3 Kaedah Terbaik untuk Membeli Bitcoin dengan Discover Discover 2021

1. Bitcoinbit tempatan 2. Senang 3. Abra
Logo LocalBitcoins.com memikat hati
BERMULA! BERMULA! BERMULA!

Anda tidak boleh menjana keuntungan dari Bitcoin kecuali anda benar-benar membelanjakan sejumlah wang untuk mereka. Sekarang, ada dua cara untuk mendapatkan Bitcoin. Anda boleh membeli sendiri duit syiling ini, atau membelinya dengan membelanjakan wang sebenar. Kami sedia membantu anda dengan pilihan kedua. Untuk lebih spesifik, artikel ini bertujuan untuk membimbing anda mengenai kaedah dan kaedah terbaik untuk membeli Bitcoin dengan kad kredit Discover anda. Kami melihat pertukaran yang berpotensi untuk melakukannya, dan seterusnya menyenaraikan kelebihan dan kekurangan setiap alternatif. Mari selam masuk.

Membeli Bitcoin dengan Discover

Satu-satunya cara untuk anda membeli Bitcoin dengan kad kredit, sama ada kad American Express anda atau kad Discover, adalah mencari pertukaran yang menyokong jenis kad yang anda miliki. Untuk menyelamatkan anda dari semua pengangkatan yang berat, kami sebenarnya telah maju dan menyusun senarai pertukaran yang berjanji akan memberi anda perkhidmatan terbaik dengan harga terendah.

3 Kaedah Terbaik untuk Membeli Bitcoin dengan Discover Discover 2021

1. Bitcoinbit tempatan

LocalBitcoins adalah pasaran peer-to-peer yang boleh dipercayai yang membolehkan pembeli dan penjual berdagang Bitcoin. Ini telah digambarkan sebagai Craigslist untuk BTC, yang membolehkan pembeli dan penjual berinteraksi secara langsung. 

Cara Membeli Bitcoin dengan Kad Discover

Membeli Bitcoin dengan Discover adalah mudah di LocalBitcoins. Berikut adalah senarai langkah untuk membeli BTC dengan Discover.

Daftar di LocalBitcoins

Daftar di LocalBitcoins dan dapatkan akses ke dompet bitcoin percuma dan selamat. Pendaftaran adalah proses mudah yang cepat selesai. Sekiranya anda sudah mempunyai akaun, jangan ragu untuk melangkah ke langkah seterusnya.

Cari perdagangan

Halaman utama mempunyai kotak carian yang dapat diisi dengan jumlah BTC yang ingin anda beli. Isi kaedah pembayaran sebagai Discover dan terus tapis mengikut pilihan wilayah anda. Teruskan mencari.

Pilih perdagangan yang sesuai dengan kriteria anda

Terdapat senarai iklan yang memenuhi kriteria ini. Pilih peniaga dengan skor reputasi yang baik dan perdagangan yang tinggi. Waktu respons menunjukkan jangkaan jangkaan peniaga yang dimaksud. 

Bayar Penjual

Dengan menekan butang Beli, maklumat mengenai perdagangan dan terma dan syarat disediakan. Baca, hantarkan permintaan dan masukkan mesej untuk memulakan perdagangan dengan penjual.

BERMULA DENGAN LOCALBITCOIN

2. Senang

kajian yang memuaskan

Sangat berharap dapat menyediakan perkhidmatan kewangan untuk banyak orang di seluruh dunia. Pembayaran peer to peer membolehkan peniaga Paxful membeli BTC dan cryptocurrency lain dari peniaga lain secara langsung. Ini tidak memerlukan orang tengah, dangkal, atau syarikat besar lain. Komuniti lebih daripada 3 juta pengguna ini mempunyai kawalan langsung ke atas kewangan mereka. Jadi bagaimana anda membeli Bitcoin dengan Discover di Paxful?

Cari untuk Bitcoin di Paxful 

Daftar untuk akaun di Paxful dan dapatkan akses ke dompet Bitcoin percuma anda.

