Predviđanje cijene Syscoin (SYS) za 2021., 2022., 2025. godinu

Kriptovalute će imati ogroman utjecaj na uobičajenu trgovinu. Ništa više od Syscoina, koji ima za cilj ništa manje nego decentraliziranu platformu za internetsku maloprodaju. Drugim riječima, Syscoin bi mogao biti sljedeći Amazon ili Walmart.

Ta su maloprodajna mjesta pobijala sve glasnije kritike zbog svoje monopolističke taktike i hladnokrvne radne prakse. No, u isto vrijeme, čini se da ne postoji alternativa centraliziranom modelu e-trgovine koji oni utjelovljuju, ništa što bi moglo priuštiti istu kombinaciju velike brzine, niske cijene i vrhunske pogodnosti.

Međutim, ako Syscoin uspije u svom cilju da potpuno ukine posrednike, dopuštajući ljudima da koriste virtualnu valutu za izravnu međusobnu trgovinu putem blockchain mreže, mogao bi se pojaviti novi oblik inkluzivnog, pravednog tržišta.

To bi zaista mogao promijeniti igru ​​i zato smo vam odlučili donijeti ovaj članak o predviđanju cijena Syscoin-a!

Predviđanje cijene Syscoin

Koliko je izvediv ovaj scenarij? Je li Syscoin doista na visini zadatka? Kakvo je podrijetlo i povijest ove platforme i koje su njezine buduće perspektive? Trebate li, investitor, razmotriti ovaj perspektivni pothvat? Da budemo otvoreni, koliko će rasti njezine dionice u sljedećih nekoliko godina?

Povijesna analiza cijena Syscoin

Pokrenut 2014. godine, Syscoin jedna je od prvih kriptovaluta koja je uskočila u blockchain bandwagon. Međutim, gotovo tri godine, sve do 2017., ostao je altcoin s niskom tržišnom kapitalizacijom, s cijenom od jednog centa po žetonu. Poput ostalih altcoina, doživio je kontinuirani bik trčanje od 2017. do 2018., gotovo dotaknuvši dolarsku marku u siječnju 2018. U međuvremenu je Syscoin uveo brojne inovacije o kojima je ranije bilo riječi, i iako je cijena na kraju pala, ostala je raspon od 4-10 centi.

Trenutna cijena, tržišna kapitalizacija, & Pojedinosti o opskrbi

U vrijeme pisanja ovog članka, Syscoin trguje s 11,5 centi po žetonu, s promjenom od 5,82% u posljednja 24 sata. Altcoin ima tržišnu kapitalizaciju od 69,26 milijuna. Ukupna ponuda Syscoina iznosi 888 milijuna.

syscoinSyscoin (SYS)

Poredak: 235$ 0,198318Cijena (BTC) Ƀ0,00000400Pr$ 121,80 MVolumen$ 17,90 M24h Promjena3,85% Ukupna ponuda888,00 M SYS

Predviđanja budućih cijena Syscoin-a

Predviđanje cijena zahtijeva pažljivu povijesnu analizu i razumnu projekciju te analize u budućnosti. Istina je da dosadašnja izvedba nije jamstvo budućeg uspjeha.

Istodobno, ako se obećanja ispunjavaju, ciljevi ispunjavaju prema očekivanjima i ako se neprestano postavljaju novi i inovativni ciljevi, može se razumno predvidjeti svijetla i ružičasta budućnost. Sve se to odnosi na Syscoin, čiji su izgledi približni u nastavku:

Kratkoročna prognoza

Promjena cijene
1 dan 0,118 USD 1,72%
1 Tjedan 0,210 američkih dolara 81,0%
1 mjesec 0,123 USD 6,03%
1 godina 0,135 USD 16,4%

Dugoročna prognoza

AfterPriceChange
1 godina 0,135 USD 16,4%
2 godine 0,119 USD 2,59%
3 godine 0,122 USD 5,17%
5 godina 0,145 USD 25%

* Ovo predviđanje cijena temelji se na podacima prikupljenim iz različitih izvora namijenjenih isključivo u obrazovne svrhe i ne uzimaju se kao investicijski savjet. Korisnici bi trebali samostalno istražiti prije ulaganja.

