3 Kaedah Terbaik untuk Membeli Bitcoin dengan ACH Transfer

Dalam petikan terakhir kami, kami membincangkan cara membeli Bitcoin dengan akaun bank / pindahan bank.

Tutorial ini ada pada topik yang sama, tetapi difokuskan sepenuhnya untuk membeli Bitcoin dengan pemindahan ACH. Kami akan memeriksa perkara yang harus anda pertimbangkan semasa memilih pertukaran, memberi anda kelebihan dan kekurangan penggunaan ACH dan, tentu saja, menunjukkan pilihan terbaik apabila anda ingin membeli Bitcoin dengan pemindahan ACH. Mari kita masuk ke dalamnya, adakah kita?

Apa yang perlu dipertimbangkan semasa memilih pertukaran

Bayaran

Bayaran tersebut mungkin merupakan perkara paling penting untuk dipertimbangkan semasa memilih pertukaran.

Sokongan

Sokongan yang baik adalah suatu kemestian! Setiap pertukaran akan mempunyai beberapa masalah atau anda akan menghadapi beberapa masalah tidak kira pertukaran yang anda putuskan untuk digunakan, ia tidak dapat dielakkan (ini sama dengan jenis pertukaran dan perkhidmatan lain, jadi tidak ada yang unik untuk pasaran cryptocurrency). Oleh kerana tidak dapat dielakkan, adalah penting bahawa mereka, pertukaran, menjaga masalah ini dengan baik dan membantu anda menyelesaikannya. Serta menjawab soalan berpotensi.

Setiap pertukaran dalam senarai ini mempunyai sokongan yang baik (kerana kami telah menghubungi mereka tanpa menyebut tujuan kami mengajukan pertanyaan bodoh, tetapi relevan). Walaupun beberapa mungkin memerlukan beberapa hari untuk mendapatkannya kembali, itu diharapkan kerana kebanyakan pertukaran melihat lonjakan pengguna sekarang.

Kemudahan penggunaan

Kita berada pada tahun 2020, kita tidak mahu menggunakan perkhidmatan yang tidak mudah dan lurus. Kami percaya bahawa membeli Bitcoin semestinya mudah jadi ini sangat penting bagi kami. Walau bagaimanapun, platform besar / perlahan dapat ditimbang jika pertukaran menawarkan yuran rendah, had tinggi atau sokongan hebat. Kami akan membincangkan betapa mudahnya setiap pertukaran digunakan sehingga anda tahu bahawa walaupun anda bukan yang paling mahir dalam teknologi, anda boleh menavigasi di bursa dengan mudah.

Had

Nasib baik untuk anda, pemindahan ACH biasanya mempunyai had yang paling tinggi ketika berapakah jumlah wang yang boleh anda depositkan setiap minggu atau setiap tahun. Walau bagaimanapun, had hanya untuk mereka yang melaburkan wang yang serius ke dalam cryptocurrency kerana kebanyakan bursa menerima deposit lebih dari $ 1,000 / minggu. Tetapi jika anda ingin melampaui itu, anda perlu melalui proses pengenalan dengan menyerahkan ID anda dan mempunyai akaun yang sudah berusia, sehingga mereka tahu anda boleh dipercayai.

Kelebihan menggunakan pemindahan ACH untuk membeli Bitcoin

Had jauh lebih tinggi ketika menggunakan pemindahan ACH untuk deposit dana ke bursa.

Bayaran lebih rendah daripada misalnya PayPal, kad kredit, dll.

Ia selamat kerana bursa yang paling dipercayai menerima pemindahan ACH sebagai kaedah pembayaran.

Sangat mudah untuk menyimpan wang dengan pemindahan ACH.

Kekurangan menggunakan pemindahan ACH

Oleh kerana melibatkan penggunaan bank, diperlukan beberapa hari untuk menyelesaikannya (1-5 hari).

Anda perlu menyerahkan ID untuk melakukannya, yang menjadikannya bukan peribadi.

 

Secara keseluruhan, kami benar-benar berpendapat bahawa membeli BTC dengan pemindahan ACH adalah pilihan yang tepat kerana banyaknya pilihan pertukaran yang boleh anda pilih, yuran rendah dan hakikat bahawa anda boleh menggunakan pertukaran terbaik di pasaran.

Sekarang, kami rasa sudah tiba masanya untuk apa yang anda semua tunggu – senarai pertukaran terbaik dengan pemindahan ACH.

Mari kita lihat hasil kajian kami yang menyeluruh!