Dengan akaun ini, anda mempunyai pilihan untuk memilih kaedah pembayaran anda sebagai Discover dan jumlah Bitcoin yang ingin anda beli. Cari tawaran yang memenuhi kehendak anda.

Pastikan anda membaca terma dan syarat. Sekiranya berpuas hati, masukkan jumlah Bitcoin yang ingin anda beli. Mulakan perdagangan dengan membuka sembang langsung dengan penjual. Ikuti arahan dari penjual dan buat pembayaran. Penjual kemudian akan melepaskan BTC ke dompet Paxful anda secara langsung. 

Anda kemudian boleh menggunakan Bitcoin seperti biasa. Dengan lebih daripada 300 kaedah pembayaran yang ada, Paxful memudahkan anda berdagang dengan Bitcoin.

BERMULA DENGAN PAXFUL

3. Abra.com

Pertukaran AbraSekiranya anda mencari pilihan di mana anda boleh melabur dalam cryptocurrency, dan menyimpan semuanya di satu tempat, maka anda tidak perlu melihat lebih jauh daripada Abra. Aplikasi Bitcoin Wallet mudah alih menawarkan sokongan sehingga 28 cryptocurrency – semuanya tersedia untuk dibeli di satu tempat. Aplikasi ini cukup mudah diakses, tersedia di kedua-dua, Play Store dan juga App Store.

Pasukan Abra telah membuat proses pelaburan lebih mudah, dan pembangun Abra telah memastikan bahawa pengguna tidak perlu mencari di beberapa tempat untuk melabur dan menyimpan cryptocurrency mereka. Abra telah membuat perkara menjadi lebih mudah dengan menyimpan banyak cryptocurrency di satu tempat sehingga pengguna tidak perlu selalu beralih antara aplikasi untuk mendapatkan akses ke aset digital mereka.

Abra menyediakan pelbagai pilihan untuk menambahkan dana ke dompet anda. Ini menjadikan kaedah yang baik untuk membeli bitcoin menggunakan kad Discover. Kaedah pelaburan bergantung pada negara operasi anda, dan bagi kebanyakan negara, ada pilihan untuk menambahkan dana sama ada melalui mata wang fiat atau melalui aset digital dalam bentuk cryptocurrency.

Menambah dana melalui mata wang fiat menjadi lebih mudah kerana ada pilihan untuk menambahkan dana melalui akaun bank, kad kredit / debit, dan wang tunai anda (hanya tersedia di Filipina). Pilihan untuk menambahkan dana melalui akaun bank hanya tersedia di Filipina, Amerika Syarikat, dan di seluruh Eropah. Walau bagaimanapun, penambahan dana melalui kad kredit atau kad debit atau cryptocurrency boleh didapati di seluruh dunia.

Aplikasi Abra menggunakan Bitcoin sebagai aset asas untuk melabur dalam cryptocurrency lain. Abra menawarkan peruntukan untuk memeriksa dan mengesan harga, keuntungan dan kerugian pelaburan anda dan menyediakan akses ke pelaburan, semuanya dalam satu antara muka mesra pengguna. Tidak perlu memuat turun dan mengakses pelbagai aplikasi, hanya untuk mendapatkan kelebihan dari ciri yang disediakan oleh Abra di satu tempat.

Oleh kerana pasaran tidak stabil dan harga berubah berkali-kali dalam satu saat, ada keperluan untuk transaksi yang lebih cepat. Abra bangga menjadi salah satu sistem terpantas untuk melabur dalam 28 cryptocurrency yang disokong oleh aplikasi. Hampir 50 mata wang fiat disokong oleh sistem, memberikan perkhidmatan seketika untuk pengguna melabur dalam aset crypto.

Ketelusan adalah satu masalah besar mengenai cryptocurrency. Terdapat syarikat, yang beroperasi seperti cengkerang – mereka mengumpulkan modal yang cukup dan kemudian runtuh tanpa jejak. Apa yang tertinggal, adalah tuntutan mahkamah dan kerugian pelabur. Abra telah menjauhkan diri dari kontroversi tersebut, memberikan maklumat terperinci mengenai setiap pekerjanya.