Predviđanje cijene Syscoin 2021

Syscoin će nastaviti rasti i inovirati tijekom ove godine.

Prema prognozi i algoritamskoj analizi, cijena 1 Syscoin tokena (SYS) potencijalno bi mogla biti oko 0,131 u 2021. godini.

Predviđanje cijene Syscoin 2022

S novim i poboljšanim sučeljem i raširenim prodorom blockchaina u društvo, Syscoin će nastaviti svoj sadašnji tečaj.

Prema prognozi i algoritamskoj analizi, cijena 1 Syscoin tokena (SYS) potencijalno bi mogla biti oko 0,135 USD u 2022. godini.

Predviđanje cijene Syscoin 2025

Syscoin će ove godine vjerojatno doseći točku previjanja jer će ga sve više ljudi koristiti za svoje svakodnevno poslovanje.

Prema prognozi i algoritamskoj analizi, cijena 1 Syscoin tokena (SYS) potencijalno bi mogla biti oko 0,210 USD u 2025. godini.

Je li Syscoin dobra investicija?

Iako su mnogi novčići stagnirali, pa čak i prešli u hibernaciju, Syscoin tiho postavlja ciljeve, ispunjava očekivanja i ispunjava svoja obećanja. Podržava ga briljantni tim (vidi dolje) s izvornim inovacijama. Uz značajke poput ZDAG protokola, možda je čak i na zapanjujućoj udaljenosti od postizanja blockchain svetog grala velike brzine i robusne sigurnosti.

Iako su konkurenti (kao što su Neo, Origin ili BitBay) na terenu, nije teško zamisliti da će Syscoin sa svojim svestranim Ethereum mostom biti prvi koji će ponuditi uistinu decentraliziranu verziju Amazonovog tržišta u bliskoj budućnosti . Što se tiče, to je svijetla perspektiva.

Međutim, postoje nedostaci i na decentraliziranim tržištima. Najočitiji je nedostatak propisa. Nije jasno kako platforma Syscoin može spriječiti prodaju ilegalnih predmeta poput droge i oružja. Neki predmeti, poput pištolja, legalni su u jednoj nadležnosti, a ilegalni u drugoj. Kako će se decentralizirano tržište baviti takvim pitanjima?

Usklađenost će biti glavna glavobolja. Međutim, nije nemoguće postići izvodljivo rješenje. Syscoin ustrajno inzistira na tome da je usklađen sa svim relevantnim zakonima i propisima.

Napokon, internetska maloprodaja, kad se prvi put pojavila, uvukla je neusporedivu zbrku oko nadležnosti i propisa. Takva se zbrka vremenom raščistila, a Amazon, eBay i drugi divovi postali su najveće tvrtke na planetu.

Kako kupiti Syscoin

Syscoin je dostupan na nekoliko razmjena kao što su Binance, Bittrex, Coinswitch i druge. Ako već držite bitcoin, možete koristiti svoj bitcoin novčanik za razmjenu Syscoina. Napravite račun na burzi, potvrdite svoj identitet i osigurajte svoj račun pomoću dvofaktorske autentifikacije. Sada položite sredstva na račun, a kada se sredstva pojave, zamijenite ih za željeni iznos Syscoina.

Više informacija o Syscoin

Pokrenut 2014. godine kao Bitcoin vilica, Syscoin se može spajati zajedno s Bitcoinom, što mu daje sigurne temelje. Istodobno, Syscoin je brži i mnogo skalabilniji, postižući protok od više od 60000 transakcija u sekundi (TPS), u usporedbi s manje od 20 za Bitcoin.