3 Kaedah Terbaik untuk Membeli Bitcoin dengan pemindahan ACH

1. Coinbase

Coinbase adalah peneraju pasaran, dan itu untuk alasan yang baik. Merekalah yang bertanggungjawab membuat massa menyertai pasaran cryptocurrency dengan mudah. Dengan antara muka yang mudah digunakan serta integrasi dompet yang hebat menjadikannya pilihan nombor satu untuk pemindahan ACH pada pendapat kami. Bayaran mereka dianggap agak tinggi, tetapi bayarannya mudah diatasi kerana mereka menawarkan penyelesaian yang baik untuk membeli, menyimpan dan menjual Bitcoin – semuanya dalam satu platform!

Mereka bahkan mempunyai aplikasi yang boleh anda gunakan untuk mengakses bursa dan dompet pada bila-bila masa, sekiranya anda ingin menjual Bitcoin anda dengan cepat atau menggunakannya untuk membeli barang secara peribadi (semakin banyak kedai menerima Bitcoin sebagai kaedah pembayaran, tetapi mungkin memerlukan satu atau dua tahun lagi sebelum itu standard). Sokongan mereka adalah yang terbaik dan juga menjadikannya pilihan yang bagus jika anda pertama kali membeli Bitcoin.

Kami sangat mengesyorkan Coinbase kepada semua pembaca kami yang ingin membeli Bitcoin dengan pemindahan ACH atau dengan kad debit atau kredit!

Daftar untuk Coinbase di sini!

 

2. GDAX

Pilihan terbaik seterusnya menurut kami berkait rapat dengan Coinbase – ia adalah pertukaran saudara mereka, GDAX. Perkara terbaik mengenai GDAX ialah mereka tidak mempunyai wang deposit atau pengeluaran untuk pemindahan ACH. Ya, anda betul membaca, TIADA YURAN! Jumlah yang anda deposit adalah jumlah yang akan berakhir dalam dana akaun anda. GDAX, atau Global Digital Asset Exchange, direka untuk membantu anda memperdagangkan USD dengan mudah untuk Bitcoin, Litecoin dan Ethereum, dan sebaliknya.

Satu-satunya masalah yang kita lihat dengan GDAX, dengan itu meletakkannya di tempat kedua, ialah antara muka pengguna mereka agak sukar untuk dimengerti pada mulanya. Teka kami adalah bahawa Coinbase sesuai untuk pemula, dan GDAX lebih disasarkan kepada peniaga / pengguna yang lebih berpengalaman. Walau bagaimanapun, jika anda seorang pemula, dan ingin melepaskan yuran 0%, maka belajarlah cara anda dalam GDAX sangat berbaloi.

Anda tidak akan dapati pertukaran yang menawarkan yuran serendah GDAX, dan oleh itu, mereka adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin memaksimumkan keuntungan mereka sebanyak mungkin.

Daftar untuk GDAX di sini!

 

3. Gemini

Yang terakhir, tetapi tidak kurang pentingnya, adalah Gemini. Gemini menawarkan beberapa yuran terendah di Kanada dan Amerika Syarikat, yang menjadikannya pilihan yang layak bagi mereka yang mencari bayaran rendah (GDAX masih menawarkan yuran terendah untuk pemindahan ACH).

Platform Gemini, seperti GDAX, tidak semudah difahami seperti Coinbase, yang tidak baik jika anda seorang pemula (tetapi seperti semua perkara, anda terbiasa). Mereka juga belum tersedia, di semua negeri AS, jadi ini hanya pilihan yang boleh dilaksanakan sekiranya anda berada dalam keadaan di mana mereka beroperasi.

Sekarang nampaknya kita mengalahkan Gemini, itu bukan tujuan kita sama sekali. Tetapi kami benar-benar berpendapat bahawa pertukaran ini tidak berpeluang melawan Coinbase dan GDAX kerana ia tidak menawarkan sesuatu yang “baru”, sementara GDAX menawarkan bayaran percuma dan Coinbase sangat mudah digunakan. Walau bagaimanapun, perlu diingatkan bahawa ia adalah pilihan ketiga terbaik, dan telah menang berbanding semua pertukaran lain yang bahkan tidak berjaya masuk ke senarai ini.

Daftar ke Gemini di sini!

 

Kesimpulannya

Pada pendapat kami, ini adalah tiga pilihan terbaik jika anda ingin membeli BTC dengan pemindahan ACH. Coinbase bagus kerana fakta bahawa mudah untuk memulakan dan memahami prosesnya, walaupun untuk pemula. GDAX adalah pilihan yang bagus jika anda mencari dengan bayaran rendah. Gemini sangat bagus kerana mudah digunakan dan menawarkan sokongan hebat. Sekarang terserah anda untuk membuat keputusan, semoga berjaya!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me