Nilai syarikat didasarkan pada ketelusan dan kejujuran, sama ada dengan pekerja atau pelanggan dan rakan kongsi. Matlamat mereka berorientasikan untuk memberikan perkhidmatan jangka panjang terbaik kepada pelanggan mereka. Mereka mengalu-alukan idea untuk menjadikan antara muka mereka lebih baik, untuk melayani pelanggan mereka dengan cara yang lebih baik. Terdapat kemajuan yang dicapai setiap hari, dan maklumat lengkap tentangnya terdapat di laman web dan blog.

Melabur Menggunakan Abra

Melabur dalam aset crypto harus menjadi proses seketika kerana harga selalu berubah-ubah. Apabila anda membuka laman web, terdapat bahagian yang membolehkan anda membeli Bitcoin dengan kad kredit. Yang mesti anda buat ialah memasukkan jumlah yang mana anda ingin membeli bitcoin atau memasukkan jumlah bitcoin yang anda mahukan.

Selepas itu, anda perlu memasukkan alamat dompet di mana anda ingin menerima bitcoin tersebut. Alamat dompet ini mesti berada di bawah kawalan penuh anda kerana asetnya bernilai tinggi. Dompet luar talian disyorkan untuk transaksi ini supaya anda dapat menyimpan aset di bawah kawalan penuh anda.

Cara lain untuk membeli bitcoin adalah melalui aplikasi Abra. Setelah anda memuat turun aplikasi dan mendaftar di atasnya, akan ada pembuatan dompet secara automatik dalam aplikasi anda. Oleh kerana pengesahan pelanggan adalah syarat yang ketat, anda juga perlu menyerahkan dokumen KYC anda sebelum dapat melakukan pembelian.

Dompet ini akan mempunyai alamat dompetnya sehingga anda tidak perlu risau untuk memasukkannya ke dalam aplikasi lagi. Selepas ini, anda akan melihat pilihan untuk menambah wang. Anda boleh melakukannya melalui Bitcoin, Mastercard atau Visa, pindahan bank, Litecoin, atau Bitcoin Cash, atau pilihan lain yang tersedia di negara anda.

Selepas itu, hanya perlu menyelesaikan pembayaran. Sekiranya anda melakukannya melalui aset crypto, anda perlu memasukkan alamat dompet yang dibuat dalam aplikasi ke luar talian anda yang lain, atau menukar dompet dan kemudian menghantar cryptocurrency ke dompet Abra.

Jika tidak, anda harus melihat kaedah perbankan mana yang ada di negara anda dan ikuti langkah-langkah melalui panel panduan pada aplikasi. Setelah anda menambahkan dana ke dalam dompet anda atau menambahkan bitcoin ke dalam dompet anda, anda akan melihat pilihan menukar dana tersebut dengan mata wang kripto atau mata wang fiat yang terdapat dalam senarai.

Pengeluaran juga dipermudah pada aplikasi Abra. Anda boleh mengeluarkan dana dalam bentuk Bitcoin, Bitcoin Cash, atau Litecoin atau mendapatkan dana tersebut terus ke bank anda (hanya terdapat di Amerika Syarikat dan Filipina).

Terdapat juga program rujukan untuk aplikasi Abra. Untuk setiap rakan yang anda jemput menggunakan pautan Abra unik anda, anda akan diberi hadiah $ 25. Satu lagi ciri hebat mengenai dompet Abra adalah bahawa tidak ada yuran transaksi pada pertukaran antara pasangan cryptocurrency mana-mana. Syarikat itu menjana wang dari penyebaran antara pembelian dan penjualan cryptocurrency.

