačija predviđanja i vidi pad cijene DOT-a preko 90% u sljedećim godinama. CoinArbitrageBot je pozitivan u svojim predviđanjima jer vidi da DOT postiže 40 dolara 2024. godine. 

Kratkoročna prognoza

AfterPriceChange
1 dan 18,57 USD 5,7%
1 Tjedan 16,98 USD -9,36%
1 mjesec 17,05 USD 0,41%
6 mjeseci 10,17 USD 67,64%
1 godina 19,76 USD 48,53%

Dugoročna prognoza

AfterPriceChange
2022 19,76 USD 48,53%
2023 23,25 USD 15%
2024 27,87 USD 16,57%
2025 35,77 USD 22%

* Ovo predviđanje cijena temelji se na podacima prikupljenim iz različitih izvora namijenjenih isključivo u obrazovne svrhe i ne uzimaju se kao investicijski savjet. Korisnici bi trebali samostalno istražiti prije ulaganja.

Predviđanje cijene PolkaDot-a 2021

Do kraja 2021. godine, koristeći predviđanje, algoritamsku analizu i djelovanje cijena, predviđamo da će jedan Polkadot (DOT) doseći 19,76 USD, što će biti impresivnih 48,53% rasta u godini. 

Predviđanje cijene PolkaDot-a 2022

Predviđamo porast cijene DOT-a od 15% do kraja 2022. godine, a jedan Polkadot (DOT) mogao bi vrijediti oko 23,25 USD. To će biti 15% -tno povećanje cijene uz veća očekivanja rasta. 

Predviđanje cijene PolkaDot-a 2025

Polkadot želi stvoriti mrežu u kojoj više blockchaina može komunicirati, a i dalje ostaje skalabilno i sigurno, a do kraja godine 2025. predviđamo da bi cijena DOT-a mogla doseći 45,62 USD. Možda je spora godina, ali završila bi s odmaranjem DOT-a s porastom od 21,59%.

Je li PolkaDot dobra investicija?

Mnogi čimbenici određuju uspjeh kovanica, a ti se čimbenici kreću od tima, slučajeva korištenja do trenutnog stanja na tržištu. Međutim, ne postoji siguran način utvrđivanja koji će novčić biti dobra investicija. Ipak, čini se da je Polkadot pošteno ulaganje. Uspio je postići stalan rast od pokretanja i ima puno potencijala što se tiče skalabilnosti.

Međutim, dugoročni imatelji moraju također imati na umu da na vrijednost kovanice može utjecati i FUD, kao i FOMO, te stoga to uzimaju u obzir prilikom ulaganja na novčić u svrhe dugoročnog ulaganja. 

Kako kupiti PolkaDot?

Prije razmatranja kupnje novčića, investitor mora razvrstati novčanik u kojem će se novac čuvati. Iako kratkotrajni vlasnici ili trgovci svoje novčiće obično drže na burzi kako bi omogućili jednostavnost prijenosa kada postane vrijeme prodaje. Međutim, svoj DOT možete pohraniti na novčanike kao što su Cobo novčanik, Guarda novčanik, TokenPocket, Swipe novčanik, Trust novčanik, Lunie novčanik, PolkaWallet i Parity Signer.

Ne zaboravite zapisati privatne ključeve i zaštititi lozinku. Sljedeći je korak dobiti razmjenu za kupnju DOT-a. DOT možete dobiti na Binance, BiKi, Huobi Global, OKEx i BitZ.

KORAK 1: Postavite Binance račun i dovršite postupak postavljanja, uključujući vaš 2FA postupak provjere radi sigurnosti.

KORAK 2: Financirajte svoj novčanik polaganjem USD u novčanik putem bankovne doznake ili kreditne kartice.

KORAK 3: Pretvorite svoj USD u BTC ili ETH, a zatim s njim kupite DOT. 