Čini se da je Syscoin doista riješio ono što je Vitalik Buterin nazvao “blokchain trilemom:” očigledna činjenica da se među vrlinama decentralizacije, sigurnosti i skalabilnosti može odabrati samo dvije, a treće odreći.

Konvencionalne kreditne kartice, zasigurno, biraju dvije posljednje na štetu prve (njima upravljaju korporacije poput VISA), dok altcoins, decentralizirane po definiciji, odabiru jednu ili drugu od posljednje dvije.

Syscoin presijeca gordijski čvor blistavo brzim Z-DAG protokolom, mehanizmom konsenzusa dokaza o radu izgrađenim na vrhu glavnog Syscoin sloja.

Uz robusnu platformu za e-trgovinu, Syscoin 4.0 je sa Ethereumom izgradio brzi i sigurni dvosmjerni most, čineći ga interoperabilnim s ERC-20 tokenima. Na taj način programeri Ethereuma mogu iskoristiti Syscoin značajke i obrnuto.

Transakcije Ethereuma, poput transakcija s Bitcoinima, relativno su spore, ali korisnici mogu mobilizirati veliku propusnost Syscoina za brzu transakciju količina tokena preko mreže; isto tako, korisnici Syscoina mogu koristiti Ethereum značajke kao što su pametni ugovori. Vremenom će programeri moći graditi mostove preko drugih mreža po potrebi, čineći platformu mnogo moćnijom.

Syscoin također nudi uslugu digitalne provjere autentičnosti koja korisnicima omogućuje upotrebu kriptografije za izdavanje i provjeru autentičnosti šifriranih digitalnih certifikata (naslovi, jamstva, licence itd.).

Syscoin nije bez suparnika. Druge platforme poput Origin i Bitbay također imaju za cilj ponuditi decentralizirane protokole e-trgovine. Investitori će pametno uzeti u obzir ove konkurente tijekom procjene dugoročnih izgleda Syscoina.

Tim

Syscoin vodi Jag Sidhu, suosnivač i vodeći razvijač jezgre platforme. Stručnjak je za strojno učenje i umjetnu inteligenciju s više od 20 godina iskustva u razvoju softvera. Marketinški tim čine Andres Cortes, programer dApps-a, zajedno s timom drugih programera.

Zaključak

Ukratko, Syscoin je perspektivna platforma s neizmjernim potencijalom za budući rast. Nakon prilično sporog starta, izgradio je kapacitete i usput uveo velik broj inovativnih značajki. Čak tvrdi da je postigao visoku razinu sigurnosti u kombinaciji s velikom brzinom.

Ako nastavi tim putem, razumno je predvidjeti budućnost u kojoj može ponuditi doista uključivo i decentralizirano tržište – blockchain Amazon – u kojem može sudjelovati bilo tko. Međutim, prepreke ostaju. Najočitije je, naravno, pitanje regulacije, koji psi uopće blokiraju tehnologiju. Hoće li doista decentralizirano tržište doći u križ regulatora?

Amazon je, na primjer, korporacija koja posluje u okviru dobro definiranog pravnog okvira. Možda se neće smatrati odgovornim za sve nezakonitosti koje se događaju na njegovom mjestu, ali istovremeno ih je dužan spriječiti u najboljoj mjeri poduzimanjem određenih radnji.

Hoće li postojati sličan pravni okvir za Syscoin kada (ili ako) dođe do zrelog ploda? Ili će Syscoin biti prisiljen raditi u sjeni, utočište kriminalaca i trgovaca sjenovitom robom?

Samo će vrijeme pokazati, ali nema razloga za preuranjeni pesimizam po ovom pitanju. Blockchain svakodnevno dobiva glavno prihvaćanje, čak i od strane vlada, pa se možemo nadati da ćemo imati prosvijetljeni i progresivni pogled, umjesto da projekt ugasimo u njegovim ranim danima.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me