BERMULA DENGAN ABRA.COM

4. CEX.io [Kaedah Alternatif]

kajian cex ioMirip dengan Coinmama, CEX.io adalah syarikat yang cukup terkenal dengan banyak pengalaman dan asas pengguna yang luas. Mereka menguasai bahagian pasaran yang baik dan tidak pernah diketahui menimbulkan masalah kepada pelanggan mereka. Walaupun mereka mempunyai had mengikut jumlah duit syiling yang boleh anda beli, namun, kabar baiknya adalah bahawa had ini sangat tinggi sehingga rata-rata pelanggan tidak mungkin menyedarinya. Namun, jika anda adalah seseorang yang ingin bertransaksi dengan jumlah yang tinggi dan membeli sejumlah Bitcoin yang sangat tinggi pada satu masa, anda mungkin ingin memilih Coinmama dan bukannya CEX.io.

Walau bagaimanapun, anda tidak boleh mengharapkan perkhidmatan mempunyai semua kebaikan dan tidak ada satu pun yang berkaitan dengannya. Bagi CEX.io, perkhidmatan ini menghadapi masalah ketersediaan dan jangkauan yang rendah. Ini bermaksud bahawa platform ini hanya aktif di sejumlah negara, dan tidak dapat diakses di seluruh pelosok dunia. Walau bagaimanapun, rancangan pengembangan masih berjalan dan kemungkinan perkhidmatan ini benar-benar sampai ke pelosok dunia pada tahun-tahun mendatang.

Didirikan pada tahun 2013, yang memberikan pengalaman bertahun-tahun di pasaran, CEX.io sangat bagus untuk membeli Bitcoin dengan kad Discover anda, atau lebih tepatnya kad kredit anda. Perkhidmatan ini pantas dan pengalaman pengguna dirancang agar lancar dan lancar. Pangkalan pengguna mereka secara keseluruhan terdiri daripada lebih dari 450,000 pengguna. Di antara banyak titik penjualan platform pertukaran hebat ini, yang utama adalah hakikat bahawa ia adalah perkhidmatan pertukaran penyedia perlombongan awan pertama yang melanda pasaran. Perkhidmatan cryptocurrency pelbagai fungsi ini yang mengkhususkan diri dalam transaksi Bitcoin dan kad kredit kini meluaskan perkhidmatannya ke seluruh Amerika Syarikat, Eropah dan juga beberapa negara di Amerika Selatan.

Prosesnya

Seperti Coinmama, keseluruhan proses pembelian tetap dipermudah dan mudah dikendalikan. Sesiapa yang mempunyai pengetahuan asas mengenai bagaimana cryptocurrency berfungsi cukup dilengkapi untuk beroperasi dan menggunakan platform untuk membeli Bitcoin dan banyak lagi. Langkah pertama meminta anda membuat akaun di platform dengan mendaftar dan mengisi maklumat anda. Setelah anda berjaya melakukannya dan akaun berjaya dibuat, anda bebas untuk meneruskan transaksi anda. Pertama, anda perlu mengklik Wallet dan seterusnya pada Dana. Sekarang, anda akan menghadapi dua pilihan. Anda boleh memilih untuk memindahkan wang yang diperlukan, atau anda boleh membayar terus melalui kad kredit Discover atau kad kredit lain yang anda mahukan. Oleh kerana kita membincangkan kad kredit Discover hari ini, pilih pilihan kedua dan ikuti lebih lanjut arahan di skrin untuk membeli dengan mudah dan lancar apa sahaja jumlah Bitcoin yang anda mahukan.

Sebagai fungsi tambahan, CEX.io dilengkapi dengan satu lagi ciri hebat yang jarang anda temui di perkhidmatan pertukaran lain. Ia menawarkan perkhidmatan pengeluaran, iaitu, anda selalu dapat memilih pengeluaran wang anda dengan segera ke kad pembayaran. Apa yang dimaksudkan dengan berkesan ialah anda boleh mengeluarkan dana dari atau ke kad pembayaran anda. Walau bagaimanapun, untuk melakukannya, anda mesti memautkan kad anda ke profil CEX.io anda terlebih dahulu.

Sesuai dengan kecepatan permintaan penarikan tersebut, permintaan tersebut biasanya diproses secara otomatis, dan begitu juga setelah Anda membuat permintaan tersebut. Sama sekali tidak perlu log masuk ke perkhidmatan pihak ketiga untuk menyelesaikan permintaan anda kerana CEX.io menangani semuanya secara bebas. Anda dapat mengakses pengeluaran anda dengan serta-merta tanpa kelewatan yang ketara pada Visa atau Master Card anda.