Sada možete držati ili mijenjati DOT. Za dugoročne vlasnike svoj DOT možete prenijeti u bilo koji novčanik po vašem izboru. Kratkoročni imatelji mogu trgovati DOT-om na burzama pomoću akcije cijena da bi odredili kretanje cijene. 

Više informacija o Polkadotu

Što je PolkaDot?

Polkadot je višelančani blockchain protokol koji omogućuje povezivanje bočnih lanaca s javnim blockchains pojednostavljujući komunikaciju i interoperabilnost. Polkadot omogućuje povezivanju više bočnih lanaca nazvanih Parachains na glavnu mrežu koja se naziva Relay lanac, osiguravajući tako skalabilnost i sigurnost transakcija.

Polkadot su 2016. godine osnovali Gavin Wood (suosnivač Ethereuma), Peter Czaban i Robert Habermeier. Polkadot je razvila tvrtka Parity Technologies, tvrtka koju su osnovali Gavin Wood i Jutta Steiner 2015. Prvi kôd za Polkadot objavljen je 2017. na GitHub-u, a 2018. dva dokaza o konceptu dok je prvi Polkadot-ov parahajn postavljen u srpnju 2018. Međutim, aktivno trgovanje DOT-om započelo je u kolovozu 2020.

Da bi se osigurala skalabilnost, transakcije se finaliziraju u lancu releja, glavnom Polkadotovom blockchainu. Prema testiranju iz 2020. godine, Polkadot može obraditi preko 1.000 transakcija u sekundi koristeći svoj relejni lanac da odvoji dodavanje novih transakcija od stvarnog čina provjere valjanosti tih transakcija.

S druge strane, Parachaini koriste računalne resurse lanca releja kako bi potvrdili točnost transakcija. Da bi se povezao s drugim blockchainovima, Mostovi omogućuju Polkadotu da komunicira i razmjenjuje tokene s drugim blockchainima poput Ethereuma, EOS-a, Cosmosa i Bitcoina. Iz ovog predviđanja cijene Polkadota vidjeli smo da su aktivnosti tvrtke 

Tim

Polkadot ima tim iskusnih suosnivača i vodeći je projekt Web3 Foundation, švicarske zaklade usmjerene na omogućavanje decentraliziranog i funkcionalnog weba. Polkadot također ima istraživače iz Inria Paris i ETH Zurich, partnere iz Polychain Capital-a kao i programere iz Parity Technologies koji rade u svojoj srži zahvaljujući Web3 Foundation.

Polkadot ima tri suosnivača, Thiel-ovog suradnika i dugogodišnjeg člana zajednice Rust, Roberta Habermeiera, dr. Gavina Wooda, koji je ujedno suosnivač i glavni tehnički direktor Ethereuma, te Petera Czabana, tehnološkog direktora zaklade Web3. Iz ovog predviđanja cijene Polkadota možemo vidjeti kako aktivnosti tima mogu utjecati na cijenu tokena.

Konačna presuda 

Polkadot je dobro započeo s novčićem koji je počeo trgovati krajem 2020. godine. Ima velik potencijal i premda nije ERC-20 žeton, popeo se na 4. mjesto na tržišnoj kapitalizaciji, impresivno rangirajući. Polkadot trenutno radi na ispunjavanju svojih planova na svom putu.

Nadamo se da će dovršetak njegove putokaze utjecati na njezinu cijenu prema rastućem porastu. PolkaDot već ima izvrsne kritike i predstavljen je kao jedan od 10 različitih projekata u ‘Skeniranje europskog ekosustava distribuiranih tehnologija glavne knjige za društveno i javno dobro’. Međutim, u narednim godinama ovaj vodič za predviđanje cijena Polkadota predviđa rast cijene DOT-a koji bi vjerojatno dosegnuo najvišu razinu od gotovo 45 USD. Nadamo se da će Polkadot poboljšati ispunjavanje svojih obećanja o skalabilnosti jer će to rezultirati niskim naknadama za transakcije i bržim transakcijama među blockchainima. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map