BERMULA DENGAN CEX.IO

5. Coinhouse [Kaedah Alternatif]

rumah duit syilingCoinhouse adalah satu lagi pilihan hebat apabila anda ingin membeli Bitcoin menggunakan kad kredit anda. Di antara banyak kelebihan perkhidmatan ini, yang paling menonjol adalah hakikat bahawa ia adalah syarikat yang mempunyai reputasi baik dan membenarkan had pembelian yang tinggi. Apabila anda membeli dari syarikat bertaraf tinggi dan bereputasi seperti Coinhouse, anda pasti dapat memastikan wang anda masuk ke tangan yang betul. Juga, dengan had pembelian yang tinggi, anda tidak perlu bimbang kehabisan had pembelian anda dan boleh membeli seberapa banyak yang anda mahukan. Untuk pembelian yang terlalu tinggi dan transaksi bernilai tinggi, Coinmama selalu menjadi pilihan yang lebih baik kerana tidak mengenakan had pembelian kepada pengguna.

Walau bagaimanapun, jangkauan perkhidmatan yang terhad dan kadar pertukaran yang agak tinggi menjadikan perkhidmatan ini sedikit kurang menguntungkan bagi anda seperti yang lain yang disebutkan dalam senarai ini.

Sebaik sahaja anda meneruskan dan mengesahkan akaun anda di portal mereka, anda sudah bersedia untuk membeli Bitcoin untuk diri anda menggunakan kad kredit Discover anda. Untuk apa hadnya, anda boleh membeli sebanyak 2,000 euro dalam Bitcoin dalam satu hari, sementara maksimum 10,000 euro sebulan dapat dibeli. Mengenai penghantaran Bitcoin, anda tidak perlu menunggu lama, kerana ia dilakukan sebaik sahaja pengesahan pembayaran selesai dari akhir penjual.

BERMULA DENGAN COINHOUSE

Kesimpulannya

Semasa Bitcoin pertama kali membuat debutnya, orang ramai gembira. Seketika itu dianggap sebagai perkara besar berikutnya, dan untuk sementara waktu, impian itu nampaknya hampir dengan kenyataan. Malangnya, tidak lama kemudian Bitcoin mula jatuh. Dan dalam jangka masa beberapa tahun, ia menjadi tidak dikenali. Tetapi ceritanya masih belum selesai, kerana di suatu tempat sekitar tahun 2014, Bitcoin membuat pulangannya, dan menghancurkan semua rekod yang diketahui sebelumnya. Harga adalah tinggi, populariti melambung tinggi dan pelaburan mengalir seperti sebelumnya. Pada kadar yang luar biasa, beberapa syarikat, industri, dan perusahaan ditubuhkan untuk memanfaatkan kegilaan sebelum ia mulai goyah.

Nasib baik kali ini, populariti tidak pernah merosot. Bitcoin terus membuat gelombang dan telah melakukannya sehingga tarikh ini. Dan untuk alasan yang baik juga, kerana Bitcoin telah menunjukkan sejumlah pulangan yang hebat dan bertanggungjawab untuk keuntungan besar bagi berjuta-juta orang di seluruh dunia. Dan jika semua itu tidak mencukupi, cryptocurrency juga membuka jalan bagi industri lain yang serupa untuk memperoleh kejayaan yang berjaya dicapai. Sebagai contoh, industri cryptocurrency pada umumnya, dengan semua Altcoinnya, telah melihat minat baru masyarakat umum. Orang ramai melabur secara aktif di Ethereum, Dash, Litecoin, Zcash dan banyak lagi. Begitu juga, kita mempunyai industri perlombongan cryptocurrency, yang walaupun tidak sepopuler arena pelaburan, masih cukup besar untuk selalu menguntungkan, dan juga menjamin penjualan perkakasan dan rig perlombongan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me